Raúl Asencio - 35
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Raúl Asencio - 35
Még ha nem is értek egyet a nem játszatással, annyi mégis van benne, hogy most robbant be a gyerek, megismerték a nevét, éppen beindul a karrier, aztán csinál egy hibát amiből gólt kapunk, kikapunk, netalán még tovább se jutunk... hát mindenhol is ott lenne a neve, kb karrier ende.
elobb latsz te LV Tchouameni Mendy Fran vedelmetrealistahuni írta:Majd ha Rudiger is elfogy akkor jöhet.ferni írta:Hol vagy?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
majd játszik a kupában a 4. osztályú ellenfél ellen, addig pihenésre van szükségeferni írta:Hol vagy?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Majd ha Rudiger is elfogy akkor jöhet.ferni írta:Hol vagy?
Hol vagy?
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remelem nem csak ebben fog tevedni a Relovo. Asszem ok hoztak le, hogy kozel 50 millio euroert vennenk meg Dalotot is.Realista24 írta: Relevo szerint az is lehet hogy eladjuk, és Carvajal utat jaratunk be vele.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
megértem, tele vagyunk jobbnál jobb kh-kel, Asencio még a padra sem fér oda…Realista24 írta: Relevo szerint az is lehet hogy eladjuk, és Carvajal utat jaratunk be vele.
oh wait
Alaba rosszabb volt mint idén Militao mikor lesérült egy éve.
Sokat nem várnék már tőle, de lepjen meg.
KPn előbb nézném már meg a védelem előtt valahol ha elfogy a KP vagy hátra kell onnan játszani másnak.
Sokat nem várnék már tőle, de lepjen meg.
KPn előbb nézném már meg a védelem előtt valahol ha elfogy a KP vagy hátra kell onnan játszani másnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki a csapatnál Alabával kezdőként számoljon ennyi sérülés és kihagyás után. Már nem is emlékszem, mikor játszott egymás után négy meccset, szerintem egyetemre jártam még akkoriban. Ingyen jött, az első két évben meghatározó tagja volt a csapatnak, hálás vagyok neki, de fizetés ide vagy oda, meg kell várni, hogy kifusson a szerződése vagy valaki megvegye. Én már nem számolok vele egyáltalán, max ha az összes kh és khként is bevethető játékosunk sérült.R. Carlos írta:A problémát a neve okozza, meg a hatalmas fizetése Alabanak (Talán a második legmagasabb a csapaton belül). Ettől függetlenül remélem, hogy nem akarják betuszkolni a kezdőbe, jelenleg ezt nem érdemli meg. Asencio megküzdött a helyért, az osztrák ebben a szezonban max. Rüdiger tehermentesítését lássa el egy ilyen sérülés után. Aztán ha rendbe megy neki minden, akkor nyártól küzdhet a helyéért.nzooli93 írta: Tudom,nem bántjuk Carlot, de siman kinézem,hogy Alabat eroltetjuk majd fél évig,hogy bele jöjjön, Asencio meg padrol nézi majd vegig
"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-
-Raul-
balenek is magas volt a fizuja megsem jatszott a vege fele, hazard szintenR. Carlos írta:A problémát a neve okozza, meg a hatalmas fizetése Alabanak (Talán a második legmagasabb a csapaton belül). Ettől függetlenül remélem, hogy nem akarják betuszkolni a kezdőbe, jelenleg ezt nem érdemli meg. Asencio megküzdött a helyért, az osztrák ebben a szezonban max. Rüdiger tehermentesítését lássa el egy ilyen sérülés után. Aztán ha rendbe megy neki minden, akkor nyártól küzdhet a helyéért.nzooli93 írta: Tudom,nem bántjuk Carlot, de siman kinézem,hogy Alabat eroltetjuk majd fél évig,hogy bele jöjjön, Asencio meg padrol nézi majd vegig
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A problémát a neve okozza, meg a hatalmas fizetése Alabanak (Talán a második legmagasabb a csapaton belül). Ettől függetlenül remélem, hogy nem akarják betuszkolni a kezdőbe, jelenleg ezt nem érdemli meg. Asencio megküzdött a helyért, az osztrák ebben a szezonban max. Rüdiger tehermentesítését lássa el egy ilyen sérülés után. Aztán ha rendbe megy neki minden, akkor nyártól küzdhet a helyéért.nzooli93 írta: Tudom,nem bántjuk Carlot, de siman kinézem,hogy Alabat eroltetjuk majd fél évig,hogy bele jöjjön, Asencio meg padrol nézi majd vegig
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- nzooli93
Tudom,nem bántjuk Carlot, de siman kinézem,hogy Alabat eroltetjuk majd fél évig,hogy bele jöjjön, Asencio meg padrol nézi majd vegig
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Voltak jó talalataik amúgy az elmúlt években.kodo írta:Csak azert nem aggodom, mert ez a Relevo ertelmes hirt hozott valaha?Realista24 írta: Relevo szerint az is lehet hogy eladjuk, és Carvajal utat jaratunk be vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak azert nem aggodom, mert ez a Relevo ertelmes hirt hozott valaha?Realista24 írta: Relevo szerint az is lehet hogy eladjuk, és Carvajal utat jaratunk be vele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Relevo szerint az is lehet hogy eladjuk, és Carvajal utat jaratunk be vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még a név se stimmel
-
Sok helyen kiraktak ezt, nem tudom, hogy valos e.
Arsène Wenger:
Defender Raúl Asensio is much better than his teammates Militão and Alaba in aerial duels and ball distribution. I place him among the top three defenders in the world right now.
Arsène Wenger:
Defender Raúl Asensio is much better than his teammates Militão and Alaba in aerial duels and ball distribution. I place him among the top three defenders in the world right now.
-
Ritka lusta jatekos hireben all, Raul tobbszor is beszelt errol.untouchable írta:Azt hittem Iker Bravo is benne volt, feltűnően jegelve volt tavaly, aztán ahogy lehetett meg is váltunk tőle.ferni írta:
(Ferran Ruiz, 21, Juan Rodriguez, 22, and Andres Garcia, 21)
Első lett Gironás, 17 percet játszott a mostani szezonban eddig
-
Azt hittem Iker Bravo is benne volt, feltűnően jegelve volt tavaly, aztán ahogy lehetett meg is váltunk tőle.ferni írta:(Ferran Ruiz, 21, Juan Rodriguez, 22, and Andres Garcia, 21)untouchable írta:
Kik voltak ők név szerint?
Első lett Gironás, 17 percet játszott a mostani szezonban eddig
Hala Madrid y nada más
- whitemadrid
Még arra tippelnék a videó mellett, hogy megprobaltak kibillenteni mentálisan, nyomás alá helyezni.RealRaúl77 írta: Bárkinek ötlete a fütyülésre?
Volt egy nagy hibája az előző meccsen és hatha elbizonytalanodik.