Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Az a vicc, hogy elől már mutatunk valahogy, de Carlo saját magát lövi tökön hátul minden egyes meccsen.
Nekem ne mondja senki, hogy ha Carlo azt mondja nyáron kell neki Miguel Gutierrez nem hozták volna el pár millióért...
Jobboldalra meg ott a Fortea, percet se kap, helyette felküldjük Lucast bohóckodni CSK szalaggal.
Vagy rakja be Asenciot, Tchou fel, Fede hátra.
De helyette erőlteti az egyértelműen szart.
Nekem ne mondja senki, hogy ha Carlo azt mondja nyáron kell neki Miguel Gutierrez nem hozták volna el pár millióért...
Jobboldalra meg ott a Fortea, percet se kap, helyette felküldjük Lucast bohóckodni CSK szalaggal.
Vagy rakja be Asenciot, Tchou fel, Fede hátra.
De helyette erőlteti az egyértelműen szart.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
"Leave the football, before the football leaves you..."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Perez mennyire mocorog a lelaton?
Bassza mar ki karlot.
Unom mar rohadtul.
Bassza mar ki karlot.
Unom mar rohadtul.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez már volt egyszer aztán olyan szépen kikaptunk Liverpoolban meg Bilbaoban mint a huzatRealista24 írta: Carlo Ancelotti believes he’s found the KEY to the team’s success.
There’s growing excitement in the club as the team begins to perform.
@diarioas
Nesztek
Amúgy Bellingham végre nem valamelyik hátvédnek segít be a szélen hanem középen van, jönnek is a gólok sorra. Illetve még egy Ceballos is sokat jelent a középpályán.
Vennénk egy jobbhátvédet télen azért sokkal több esélyt látnék idén trófeákra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo Ancelotti believes he’s found the KEY to the team’s success.
@diarioas
Nesztek
@diarioas
Nesztek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kirakni úgysem fogják, ahhoz az eredményekben is kéne valami brutál(abb) lejtmenet. De egyértelmű hogy minden meccs előtt fosik a szája már, hogy ki fogják rakni. Innentől azokhoz fog nyúlni, akikben ő megbízik. Nem hiába kerül vissza mindenki egyből a kezdőbe, még ha csak mondjuk 80%-os állapotban is van.
Meccset nem néztem már két hónapja, megfogadtam hogy amíg ő az edző nem is fogok újra. Az esték sokkal nyugisabbak, azt hogy nem játszottunk jól meg úgyis tudom, vagy épp megtudom innen.
Remélhetőleg max a nyárig marad az olasz, sokkal jobb taktikai felfogású edzőt érdemel ez a keret. Rongyosra kéne focizni és futni mindenkit... Gyakorlatilag a fixen kezdő játékosok közül a védelemben vannak 30 fölötti játékosok csak... Senki el nem hiteti velem, hogy a világ jelenlegi legdrágább kerete ennyit tud mint amit idén mutat.
Meccset nem néztem már két hónapja, megfogadtam hogy amíg ő az edző nem is fogok újra. Az esték sokkal nyugisabbak, azt hogy nem játszottunk jól meg úgyis tudom, vagy épp megtudom innen.
Remélhetőleg max a nyárig marad az olasz, sokkal jobb taktikai felfogású edzőt érdemel ez a keret. Rongyosra kéne focizni és futni mindenkit... Gyakorlatilag a fixen kezdő játékosok közül a védelemben vannak 30 fölötti játékosok csak... Senki el nem hiteti velem, hogy a világ jelenlegi legdrágább kerete ennyit tud mint amit idén mutat.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
KAG írta: En azt érzem hogy a következő két meccs lesz carlo era vége.
Nem látom, hogy ebből kijönne a csapat
Girona ellen egy szenvedos meccs, szerencse függvényében egy x vagy győzelem, majd atalanta ellen kuka játék és vereség/dontetlen ezzel a bl kuka….
Hála az égnek benéztem, mint a szart.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem az sem sokkal jobb aki barmi tortenik, tok egyertelmuen felremendzselt keret, szar taktika, barmi, folyamat jon az ilyen kommentekkel azok fele akik kritikat fogalmaznak meg, egy forumon. Sajnos oda jutottunk, hogy a legtobb kritika teljesen jogos. Mi ertelme volt bekuldeni a messze nem 100% os Rodrygot tegnap a nem 100% os Vinicius melle? Semmi. Asencio helyzete annyira engem nem zavar. Nem akarom azt latni hogy barca stilusban kifacsarunk egy tehetseges jatekost, de Tchoua is most lansag jott vissza serulesbol. Erthetetlen dontesek sorozata amit latunk.p.csabi1 írta: Csak a szokásos ámokfutása egy pár embernek.
