Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
swfan

Re: Politika

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 8., vasárnap 12:42

Balazs írta:
swfan írta: Na, úgy látszik mégsem, a Magyar Hang ezt benézte, valami 12 éves kép terjed: https://telex.hu/belfold/2024/12/08/szi ... -repuloter
Inkább azt bizonyították, hogy teljesen fogalmatlanok a témában, amennyiben komolyan gondolták, hogy majd pont Izrael leghűségesebb európai csicskája, Bibi a mészáros személyes jóbarátja segítene Assadnak.
Izrael leghűségesebb európai csicskája egyben Putyin leghűségesebb európai csicskája is, Assad pedig Putyin szövetségese. Nem is beszélve arról, hogy Assad Orbánon keresztül kért segítséget Trumptól: https://telex.hu/kulfold/2024/12/07/blo ... -kozeledes

Abszolút nem volt alaptalan a feltételezés, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy milyen nemzetközi körözés alatt álló személyeket fogadott be az Orbán-kormány.

Egyébként már a Magyar Hang javította is a cikket - tudod ilyet mikor tenne az origo :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 8., vasárnap 11:41

a lipsik megint gyujtik kukonbozo pontokon a kitoltetlen nemzeti inzultacios papirokat vagy ezek most mehetnek gyujtosnak?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 8., vasárnap 11:14

swfan írta:
Na, úgy látszik mégsem, a Magyar Hang ezt benézte, valami 12 éves kép terjed: https://telex.hu/belfold/2024/12/08/szi ... -repuloter

Legalább jöhet 1madridista kicsit okoskodni, hogy látjátok, hogy hazudik a függetlenobjektiv média :mrgreen:
ezt most gondolom mp is benyalta. :mrgreen:

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. december 8., vasárnap 11:07

swfan írta:
Na, úgy látszik mégsem, a Magyar Hang ezt benézte, valami 12 éves kép terjed: https://telex.hu/belfold/2024/12/08/szi ... -repuloter
Inkább azt bizonyították, hogy teljesen fogalmatlanok a témában, amennyiben komolyan gondolták, hogy majd pont Izrael leghűségesebb európai csicskája, Bibi a mészáros személyes jóbarátja segítene Assadnak.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 8., vasárnap 10:26

Legalább jöhet 1madridista kicsit okoskodni, hogy látjátok, hogy hazudik a függetlenobjektiv média :mrgreen:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 8., vasárnap 10:11

Assad megbukott és elmenekült. Eközben egy titokzatos szíriai gép landolt Ferihegyen...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 8., vasárnap 8:25

HOPPÁ! 😲 Lehet mégsem maradt el a SZEGÉNYSÉG? 🤨 fókuszcsoport

Botrány.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 8., vasárnap 0:39

https://index.hu/belfold/2014/12/17/men ... ad1c6863f9

Egy kis Menczer Best of régebbről... :lol:

Félelmetes, hogy most mennyire visszaüt, hogy semmi szakmai, szakértői elvárás nem kellett az utóbbi időszakban a Fidesznél, ha fix hűséges vagy, valami random helyen jól leszel hiába nincs hozzá közöd....

Most meg hullik vissza a nyakukba a sok szar amit ezzel is okoztak és jönnek elő a fényre az alkalmatlannál alkalmatlanabb emberek.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 7., szombat 13:05

ferni írta: Minden egyes nap, ahol MPről beszélnek jól jön neki.
Pont itt baszta el a Fidesz a dolgot, túl sokat volt téma.

Amúgy van egy nagyon jó interjúrészlet Kéri Lászlótól, amit érdemes meghallgatni mit hozott otthonról Orbán és mit MP és hatalmas a különbség meg összességében róluk beszél.

Kérihez híven elég szerteágazóan fejti ki a gondolatát, de nagyon jókat mond.

1:24:18tól 1:35:45ig.

