Pato es masik 10.realmadrid95 írta:Rosszul fogalmaztam, nem csapaton beluli alomkpra ertettem.hehetheoriginal írta:
jól beszélsz félszemű tesvérem remyrdzsák, bár a gravenberk vagy ki az egy tuningolt tucsi náluk, nincs szukseguk a franciára sajnos.
de adnám, még a végén el is mennék egy meccsre
nem tudom igazán, talán egy cami-beli-güli kp, valvi jhv, elöl meg brahi/endre, bappe es bini
Ha szabad kezet kapnal es vegtelen penzbol gazdalkodhatnal, mi lenne az a kozeppalya, (de irhatsz kp+csatarsort is), ami szerinted 24 ben a leheto legjobb kezdo lenne.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Rosszul fogalmaztam, nem csapaton beluli alomkpra ertettem.hehetheoriginal írta:jól beszélsz félszemű tesvérem remyrdzsák, bár a gravenberk vagy ki az egy tuningolt tucsi náluk, nincs szukseguk a franciára sajnos.Remy írta: Csua mehet is egy az egyben erte.
nem tudom igazán, talán egy cami-beli-güli kp, valvi jhv, elöl meg brahi/endre, bappe es biniHogy nezne ki nalad az alomkp a mostani felhozatalbol?
Gondolom az Uru mellett Tchouat is elkuldened.
Ha szabad kezet kapnal es vegtelen penzbol gazdalkodhatnal, mi lenne az a kozeppalya, (de irhatsz kp+csatarsort is), ami szerinted 24 ben a leheto legjobb kezdo lenne.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ugy ertem nem jelent semmit, hogy nyaron mindenképp lepni fog. Jatekos szempontból nezem, nem erdekel a csapata
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miert ne jelentene? Gondolkodj tobb dimenzioban.hehetheoriginal írta:nem jelent semmit, hogy hosszabbitott, nyáron bajern vagy city, sztem nem tul nagy eresztes, nekem ide nem kell.Realista24 írta: Real Madrid target Florian Wirtz has extended his contract with Bayer Leverkusen. It’s done.
@kicker
Szerintem is el fogjak adni, de eddig nem volt kivasarlasi ar a szerzodeseben, es el tudom kepzelni, hogy most tettek bele.
Konnyeden kiulhette volna a szerzodeset Wirtz 2026 nyaraig, ha nem akartak volna eladni, es akkor ingyen tavozik.
Most megfejeltek egy evvel, ami igazabol csak formalitas gondolom, hogy valtoztatni tudjanak a tobbi feltetelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nem jelent semmit, hogy hosszabbitott, nyáron bajern vagy city, sztem nem tul nagy eresztes, nekem ide nem kell.Realista24 írta: Real Madrid target Florian Wirtz has extended his contract with Bayer Leverkusen. It’s done.
@kicker
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid target Florian Wirtz has extended his contract with Bayer Leverkusen. It’s done.
@kicker
@kicker
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
jól beszélsz félszemű tesvérem remyrdzsák, bár a gravenberk vagy ki az egy tuningolt tucsi náluk, nincs szukseguk a franciára sajnos.Remy írta: Csua mehet is egy az egyben erte.
nem tudom igazán, talán egy cami-beli-güli kp, valvi jhv, elöl meg brahi/endre, bappe es biniHogy nezne ki nalad az alomkp a mostani felhozatalbol?
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csua mehet is egy az egyben erte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt az oldalt a kebabosom vezetihehetheoriginal írta: fichajes.net szerint nézzük szobót
öreg valvi helyére pont be is férne , osztogatásban jobb, védekezésben szarabb, távolikra meg majd megjön az önbizalma a bernabeuban
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Hogy nezne ki nalad az alomkp a mostani felhozatalbol?hehetheoriginal írta: fichajes.net szerint nézzük szobót
öreg valvi helyére pont be is férne , osztogatásban jobb, védekezésben szarabb, távolikra meg majd megjön az önbizalma a bernabeuban
- hehetheoriginal
fichajes.net szerint nézzük szobót
thereisonly1ronaldo
nincs kirivo. ugyanolyan hanyas mint minden evbenBlancoMark írta:Ezt nem kene szerintem, korrekt iden a jatekvezetes. Nincsenek kirivo tevedesek mint par eve.Realista24 írta: BREAKING: Real Madrid believes there is MANIPULATION in La Liga.
They want to fill an official complaint to the Federation and the technical committee of referees.
@marca
mi volt a vini eset a hetvegen? szetrugta, telibe.
elotte meccsen rodrygo nem kapott tizit
de amig ilyen jo kapcsolatot apolunk tebassal addig ezzel szamolni lehet
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- BlancoMark
Ezt nem kene szerintem, korrekt iden a jatekvezetes. Nincsenek kirivo tevedesek mint par eve.Realista24 írta: BREAKING: Real Madrid believes there is MANIPULATION in La Liga.
