Milyen ban tesomsz?hehetheoriginal írta:istenem adj erőt.ferni írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Intézményvezető ismerte el, hogy Szentkirályi meg Lévai Anikó is személyesen hozott ajándékokat régebben, most itt egy kamionnyi ajándék, nagyon sok millió értékben és baszakodnak
Elmondta az intézményvezető, hogy mindenki bevihet csak a Tiszához köthető egyesület nem
Majd megjött ez a fasz államtitkár és beszél a semmiről.
Legjobb pillanat az volt mikor azt mondta, hogy jogállam van, azért nem vihetik be
Be akarják baszatni az összes ajándékot egy raktárba
Nem engedi az államtitkár, hogy átadják az ajándékokat
Fülöp Attila nem tudja megmagyarázni mi a különbség ha Szentkirályi visz be az otthonba ajándékokat
Most MP azt mondta végső esetben elmennek Orbán otthonához és ott leteszik az ajándékokat, mert Lévainak engedték átadni az ajándékokat Telibe bemondta a címét is
55 millió forintot könyveltek Gönczi Gábor vállalkozásának az orosz-ukrán háborús krízisalapból
Faszos felolvasása után megbüntették a TV2t kőkemény 220ezer forintra, most meg mik derülnek ki
Izgi a mai nap megint
tűzben ég a vérem meg izzad az ökölbe szorított kezem, lapozgatom a mein kampf 2-t, mormolom magamban a sorait.
lelki békém megóvása érdekében 15 perc után muszáj volt kinyomnom.
köszönöm, hogy nem lettem politikus, már rég életfogytomat tölteném különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt.
itt pár hsz-szel korábban meg a faszfej - má elnézést - beírja, hogy mp-nek kéne normálisan viselkednie...
teljes aberráció bazmeg.
jöhet a ban, nyugodtboldog karácsonyt mindenkinek
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Persze, de nem mindenki van igy ezzel. En is jobb szeretem sajat magam intezni ezeket a felajanlasokat vagy jotekonykodasokat, de most ha valaki egy egyesuleten vagy alapitvanyon keresztul csinalja ezt, ugyanugy a jo szandek vezerli. Sajnos igen, rossz a visszatero velemeny ezekkel kapcsolatban, de en nem hinnem, hogy jelen esetben is ez a helyzet. Egy kamion van fullra vagva, mindenfele cuccal, nem latom azt, hogy itt ez lenne a problema. Ellenben ha valami kozpontbol kerulne visszaosztasra mindez, ott mar azert jocskan van eselye annak, hogy vagy nem osztanak vissza mindent, vagy de, csak a mas neveben.Realista24 írta:En mondjuk ezert nem szervezetnek adomanyozok, hanem individualisan inkabb.___Samy___ írta: Nem is azzal van a legnagyobb baj, hogy nem mehetnek be, hanem ha ott hagyjak is elkuldik valami kozpontba a csomagokat. Ha en adomanyozok tok jogosan varom el szerintem, hogy az az egyesulet vigye el, akinek odaadom a cuccost.
Iden is egy kiscsavo volt a suliban, aki tobb, mint raszorulo, vittunk is neki harom-negy taska ruhat.
Masoknak meg jatekokat es edesseget Mikulasra.
Igy biztos vagyok benne, hogy ezek oda es ahhoz kerultek, ahova en akartam.
Hallottam eleg rossz sztorit mar az alapitvanyok mukodesevel kapcsolatban. Amikor lekopasztjak az adomanyokat, mert eppen markas, jo allapotu darabok vannak benne...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
istenem adj erőt.ferni írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Intézményvezető ismerte el, hogy Szentkirályi meg Lévai Anikó is személyesen hozott ajándékokat régebben, most itt egy kamionnyi ajándék, nagyon sok millió értékben és baszakodnak
Elmondta az intézményvezető, hogy mindenki bevihet csak a Tiszához köthető egyesület nem
Legjobb pillanat az volt mikor azt mondta, hogy jogállam van, azért nem vihetik be
Fülöp Attila nem tudja megmagyarázni mi a különbség ha Szentkirályi visz be az otthonba ajándékokat
Most MP azt mondta végső esetben elmennek Orbán otthonához és ott leteszik az ajándékokat, mert Lévainak engedték átadni az ajándékokat Telibe bemondta a címét is
55 millió forintot könyveltek Gönczi Gábor vállalkozásának az orosz-ukrán háborús krízisalapból
Faszos felolvasása után megbüntették a TV2t kőkemény 220ezer forintra, most meg mik derülnek ki
Izgi a mai nap megint
tűzben ég a vérem meg izzad az ökölbe szorított kezem, lapozgatom a mein kampf 2-t, mormolom magamban a sorait.
