Jo hogy hozod kiseriket, ferni ugyanez. Egyik sem lat vagy nem akar tovabblatni a partjanal, hiaba akar mast kommunikalni.
Az itteni Fideszesek legalabb egyertelmuek
Tovabbra is a Tisza a megoldas, a Tiszara kell szavazni a valtas erdekeben, de nem tetszik, hogy ugyanabba az iranyba mennek, amibol menekulni kellene.
Ertem en a hangzatos szavakat, hogy ugyanazzal lehet legyozni oket, mint, ahogy a Fidesz jatszik, de ez is csak egy jo ürügy, ami moge be lehet bujni.
Sok-sok hettel ezelott a tenyekkel, amik hozva voltak, barkit meg lehetett gyozni szerintem, meg a verfideszes is tudta, hogy mi van, maximum nem ismeri be nyilvanosan. De az utobbi hetekben egyre tobb az olyan dolog, ami nem jo SZERINTEM.
De mivel nekem a fo forrasom a madridom (es csak egy-egy linkelt cikk utan megyek tovabb es keresgelek), igy lehet a teljes kep mas es meg mindig jo a vonal, es csak itt uti fel a fejet ez a gyuloletkampany szeru dolog azaltal, amiket hoznak nehanyan.
De ahogy irtam, kiserik linkjeire sem kattintok mar ra az erdektelenseg miatt, ugy lassan eleri ezt a Tiszas oldal is.
Az emlitett cikkben szerintem a legfontosabb szam a vasutfejlesztesre atcsoportositott 37,7 mrd, amit sem a cikk nem emel ki, sem ferni vagy mas. Pedig ha valahol egyertelmuen tularazasok es lopasok mennek, mindenfele fejlodes nelkul, az a vasut.
En nem tudom ez a 24.hu milyen beallitottsagu oldal, de veletlen hogy nem ezt emelik ki a cikkben vagy ennyire amatorok? En biztos ennek mennek utana elsokent.