Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Rozsabimbo2019

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » Tegnap, 23:45

p.csabi1 írta: Te honnan tudod hogy nem épült fel?
Ott vagy a csapat mellett? :hmmm:
Nem volt frissen vágva a haja.

:mrgreen:

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » Tegnap, 23:28

p.csabi1 írta: Te honnan tudod hogy nem épült fel?
Hány sprintet láttál tőle? Vagy Vinitől? Nem nehéz kitalálni :)

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » Tegnap, 22:59

Te honnan tudod hogy nem épült fel?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Tegnap, 22:57

Még fel se épült a sérülésből, elhamarkodott volt becserélni, de bajt nem csinált.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » Tegnap, 22:53

gyenge volt ma is :|
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 8., vasárnap 10:13

Atalanta ellen mar bevethető lesz Carlo szerint.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 7., szombat 20:42

kiserik írta:
ferni írta: De bakker, van opciónk mást játszatni, minek erőltetjük akkor?

Majd ha szar Endrick meg gáz van álljon be azt kész.

Carlo hülyesége az egész megint, mert baszik rotálni.
Endrickkel egyébként lehet valami gáz. A brazil válogatottból nem Carlo miatt került ki, hanem mert olyan flopp volt, mint még senki. A elgutóbbi meccsen is elejtett valami olyasmit a speaker, hogy Carlo azt mondta: játszani fog, de ahhoz többet kell dolgoznia.

Én arra gondolok, hogy a kezdeti berobbanás után egy kicsit megcsúszott fejben a srác.

Azert kerult ki, mert osszesen 138 percet jatszott eddig. Mire fel lenne valaki valogatott ilyen keves lehetoseggel? Endrick munkamoralja az egyik legjobb, tobbszor is volt mar rola szo. Eredmenykenyszerben van Carlo, igy keves lehetoseget kap o is es Arda is, annak ellenere, hogy a toroktol el van ajulva.
Ahogy irtak is lentebb, ugyan ez lesz Asencioval is, mar be is dobta Tchouamenit, ami meg is mutatja, hogy mire varhatunk a szezon tovabbi resze, valoszinuleg csak akkor fog jatszani, ha kupaban meccselunk.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 7., szombat 20:23

Vinicius eltiltatta magát a picsába, nélküle az egész csapat szenvedett az uruk ellen, aztán ekkor volt egy szar meccse akkor Endricknek a véletlen se favágó uruguayiak ellen a Copán

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. december 7., szombat 20:14

kiserik írta:
IdentitásbólGyőzelem írta: Endrickkel mondjuk lehet annyi a gaz, h kolyok 18 eves letere elment a vilag legnagyobb klubjahoz tele onbizalommal, es ezt meg is mutatta abban a nehany percben amikor palyan volt!
Marmint nem azt mutatta meg, hogy mekkora szint mar most, es kezdoben a helye, hanem azt h nem fostos tutyimutyi alak, hanem igenis az elektromos keritest is atrago tipus!
Ami a fele annak, hogy valakibol egyszer Real Madrid kezdo szintu jatekos lehet azon a poszton. Szerintem.
Helyette most en azt latom a gyereken, amikor mutatja a kamera vagy veletlen bekuldi Carlo, hogy gorcsol es semmi termeszetes akaras nincs benne. Teljesen a leépules utjara vagta Carlo…

Lehet en latom rosszul, de en benne lattam egy kicsit ilyen Bellingham vibeot, hogy leszarja hova jott, jo ertelemben es majd en megmutatom…persze kicsiben, marmint az angolhoz kepest. De en ereztem a brazilon ilyesmi aurat ha van ilyen :D
Hogyne. Megmutatta, hogy mekkora a töke, majd ment is a kezdőbe a Lille ellen. A válogatottban is megkapta a kezdőt majd jött az 1 passz 1 félidő, az is a középkezdés, szitu. Azt meg, hogy munkamorálban mit változott, nem tudjuk.
En nem lattam az 1 passz 1 felidos meccset pl., csak hirekbol h mémik szal…nem tudok velemenyt alkotni errol. Biztos ugy volt.
Csak kerdezem h Asencional mi lesz a “magyarazat”? Vagy az indok? Csak kerdezem mert ma elkezdte Carlo vele is ugyanezt mint Endrickkel.
Padon talalja magat kurva jo meccsek utan, gyakorlatilag 0 km-es ifistakent, es inkabb beteszi Tchout a vedelem kozepebe….

