Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 10:37

Hol a sajat gondolat megint? Hol vannak a reszletek? En ezt hianyolom hszrol hszre.

Az érvénytelenítés hátterében olyan titkosszolgálati információk állnak, amelyek szerint Oroszország beavatkozott a választásokba.

Mire vagy kire tud hivatkozni OV? Oroszokra? Hiszen oket tamogatjak. Amerika ellen ilyet nem mernek lehozni, ahogy Brusszel ellen sem.

Megint csak hergeles. Elobb csalnak a szavazatokkal, mintsem ilyet lepjenek meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 9., hétfő 10:32

Ez a Magyar Jelen... tisztára mintha origót olvasnék, csak a pejoratív jelzők picit másabbak. Mindenki, aki nem velük van, az "globalista", "szélsőliberális", "magyarellenes" :lol:

Nem vagyok felvidéki, így Ódor Lajos munkásságát sem ismerem, így az őt kritizáló (inkább gyalázó) részre nem tudok mit mondani, ahogy a "Matica Slovenská"-ra sem.

A munk veronikás részben van egy fura mondat nekem:
Ő egyébként azóta a Telexet is ott hagyta, de természetesen nem kellett a munkaerőpiacon érvényesülnie, hiszen a liberális szlovák Denník N leigazolta.
Mi az, hogy "nem kellett a munkaerőpiacon érvényesülnie"? :lol: a Telex egy munkahely, az említett szlovák lap is. Egy újságírónak az újságok a munkaerőpiac

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 9., hétfő 10:16

halamadrid írta:
halamadrid írta: Hont András elhagyja az Átlátszót és új projektbe kezd alkotótársaival, tartalomközpontot építenek az ÖT brand köré.

https://atlatszo.hu/impakt/2024/12/09/t ... ntot-epit/

Van Isten.
Ha jól tudom, több száz ember épp miatta nem támogatta adója 1 százalékával az egyebkent hiánypótló Átlátszót.
Már előre folyik a nyákam a Ceglédi és Hont féle tartalomközpontra.
*nyálam

Egyébként MP ma először látogat határon túli, nagy-magyarországi politikai rendezvényre, Révkomáromban beszélgetnek Ódor Lajossal, a szlovákiai EP-választást megnyerő liberális PS párt MAGYAR(!) listavezetőjével, a 2020-ban Ficot leváltó 4 tagú kormánykoalíció későbbi, ideiglenes, volt miniszterelnökével.
Ha jól tudom, hívták nyáron a felvidéki gombaszögi nyári táborba (egyfajta kistusványos), de végül a felsőbb körök nemet mondtak rá. Ezt talán egy klubrádiós interjúban mondta el.

https://napunk.dennikn.sk/hu/4300844/ma ... omaromban/
Van még 3 jegy, ha esetleg valakit érdekelne, Budapestről is csak 70 perc.
Erre ráfűznék egy Magyar Jelen cikket. https://magyarjelen.hu/magyarellenes-sz ... yar-peter/

Azt kérdezném a szlovákiai magyar társainktól, hogy ők hogy látják ezt? Mi az igaz, mi az esetleges ferdítés?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 9., hétfő 10:10

ferni írta: Jogosnak tartom amúgy a dolgokat meg tényleg van benne valami, de általában nem véleménycikkeket vagy videókat szoktam linkelni, hanem ahol tényszerűen le van írva egy dolog.
Most igen elismerem ez a 24.hu clickbait címe nem volt a legszerencsésebb, teljesen jogosan lehet ezt számonkérni, de mikor 35 milliárdokat növelnek éjszakánként autópályákra, meg ténylegesen túlárazott irodaházakat vesz az állam...

A legaggasztóbb, hogy Viktorunk román példára simán eltörölhet választási eredményeket is akár, semmi akadálya nincs ennek.

Meg ez is elképesztő, hogy 99 évre magánkézbe adnák át a budapesti vasútállomások ingatlanjait... 99 évre, totális agybaj.

Meg azért én mindig próbálom azért a viccesebb részét is megfogni a dolgoknak, mert az országban hetente mennek az olyan dolgok, mikor beindulnak a fiúk naponta, hogy teljes wtf az egész.

Ilyenkor jó pl megnézni, hogy jellemzi Viktorunk saját magát a múltból egy kis bólogató Juhász Péterrel, akinek esélye sincs ehhez hozzáfűzni vmit, annyira 10/10 Vitya mondókája. :kalapos:
le ne allj. nemes a cel
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 9., hétfő 9:53

Jogosnak tartom amúgy a dolgokat meg tényleg van benne valami, de általában nem véleménycikkeket vagy videókat szoktam linkelni, hanem ahol tényszerűen le van írva egy dolog.
Most igen elismerem ez a 24.hu clickbait címe nem volt a legszerencsésebb, teljesen jogosan lehet ezt számonkérni, de mikor 35 milliárdokat növelnek éjszakánként autópályákra, meg ténylegesen túlárazott irodaházakat vesz az állam...

A legaggasztóbb, hogy Viktorunk román példára simán eltörölhet választási eredményeket is akár, semmi akadálya nincs ennek.

Meg ez is elképesztő, hogy 99 évre magánkézbe adnák át a budapesti vasútállomások ingatlanjait... 99 évre, totális agybaj.

Meg azért én mindig próbálom azért a viccesebb részét is megfogni a dolgoknak, mert az országban hetente mennek az olyan dolgok, mikor beindulnak a fiúk naponta, hogy teljes wtf az egész.

Ilyenkor jó pl megnézni, hogy jellemzi Viktorunk saját magát a múltból egy kis bólogató Juhász Péterrel, akinek esélye sincs ehhez hozzáfűzni vmit, annyira 10/10 Vitya mondókája. :kalapos:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 9., hétfő 9:49

halamadrid írta: Hont András elhagyja az Átlátszót és új projektbe kezd alkotótársaival, tartalomközpontot építenek az ÖT brand köré.

Van Isten.
Ha jól tudom, több száz ember épp miatta nem támogatta adója 1 százalékával az egyebkent hiánypótló Átlátszót.
egy fertő ez a hont

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 9., hétfő 9:26

Van Isten.
*nyálam

Egyébként MP ma először látogat határon túli, nagy-magyarországi politikai rendezvényre, Révkomáromban beszélgetnek Ódor Lajossal, a szlovákiai EP-választást megnyerő liberális PS párt MAGYAR(!) listavezetőjével, a 2020-ban Ficot leváltó 4 tagú kormánykoalíció későbbi, ideiglenes, volt miniszterelnökével.
Ha jól tudom, hívták nyáron a felvidéki gombaszögi nyári táborba (egyfajta kistusványos), de végül a felsőbb körök nemet mondtak rá. Ezt talán egy klubrádiós interjúban mondta el.

https://napunk.dennikn.sk/hu/4300844/ma ... omaromban/
Van még 3 jegy, ha esetleg valakit érdekelne, Budapestről is csak 70 perc.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. december 9., hétfő 9:23

Realista24 írta: Jo hogy hozod kiseriket, ferni ugyanez. Egyik sem lat vagy nem akar tovabblatni a partjanal, hiaba akar mast kommunikalni.
Az itteni Fideszesek legalabb egyertelmuek :lol:

Tovabbra is a Tisza a megoldas, a Tiszara kell szavazni a valtas erdekeben, de nem tetszik, hogy ugyanabba az iranyba mennek, amibol menekulni kellene.
Ertem en a hangzatos szavakat, hogy ugyanazzal lehet legyozni oket, mint, ahogy a Fidesz jatszik, de ez is csak egy jo ürügy, ami moge be lehet bujni.