lelki békém megóvása érdekében 15 perc után muszáj volt kinyomnom.
köszönöm, hogy nem lettem politikus, már rég életfogytomat tölteném különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt.
itt pár hsz-szel korábban meg a faszfej - má elnézést - beírja, hogy mp-nek kéne normálisan viselkednie...
teljes aberráció bazmeg.
jöhet a ban, nyugodtboldog karácsonyt mindenkinek
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En mondjuk ezert nem szervezetnek adomanyozok, hanem individualisan inkabb.___Samy___ írta: Nem is azzal van a legnagyobb baj, hogy nem mehetnek be, hanem ha ott hagyjak is elkuldik valami kozpontba a csomagokat. Ha en adomanyozok tok jogosan varom el szerintem, hogy az az egyesulet vigye el, akinek odaadom a cuccost.
Iden is egy kiscsavo volt a suliban, aki tobb, mint raszorulo, vittunk is neki harom-negy taska ruhat.
Masoknak meg jatekokat es edesseget Mikulasra.
Igy biztos vagyok benne, hogy ezek oda es ahhoz kerultek, ahova en akartam.
Hallottam eleg rossz sztorit mar az alapitvanyok mukodesevel kapcsolatban. Amikor lekopasztjak az adomanyokat, mert eppen markas, jo allapotu darabok vannak benne...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Lehet végre normálisan kéne kormányozni csaknem 15 év teljhatalom után, és néha, nagyon ritkán, valamiért a felelősséget vállalni. De nem, könnyebb befeszülve, hatalmi pozícióból mutogatni, vádaskodni és a szőnyeg alá söpörni. De ne aggódjunk, állításaik szerint már csak újabb 4 év kétharmad választ el minket a NER kánaántól. Aztán jönnek a német gazdasági migránsok végre.rdakri írta: Lehet normálisan kellene viselkednie (Magyar Péternek) és akkor nem lett volna ez a szituáció sehol sem
Mert a tábor felé fenn kell tartani a látszatot, hogy egyedül ők a kompetens vezetők, mindenki más balfék, pszichopata, alkalmatlan, stb.Realista24 írta: Miert jo a Fidesznek, ha senkitol nem fogadnak el ajandekot? Senkit nem engednek be?
Ez is mire jo? Sehol sem írtam, még csak nem is utaltam rá, hogy fedhetetlen az USA. Ha kilátnál a nyúlüregedből, látnád, hogy végig az ukránok szemszögéből írtam, akiket megtámadott a szomszédos nagyhatalom, nettó területszerzés céljából. Az USA-t te keverted bele, amit whataboutism-nek neveznek, és közismert ruszki troll taktika.Barca1 írta:a nagy jueszéjed erkölcsi nimbuszat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. december 20., péntek 12:41-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mi a fasz....rdakri írta:Lehet normálisan kellene viselkednie (Magyar Péternek)ferni írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Intézményvezető ismerte el, hogy Szentkirályi meg Lévai Anikó is személyesen hozott ajándékokat régebben, most itt egy kamionnyi ajándék, nagyon sok millió értékben és baszakodnak
ujabb turbó fityeszbolond a fórumon?
btw egyszerűen jog- és törvényellenes, hogy nem engednek be senkit.
csaxólok.
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Nem is azzal van a legnagyobb baj, hogy nem mehetnek be, hanem ha ott hagyjak is elkuldik valami kozpontba a csomagokat. Ha en adomanyozok tok jogosan varom el szerintem, hogy az az egyesulet vigye el, akinek odaadom a cuccost.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fuggetlenitsuk magunkat Magyar Petertol, a stilusatol, az ellenzektol.rdakri írta:Nem csak Magyar Pétert, senkit nem engednek be intézményekbe. Feleségem ahol dolgozik az a cég is vitt ajándékot és őket se engedték be, pedig már sok éve ugyanoda visznek ajándékot, tehát ismerik őket. Lehet normálisan kellene viselkednie (Magyar Péternek) és akkor nem lett volna ez a szituáció sehol sem, mindenki bevihetné és odaadhatná az ajándékokat személyesen. Ők se pár tízezer forintért vittek ajándékot, csak ezt nem verik nagy dobra és nem politikai céllal viszik...ferni írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Intézményvezető ismerte el, hogy Szentkirályi meg Lévai Anikó is személyesen hozott ajándékokat régebben, most itt egy kamionnyi ajándék, nagyon sok millió értékben és baszakodnak
Miert jo a Fidesznek, ha senkitol nem fogadnak el ajandekot? Senkit nem engednek be?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem csak Magyar Pétert, senkit nem engednek be intézményekbe. Feleségem ahol dolgozik az a cég is vitt ajándékot és őket se engedték be, pedig már sok éve ugyanoda visznek ajándékot, tehát ismerik őket. Lehet normálisan kellene viselkednie (Magyar Péternek) és akkor nem lett volna ez a szituáció sehol sem, mindenki bevihetné és odaadhatná az ajándékokat személyesen. Ők se pár tízezer forintért vittek ajándékot, csak ezt nem verik nagy dobra és nem politikai céllal viszik...ferni írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Intézményvezető ismerte el, hogy Szentkirályi meg Lévai Anikó is személyesen hozott ajándékokat régebben, most itt egy kamionnyi ajándék, nagyon sok millió értékben és baszakodnak
- ___Samy___
Azert mennyire kell mar erkolcsileg melyen lenni ahhoz, hogy az ilyen helyzetben is basztatni kell az ellenzeket? Gyerekeknek visznek ajandekokat meg felajalnalast, jobb helyeken ezt megkoszonik, nem ezt muvelik.
Gyomrom felfordul komolyan.
Gyomrom felfordul komolyan.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Iszonyatosan kellemetlen szituációba kevernek rengeteg embert.. Állítom, ennek nagyobb a hírverése, hogy perceken keresztül megy a vita, hogy nem vihet be ajándékot..
Ha beengednék, lenne egy 5 perces hír, hogy Magyar Péter ajándékokat vitt és ennyi.
Felfoghatatlan.
Ha beengednék, lenne egy 5 perces hír, hogy Magyar Péter ajándékokat vitt és ennyi.
Felfoghatatlan.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igen csak te mindent kiforgatsz hazugságnak tekintel ami megkérdőjelezi a nagy jueszéjed erkölcsi nimbuszat.Oroszorszagi gaztettek felett is hosszú litaniakat lehetne felsorolni,de azért a kézzelfogható bizonyított tényeket ne hallgassuk,vagy állítsuk be hazugságnak csak azért mert nekem az a szimpatikus....meg különben is csak norisz is amerikai akkor az igazság is náluk van.Amerika gazdasága háborúk nélkül nem tud létezni ez az amit meg kéne érteni.Innentol kezdve meg el lehet dönteni a dolgokat mindenkinek belátása szerint
-
Ezt fejezd be. Úgy nem lehet kultúrált vitát folytatni, hogy mindenkit rendszeresen buborékba raksz, aki nem osztja a véleményed. Látok elég "buborékomból" kívül helyezkedő infót, többek közt ezen a fórumon is, és a legtöbb két másodperc alatt kiforgatható ruszki bullshit, annyi bennük a logikai bukfenc. Konkrét dolgokat írtam Stonne-nal (nyilvánosan vállalt véleményével együtt) és az átlalad belinkelt videóval kapcsolatban is, miért tartom azt egyoldalúnak. Kettőnk közül nem én vagyok az, aki egész nemzeteket, tízmilliókat tart USA átlal rángatott hasznos idiótáknak, és hát ezért a szegény oroszoknak nem volt más választása, át kellett ugraniuk civileket, köztük nőket és gyerekeket gyilkolni, civil infrastruktúrát szarrá bombázni, mert a gonosz USA oda is betette a lábát. Mintha nem az ukránok hívták volna őket oda a nagyon is valós oroszoktól való félelem miatt.Barca1 írta:Szép lassan haladj lefelé és a buborekodbol kilépve
És nem is én vagyok az, aki az eredeti témába belekever minden más fegyveres konfliktust, csak hogy relativizáljon, persze azt is egyoldalúan tálalva, mintha csak a jenkik lettek volna ott, oroszok, Wagner, Kína, Irán, stb. még csak arra sem szagoltak.
Megértem, hogy más a véleményed, sosem fogunk egyet érteni, de a vita alapszabályait nem ártana betartanod, mert minimum fél tucat érvelési hibát elkövettél, mióta beszálltál. Szalmabábok, terelések, mások szájába olyat adsz, amit nem is mondtak, reflexből kikérsz magadnak olyan jelzőket, amik szóba sem kerültek, stb., áldozati pózba vágva magad. Mint pl.:
Attól, még hogy szarkasztikusan annak nevezed magad, nem leszel kevésbé az.Üdv,egy konteos!
-
Amit tegnap linkeltem szerintem olvassgasd át,nagyon szépen össze vannak foglalva benne az iraki irani líbiai stb(felsorolni sem lehet annyi van)orosz ukrán kína stratégia álláspontját az usa-nak.
Ja és véletlenül pont nem az oroszhirek.hu
Szép lassan haladj lefelé és a buborekodbol kilépve megfogsz lepődni hogy jéé lehet hogy nem csak az a teljes való igazság amit a 90% ban egy kézben tartott média propagal.Az Orosz Ukrán asszem Líbia után következik,de nem biztos.Megtalalod ha akarod;)
A petrodollarol is érdekes dolgokat fogsz találni,mert ez minden háborút generáló gaztettek kiindulási pontja.
Kellemes tájékozódást.
https://www.vilaghelyzete.com/2018/10/u ... t.html?m=1
Ja meg annyit hogy ez évekkel ezelőtti cikk,de azóta minden beigazolódott az orosz ukrán,és egyéb dolgokat illetően, sőtt éppen ezért az akkor még konteonak kikiáltott videókat is nagyrészt törölték a nagy videómegosztóról.Na vaj miért? Üdv,egy konteos!
Ja és véletlenül pont nem az oroszhirek.hu
Szép lassan haladj lefelé és a buborekodbol kilépve megfogsz lepődni hogy jéé lehet hogy nem csak az a teljes való igazság amit a 90% ban egy kézben tartott média propagal.Az Orosz Ukrán asszem Líbia után következik,de nem biztos.Megtalalod ha akarod;)
A petrodollarol is érdekes dolgokat fogsz találni,mert ez minden háborút generáló gaztettek kiindulási pontja.
Kellemes tájékozódást.
https://www.vilaghelyzete.com/2018/10/u ... t.html?m=1
Ja meg annyit hogy ez évekkel ezelőtti cikk,de azóta minden beigazolódott az orosz ukrán,és egyéb dolgokat illetően, sőtt éppen ezért az akkor még konteonak kikiáltott videókat is nagyrészt törölték a nagy videómegosztóról.Na vaj miért? Üdv,egy konteos!
-
Ezt senki sem állította. Stone erősen balos, USA elit ellenes, Castroval is találkozott, Che Guevararól is pozitívan nyilatkozott, NATO-t pedig rossznak tartja, ugyanakkor kijelentette, a Világnak szüksége van erős Kínára, Oroszországra és Iránra. Csehországban nyilatkozta ezt, miközben a csehek NATO-ba lépését kritizálta.Barca1 írta: végülis Oliver Stone egy "orosz" filmrendező ezért érthető az elfogultsága
Nem kell oroszpártinak lenni ahhoz, hogy valaki negatívan elfogult legyen a NATO-val kapcsoaltban, és ez az alkotásában is felfedezhető legyen.
Újabb nem létező kijelentés, itt ilyet senki sem tett. Én tuti nem.Barca1 írta: Amikor valaki bemutatja nektek a valóságot,és leleplezik a hamis nyugati propagandát,akkor az náci és nem is igaz
Persze, szegény Putyin semmiről sem tehet. Gonosz nyugat kényszerítette bele. Putyin lennék, pontosan ezt szeretném, hogy a többség Európában így gondolkodjon, és pontosan ilyen videókat gyártatnék, mint amit linkeltél, pontosan ezeket az üzeneteket terjeszteném megvehető, korrupt politikusokon, fakenews oldalakon keresztül.Barca1 írta: En nem vagyok Oroszpárti sőtt, viszont itt Amerika és és a teljesen a befolyása alá tartozó Európa a bűnös
Szépen összefoglaltad az oroszok hozzáállását az ukránok kül- és belpolitikájához, nyugathoz való közeledésükhöz.Barca1 írta: Ha valami nem a számukra megfelelő eredményt hozza akkor az illegitim és náci és stb...mert csak
Fasza lesz komcsi kínai, orosz, iráni, stb. befolyás alá kerülni. Ez annyira bejött a 20. sz. második felében is.Barca1 írta: Remelem szétesik ez velejéig korrupt rendszer(a magyarral együtt)mert ennek katasztrofális következményei lesznek az emberiségre.
oroszhírek.hu kommentmezőjéből hozott gondolatok, féligazságok, nyugatellenes lózungok helyett inkább mérlegelj, és gondolkodj kontextusban. Több tízmillió ukrán, gúrz, stb. nem hülye, hogy az orosz befolyást nyugatira cserélje, annak minden hibájával együtt is, és mi sem voltunk azok 89-ben, majd mikor beléptünk a NATO-ba, EU-ba.
A TV2-t az MP-s farokigazítgatós "híre" miatt.Barca1 írta: A pénztáros Mészáros egyik cégét is pont 220 ezer forintra büntették nemrég.
Kéne gyűjtést szervezni szegényeknek.
Ezek a módszerek, és az állami szervezetek ilyen viselkedése pont az orosz mintát követi. Nem értelek, hogy most ez zavar, de mikor az ukrán téma jön, azonnal behunyod a szemed. Lehet itt az USA bűneivel relitivizálni, terelni, de szerintem Európa számára még mindig az északatlanti út az egyetlen járható. Ami ugyan kátyús, van mit rajta javítani, de még így is ezerszer jobb, mint az alternatíva, amit épp az ukránokra és a grúzokra erőltetnének, hogy aktuális dolgokat hozzak.
-
A pénztáros Mészáros egyik cégét is pont 220 ezer forintra büntették nemrég.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Intézményvezető ismerte el, hogy Szentkirályi meg Lévai Anikó is személyesen hozott ajándékokat régebben, most itt egy kamionnyi ajándék, nagyon sok millió értékben és baszakodnak
Izgi a mai nap megint
Izgi a mai nap megint
-
Hű hát veled kár a szóért..végülis Oliver Stone egy "orosz" filmrendező ezért érthető az elfogultsága.Amikor valaki bemutatja nektek a valóságot,és leleplezik a hamis nyugati propagandát,akkor az náci és nem is igaz.En nem vagyok Oroszpárti sőtt, viszont itt Amerika és és a teljesen a befolyása alá tartozó Európa a bűnös.Lattal már uniós üléseket hogy miféle demokrácia uralkodik náluk?Ha valami nem a számukra megfelelő eredményt hozza akkor az illegitim és náci és stb...mert csak.Remelem szétesik ez velejéig korrupt rendszer(a magyarral együtt)mert ennek katasztrofális következményei lesznek az emberiségre.nuevo_ericco írta:Megnéztem. Ugyanolyan egyoldalú, elfogult, mint anno a Putyinnal készült interjúja.Barca1 írta: Nézd meg Oliver Stone oknyomozófilmjét és talán tisztábban fogod látni Az orosz ukrán helyzetet. https://www.youtube.com/watch?v=oKvjQf8aafw&rco=1
Budapest Memorandum, 91-es népszavazás meg sincs említve, de Bandera és az ultanacionalista mozgalmak annál inkább, mintha azok lettek volna az ukrán függetlenség jelképei. Elég megnézni, kik azok, akik megszólalnak a videóban, melyik odlal képviseli magát, és nem kell sokáig gondolkodni, hogy ne tartsa az ember túl hitelesnek a videót.
A hozzáálás amit képviselsz, az pont ugyanaz, mikor valakit megerőszakolnak, és egyesek az áldozat viselkedésével, öltözködésével vanak elfoglalva az elkövető és bűne helyett.
Nagyon kemény ez a showműsor ma is
Ajándékokat nem lehet odaadni a gyermekeknek
https://www.youtube.com/live/p2UMzpmLs5 ... rZSi12FR8H
Azt megy a hebegés-habogás megint.
Kajak nem értem a Fideszt.
Mondják azt, hogy az intézményvezetők bevihetik vagy egy ember bemehet aki nem MP, de nem
Csináltatják a showműsort ami nem jó nekik, érthetetlen.
Ajándékokat nem lehet odaadni a gyermekeknek
https://www.youtube.com/live/p2UMzpmLs5 ... rZSi12FR8H
Azt megy a hebegés-habogás megint.
Kajak nem értem a Fideszt.
Mondják azt, hogy az intézményvezetők bevihetik vagy egy ember bemehet aki nem MP, de nem
Csináltatják a showműsort ami nem jó nekik, érthetetlen.
-
Megnéztem. Ugyanolyan egyoldalú, elfogult, mint anno a Putyinnal készült interjúja.Barca1 írta: Nézd meg Oliver Stone oknyomozófilmjét és talán tisztábban fogod látni Az orosz ukrán helyzetet. https://www.youtube.com/watch?v=oKvjQf8aafw&rco=1
Budapest Memorandum, 91-es népszavazás meg sincs említve, de Bandera és az ultanacionalista mozgalmak annál inkább, mintha azok lettek volna az ukrán függetlenség jelképei. Elég megnézni, kik azok, akik megszólalnak a videóban, melyik odlal képviseli magát, és nem kell sokáig gondolkodni, hogy ne tartsa az ember túl hitelesnek a videót.
A hozzáálás amit képviselsz, az pont ugyanaz, mikor valakit megerőszakolnak, és egyesek az áldozat viselkedésével, öltözködésével vanak elfoglalva az elkövető és bűne helyett.