Real Madrid játékosok a múltban
- RealMadridFanatic
Re: Real Madrid játékosok a múltban
Vele kapcsolatban az a legbetegebb, hogy ilyen szinten sikeres palyafutas utan is hianyerzetem maradt, szerintem tobb volt benne, mint ami kijott vegul. A pontos okokat nem fogjuk megismerni, neki is gazdagon volt sara ebben, de CR arnyekaban biztos voltak nehezsegek.
Az idezet szerintem kamu egyebkent, a zaszlos balhen kivul nem remlik, hogy nyiltan nagyon tusko lett volna.
Az idezet szerintem kamu egyebkent, a zaszlos balhen kivul nem remlik, hogy nyiltan nagyon tusko lett volna.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cr és Messivel azért nem emliteném egy lapon. 2018-ba pedig Salah kapta a Puskás díjat vígaszként, pedig Bale vagy Ronaldo ollózása sokkal emlékezetesebb volt és fontosabb.Realista24 írta:Gareth Bale:
"If it wasn't for injuries, my name would be in the same debate with Cristiano Ronaldo and Lionel Messi name."
"At Real Madrid training sessions I was the best free kick taker, the best finisher, but Cristiano was preferred to take them freekicks and all dead balls except for corner kicks, but at training i was always above him in the free kicks scoring rate."
"In Champions League finals I did great, particularly against Atletico Madrid we were two minutes away to defeat, but guess what I saved them, we went on to win 4-1, but my name is forgotten."
"Against Liverpool in the final I scored a sensational goal but no one wants to admit that it was the best goal in Champions League just because my name is Gareth Bale”
Nem tudom valid-e.
+ nem lett elfelejtve, nagyon sokat köszönhet neki a klub, de az utolsó 3-4éve beárnyékolja, ha az nem lett volna akkor a szurkolok is jobban elismernék
-
Amikor fejelte a gólt, nem is voltunk 2 percre a bukástól de a lényegen nem változtat. Oké, hagyott ki helyzetet, de az odavezető úton, és a döntőben is nagy szerepet vállalt. Egy gól legyen az bármikor, komoly faktor egy döntőn. Amúgy valszeg fakeRealista24 írta: Mondjuk a 14-es donton nem kellett volna izzadni, ha nem botlik el a sajat lababan, es igazabol valamiert ugy emlekszem, hogy Ramos mentett meg minket.
Szerintem kamu amugy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk a 14-es donton nem kellett volna izzadni, ha nem botlik el a sajat lababan, es igazabol valamiert ugy emlekszem, hogy Ramos mentett meg minket.
Szerintem kamu amugy.
Szerintem kamu amugy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ha fake ha nem, ebben azért vannak elgondolkodtató dolgok. Pl. A pool elleni olló az telejsen egyértelműen ott kéne legyen Zidane Lever elleni gólja mellett. És az is igaz hogy nagyot ment az Atletico elleni első döntőn, de pl. Nem említi, hogy a második döntőn is 16-ban kurva nagyot játszott! Kár, hogy ő is elengedte a végén, és méltatlan lett a klubhozRealista24 írta:Gareth Bale:
"If it wasn't for injuries, my name would be in the same debate with Cristiano Ronaldo and Lionel Messi name."
"At Real Madrid training sessions I was the best free kick taker, the best finisher, but Cristiano was preferred to take them freekicks and all dead balls except for corner kicks, but at training i was always above him in the free kicks scoring rate."
"In Champions League finals I did great, particularly against Atletico Madrid we were two minutes away to defeat, but guess what I saved them, we went on to win 4-1, but my name is forgotten."
"Against Liverpool in the final I scored a sensational goal but no one wants to admit that it was the best goal in Champions League just because my name is Gareth Bale”
Nem tudom valid-e.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gareth Bale:
Nem tudom valid-e.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja hát én egy percig nem bánom ,hogy felsült. Megesik meg az ő baja. Klub is elbírja, hogy benéz 1-2 igazolást. Csak zavaró, hogy olyan mintha nekünk üzengetne mintha a klub lenne a hibás, hogy egy raklap szar volt itt.ferni írta: Hozta a BLt, mit akartok?
Plusz ha nem sül fel Vinicius se kapott volna ennyi időt, fogjátok fel úgy, hogy Vinicius betanítása volt ilyen rohadt drága...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hozta a BLt, mit akartok?
Plusz ha nem sül fel Vinicius se kapott volna ennyi időt, fogjátok fel úgy, hogy Vinicius betanítása volt ilyen rohadt drága...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Inkább az a kínos, hogy még ő van megsértődve a környezete és az ő nyilatkozatai alapján.BLevi96 írta: Legrosszabb igazolás valaha, amikor aláírta a szerződést fejbe már nyugdíjba is vonult. Dühítő hogy ilyen hozzáállású játékos a csapatnál volt.
Lapítanék mint szar a fűben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Legrosszabb igazolás valaha, amikor aláírta a szerződést fejbe már nyugdíjba is vonult. Dühítő hogy ilyen hozzáállású játékos a csapatnál volt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én imádtam ezt a csávót de annyira igyekszik megutáltatni magát meg mindenki más is őt
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
Szerintem ezt Real játékosként is simán megtettegutihaz14 írta: [Thierry Hazard] (Eden Hazard father) : "Today he's really happy [...] he can smoke a cigarette if he feels like it or even...eat a hamburger"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rule#32 enjoy the little things
[Thierry Hazard] (Eden Hazard father) : "Today he's really happy [...] he can smoke a cigarette if he feels like it or even...eat a hamburger"
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
elengedte. neki elég volt ennyi, rommá kereste magát, nyert is pár dolgot, sosem volt rákényszerítve, hogy kitörjön a szegénységből és bármit megtegyen, meglegyen ez a felfogás nála, a tehetsége vitte előre, nem az akarat.Ez a hazard mit keres ott 33 évesen? Nem csak a kora miatt kérdem
most gondolom él, mint marci hevesen, vidáman, boldogan.
ez a lényeg igazából.
thereisonly1ronaldo
Sajnos azért nem kevés pénz lett volna kizárólag nagy legendákat kiutaztatni Dél-Koreába, így is nagyon erős volt a felhozatal.realbeckham írta: Neztem ezt a del koreai öregfiúk/legendák meccset.
Ez a hazard mit keres ott 33 évesen? Nem csak a kora miatt kérdem
Szerk: Ja hogy fellaini is. Haj nélkül meg sem ismertem. Inkabb hagyjuk. Nem kerdeztem semmit
Seedorf meg beszarás a mai napig
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Neztem ezt a del koreai öregfiúk/legendák meccset.
Szerk: Ja hogy fellaini is. Haj nélkül meg sem ismertem. Inkabb hagyjuk. Nem kerdeztem semmit
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jese tesomsz tud elniCasillas fan írta: Romano:
Former Real Madrid striker Jesé Rodríguez signs for Malaysian club Johor Darul Ta'zim F.C.
31 year old striker has agreed terms and the deal has been completed.
thereisonly1ronaldo
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
Romano:
Former Real Madrid striker Jesé Rodríguez signs for Malaysian club Johor Darul Ta'zim F.C.
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"