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 7., szombat 18:21

IdentitásbólGyőzelem írta: Endrickkel mondjuk lehet annyi a gaz, h kolyok 18 eves letere elment a vilag legnagyobb klubjahoz tele onbizalommal, es ezt meg is mutatta abban a nehany percben amikor palyan volt!
Marmint nem azt mutatta meg, hogy mekkora szint mar most, es kezdoben a helye, hanem azt h nem fostos tutyimutyi alak, hanem igenis az elektromos keritest is atrago tipus!
Ami a fele annak, hogy valakibol egyszer Real Madrid kezdo szintu jatekos lehet azon a poszton. Szerintem.
Helyette most en azt latom a gyereken, amikor mutatja a kamera vagy veletlen bekuldi Carlo, hogy gorcsol es semmi termeszetes akaras nincs benne. Teljesen a leépules utjara vagta Carlo…

Lehet en latom rosszul, de en benne lattam egy kicsit ilyen Bellingham vibeot, hogy leszarja hova jott, jo ertelemben es majd en megmutatom…persze kicsiben, marmint az angolhoz kepest. De en ereztem a brazilon ilyesmi aurat ha van ilyen :D
Hogyne. Megmutatta, hogy mekkora a töke, majd ment is a kezdőbe a Lille ellen. A válogatottban is megkapta a kezdőt majd jött az 1 passz 1 félidő, az is a középkezdés, szitu. Azt meg, hogy munkamorálban mit változott, nem tudjuk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. december 7., szombat 17:49

Endrickkel mondjuk lehet annyi a gaz, h kolyok 18 eves letere elment a vilag legnagyobb klubjahoz tele onbizalommal, es ezt meg is mutatta abban a nehany percben amikor palyan volt!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 7., szombat 17:32

Endrickkel egyébként lehet valami gáz. A brazil válogatottból nem Carlo miatt került ki, hanem mert olyan flopp volt, mint még senki. A elgutóbbi meccsen is elejtett valami olyasmit a speaker, hogy Carlo azt mondta: játszani fog, de ahhoz többet kell dolgoznia.

Én arra gondolok, hogy a kezdeti berobbanás után egy kicsit megcsúszott fejben a srác.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 7., szombat 17:30

ferni írta:
RealRaúl77 írta: Hülyeségnek lehet, hogy hülyeség. De ne gondoljuk, hogy mi jobban tudnánk kezelni a helyzetet. Az információk fele sem áll rendelkezésünkre.
Tehát itt a brazil válogatott Carlonak hála már csak volt 9-ese illetve Arda Güler, aki már be van szoktatva és kapják az 5 perc játékidőket, miközben szenvedünk, mint a fene.

Ha Endrick meg Güler Ki nevet a végént játszana egymással minden edzés helyett is betenném már őket picit gyakrabban.

Helyette felrakjuk a traktor duót múlt kor, mert nagyon kell Ceba meg Tchou is illetve a másik kedvencem mikor Modricot álmodja be vhogy a kezdőbe.

Azt egy Nico Paz meg parádézik az olaszoknál, akit már maga Kroos is körbeszopkodott nem egyszer korábban, de gondolom neki se volt elég infója erről, csak úgy bemondta
Igen, Carlo szerintem is követ el hibákat, sokszor már nem biztos, hogy ura az idénynek. Igen, én is játszatnám a két ifjú titánt, és amúgy, pont figyeltem Pazt is, volt róla utánpótlásban kommentem. Én is szenvedek már Tchoutól, és attól is, ha Modric kezd, nem pedig az utolsó 30 percre jön (ahogy attól is, hogy Güler és Endrick meg csak 5 percre jön, tök értelmetlenül).

Egy lapon vagyunk, nem ezt kérdőjeleztem meg. Ahogy azt sem állítom, hogy Carlo csak jó döntéseket hoz.

De azt sem gondolom, hogy az én döntéseimmel, vagy az én véleményemmel biztosan európa csúcsán járnánk. Egyszerűen csak nem tudhatjuk, hogy az biztosan jobb lenne.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 7., szombat 17:17

RealRaúl77 írta: Hülyeségnek lehet, hogy hülyeség. De ne gondoljuk, hogy mi jobban tudnánk kezelni a helyzetet. Az információk fele sem áll rendelkezésünkre.
Tehát itt a brazil válogatott Carlonak hála már csak volt 9-ese illetve Arda Güler, aki már be van szoktatva és kapják az 5 perc játékidőket, miközben szenvedünk, mint a fene.

Ha Endrick meg Güler Ki nevet a végént játszana egymással minden edzés helyett is betenném már őket picit gyakrabban.

Helyette felrakjuk a traktor duót múlt kor, mert nagyon kell Ceba meg Tchou is illetve a másik kedvencem mikor Modricot álmodja be vhogy a kezdőbe.

Azt egy Nico Paz meg parádézik az olaszoknál, akit már maga Kroos is körbeszopkodott nem egyszer korábban, de gondolom neki se volt elég infója erről, csak úgy bemondta

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 7., szombat 17:15

Mondjuk már eljutottunk egy olyan pontra teljesen mindegy ki játszik olyan kaotikus amit a pályán látunk, abból senki se tud kitűnni

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 7., szombat 17:13

Hülyeségnek lehet, hogy hülyeség. De ne gondoljuk, hogy mi jobban tudnánk kezelni a helyzetet. Az információk fele sem áll rendelkezésünkre.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 7., szombat 17:12

Makacs és bizalmatlan.

Emlékszem régen Ronaldo is padon kezdett sérülés után, majd kapott 20-30percet hogy vissza szokjon. Most meg a 23éves Rodrygot aki amugy is szarrá volt hajtva, fent hagyja +90 percre.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 7., szombat 17:02

De bakker, van opciónk mást játszatni, minek erőltetjük akkor?

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 7., szombat 16:46

Nem tudjuk, mi megy a háttérben, ki mit kommunikál, kivel mi lett megbeszélve.

Carlo dönt, és volt, hogy szarul sűlt el, tehát valóban rosszul döntött az olasz, de nem tudjuk, mi történik pontosan.

Csak feltételezzük, hogy mi evidens, és mi nem az, ahogy azt is szokás itt feltételezni, hogy mindenki inkompetens szeretett klubunknál. :roll:

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. december 7., szombat 16:16

kiserik írta:
Remy írta: Nem baj, Carlo tudja 1500 meccsel a háta mögött. Az öregen az utolsó éves Mourinho féle elborulást látom. És ezzel a csapat fogja megszívni... megint.
Elég sokszor volt már téma, hogy nem Carlo dönti el, hogy ki milyen fizikai állapotban van. Ő megkapja a listát és abból rakja össze, hogy ki játszik.
Még LV sérülésénél mondták, hogy ott is jelezve volt, hogy rizikós a játszatása, mert fizikailag fáradságban a határon van. Leszarta Carlo, nem merte kihagyni, még csak véletlenül se próbált ki egy Castillást a helyén. Na nála vannak jóval fontosabb játékosok, akkor azoknál szerinted mennyire érdekli, ha jelzik neki? Ha minimálisan is játékra késznek mondják, akkor teszi is be.

Vissza: