Politika
Re: Politika
Én nem azt mondtam, hogy ez egy jogos érv vagy bármi, hanem hogy ők ebből nem fognak engedni és nyugodtan rá fogják fogni többek közt erre is.
-
Ezek még érvek voltak ezelőtt, mielőtt ők indultak volna meg nyugatra. 2022 februárjában bebizonyosodott, hogy nem az oroszoknak kell félnie a NATO nevű védelmi szövetségtől (max a propagandában lehet ezzel ijesztgetni az átlag oroszt), hanem a volt szovjet érdekszféra mára független országainak az orosz agressziótól. És Ukrajna nem az első és egyetlen példa erre.ferni írta: Ezt a NATO dolgot már párszor átfutottuk.
Putyin nem fogja engedni, nem is engedheti a saját szempontjából.
Nagyon nem mindegy nekik melyik határon van a NATO.
Jelenleg van egy kis szárazföldi szakasz, amit bekerít a Kárpátok meg a Fehéroroszok, cserébe meg nézd meg mi lenne, mennyire közel lennének az oroszokhoz és mekkora szakaszon.
Itt max akkor lesz NATO az ukránoknak ha még jó pár megyét hozzácsapnak az oroszokhoz.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de kurvagaz ez az egesz osdi szar mar.ferni írta: Ezt a NATO dolgot már párszor átfutottuk.
Jelenleg van egy kis szárazföldi szakasz, amit bekerít a Kárpátok meg a Fehéroroszok, cserébe meg nézd meg mi lenne, mennyire közel lennének az oroszokhoz és mekkora szakaszon.
normalis vilagban, ahol ez a sok geci politikus nem letezne, nyugodtan meglehetne egymas mellett minden orszag, ezek a multszazadi meg evezredes visszamaradott szarok gatoljak az egeszet.
megis mit szamit, hogy hol van a nato hatara? tudom naiv kerdes, mert sok ven korpasbajszu nyomorult ezert el a mai napig, ez a mindenuk...
thereisonly1ronaldo
Ezt a NATO dolgot már párszor átfutottuk.
Itt max akkor lesz NATO az ukránoknak ha még jó pár megyét hozzácsapnak az oroszokhoz.
-
Az egyértelmű jelzése lenne annak, hogy esze ágában sincs lemondani a kiszemelt területekről. Eleve a Budapest Memorandum felrúgása után újra megbízni az orosz rezsim szavában, de aláírásában is a gyengeség jele.swfan írta: Putyin viszont nem fog abba belemenni, hogy Ukrajnát felvegyék a NATO-ba.
Még nem elnökswfan írta: Ejj Viktor, pedig megmondtad, hogy Trump 24 óra alatt békét teremt...
Aki picit is figyelemmel követi az eseményeket, az tudja, hogy ez az USA amint úgy dönt, béke lesz, nettó orosz narratíva, bullshit. A háborúnak csakis Putyin vethet véget, így vagy úgy.
Pedig egy USA által felfegyverzett NATO-tag Ukrajna a Trump mögött álló amerikai fegyverlobbynak sem lenne rossz biznisz.hehetheoriginal írta: trump sem akarja ukrajnat a natoba, es mindegy mas mit akar kb.
Pont Trump az, akiből kinézem, hogy egyik pillanatról a másikra pozíciót vált.
- hehetheoriginal
Putyin viszont nem fog abba belemenni, hogy Ukrajnát felvegyék a NATO-ba. Zelenszkij sem fog abba, hogy ne vegyék fel.nuevo_ericco írta:Elég veszélyes precedens lenne valóban. Ezek után Ukrajna területi integritását valóban csak az garantálná, ha felvennék őket a NATO-ba. Anélkül mindig ott lebegne a levegőben, hogy Moszkva kis erőgyűjtés után visszaküldi a hadseregét a maradék területekért. Odessza, Harkiv, Kerszon, mind a kiszemelt városok között van.hehetheoriginal írta: tehat ez azt jelenti, hogy a mar megszallt teruletek, az kuka, az az oroszoke, meghuzzak az uj hatarvonalat, es mennek beket fenntartani.
vegulis putyinnak ez is jo, gyozelemkent kezelheti.
aztan mikor mar nem lesznek eu katonak, akkor ilyen alapon megtamadhat barkit barmikor, elvesz parezer negyzetkilometert pl a lengyelektol legkozelebb, aztan par ev es ujra mennek beket fenntartani, es igy tovabb....
kivalo az oroszoknak.
Ejj Viktor, pedig megmondtad, hogy Trump 24 óra alatt békét teremt...
-
Elég veszélyes precedens lenne valóban. Ezek után Ukrajna területi integritását valóban csak az garantálná, ha felvennék őket a NATO-ba. Anélkül mindig ott lebegne a levegőben, hogy Moszkva kis erőgyűjtés után visszaküldi a hadseregét a maradék területekért. Odessza, Harkiv, Kerszon, mind a kiszemelt városok között van.hehetheoriginal írta: tehat ez azt jelenti, hogy a mar megszallt teruletek, az kuka, az az oroszoke, meghuzzak az uj hatarvonalat, es mennek beket fenntartani.
aztan mikor mar nem lesznek eu katonak, akkor ilyen alapon megtamadhat barkit barmikor, elvesz parezer negyzetkilometert pl a lengyelektol legkozelebb, aztan par ev es ujra mennek beket fenntartani, es igy tovabb....
kivalo az oroszoknak.
[quote=swfan post_id=1350829 time=1734597722 user_id=6731]
[quote=swfan post_id=1350826 time=1734597273 user_id=6731]
Jól sejtem, hogy az indextől van? Azt ugye tudod, hogy jó ideje ők már a kormánypropagandát tolják. Fenntartásokkal kezelném ezt
[/quote]
Az eredeti Reuters cikkben, amire az index hivatkozik, ez van: "European nations are discussing sending troops to Ukraine in the event of a ceasefire or peace deal"
Azért fontos részlet szerintem, hogy nem a most folyó harcokba küldenének 100k embert, hanem tűzszünet, vagy békekötés után
[/quote]
szerintem sokkal jobb az indexes verzio, jo lenne az origotol is ilyen tenykijelento cikk
[quote=swfan post_id=1350826 time=1734597273 user_id=6731]
Jól sejtem, hogy az indextől van? Azt ugye tudod, hogy jó ideje ők már a kormánypropagandát tolják. Fenntartásokkal kezelném ezt
[/quote]
Az eredeti Reuters cikkben, amire az index hivatkozik, ez van: "European nations are discussing sending troops to Ukraine in the event of a ceasefire or peace deal"
Azért fontos részlet szerintem, hogy nem a most folyó harcokba küldenének 100k embert, hanem tűzszünet, vagy békekötés után
[/quote]
szerintem sokkal jobb az indexes verzio, jo lenne az origotol is ilyen tenykijelento cikk
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
tehat ez azt jelenti, hogy a mar megszallt teruletek, az kuka, az az oroszoke, meghuzzak az uj hatarvonalat, es mennek beket fenntartani.
kivalo az oroszoknak.
kivalo az oroszoknak.
thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:
Az eredeti Reuters cikkben, amire az index hivatkozik, ez van: "European nations are discussing sending troops to Ukraine in the event of a ceasefire or peace deal"swfan írta:Jól sejtem, hogy az indextől van? Azt ugye tudod, hogy jó ideje ők már a kormánypropagandát tolják. Fenntartásokkal kezelném ezthehetheoriginal írta:
egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.
kinek mit intezett a kormanya es megvalasztott politikusai, boldog karacsonyt!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze, minden elképzelhető.hehetheoriginal írta: tokmindegy kitol van, a lenyeg, hogy elkepzelheto, hogy az eu keszulodik - az usa nelkul - katonakat is kuldeni a fegyverek utan.
egy lehetseges esemeny, egy tenymegallapitas volt.
Akkor képzeld el hogy békét kötnek és máris szebb a napod.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
tokmindegy kitol van, a lenyeg, hogy elkepzelheto, hogy az eu keszulodik - az usa nelkul - katonakat is kuldeni a fegyverek utan.
btw teljesen egyetertek, ha igy van, mikor magyarorszagra esik majd a sor, hogy katonakat kuldjon az oroszok ellen, kivancsi vagyok faszkalap viktor ugyanilyen nagypofaju es magabiztos lesz-e, mint az elmult evekben.
btw teljesen egyetertek, ha igy van, mikor magyarorszagra esik majd a sor, hogy katonakat kuldjon az oroszok ellen, kivancsi vagyok faszkalap viktor ugyanilyen nagypofaju es magabiztos lesz-e, mint az elmult evekben.
thereisonly1ronaldo
Jól sejtem, hogy az indextől van? Azt ugye tudod, hogy jó ideje ők már a kormánypropagandát tolják. Fenntartásokkal kezelném ezthehetheoriginal írta:egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.haderő zömét Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia, Németország és Olaszország adhatja.
- hehetheoriginal
dehogynem.BlancoMark írta:Miert az oroszok nem allitottak hadba eszak koreai katonakat? Sajnos a tortenelem mindig bebizonyitotta, hogy a fenyegetes hatasara hasonlo erovel kell fellepni es nem a sarokban varni es meguszni a torteneseket osszehugyozottt gatyaval hogy majd megoldodnak maguktol.hehetheoriginal írta:
egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.
en csak azt mondom, hogy a tarsadalmak hagyjak, hogy par semmirekello es semmihez se erto fogalmatlan balfasz politikus itt evek ota szorakozzon meg jatszadozzon.
en azon a velemenyen vagyok, hogy a legelejen kellett volna ugy odabaszni egyuttes erovel a szovjeteknek 3 eve, hogy vegleg elmenjen az eletkedvuk mindentol.
de ezek a mai idiotak jobban el vannak foglalva, hogy ki mehet be noi wc-be vagy mennyire basszunk ki az atlag autosokkal, minthogy igazan komoly dolgokkal foglalkozzanak.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Miert az oroszok nem allitottak hadba eszak koreai katonakat? Sajnos a tortenelem mindig bebizonyitotta, hogy a fenyegetes hatasara hasonlo erovel kell fellepni es nem a sarokban varni es meguszni a torteneseket osszehugyozottt gatyaval hogy majd megoldodnak maguktol.hehetheoriginal írta:egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.haderő zömét Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia, Németország és Olaszország adhatja.
- hehetheoriginal
egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.haderő zömét Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia, Németország és Olaszország adhatja.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudtam en, hogy idezojelet kene hasznalnomh3x0r írta:Meg az idos holgyismerost is.Realista24 írta: Nagyapa volt a kertész gondolom, és jól ápolta a gyepet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Meg az idos holgyismerost is.Realista24 írta: Nagyapa volt a kertész gondolom, és jól ápolta a gyepet.