Elso korben a rengeteg serulesre kell magyarazatot talalniuk es megoldast, hogy tavaszra rendben legyunk. Ez az edzoi stab dolga, es nem csak Carlot kell elovenni allandoan. Valami mar nagyon nem mukodik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez addig szép és jó, amíg a fix kezdők jól játszanak, formában vannak stbBlancoMark írta: Ancelotti (es szerintem ZZ is tole tanulta) mindig is ezt a menedzsmentstilust hozta. Ha mondjuk van egy evek ota itt jatszo embere (Rodrygo) vs egy elso szezonos ujonc (Endrick), akkor mindig az elso embert fogja elobb palyara kuldeni 10/10-szer.
Lehet ezt kritizalni, de nyilvan az oreg ragaszkodik ehhez mert ezzel nyerte szarra magat.
akkor csak én hisztizek, hogy miért nem játszik 1-2 Castillás és vagy spanyol
de amint van 1-2-3 fék a csapatban, akik ugyanúgy fix kezdők, bármilyen szarok is
szétesik az egész
pj idén Mendy Militao Tchouameni Rodrygo stb
Tényleg azp.csabi1 írta: Csak a szokásos ámokfutása egy pár embernek.
Sokszor az az érzésem, hogy pár ember a meccseinken próbálja levezetni a feszültséget... nem is értem, hogy miért nem váltanak inkább csapatot
- BlancoMark
Ancelotti (es szerintem ZZ is tole tanulta) mindig is ezt a menedzsmentstilust hozta. Ha mondjuk van egy evek ota itt jatszo embere (Rodrygo) vs egy elso szezonos ujonc (Endrick), akkor mindig az elso embert fogja elobb palyara kuldeni 10/10-szer.realbeckham írta: Teljesen mindegy mi lesz ma az eredmény.
Ez az ember borzasztó már. Nehogy középcsatárt cserelj be. Hozd be a félig sérült rodrygot a nem 100% os vini mellé szaladgalni ossze vissza.
Asencio??
Játék képe megint mi az ördög?
Tegyék már ki az öreget végre.
Igy lepett szintet nala Guler is idenre. Hiaba volt kurva jo mar tavaly is, szinte semmi eselyt nem kapott a bizonyitasra ujonckent kielezett meccseken.
Lehet ezt kritizalni, de nyilvan az oreg ragaszkodik ehhez mert ezzel nyerte szarra magat.
Csak a szokásos ámokfutása egy pár embernek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Azt nem tudom, de úgy olvastam, hogy megérdemelnénk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Itt meg mi történt? Kikaptunk és kiestünk vagy mi van?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
0 lojalitás. Végülis semmit nem tett le az asztalra, hogy kapjon egy kis időt. Undorító hozzáállás.
Mivan??? Minden fronton harcban állunk, még 2 xel is tovabbjutunk allitolag, no problemohunmadridista írta: Ebből a sz@rból nem tudom, hogy fogunk tudni kimászni. Rz már egyértelmű krízis helyzet.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ebből a sz@rból nem tudom, hogy fogunk tudni kimászni. Rz már egyértelmű krízis helyzet.
- wZoLee7
Szerintem nem segítene az sem ha elküldenék szezon közben. Ennyi sérülttel. Amúgy sincs értelmes opciónk, nyáron majd jön a váltás addig meg ki kell bírni és kihozni a legtöbbet ebből.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Teljesen mindegy mi lesz ma az eredmény.
Ez az ember borzasztó már. Nehogy középcsatárt cserelj be. Hozd be a félig sérült rodrygot a nem 100% os vini mellé szaladgalni ossze vissza.
Asencio??
Asencio??
- wZoLee7
Carlo első itt létének a végén is pontosan ugyen ez ment. Tudta, hogy kb ez a kapcsolat már elfáradt és inkább nyomta a saját elképzelését amíg meg nem köszönték neki.Remy írta: Rettentően szeretem az öreget, és ha valami csoda folytán triplázna is a csapat, nagyon remélem, hogy elmegy nyugdíjba. Olyan, mint egy sértődött öregember.
Botrány az egész szezonbeli telejesítménye. Csökönyös, csakazért sem változtat. Mou pont így baszta szét az egész felépített karrierjét a Realnál.
Felháborító.