They want to fill an official complaint to the Federation and the technical committee of referees.
@marca
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BREAKING: Real Madrid believes there is MANIPULATION in La Liga.
@marca
@marca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Különleges építmények: A Real Madrid szuperstadionja
A Bernabeurol keszult egy dokumentumfilm, akit erdekel, ncore-on erre keressen ra: Különleges építmények S08E01
A Bernabeurol keszult egy dokumentumfilm, akit erdekel, ncore-on erre keressen ra: Különleges építmények S08E01
Mondjuk ez a Trent nem tud védekezni dolog olyan, hogy melyik itt nagyra tartott szélsőhátvéd jobb ebben, ha nem beseggelve kell védeni minimális területetet nem alsóházi csapat ellen, mint neki kellett Kloppnál.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én még mindig Jim maszkjában vagyok ezzel kapcsolatosan. Szerintem van megfelelő védő az utánpótlásunkban.
Most vaktában lövök, mert nem követem a Castillát (annyit tudok, hogy rövid a keretük), de ott lett felfedezve 10+ éve Carvajal. Ami az érvelésemet alátámasztja azaz, hogy a spanyol hátvéd utánpótlás nevelés szerintem kiemelkedő a világon.
Más pozíciókon nem voltak ennyire jók, ezért is gondolom azt, hogy közülük kellene keresni egy olyan embert, aki a taktikánkhoz passzol.
Nyilván nem lesz mindenki Carvajal, Marcelo meg RC, de amilyen silány a felhozatal nemzetközi szinten, nem feltétlenül igazolással oldanám meg ezt a pozíciót.
Davies a másik oldalra viszont kellene, és Miguel Gutiérrezt is visszahoznám a két jelenlegi bhv-nk kárára.
Most vaktában lövök, mert nem követem a Castillát (annyit tudok, hogy rövid a keretük), de ott lett felfedezve 10+ éve Carvajal. Ami az érvelésemet alátámasztja azaz, hogy a spanyol hátvéd utánpótlás nevelés szerintem kiemelkedő a világon.
Más pozíciókon nem voltak ennyire jók, ezért is gondolom azt, hogy közülük kellene keresni egy olyan embert, aki a taktikánkhoz passzol.
Nyilván nem lesz mindenki Carvajal, Marcelo meg RC, de amilyen silány a felhozatal nemzetközi szinten, nem feltétlenül igazolással oldanám meg ezt a pozíciót.
Davies a másik oldalra viszont kellene, és Miguel Gutiérrezt is visszahoznám a két jelenlegi bhv-nk kárára.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
A védekezni tudó mai jhv-ek konvertált belső védők. Ki van olyan jhv aki előre és hátra is jó? Van konvertált belső védő vonal mint Koundé, Ben White akik előre semmik és védekezésben sem annyival jobbak, meg vannak a kovertált szélsők mint Frimpong meg Porro vonal akik még annyira sem tudnak védekezni. A Carvajal típus egyszerűen nem létezik a top szinten. TAA nem a legjobb védő de idén fejlődött benne és itt van mellette Fede. És benne legalább megvan az extra x faktor. Akkor már inkább ez. Persze Carvajal lenne a legjobb de csak benne van a korban és az a térd igencsak kérdőjeles. Valaki így is úgy is kell akkor meg ingyen TAA eléggé adja magát. Másik oldalon is ugyanez Davies. Azért ingyen egy TAA-Davies csomagra elég nehéz húzni az ember száját. Normál esetben ez lenne vagy 150 millió.
Az a baj hogy ebből a háromból védekezni amúgy egyik sem tud olyan szinten ami nekünk kellene, szóval inkább nem választanék belőle egyet sem. Ingyen lónak persze nem nézném a fogát, de venni nem ilyen típust vennék.
Igen érdekes, hogy Hakimiért sírnak, miközbe se egyénileg, se klub szinten nem ért el semmit, ha nem játszott volna nálunk kb azt se tudnák ki ő, de TAA-nál aki bajnok és BL győztes meg még Fortea is jobb szerintük.RaúlCF írta: Amióta elment Hakimi a fő hír és érdeme, hogy anyukánál tartja a pénzét. Egy értelmes és kiemelkedő szezonja se volt, jól elvan ott a tutiban. TAA legalább valamiben kiemelkedik. Mellesleg meglepő mert csak 1 hónap van közöttük. Bennem tökre az volt, hogy Hakimi fiatalabb de közben már ős is 26 és egy dekát nem felődött mióta elment. Jelenlegi piacon igenis TAA a legfelső polc Carvajal mellett. Angliába bármikor vissza lehet adni, ide ingyen érkezne. Nincsenek értelemes emberek oda. Vannak a kőbunkók meg a befuccsolt szélsők. Hát ezerszer inkább TAA. Ha választanom kell Frimpong meg Hakimi meg TAA közül messze TAA a legkomplettebb játékos.