Azért tényleg sokan elfelejtik, hogy MP nem ilyen noname családból pottyant ide, ügyvédek, jogászok, keresztapja Köztársasági elnök volt stb. Ő azért rengeteg mindent szívott magába ahogy felnőtt, nem véletlen amit látunk.

Főleg azoknak ajánlom ezt a 10 percet, hogy mi lesz ha itt megint egy Orbán 2.0 lesz, ég és föld a két ember honnan jött és mit hozott otthonról.

"Orbánnal már nem lehet beszélni, ez már csak a Jóistennel van beszélőviszonyba, de azt is úgy hogy megengedi néha neki, hogy beszéljen hozzá."
:lol:

De tényleg ezt hallgassátok meg, mert ritkán hallani ilyen jó elemzést, ahol tényleg több generációra visszafelé ismeri az egész családját MPnek, nagyon jó gondolatokat fejt ki szerintem.
A Partizános életútinterjú is nagyon jó, bár nekem csak az első 50 perc után indult be igazán.
https://www.youtube.com/watch?v=GGPg33Uqlxg
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 7., szombat 11:45

https://24.hu/belfold/2024/12/06/hirtel ... llatasara/

remek helyre mennek megint milliardok. egyhazat megit tomik.
de hat hallottuk anno, megszepult a templom, megy a szavazat a fideszre
17-et gyorsan meg is kapnak a hatarontuliak.... eljen. mar a krumpli nem eleg

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 7., szombat 9:47

amugy szerintem nincs is annal cringebb (bocs :mrgreen: ) mikor valaki direkt be akar ugatni, igy okosba kiguglizgatja a dolgokat, nagy pofaval elkezdi a lejaratast, de benezi es aztan visszafele sul el.
cegledi. :lol:

fogyasztashoz annyit, hogy en mikor otthon vagyok, azon sokallok, hogy a szolgaltatasok hogy porognek.

bekes megye es kornyeke rohadtul nem a gazdasagi csucspont mo-n, megis ilyeneket, hogy tetovalas, privat orvosok, stb tobb honapra elore szoktunk foglalni, mert fullon van mindenkinek a naptara.

minden sarkon szepsegszalon, körmös, fodraszat, dohanybolt, zoldseges, drogeriak, azt megis mindegyik kitermeli, hogy megerje.
normalis ettermek fullon, gyorskajaldaban sorba allas vagy otthonra rendeleskor 1+ ora varakozas, stb.
budapesten meg megertem, de hogy videki varosokban is ez van, az engem mindig meglep annak tukreben, mennyire szar elvileg otthon minden.

itt tennem viszont hozza, hogy a kis falvak, telepulesek, stb viszont totalisan halottak.
ahonnan en szarmazok, ott (most csak 1 szektort kiemelve) pl 2 szorakozohely es 14-15 kocsma volt a 2000-es evek elejen, ma nincs szorakozohely es 3 vagy 4 kocsma maradt fenn, de az egyiket egy beepitett lottozo, a masikat egy utanfutokolcsonzo tart eletben es ebbol csak 1 van nyitva pentek-szombat 8 utan is.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 6., péntek 23:52

Kercsó írta:
gutihaz14 írta: petyko facen:

Hogy mũködik a rogáni hazugsággyár?

Ma délelőtt leültem a csodálatosan felújított londoni St. Prancas vasútállomáson egy délelőtt egyébként zárva lévő pezsgőbárban a díszletként kint hagyott poharak és üres pezsgősüvegek elé.

Rogánék egy óra múlva teleokádták a teljes propagandájukat, hogy délelőtt luxus pezsgőt vedelve alkoholizálok, miközben szegény Lázár János keményen dolgozik. Az egyik lap 105 ezres, a másik 60 ezres pezsgőről ír…

Még jó, hogy odaírtam, hogy zárva volt a bár😂

Tóni,

csalódtam benned, a gatyámról már meg se kérdezitek a szakértőket?
nem tudom, hánykor készült a fotó, de az a bár reggel 8-kor nyit
(most lehet kapufát lőtt Petyánk)
15 másodpercbe telt a pohár alapján beazonosítani a pezsgőbárt
https://maps.app.goo.gl/ctSpwnqFryiMSSux6
meg 15-t szantal volna ra akkor megvan a 11 ora is :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 6., péntek 20:47

Minden egyes nap, ahol MPről beszélnek jól jön neki.
Pont itt baszta el a Fidesz a dolgot, túl sokat volt téma.