Sok-sok hettel ezelott a tenyekkel, amik hozva voltak, barkit meg lehetett gyozni szerintem, meg a verfideszes is tudta, hogy mi van, maximum nem ismeri be nyilvanosan. De az utobbi hetekben egyre tobb az olyan dolog, ami nem jo SZERINTEM.

De mivel nekem a fo forrasom a madridom (es csak egy-egy linkelt cikk utan megyek tovabb es keresgelek), igy lehet a teljes kep mas es meg mindig jo a vonal, es csak itt uti fel a fejet ez a gyuloletkampany szeru dolog azaltal, amiket hoznak nehanyan.

De ahogy irtam, kiserik linkjeire sem kattintok mar ra az erdektelenseg miatt, ugy lassan eleri ezt a Tiszas oldal is.

Az emlitett cikkben szerintem a legfontosabb szam a vasutfejlesztesre atcsoportositott 37,7 mrd, amit sem a cikk nem emel ki, sem ferni vagy mas. Pedig ha valahol egyertelmuen tularazasok es lopasok mennek, mindenfele fejlodes nelkul, az a vasut.

En nem tudom ez a 24.hu milyen beallitottsagu oldal, de veletlen hogy nem ezt emelik ki a cikkben vagy ennyire amatorok? En biztos ennek mennek utana elsokent.
A vasút elég hot topic mostanában, erre a területre juttatott források jogosultságát megkérdőjelezni bármilyen szempontból (esetedben ugye az eredményesség, célszerűség, hatékonyság kérdése fogalmazódott meg) nem népszerű és ezt az újságírók is pontosan tudjak, így ezt nem fogjak kritizálni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 9., hétfő 9:13

Hont András elhagyja az Átlátszót és új projektbe kezd alkotótársaival, tartalomközpontot építenek az ÖT brand köré.

Van Isten.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 8:49

En sem, mert nem olvaslak itt :mrgreen: kiveve most, es ugy fest, kb. egyet is ertunk. Felelmetes :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 9., hétfő 8:46

Azt sem tudom, mikor hoztam utoljára pártpolitikai dolgot. Hagyjátok már. Én is azt mondtam, hogy MP egyre több támadási felületet nyújt, ami szerintem nem segít. Erre be vagyok skatulyázva.

A Reddit majmolásnak az a veszélye, hogy az embernek előbb utóbb megszűnik létezni a saját véleménye. Azért megy minden nap a tartalom gyártókhoz, hogy megtudja ma mit gondoljon. Elolvassa, aztán hozzáteszi, hogy félelmetes, vagy ennél nincs lejjebb. Aztán ha vitázni akarsz vele meg vagy nem válaszol, vagy linkel újabb Reddit linket.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 8:30

Jo hogy hozod kiseriket, ferni ugyanez. Egyik sem lat vagy nem akar tovabblatni a partjanal, hiaba akar mast kommunikalni.
Az itteni Fideszesek legalabb egyertelmuek :lol:

Tovabbra is a Tisza a megoldas, a Tiszara kell szavazni a valtas erdekeben, de nem tetszik, hogy ugyanabba az iranyba mennek, amibol menekulni kellene.
Ertem en a hangzatos szavakat, hogy ugyanazzal lehet legyozni oket, mint, ahogy a Fidesz jatszik, de ez is csak egy jo ürügy, ami moge be lehet bujni.

Sok-sok hettel ezelott a tenyekkel, amik hozva voltak, barkit meg lehetett gyozni szerintem, meg a verfideszes is tudta, hogy mi van, maximum nem ismeri be nyilvanosan. De az utobbi hetekben egyre tobb az olyan dolog, ami nem jo SZERINTEM.

De mivel nekem a fo forrasom a madridom (es csak egy-egy linkelt cikk utan megyek tovabb es keresgelek), igy lehet a teljes kep mas es meg mindig jo a vonal, es csak itt uti fel a fejet ez a gyuloletkampany szeru dolog azaltal, amiket hoznak nehanyan.

De ahogy irtam, kiserik linkjeire sem kattintok mar ra az erdektelenseg miatt, ugy lassan eleri ezt a Tiszas oldal is.

