Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 18., szerda 9:26

El Sie7e írta: Real Madrid-győzelem esetén ez lesz Carlo Ancelotti 15. trófeája a madridiakkal, ezzel megelőzné a legendás Miguel Munozt és egyedüliként lenne a legeredményesebb szakvezető a klub történelmében.
Szerintem csak imádkozzunk hogy senki ne sérüljön le

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. december 18., szerda 9:23

Real Madrid-győzelem esetén ez lesz Carlo Ancelotti 15. trófeája a madridiakkal, ezzel megelőzné a legendás Miguel Munozt és egyedüliként lenne a legeredményesebb szakvezető a klub történelmében.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. december 15., vasárnap 13:31

p.csabi1 írta:
R. Carlos írta: Bármennyire is szar a helyzet, én majdnem lehetetlennek látom azt, hogy a Lucas okozta problémát nem látják és nem fogják megoldani januárban. Ha én, mi látjuk ezt, akkor egy komplett edzői csapatnak is látnia kell és kérnie a változást.
Ők kérhetik a változást ha Perez leszarja őket.
Mintha nem tudnánk hogy Ancelotti többször is kért embereket az elmúlt években de Perez mindig leszarta körülbelül. :lol:
Ha a csapat Lucassal a palyan nem bir egy Rayoval es harmat kap, az nem a vezetoseg hibaja. Meg igy is minden poszton szazszor jobb jatekosaink vannak es azert a jobb oldalukon nem egy prime Ronaldo/Marcelo kombo romahozott. Sajnos Ancelottinak vagy el kell fogadni, hogy mar nem olyan kerete van, akiket eleg ugy felkuldeni a palyara, hogy jatsszatok egy jot es nyernek, hanem szukseg lenne csapat szintu taktikara elol es hatul is.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. december 15., vasárnap 13:24

p.csabi1 írta:
R. Carlos írta: Bármennyire is szar a helyzet, én majdnem lehetetlennek látom azt, hogy a Lucas okozta problémát nem látják és nem fogják megoldani januárban. Ha én, mi látjuk ezt, akkor egy komplett edzői csapatnak is látnia kell és kérnie a változást.
Mintha nem tudnánk hogy Ancelotti többször is kért embereket az elmúlt években de Perez mindig leszarta körülbelül. :lol:
Gondolom, hogy nem volt csendbe és kinyitotta a száját, amikor kell. Most ősszel jött egy olyan sérülés, ami miatt a jobbhátvéd poszton kényszerhelyzetbe került. Nyilván az ő hibája is, hogy nem a megfelelő embert erőlteti oda, viszont szerintem azt meg látja és a stábbal is biztos, hogy diskurálnak róla, hogy megoldás kell oda. Először ugye januárban tudnak ezért lépni, lépéseket tenni. Szóval meglátjuk, hogy tesznek-e (most a vezetőséget is ideértem) érte valamit vagy elúsztatják ezt a szezont egy gyenge láncszem miatt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 15., vasárnap 12:06

p.csabi1 írta:
Oké, de ha nem igazolunk is meglehetne csapaton belül oldani. Vagy az a megfelelő reakció ha nem hozzák akit akar akkor a lehető legrosszabb opciót erőlteti és bukunk pontokat miatta? Gyerekes már ez az egész ragaszkodás és önfejűség amit jelenleg művel. Egyik sem jhv. Sem LV, sem Fede sem pedig Asencio, de az utóbbi kettő is jobb lenne mint a spanyol ehhez kétség sem férhet. Innentől meg trollkodás LV-t játszatni aki védekezésben totál semmit nem ér. Bárki megveri, lekésbe szerel amiből állandóan szabadrúgásokat és sokszor 11-esek hoz össze...úszott meg már idén is párszor 11-est a csapat ahol simán lehetett volna adni. Előre LV jobb, képed védőket megverni, ezt mindig szerettem benne, de a passzjátéka és főleg a beadásai mindig is gyengék voltak. Nem véletlenül került hátra. Egy nagyon fontos posztról beszélünk, LV-vel azt érjük el, hogy valakinek a kp-ról kell védekeznie helyette. Ezt az edzői stáb is látja, hisz nálam, nálunk ezerszer komolyabb emberek vannak ott, egyszerűen nem értem mi történik. :(

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. december 15., vasárnap 10:24

beszél már összevissza sajnos, nála se működik az Ancelotti generátor, valami kosz került a gépezetbe.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 15., vasárnap 9:56

"It was obviously a penalty on Vini."

Nekem innen is látszik ,hogy kicsit gond van :mrgreen:
Lehet rosszul emlékszem, de ennél egyértelműbb tiziknél se adott Carlo sose hangott ezeknek.
Mindig röhögtünk a Barca aktuális edzőjén ,hogy a pályán kéne megmutatni ,nem bírózni, és hogy nálunk sosincs ilyen. Baj,ha már Carlo is ebbe kapaszkodik kicsit.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. december 15., vasárnap 9:49

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. december 15., vasárnap 8:17

Meccs közbe pont azon gondolkoztam, h ha januárban nem lépünk jh kérdésben (ad absurdum igazolni 1 kkp-t és Fede lesz odarakva), akkor egyébként meg is érdemeljük, hogy szuperkupákat rakunk idén a vitrinbe.