Amúgy van egy nagyon jó interjúrészlet Kéri Lászlótól, amit érdemes meghallgatni mit hozott otthonról Orbán és mit MP és hatalmas a különbség meg összességében róluk beszél.

Kérihez híven elég szerteágazóan fejti ki a gondolatát, de nagyon jókat mond.

1:24:18tól 1:35:45ig.

Azért tényleg sokan elfelejtik, hogy MP nem ilyen noname családból pottyant ide, ügyvédek, jogászok, keresztapja Köztársasági elnök volt stb. Ő azért rengeteg mindent szívott magába ahogy felnőtt, nem véletlen amit látunk.

Főleg azoknak ajánlom ezt a 10 percet, hogy mi lesz ha itt megint egy Orbán 2.0 lesz, ég és föld a két ember honnan jött és mit hozott otthonról.

"Orbánnal már nem lehet beszélni, ez már csak a Jóistennel van beszélőviszonyba, de azt is úgy hogy megengedi néha neki, hogy beszéljen hozzá."
:lol:

De tényleg ezt hallgassátok meg, mert ritkán hallani ilyen jó elemzést, ahol tényleg több generációra visszafelé ismeri az egész családját MPnek, nagyon jó gondolatokat fejt ki szerintem.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 6., péntek 18:55

De most egy pezsgőt se ihat már meg?
Az viszont mennyire rendben van, amikor Vitya megy hellóröfikezni két stampó között, majd posztolják is ki, ahogy pálinkázik?

Az én szememben amúgy mindkettő rendben van.
Cegó meg megint Honttal együtt berohant tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe.
Két félkegyelmű.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 6., péntek 18:01

Kercsó írta:

Ma délelőtt leültem a csodálatosan felújított londoni St. Prancas vasútállomáson egy délelőtt egyébként zárva lévő pezsgőbárban a díszletként kint hagyott poharak és üres pezsgősüvegek elé.

Rogánék egy óra múlva teleokádták a teljes propagandájukat, hogy délelőtt luxus pezsgőt vedelve alkoholizálok, miközben szegény Lázár János keményen dolgozik. Az egyik lap 105 ezres, a másik 60 ezres pezsgőről ír…

Tóni,

https://www.reddit.com/r/hungary/s/H3yXrlsOU6

8-tol az etterem resze nyit, a bar 11-tol.. de hihetetlen hogy ilyen lenyegtelen dolgokrol kell megint beszelni a mediaban, nyilvan ez a legfontosabb. Mar en is redditet kell hozzak, ott legalabb a sok belpesti lipsi rendesen utanajar. :mrgreen:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. december 6., péntek 17:08

Tóni,

#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 6., péntek 15:42

Itt szerintem az élelmiszerboltok látogatottsága nem túl mérvadó( egyéni vélemény, semmi statisztikám nincs rá,meg utána se néztem).
Ennie ugye kell az embernek ,nyugdíjasok is napi szinten járnak kb, meg karácsonykor eleve túlkompenzál mindenki (hitelből,így-vagy úgy, mindegy) .
Sokkal jobban látszik a szórakoztató iparhoz kapcsolódó helyeken/boltokon a gazdasági hatás. Ugye rengeteg kocsma,pizzéria,kajálda, szórakozóhely zárt be, sok olyan is aminek 80-100 éves múltja is volt akár, és nem hiszem ,hogy azért mert az emberek inkább szombat este x-faktort néznének egy jó kajálás+borozás helyett,csak hát...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 6., péntek 15:32

swfan írta:
kiserik írta:
Amit látsz, az csak a kormány hazugsága. A szemed téved, de a statisztikák, a mutatók nem. :lol:

Erre szoktam mondani, hogy hazudik ez is meg az is és valahol félúton van az igazság. A kormánymédia azt mondja, hogy fejlődik a gazdaság. Az ellenzéki média még azt, hogy éhen fognak halni az emberek. Az igazság meg, hogy lehetne jobb is, meg rosszabb is, de alapvetően az átlagpolgár élete nem szar.

Én továbbra is ajánlom, hogy mindenki fogyasszon minden oldalról média terméket, mert csak akkor lesz igazi rálátása a dolgokra.
Ezek számok. Nem egyik vagy másik média ferdítése. Ráadásul ezeket a számokat az állami hivatal, a KSH közli.

Egyébként a gazdasági miniszter, Nagy Márton is azon toporzékol, hogy nem fogyaszt a magyar, és hogyan lehetne a fogyasztást jövőre növelni

En ugy latom, hogy Nagy Marton eppen (mas temaban ugyan, kiskereskedelem) beleall a KSH adataiba es elmondja, hogyan is kellene azt szamolni :lol: plusz azt kommunikalja, hogy minden szipiszuper. Szoval nagyon nem adnek arra, amit eppen mond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 6., péntek 15:29

Baszki, nem egy 400 fos faluban elek, ahol nincs csak egy kisbolt :mrgreen:

Irok egy remek peldat, elviszem a gyereket edzesre, van masfel oram, hogy eltoltsem az idot, semmi hasznosat nem csinalok, ha haver nem er ra kavezni, igy bemegyek aldiba, csovon van.
Aztan megnezem az auchant, csovon van, es a vegen meg az intersparra is van idom, ami szinten rogyasig van.
Ez lehet hetfo, szerda, csutortok, vagy eppen pentek, ho eleje, kozepe, vege. Mindegy.

Napkozben spar, interspar, tapasztalat ugyanez, legurgok ebednek alapanyagert, es nem erek haza idoben, mert annyian vannak a penztarnal.

Elmult par hetben tobsbszor voltam obiban, ket harom penztar uzemel + önki penztarak.

Stb. de nekem mindegy, mindenki azt hisz el amit akar, en azt, amit latok.

Nem tudom pontosan mi a keplete ennek a mutatonak, de ha az össz egyeni fogyasztas / össz lakossag, akkor ennek egyik fo eleme lehet az oregedo, egyre nagyobb reteget kepviselo nyugdijasok es/vagy a melyszegenysegben elok, akik annyit sem tudnak kolteni, amennyit eddig.

Amugy ez egy 2023as adatokon alapulo kimutatas, ha jol olvasom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 6., péntek 15:20

kiserik írta:
Realista24 írta:

En csak irom amit latok.
Boltok fullon, rotyog az aruhitel, porog a cofidis, kigyozo sorok, pupra rakott kosarak mindenfele, minden nap, a nap barmelyik szakaszaban, amikor csak boltban voltam.

Mintha nem lenne holnap.
Amit látsz, az csak a kormány hazugsága. A szemed téved, de a statisztikák, a mutatók nem. :lol:

Erre szoktam mondani, hogy hazudik ez is meg az is és valahol félúton van az igazság. A kormánymédia azt mondja, hogy fejlődik a gazdaság. Az ellenzéki média még azt, hogy éhen fognak halni az emberek. Az igazság meg, hogy lehetne jobb is, meg rosszabb is, de alapvetően az átlagpolgár élete nem szar.

Én továbbra is ajánlom, hogy mindenki fogyasszon minden oldalról média terméket, mert csak akkor lesz igazi rálátása a dolgokra.
Ezek számok. Nem egyik vagy másik média ferdítése. Ráadásul ezeket a számokat az állami hivatal, a KSH közli.

Egyébként a gazdasági miniszter, Nagy Márton is azon toporzékol, hogy nem fogyaszt a magyar, és hogyan lehetne a fogyasztást jövőre növelni

Vissza: