Nagyon jó meglátás, hatalmas erőssége, hogy szinte mindenhez tud adaptálódni. Lehet egy csomó skillben átlagos tehetsége volt (Madrid szinten), de munkával és szorgalommal szinte bármit képes felfejleszteni nagyon magas színvonalra.J. Dee írta: Nemcsak az volt az érdekes, hogy hátrébb is sokat helyezkedett, hanem hogy jobboson is, ahol krábban szintén kb soha.
Egyébként én azt csípem benne, hogy még mindig kurvára fejlődőképes, messze nem igaz már, hogy csak balra a vonal mellett él, középen is már eléggé ülnek a dolgai, elkezdte a külsőzgetést, ami még nem top level, de egyértelműen van benne potenciál és őszintén szólva én látok abban is, hogy visszább lépve osztogat. Nem annyira, mint tegnap, hogy a védelem elé, de simán el tudom képzelni, hogy gyakorlással ebben is tud előre lépni. Óriásit nyernénk vele, ha teljesen szabadon mozogna és lenne hatékony a támadásokban bárhol.
Vinícius Junior - 7
- BlancoMark
Re: Vinícius Junior - 7
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nemcsak az volt az érdekes, hogy hátrébb is sokat helyezkedett, hanem hogy jobboson is, ahol krábban szintén kb soha.
Egyébként én azt csípem benne, hogy még mindig kurvára fejlődőképes, messze nem igaz már, hogy csak balra a vonal mellett él, középen is már eléggé ülnek a dolgai, elkezdte a külsőzgetést, ami még nem top level, de egyértelműen van benne potenciál és őszintén szólva én látok abban is, hogy visszább lépve osztogat. Nem annyira, mint tegnap, hogy a védelem elé, de simán el tudom képzelni, hogy gyakorlással ebben is tud előre lépni. Óriásit nyernénk vele, ha teljesen szabadon mozogna és lenne hatékony a támadásokban bárhol.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igen, de kozben meg serulesbol visszaterve bevagtqk a kezdobe egy kisse mas szerepkorbe, mertfixen nem magatol talalta ki, hogy ezt jatsza majd. Vegig is kellett nyomnia a meccset. Szeretem elsok kozott elovenni Őt, de pont most nem erzem jogosnak
Durvan szerintem minden masodik megmozdulasa rossz volt.Galacticos írta: Szerintem egyedul belli goljanal nezett ki jol, rengeteg labdat eladott. Nem is ertettem hogy tobbszor ugy probalt meg kiugratni valakit hogy laposan de nem tul erosen kb 5ember kozott.
Meg mellette volt egy szoloja valamikor a vege fele amikor mar latszott hogy elfogja vesziteni, el is vesztette.
Szerintem erre nem o a megfelelo valasztas, elso felidoben brahim is tobbszor visszalepett de tole is elvettek sokszor. Most mbappe viszont szepen tartotta meg a fel lott passzokat.
En csipem vinit a hulyesegei ellenere vagy azokkal egyutt de szerintem ez nem allt jol neki, legalabbis ram tobbszor is a fraszt hozta.
A melysegi labdajatekan meg vartam a Valverdezest, talan Lookman golja elott is o vesztette el, de nem kozvetlen abbol lett a galiba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Serulten nehez...Galacticos írta: Szerintem egyedul belli goljanal nezett ki jol, rengeteg labdat eladott. Nem is ertettem hogy tobbszor ugy probalt meg kiugratni valakit hogy laposan de nem tul erosen kb 5ember kozott.
Meg mellette volt egy szoloja valamikor a vege fele amikor mar latszott hogy elfogja vesziteni, el is vesztette.
Szerintem erre nem o a megfelelo valasztas, elso felidoben brahim is tobbszor visszalepett de tole is elvettek sokszor. Most mbappe viszont szepen tartotta meg a fel lott passzokat.
En csipem vinit a hulyesegei ellenere vagy azokkal egyutt de szerintem ez nem allt jol neki, legalabbis ram tobbszor is a fraszt hozta.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Szerintem egyedul belli goljanal nezett ki jol, rengeteg labdat eladott. Nem is ertettem hogy tobbszor ugy probalt meg kiugratni valakit hogy laposan de nem tul erosen kb 5ember kozott.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ebbol is latszik, ahany ember, annyi latasmodKerlon írta: Engem mondjuk kirazott tole a hideg es azt vartam, hpgynmikor veszik el tole es kontraznak le.
Szerintem kifejezetten jol nezett ki a masodikban ez. Beli golja is ebbol jott.
Engem mondjuk kirazott tole a hideg es azt vartam, hpgynmikor veszik el tole es kontraznak le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
A 2. felidoben a visszalepesei a sajat terfelunkre, es onnan ahogy felhozta vagy felpasszolta a labdakat igen jol neztek ki.
Feltetelezem, hogy Ancelotti kerese volt ez.
Meglepo huzas volt es Vinitol idegennek gondolnank, de nekem tetszett! Bravo!
Feltetelezem, hogy Ancelotti kerese volt ez.
Meglepo huzas volt es Vinitol idegennek gondolnank, de nekem tetszett! Bravo!
A végén már lépni nem bírt, hogy miért nem lett lecserélve így sérülésből visszatérve érthetetlen.Pad'em írta: 50%-osan gól plusz Kroos posztról gólpassz
Masszív orosz rulett amit tolt Carlo 90 percen át, reméljük nem jön a hír hogy újabb sérülés.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Lehet szídni a viselkedését, de sérülten is a legveszélyesebb emberünk
- Pad'em
50%-osan gól plusz Kroos posztról gólpassz
Masszív orosz rulett amit tolt Carlo 90 percen át, reméljük nem jön a hír hogy újabb sérülés.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Khedira: "If Vini changes a little and becomes more of a gentleman and a leader, he will win three or four Ballon d’Or awards."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hatha raserul meg o is parszor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo meg is erositette, hogy az Atalanta ellen mar ott lesz.Realista24 írta:Vinicius is ahead of schedule in his recovery and might return for Atalanta or Rayo Vallecano!Pad'em írta:
Interkontinentális kupára várják Camával. Kihagyja a legfontosabbakat most sorra.
@MarioCortegana
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Szezon endeRealista24 írta:Vinicius is ahead of schedule in his recovery and might return for Atalanta or Rayo Vallecano!Pad'em írta:
Interkontinentális kupára várják Camával. Kihagyja a legfontosabbakat most sorra.
@MarioCortegana
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vinicius is ahead of schedule in his recovery and might return for Atalanta or Rayo Vallecano!Pad'em írta:Interkontinentális kupára várják Camával. Kihagyja a legfontosabbakat most sorra.Toti írta: Nagyjabol a legrosszabbkor esett ki, mikor terhet vissza, gondolom a girona-atalanta sort kihagyja még?
@MarioCortegana
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Interkontinentális kupára várják Camával. Kihagyja a legfontosabbakat most sorra.Toti írta: Nagyjabol a legrosszabbkor esett ki, mikor terhet vissza, gondolom a girona-atalanta sort kihagyja még?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Konkrétan a tag szépen el is döntötte ezt a nagy Haaland vs Mbappé harcot. Fogta magát és klubszinten nagyobb clutchplayer lett mint ez a kettő együtt.hala real írta: Vini fiam, nagyon kellesz vissza.
Ilyenkor azert szepen felertekelodik az o szerepe es fontossaga
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nagyjabol a legrosszabbkor esett ki, mikor terhet vissza, gondolom a girona-atalanta sort kihagyja még?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91