Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
a vegen tenyleg mindenkit beeloz az atletico.
- Muszi05
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vinném! Azontúl, hogy szerintem egy elég komoly CB, játszott már jobb hátvédet is (asszem egy Classicon is), a Barcelona egyik legjobbja, még csak 25 éves és ha minden igaz, és nem hosszabbít szerződést, akkor 2026. júniusig köti a csapatához. Jah, és Valverdével elég jó cimbik is!KAG írta:Előtte meg éveken át ő állította meg egyedül értelmesen vinit.olivér írta:
A PSG elleni meccs lényegében rajta ment el.
Szerintem csak egy váltás kell neki es megint top lesz. Illetve egy jó vedoparos. Rudival vagy milivel pl szarok lennének.
Amikor a Barca leigazolta úgy emlékszem mi is versenyben voltunk érte, de akkor nagyon telített volt a keretünk a posztján, ezért a gránátvörös-kékeket választotta, de mindig nagy tisztelettel nyilatkozott (emlékeim szerint) Madridról.
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
olivér írta:A PSG elleni meccs lényegében rajta ment el.gutihaz14 írta: | A Barcelona nyáron kész elengedni Ronald Araújót, amennyiben sikerül ingyenes átigazolás keretein belül megszerezniük Jonathan Taht a Bayer Leverkusentől.
(Fichajes)
vele mi van? serulekeny? ugy emlekszem nem egy szar vedo
Előtte meg éveken át ő állította meg egyedül értelmesen vinit.
Szerintem csak egy váltás kell neki es megint top lesz. Illetve egy jó vedoparos. Rudival vagy milivel pl szarok lennének.
ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
sérülékeny és fejben nincs meg a szint. Jó védő de hajlamos hibázni. Militao tükörképe. Mindkettőben ott volt a top top szint de nem jön össze. A top Araujo olyan volt mint a felhajtott galléros rágózó Militao de az utolsó lépcsőfok eddig nem jött össze.
A PSG elleni meccs lényegében rajta ment el.gutihaz14 írta: | A Barcelona nyáron kész elengedni Ronald Araújót, amennyiben sikerül ingyenes átigazolás keretein belül megszerezniük Jonathan Taht a Bayer Leverkusentől.
(Fichajes)
| A Barcelona nyáron kész elengedni Ronald Araújót, amennyiben sikerül ingyenes átigazolás keretein belül megszerezniük Jonathan Taht a Bayer Leverkusentől.
(Fichajes)
(Fichajes)
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Atalanta nagyon jó formában van, sorra hozza a győzelmeket. 14 meccse nem kaptak ki. Bajnokságban most elsők (Napoli egy meccsel kevesebbet játszott), bl-bel 5.-ek veretlenül. Kemény lesz. Amilyen formában vagyunk, nagyon nehéz mérkőzés lesz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Srácok.
Hétvégén Girona idegenben utána megyünk bergamoba, az Atatlanta a második helyen áll a Serie A-ban.
Meglepne ha 6 pontot szereznénk a héten, de szerintem titeket is.
Szerencsére, én augusztusban a helyszínen éltem át az idei egyetlen kupagyőzelmünket.
Remélem tavasszall lesz rá alkalom, puszcsi.
Hétvégén Girona idegenben utána megyünk bergamoba, az Atatlanta a második helyen áll a Serie A-ban.
Meglepne ha 6 pontot szereznénk a héten, de szerintem titeket is.
Szerencsére, én augusztusban a helyszínen éltem át az idei egyetlen kupagyőzelmünket.
Remélem tavasszall lesz rá alkalom, puszcsi.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ès èn voltam a hülye ugye…realbeckham írta:"Jajj de hülye vagy... Idehozod ezt, amikor az adott mondathoz tartozó mindhárom forrás azt írja hogy dobták az ügyet, felmentették a BarcátRealista24 írta: 8,3 millióra nőtt azon kifizetések száma, amelyek a Negreira ügyhöz kapcsolhatoak. 135 transzfert adnak hozza az ügyhöz.
De egy vardridos amilyen buta, nem meglepő, hogy a kritikus gondolkodásról még nem is hallottál, azt hagyjuk hogy alkalmazd... "
- listomlok (videobiro szakértő, jogász, ex fórumozó)
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ___Samy___
Ezt a dobtak az ugyet szlogent mar legalabb masfel eve fujjak, de sehol egy hivatalos kozlemeny rola.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
"Jajj de hülye vagy... Idehozod ezt, amikor az adott mondathoz tartozó mindhárom forrás azt írja hogy dobták az ügyet, felmentették a BarcátRealista24 írta: 8,3 millióra nőtt azon kifizetések száma, amelyek a Negreira ügyhöz kapcsolhatoak. 135 transzfert adnak hozza az ügyhöz.
De egy vardridos amilyen buta, nem meglepő, hogy a kritikus gondolkodásról még nem is hallottál, azt hagyjuk hogy alkalmazd... "
- listomlok (videobiro szakértő, jogász, ex fórumozó)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
8,3 millióra nott azon kifizetések száma, amelyek a Negreira ügyhöz kapcsolhatoak. 135 transzfert adnak hozza az ügyhöz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én amit láttam, hogy tényleg megy és akár, de ezen felül bármit csinál általában beadja neki, minden is összejön.
Kétlem, hogy ez szezon végéig kitartana nála
Kétlem, hogy ez szezon végéig kitartana nála
meg a kárszálágotwhitemadrid írta: Kapott egy rendes edzőt aki tudja, hogy kell használni.
- whitemadrid
Kapott egy rendes edzőt aki tudja, hogy kell használni.gutihaz14 írta: Raphinha scores his 10th goal in La Liga, on penalty tonight!
15 goals, 10 assists in 21 games in all competitions this season.
ezzel meg mi lett iden?
Raphinha scores his 10th goal in La Liga, on penalty tonight!
ezzel meg mi lett iden?
ezzel meg mi lett iden?
valamelyik univerzumban:
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemnéztem mert fix volt, hogy nemfognak zsinórban 4 meccset bukni. Megtették a szivességet nekünk az elmúlt fordulókban, úgyhogy most rajtunk lenne a sor, hogy odabasszunk amikor kell. Bilbao zsirona ellen kell a 6 pont. 4 ponttal is jók lehetünk az elmaradt meccs miatt de most kéne már az extra főleg bappétól. Saját kezünkben van a dolog.
Ilyen hullámzó teljesítményre számítok tőlük egész évben. 6-7 győzelem zsinórban aztán valami random szopósorozat. Nekünk kéne stabilizálódni már mert ha jól láttam ugyanennyi pontjuk volt tavaly is ilyenkor csak mi jóval előrébb jártunk.
Ilyen hullámzó teljesítményre számítok tőlük egész évben. 6-7 győzelem zsinórban aztán valami random szopósorozat. Nekünk kéne stabilizálódni már mert ha jól láttam ugyanennyi pontjuk volt tavaly is ilyenkor csak mi jóval előrébb jártunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Deja vu, ugyanannyira függ a támadójátékunk a fiatal Yamaltól mint 15 éve a fiatal Messitől. Ebből baj lesz hosszútávon.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Teljesen megérdemelt győzelem ez sajnos. Masodik félidőre csak a barcelona jott ki. Fifa golok es yamal voltak a különbség.
Hány Km t futottak a mallorcaiak? Ellenünk mennyi volt ez a szám?
Hozni kell a meccseinket es ennyi. "Calma" - dzsi
Hány Km t futottak a mallorcaiak? Ellenünk mennyi volt ez a szám?
Hozni kell a meccseinket es ennyi. "Calma" - dzsi