Az emlitett cikkben szerintem a legfontosabb szam a vasutfejlesztesre atcsoportositott 37,7 mrd, amit sem a cikk nem emel ki, sem ferni vagy mas. Pedig ha valahol egyertelmuen tularazasok es lopasok mennek, mindenfele fejlodes nelkul, az a vasut.

En nem tudom ez a 24.hu milyen beallitottsagu oldal, de veletlen hogy nem ezt emelik ki a cikkben vagy ennyire amatorok? En biztos ennek mennek utana elsokent.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 9., hétfő 8:26

hehetheoriginal írta: De mi van akkor, ha egyazegyben ugyanazok a sajat gondolatok, mint amit redditen írnak?
Egyszerubb a copypaste akkor, nem? :kalapos:
Baj :lol:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 9., hétfő 8:21

Sierra írta: Hatalmas tisztelet ferninek az aldozatos munkajaert amit itt a politika topikban folytat. :salute: Mondjuk mar elolvasni is faraszto, hat meg bepotyogni ennyi szoveget, meg kikeresni a linkeket hozzajuk, emelem kalapom! :agree:
kiserik is hozza a linkjeit, az smafu?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 7:53

hehetheoriginal írta: De mi van akkor, ha egyazegyben ugyanazok a sajat gondolatok, mint amit redditen írnak?
Schmitt Pali lajkolja ezt :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 7:52

Halfkey írta: Általánosságban igen, de mondjuk itt most nem értem mit akarsz tőle. Ott van az idézetben hogy járművek és bútorok. Írja le hogy hány Passat, hány Range Rover és hány IKEA Stuggmuffggard asztal lett, vagy mikor fogod adekvátnak tartani?
Nem valaszoltam a kerdesedre, bocsanat. Akkor fogom adekvatnak tartani, amikor kijon, hogy mire koltottek el a 28 milliardot, es annak semmi letjogosultsaga nincsen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 9., hétfő 7:52

De mi van akkor, ha egyazegyben ugyanazok a sajat gondolatok, mint amit redditen írnak?
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 9., hétfő 7:45

Halfkey írta: Általánosságban igen, de mondjuk itt most nem értem mit akarsz tőle. Ott van az idézetben hogy járművek és bútorok. Írja le hogy hány Passat, hány Range Rover és hány IKEA Stuggmuffggard asztal lett, vagy mikor fogod adekvátnak tartani?
Ott van a cikkben :mrgreen: pont ezt irom, hogy ott van ket szo a cikkben, amire ugrik a nep. Pont ugyanazt csinaljak, amit a masik oldal, amitol kivan mindenki.

Ott vannak ezek a szavak, mert ezek a triggerpontok, de a KEF ennel sokkal tobb es szelesebb retegu beszerzeseket vegez.
A korabbi ceg, ahol dolgoztam, szerzodeses jogviszonyban volt/van a KEF-fel, es nem a tularazott tenderek a jellemzoek erre a szegmensre, es nem autokat arultunk.

Nem olyan nehez az a Reddit copypaste amugy, ena sajat gondolatoknak jobban orulnek, ahogy irtam is tobbszor. A sajat gondolat pedig nem ugyanazon harom mondat mantrazasa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. december 9., hétfő 7:19

Hatalmas tisztelet ferninek az aldozatos munkajaert amit itt a politika topikban folytat. :salute: Mondjuk mar elolvasni is faraszto, hat meg bepotyogni ennyi szoveget, meg kikeresni a linkeket hozzajuk, emelem kalapom! :agree:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 9., hétfő 7:08

Általánosságban igen, de mondjuk itt most nem értem mit akarsz tőle. Ott van az idézetben hogy járművek és bútorok. Írja le hogy hány Passat, hány Range Rover és hány IKEA Stuggmuffggard asztal lett, vagy mikor fogod adekvátnak tartani?

Vissza: