![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
En nem turom a kozelemben jo ideje a fideszberenceket.
Itt is van beloluk par.
Higgyetek nekem, jobb lesz nektek, ti se tegyetek.
Itt is van beloluk par.
Higgyetek nekem, jobb lesz nektek, ti se tegyetek.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
de az arviz nem a rendszer hianyossaga teljesen rendben ment a dolog o meg posztolt h a kromany nem csinal semmit. raadasul katasztrofahelyzetben jobb helyeken osszefog mindenki nem egymast marjak.nuevo_ericco írta:1. nem találom FB-n ezt kiírva sehol, de lehet én keresem rossz helyen1madridista írta: es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.
2. te sem gondolod komolyan, hogy akkor beengednék
3. a politikusi hivatáshoz hozzátartozik, hogy személyesen képviselje a szavazóit, akár jótékonysági akciókon is keresztül. Ha ezt nem ellenzed minden egyes politikus minden egyes ilyen akciójánál, akkor talán jobb lenne nem kifogásolni ezt most sem.
Mit is csináljon egy ellenzéki politikus, ha nem a rendszer, a hatalom hiányosságaira, mulasztásaira hívja fel a figyelmet?1madridista írta: hanyadek ez a katasztrofakra/szerencsetlenekre rarepules a meg nagyobb gaz h bejon.
Az más1madridista írta:mostantol ellenzem mindenhol.
A politikus politizál, mik vannak...szerintem egyik ilyen akcio sem a jotekonysagrol szol hanem politikai haszonszerzes.
a fidesz is csak politizal es nem engedi h mp adja oda az ajandekokak mik vannak...A politikus politizál, mik vannak...
Kis pénteki móka. Játsszunk el a gondolattal, hogy mi vagyunk a fidesz (ateeemadrid írta:Nem kell azért túlmisztifikálni őket sem, elöször van riválisuk, akit nem tudtam gyorsan karaktergyilkolni, és azóta fogalmuk sincs, mit kéne tenni, ez volt az egyetlen igaz fegyverük, ezt leszámítva balfasz kis gecik ezek mind egytől egyig.nuevo_ericco írta:
Szerintem van még ez-az a tarsolyukban, és kizártnak tartom, hogy ezeket az lépéseket ne előzték volna meg a szokásos Rogán-féle mérések.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Nekem van egy kva jó (
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Kiváncsi vagyok az ötletekre, meg hogy az én zseni (
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára filatáska 2024. december 20., péntek 16:23-kor.
Látom a sztori lemaradt az elejéről.
Eddig nyugodtan bárki adományozhatott az elmúlt X évben, most meg nem lehet csak úgy már, fontosabb nekik hogy kibasszanak MPvel, mint hogy mi van a gyerekekkel...
Ezt maga Orbán Viktor is beismerte.
Szóval itt most megint nem arról van szó, hogy mennek pózolni, hanem igen is ellátják azokat a feladatokat, amit az államnak kéne, felhívják azokra a problémákra a figyelmet, aminek nem is kéne meglenniük 14 év kétharmad után.
Helyette mennek a zsebekbe a tízezer milliárdok, olyan dolgokból ahonnan meg nincs haszon meg kispórolnak mindent is, lásd oktatás, egêszségügy stb.
Eddig nyugodtan bárki adományozhatott az elmúlt X évben, most meg nem lehet csak úgy már, fontosabb nekik hogy kibasszanak MPvel, mint hogy mi van a gyerekekkel...
ferni írta:Na várjál már, akkor annyira félnek Magyar Pétertől, hogy leváltja őket, hogy teljes zárat rendeltek el a magyar intézményekben?rdakri írta:
Nem csak Magyar Pétert, senkit nem engednek be intézményekbe. Feleségem ahol dolgozik az a cég is vitt ajándékot és őket se engedték be, pedig már sok éve ugyanoda visznek ajándékot, tehát ismerik őket. Lehet normálisan kellene viselkednie (Magyar Péternek) és akkor nem lett volna ez a szituáció sehol sem, mindenki bevihetné és odaadhatná az ajándékokat személyesen. Ők se pár tízezer forintért vittek ajándékot, csak ezt nem verik nagy dobra és nem politikai céllal viszik...
Tehát megint ott tartunk, hogy a hatalom fontosabb, mint a gyermekek?
És erről akkor megint nem a Fidesz tehet hanem MP?![]()
Néhányan kajak fordítva ülnek a lovon.
Alapesetben egyet is tudnék érteni ezzel, de az állam nem látja el a feladatait.mostantol ellenzem mindenhol.
szerintem egyik ilyen akcio sem a jotekonysagrol szol hanem politikai haszonszerzes.
Ezt maga Orbán Viktor is beismerte.
Szóval itt most megint nem arról van szó, hogy mennek pózolni, hanem igen is ellátják azokat a feladatokat, amit az államnak kéne, felhívják azokra a problémákra a figyelmet, aminek nem is kéne meglenniük 14 év kétharmad után.
Helyette mennek a zsebekbe a tízezer milliárdok, olyan dolgokból ahonnan meg nincs haszon meg kispórolnak mindent is, lásd oktatás, egêszségügy stb.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. december 20., péntek 16:24-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
mostantol ellenzem mindenhol.nuevo_ericco írta:1. nem találom FB-n ezt kiírva sehol, de lehet én keresem rossz helyen1madridista írta: es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.
3. a politikusi hivatáshoz hozzátartozik, hogy személyesen képviselje a szavazóit, akár jótékonysági akciókon is keresztül. Ha ezt nem ellenzed minden egyes politikus minden egyes ilyen akciójánál, akkor talán jobb lenne nem kifogásolni ezt most sem.
szerintem egyik ilyen akcio sem a jotekonysagrol szol hanem politikai haszonszerzes.
es de szerintem ha semmilyen politikai tartalma nem lenne a dolognak hanem maganemberkent menne (es nem ugy hogy a cinege utcaba viszem a kamiont ha nem engednek be) akkor beengednek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1madridista 2024. december 20., péntek 16:20-kor.
-
1. nem találom FB-n ezt kiírva sehol, de lehet én keresem rossz helyen1madridista írta: es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.
Mit is csináljon egy ellenzéki politikus, ha nem a rendszer, a hatalom hiányosságaira, mulasztásaira hívja fel a figyelmet?1madridista írta: hanyadek ez a katasztrofakra/szerencsetlenekre rarepules a meg nagyobb gaz h bejon.
Az más1madridista írta:mostantol ellenzem mindenhol.
A politikus politizál, mik vannak... Nézd vissza, mit csináltak Orbánék ellenzékben.szerintem egyik ilyen akcio sem a jotekonysagrol szol hanem politikai haszonszerzes.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. december 20., péntek 16:21-kor.
-
mint ahogy az arviznel is kiposztolta hogy o mindenhol ott van es mindehol segit mikozben a fidesz meg a katonak (de ha kimentel helyekre pakolni kb csak katonak voltak xd)...Realista24 írta:Amúgy nem ez a helyzet?1madridista írta:
lehet ha nem lenne yt kozvetites es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.
hanyadek ez a katasztrofakra/szerencsetlenekre rarepules a meg nagyobb gaz h bejon.
-
igenis akkor javasoljal orvost, neked csak igazad lehetRozsabimbo2019 írta: Aki szerint itt MP-vel van a baj,(legyen általánossagban bármilyen visszataszító) az még most kari előtt forduljon orvoshoz, mert komoly a gond![]()
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A kérdésekkel való provokálás után itt az ajándékokkal való provokálás.
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annyiban nem, hogy ő mindig is hangsúlyozta, hogy sok sok ember adománya ez!Realista24 írta:Amúgy nem ez a helyzet?1madridista írta:
lehet ha nem lenne yt kozvetites es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy nem ez a helyzet?1madridista írta:lehet ha nem lenne yt kozvetites es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.Realista24 írta:
Fuggetlenitsuk magunkat Magyar Petertol, a stilusatol, az ellenzektol.
Miert jo a Fidesznek, ha senkitol nem fogadnak el ajandekot? Senkit nem engednek be?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Aki szerint itt MP-vel van a baj,(legyen általánossagban bármilyen visszataszító) az még most kari előtt forduljon orvoshoz, mert komoly a gond
![Ike :ike:](./images/smilies/ike.gif)
- ateeemadrid
Te kajak rendkívül ostoba vagy már ne is haragudj.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
lehet ha nem lenne yt kozvetites es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.Realista24 írta:Fuggetlenitsuk magunkat Magyar Petertol, a stilusatol, az ellenzektol.rdakri írta:
Nem csak Magyar Pétert, senkit nem engednek be intézményekbe. Feleségem ahol dolgozik az a cég is vitt ajándékot és őket se engedték be, pedig már sok éve ugyanoda visznek ajándékot, tehát ismerik őket. Lehet normálisan kellene viselkednie (Magyar Péternek) és akkor nem lett volna ez a szituáció sehol sem, mindenki bevihetné és odaadhatná az ajándékokat személyesen. Ők se pár tízezer forintért vittek ajándékot, csak ezt nem verik nagy dobra és nem politikai céllal viszik...
Miert jo a Fidesznek, ha senkitol nem fogadnak el ajandekot? Senkit nem engednek be?
-
az mint maganember persze... es azt eloben kell kozvetiteni facebookon hogy maganemberkent atadsz ajandekokat mert ugye ettol lesz hiteles meg oszinte (kicsit sem politikai haszonszerzes es kibaszott provokacio...)ferni írta:Ezt a 30 percet ha elmesélik se hiszem el basszameg, ilyen nincs.swfan írta: Az pedig a hab a tortán ebben az egészben, hogy ezt a fóti igazgatót gyermekbántalmazás gyanúja miatt felfüggesztették még szeptemberben:
https://telex.hu/belfold/2024/10/17/fel ... nuja-miatt
Mit keres most ott megint?
Amilyen gyökér az igazgató meg ezen meg se lepődök.
Már a saját protokolljukat se tartják be, amit maga az igazgató mondott el, mi ez kajak.
Kurva anyátokat már kajak.
Ezt nem hiszem el.
Ott áll 15-20 magánember és nem adhat ajándékot gyermekeknek, hiába jártak el protokoll szerint.
https://www.youtube.com/live/nsfwt7U6gKY
Ajtóban áll az igazgató és megakadályozza, hogy AJÁNDÉKOKAT VIGYENEK BE A GYERMEKEKNEK
36. Perc után van ez valahol![]()
-
azt ertem h te mp-nek elnezed h nem tud viselkedni mert lathatoan te se tudsz...hehetheoriginal írta:istenem adj erőt.ferni írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Intézményvezető ismerte el, hogy Szentkirályi meg Lévai Anikó is személyesen hozott ajándékokat régebben, most itt egy kamionnyi ajándék, nagyon sok millió értékben és baszakodnak![]()
Elmondta az intézményvezető, hogy mindenki bevihet csak a Tiszához köthető egyesület nem![]()
Majd megjött ez a fasz államtitkár és beszél a semmiről.
Legjobb pillanat az volt mikor azt mondta, hogy jogállam van, azért nem vihetik be
Be akarják baszatni az összes ajándékot egy raktárba![]()
Nem engedi az államtitkár, hogy átadják az ajándékokat
Fülöp Attila nem tudja megmagyarázni mi a különbség ha Szentkirályi visz be az otthonba ajándékokat
Most MP azt mondta végső esetben elmennek Orbán otthonához és ott leteszik az ajándékokat, mert Lévainak engedték átadni az ajándékokatTelibe bemondta a címét is
![]()
55 millió forintot könyveltek Gönczi Gábor vállalkozásának az orosz-ukrán háborús krízisalapból
Faszos felolvasása után megbüntették a TV2t kőkemény 220ezer forintra, most meg mik derülnek ki![]()
Izgi a mai nap megint![]()
tűzben ég a vérem meg izzad az ökölbe szorított kezem, lapozgatom a mein kampf 2-t, mormolom magamban a sorait.
lelki békém megóvása érdekében 15 perc után muszáj volt kinyomnom.
köszönöm, hogy nem lettem politikus, már rég életfogytomat tölteném különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt.
itt pár hsz-szel korábban meg a faszfej - má elnézést - beírja, hogy mp-nek kéne normálisan viselkednie...
teljes aberráció bazmeg.
jöhet a ban, nyugodtboldog karácsonyt mindenkinek![]()
![]()
![]()
![]()
csak arra leszek kivancsi hogy mi lesz a reakciod hogyha a megbizhatatlan kozvelemenykutatasokra, fb likeokra es liveokra alapozott teoriaddal szemben megsem nyer mp, ha mar most embert tudnal olni (persze csak online kommentekbenhehetheoriginal írta:Ez a vergodes ettol a faszkalap allamtitkartol nyiltan mutatja, hogy kis babjatekos balfasz megkapta fentrol az infot, hogy semmi esetre se szabad hagyni, hogy mp atadhassa az ajandekokat es/vagy bemehessen.ferni írta:
Azt mondta a tag, hogy nem lehet odaadni, ha szétszedik 50k alattira se, magánszemélyként se, neki fel kell küldeni ezeket valami központba.
MP kérdezi és akik voltak itt magánszemélyek az elmúlt 1 hétben, azokét is felküldte oda?
Majd elkezdett hebegni habogni
Szóval elmondta az igazgató az elején a protokollt hogy lehet mégis hozni ajándékot, megfelelnek ennek az ott lévő ajándékozó emberek, majd az igazgató elmegy telefonálni az irodájába, beszél valakivel és kitalálja, hogy mégse lehet így, amit ő mondott el 10 perce....![]()
![]()
Kajak ezt a fóti videót nézzétek, teljes agyfasz.
Es innentol kezdve halalra van itelve a faszkalap a fidesszel egyutt, mert nem tudnak olyan megoldast, amibol gyoztesen jonnek ki.
Bemutatjak az emberi prosztosag, alparisag, legaljasag teljes repertoarjat, kuzd az ember, probal mindenbe kapaszkodni, mar amikor tudod, hogy a stilussal van a baja (ismeros ez itt is a forumon![]()
) es kifogyott az ervekbol, nincs mogotte mar se torveny, se szabalyzat, se semmi, csak a szemelyeskedo hebegeshabogas megy.
Mp meg egyre dagad, hizik, no, es gyarapodik, ahogy nem gyozi kapkodni az alacsonyan szallo sult garnelarakokat, meg lecsapdosni a magas labdakat, mindossze annyi a dolga, hogy odamegy barhova - iskola, korhaz, gyermekotthon, posta, vasutallomas, barmi, BARMI BAZMEG EBBEN A KIBASZOTT NYOMORULT ORSZAGBAN - es mar kapja is ingyen, kb nulla befektetett energiaval a municiot, annyira elbaszta kurva viktor meg a sleppje.
Minden azon mulik, hogy hany roncselmeju bolond hal ki 2026-ig, mert aki normalis, es rendes orszagot akar, az mp szemelye ide vagy oda, tudja hova kell es fog szavazni.
elkepeszto h lehet valaki ennyire vakon es ugyanakkor ennyire magabiztos
- hehetheoriginal
ahogy néztem edzőzseni amorim ugyanezzel próbálkozik, sok new wave zseni próbálják feltalálni a spanyolviaszt'shutterisland írta: rogan olyan, mint flick, tökig feltolt vedelemmel jatszik a tizedik 2 cm-es les utan is, elobb utobb elszalad petyko kozepen es kivegzi oket.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
rogan olyan, mint flick, tökig feltolt vedelemmel jatszik a tizedik 2 cm-es les utan is, elobb utobb elszalad petyko kozepen es kivegzi oket.
Nem ír alá papírt, hogy átveszi az adományt az intézmény igazgatója.
Ujjong, hogy a többi ajándékot nem ide hozták.
Mit látok?
Kajak nézzétek meg ezt a részt, hihetetlen.
https://streamable.com/4uosfp
de az egész videót ki lehetne ide rakosgatni, annyira agybaj, nézed percről percre és nem hiszed el amit látsz
Ujjong, hogy a többi ajándékot nem ide hozták.
Mit látok?
Kajak nézzétek meg ezt a részt, hihetetlen.
https://streamable.com/4uosfp
de az egész videót ki lehetne ide rakosgatni, annyira agybaj, nézed percről percre és nem hiszed el amit látsz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. december 20., péntek 14:56-kor.
- hehetheoriginal
Ez a vergodes ettol a faszkalap allamtitkartol nyiltan mutatja, hogy kis babjatekos balfasz megkapta fentrol az infot, hogy semmi esetre se szabad hagyni, hogy mp atadhassa az ajandekokat es/vagy bemehessen.ferni írta:Azt mondta a tag, hogy nem lehet odaadni, ha szétszedik 50k alattira se, magánszemélyként se, neki fel kell küldeni ezeket valami központba.RealVazquez írta: Na, van még lejjebb, elvtársak?
MP kérdezi és akik voltak itt magánszemélyek az elmúlt 1 hétben, azokét is felküldte oda?
Majd elkezdett hebegni habogni
Szóval elmondta az igazgató az elején a protokollt hogy lehet mégis hozni ajándékot, megfelelnek ennek az ott lévő ajándékozó emberek, majd az igazgató elmegy telefonálni az irodájába, beszél valakivel és kitalálja, hogy mégse lehet így, amit ő mondott el 10 perce....![]()
![]()
Kajak ezt a fóti videót nézzétek, teljes agyfasz.
Es innentol kezdve halalra van itelve a faszkalap a fidesszel egyutt, mert nem tudnak olyan megoldast, amibol gyoztesen jonnek ki.
Bemutatjak az emberi prosztosag, alparisag, legaljasag teljes repertoarjat, kuzd az ember, probal mindenbe kapaszkodni, mar amikor tudod, hogy a stilussal van a baja (ismeros ez itt is a forumon
Mp meg egyre dagad, hizik, no, es gyarapodik, ahogy nem gyozi kapkodni az alacsonyan szallo sult garnelarakokat, meg lecsapdosni a magas labdakat, mindossze annyi a dolga, hogy odamegy barhova - iskola, korhaz, gyermekotthon, posta, vasutallomas, barmi, BARMI BAZMEG EBBEN A KIBASZOTT NYOMORULT ORSZAGBAN - es mar kapja is ingyen, kb nulla befektetett energiaval a municiot, annyira elbaszta kurva viktor meg a sleppje.
Minden azon mulik, hogy hany roncselmeju bolond hal ki 2026-ig, mert aki normalis, es rendes orszagot akar, az mp szemelye ide vagy oda, tudja hova kell es fog szavazni.
thereisonly1ronaldo