Nem tudom egyazegyben Lv nyakába varrni az első 2 gólt, de mindkettőnél el lett felejtve, hogy van olyan, hogy érkező ember a hosszún. Alap hiba.

Pedig rúgtunk 3 gólt, voltak helyzetek, de nem lehet mindig mindent berúgni, meg kell tanulni nem mindent benyelni. Irtó gólképesek vagyunk hátul és az se segít rajta, ha Carlo direkt védekező csapatot küld fel. Akkor egy előre impotens csapat kap könnyen gólokat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 15., vasárnap 7:57

Az edzői csapat mind kéri a változást csak éppen Perezék szarnak bele, már vagy 5+ éve nem hajlandók egy CSERE hátvédet igazolni Carvajal mögé, Ancelotti meg nem hajlandó egy fiatalt játszatni ha beledöglik akkor sem.
Érthetetlen..

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. december 15., vasárnap 7:46

Bármennyire is szar a helyzet, én majdnem lehetetlennek látom azt, hogy a Lucas okozta problémát nem látják és nem fogják megoldani januárban. Ha én, mi látjuk ezt, akkor egy komplett edzői csapatnak is látnia kell és kérnie a változást.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 15., vasárnap 1:08

ToniKroos írta: Tchuamenivel 4 meccs 7 kapott gól, Asencioval 4/2.
Tchou: Girona, Atalanta, Rayo védőként 3 meccs 5 kapott gól.
Asencio: Osasuna, Leganes, Liverpool, Getafe, Bilbao 5 meccs 4 kapott gól.

Csak a pontosság kedvéért.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. december 15., vasárnap 0:49

ferni írta: De lehet működne Tchouameni ott ha lenne mellette egy jobbhátvéd, de nincs.

Kajak Asenciot is meg lehetne akár próbálni, nem ügyetlen, nem lassú.

De nem, berakjuk a fix rosszat.
Na és ki rakja be őt? Azt szokták mondani ne a játékost szídjuk, hanem aki berakta őt, főleg ha tudjuk, hogy nem kezdő szint. De amúgy én Tchuament nem látom mint középhátvéd, csak azért tűnik jobbnak ott, mert középpályán botrányosan gyenge.
De amúgy Tchuval is az a baj, mint a csapatból sokakkal, hogy nincs egy rendszer amiben mozoghatna, hanem nagyon szabadon vannak megszabva a feladatai. Neki pont nem ez kéne, hanem megmondani neki, hogy ekkor itt ezt csináld stb., nem véletlen megy neki jobban a franciáknál, pedig ott se egy hatalmas edző géniusz van.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 14., szombat 23:57

De lehet működne Tchouameni ott ha lenne mellette egy jobbhátvéd, de nincs.

Kajak Asenciot is meg lehetne akár próbálni, nem ügyetlen, nem lassú.

De nem, berakjuk a fix rosszat.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. december 14., szombat 23:45

Tchuamenivel 4 meccs 7 kapott gól, Asencioval 4/2. Lényeg, hogy bízik benne, csak egy kicsit fáradt volt. Ez csak egy kis szelete annak, ami nagyon zavar Ancelottiban, hogy semmivel, de tényleg semmivel nem tudja megindokolni ezt a döntését és hogy hülyének van nézve a szurkoló. Na mindegy, ezt még le is nyelném, ha jönnének az eredmények, de a védekezésünk hitvány, a letámadásunk katasztrófa és a támadásépítésünk ötlettelen és lassú. Ha egyénileg nem verjük meg őket, akkor meg vagyunk lőve, mert csapatmozgás az szinte 0. Semmi összhang és elképzelés. Már 5 hónap elment a szezonból és nem látok előrelépést, sőt... A legnagyobb erősítésünk az lesz, mikor elküldik Carlot, mert nagyon úgy tűnik hogy elfáradt ez a kapcsolat.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 14., szombat 23:32

En most az oreggel vagyok, hasonloan ereztem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 14., szombat 23:30

Ancelotti: "I am very satisfied. We are on the right track. Last year, we didn't win here, and we won La Liga."

"Tonight's draw is NOT as bad as the one against Las Palmas, or the one against Mallorca. This one was better."

"It was obviously a penalty on Vini."

"Chavarria timewasting? Yes, I told the 4th ref, that guy falls a lot, maybe he needs some potassium."

"We are doing well. When all the injured players are back, the team will be much better."

"I believe 2025 will be a great year for us, but I could be wrong."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. december 14., szombat 23:07

Nagyon rossz nézni hétről-hétre ezt a szenvedést. Én nem látom a fényt az alagút végén. Ennyire formán kívül nem lehet egy egész csapat ilyen hosszú időn keresztül. Itt már egyértelmű edzői felelősség merül fel.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 14., szombat 23:05

hehetheoriginal írta: Perez mennyire mocorog a lelaton?
Bassza mar ki karlot.
Unom mar rohadtul.
Tanítani kéne hogy hogy lehet ennyi jó játékossal ilyen szarul játszani minden héten. :-(

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 14., szombat 23:02

nagyon benézte ezt a hátvéd négyest :vivo:
ennyire nem lehet csökönyös, önfejű valaki...

ennél bármilyen kombináció jobb lett volna :roll:

Vissza: