Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 20., péntek 16:35

Az első napokban bizony nem. Eléggé alulbecsülték a dolgot a hatóságok. A katonás megjegyzése valóban félrement, de azt azonnal korrigálta is.
mint a szir repulogepeset...
Ezt mondjuk mondd a hatalomnak, akik azonnal karaktergyilkolásba, hiteltelenítésbe kezdtek, ahelyett, hogy a jogos/jogtalan kritikák mellett megköszönték volna a tiszások és egyébb ellenzékiek segítségét.
nekem peldaul sokkal jobban tetszett volna hogyha ott csondben marad, es szo nelkul teszi a dolgat, hidd el hogy normalis ember ilyenkor nem a szurkalodassal foglalkozik (raadasul ezzel okot adott tovabbi karaktergyilkolasra) meg nem a facebookon ugat hogy a honvedelmi miniszter hazudik.
A kormány elsősorban kormányozzon, ne politizáljon. Egy ellenzéki megengedheti magának ezt a luxust, mert más eszköze nagyon nincs változtatni a dolgokon, viszont akinél a hatalom van, az már más tészta.
nezd azt megbeszeltuk hogy ez elsosorban politikai csata nem a gyerekekrol szol... ha tenyleg a gyerekeken akar segiteni akkor beleegyezne abba h az ajandekokkal ugy jarjanak el ahogy a fidesz akarja, ha a gyerekekhez kerul jo, ha ellopjak akkor meg ugyanott tartunk mint most, csak plusz utokartya kerult a kezebe, ez a kocsmai proliharc egyaltalan nem vezet sehova.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 20., péntek 16:35

ha mindenki ma megol egy fideszest holnap egy jobb napra ebredunk
majdnem kaptal veletlen egy upvote-ot erre. :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 20., péntek 16:30

filatáska írta: Kiváncsi vagyok az ötletekre, meg hogy az én zseni ( ) elméletem eszébe jutott -e már itt valakinek.
Egyszerű. Azt kell mondaniuk, hogy MP végig az ő emberük volt, és Fletó kicsinálása volt a feladata :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 20., péntek 16:27

1madridista írta:teljesen rendben ment a dolog
Az első napokban bizony nem. Eléggé alulbecsülték a dolgot a hatóságok. A katonás megjegyzése valóban félrement, de azt azonnal korrigálta is.
1madridista írta: raadasul katasztrofahelyzetben jobb helyeken osszefog mindenki nem egymast marjak.
Ezt mondjuk mondd a hatalomnak, akik azonnal karaktergyilkolásba, hiteltelenítésbe kezdtek, ahelyett, hogy a jogos/jogtalan kritikák mellett megköszönték volna a tiszások és egyébb ellenzékiek segítségét.
a fidesz is csak politizal es nem engedi h mp adja oda az ajandekokak mik vannak...
A kormány elsősorban kormányozzon, ne politizáljon. Egy ellenzéki megengedheti magának ezt a luxust, mert más eszköze nagyon nincs változtatni a dolgokon, viszont akinél a hatalom van, az már más tészta.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 20., péntek 16:26

ferni írta: Hagyd már az árvíz témát, múltkor is leírtuk már, hogy tényleg a civilek álltak neki és az állam elég későn rendelte ki az embereket.

Ez egy tény és ezt te forgatod ki valami hülyeségbe.
persze aztan amikor kimesz pakolni csak katonakat latsz civilt nem nagyon...

hagyjal mar semmilyen tenyrol nincs szo max a redditen frocsog valaki mar megint

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 20., péntek 16:26

hehetheoriginal írta: En nem turom a kozelemben jo ideje a fideszberenceket.
Itt is van beloluk par.
Higgyetek nekem, jobb lesz nektek, ti se tegyetek.
ez turhetetlen

ha mindenki ma megol egy fideszest holnap egy jobb napra ebredunk

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 20., péntek 16:25

Hagyd már az árvíz témát, múltkor is leírtuk már, hogy tényleg a civilek álltak neki és az állam elég későn rendelte ki az embereket.

Ez egy tény és ezt te forgatod ki valami hülyeségbe.
a fidesz is csak politizal es nem engedi h mp adja oda az ajandekokak mik vannak...
Politizál a gyermekek kárára.

Ugye mikor nincsenek erkölcsi határok... :coffee:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. december 20., péntek 16:26-kor.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 20., péntek 16:24

1madridista írta:
nuevo_ericco írta:

1. nem találom FB-n ezt kiírva sehol, de lehet én keresem rossz helyen
2. te sem gondolod komolyan, hogy akkor beengednék
3. a politikusi hivatáshoz hozzátartozik, hogy személyesen képviselje a szavazóit, akár jótékonysági akciókon is keresztül. Ha ezt nem ellenzed minden egyes politikus minden egyes ilyen akciójánál, akkor talán jobb lenne nem kifogásolni ezt most sem.
mostantol ellenzem mindenhol.

szerintem egyik ilyen akcio sem a jotekonysagrol szol hanem politikai haszonszerzes.

es de szerintem ha semmilyen politikai tartalma nem lenne a dolognak hanem maganemberkent menne (es nem ugy hogy a cinege utcaba viszem a kamiont ha nem engednek be) akkor beengednek
Ember, elment bemutatni a gyermekvédelmi intézményekben tapasztalható áldatlan állapotokat, erre a kormány hirtelen megítélt 3 milliárd forintnyi felújitási alapot a szektorban. Nem végzi akkor hatékonyan a munkáját mint ellenézi politikus?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 20., péntek 16:24

En nem turom a kozelemben jo ideje a fideszberenceket.
Itt is van beloluk par.
Higgyetek nekem, jobb lesz nektek, ti se tegyetek.
thereisonly1ronaldo

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 20., péntek 16:23

nuevo_ericco írta:
1madridista írta: es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.
3. a politikusi hivatáshoz hozzátartozik, hogy személyesen képviselje a szavazóit, akár jótékonysági akciókon is keresztül. Ha ezt nem ellenzed minden egyes politikus minden egyes ilyen akciójánál, akkor talán jobb lenne nem kifogásolni ezt most sem.
1madridista írta: hanyadek ez a katasztrofakra/szerencsetlenekre rarepules a meg nagyobb gaz h bejon.
Mit is csináljon egy ellenzéki politikus, ha nem a rendszer, a hatalom hiányosságaira, mulasztásaira hívja fel a figyelmet?
1madridista írta:mostantol ellenzem mindenhol.
Az más :mrgreen:
szerintem egyik ilyen akcio sem a jotekonysagrol szol hanem politikai haszonszerzes.
A politikus politizál, mik vannak...
de az arviz nem a rendszer hianyossaga teljesen rendben ment a dolog o meg posztolt h a kromany nem csinal semmit. raadasul katasztrofahelyzetben jobb helyeken osszefog mindenki nem egymast marjak.
A politikus politizál, mik vannak...

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. december 20., péntek 16:22

ateeemadrid írta:
nuevo_ericco írta:

Szerintem van még ez-az a tarsolyukban, és kizártnak tartom, hogy ezeket az lépéseket ne előzték volna meg a szokásos Rogán-féle mérések.
Nem kell azért túlmisztifikálni őket sem, elöször van riválisuk, akit nem tudtam gyorsan karaktergyilkolni, és azóta fogalmuk sincs, mit kéne tenni, ez volt az egyetlen igaz fegyverük, ezt leszámítva balfasz kis gecik ezek mind egytől egyig.
Kis pénteki móka. Játsszunk el a gondolattal, hogy mi vagyunk a fidesz ( :lol: ), ezért gondolkodjunk is az ő fejükkel. Mivel hatástalanítanátok MP-t?

Nekem van egy kva jó ( :mrgreen: ) ötletem, amivel bár maguknak nem szereznének, de tőle szavazatokat vennének el, a saját magjuk pedig leszarná, úgyis csak az ő médiájukat fogyasztják el se jutna hozzájuk.

Kiváncsi vagyok az ötletekre, meg hogy az én zseni ( :mrgreen: :lol: ) elméletem eszébe jutott -e már itt valakinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára filatáska 2024. december 20., péntek 16:23-kor.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 20., péntek 16:20

Látom a sztori lemaradt az elejéről.

Eddig nyugodtan bárki adományozhatott az elmúlt X évben, most meg nem lehet csak úgy már, fontosabb nekik hogy kibasszanak MPvel, mint hogy mi van a gyerekekkel...

ferni írta:
rdakri írta:
Nem csak Magyar Pétert, senkit nem engednek be intézményekbe. Feleségem ahol dolgozik az a cég is vitt ajándékot és őket se engedték be, pedig már sok éve ugyanoda visznek ajándékot, tehát ismerik őket. Lehet normálisan kellene viselkednie (Magyar Péternek) és akkor nem lett volna ez a szituáció sehol sem, mindenki bevihetné és odaadhatná az ajándékokat személyesen. Ők se pár tízezer forintért vittek ajándékot, csak ezt nem verik nagy dobra és nem politikai céllal viszik...
Na várjál már, akkor annyira félnek Magyar Pétertől, hogy leváltja őket, hogy teljes zárat rendeltek el a magyar intézményekben?

Tehát megint ott tartunk, hogy a hatalom fontosabb, mint a gyermekek?

És erről akkor megint nem a Fidesz tehet hanem MP? :lol:

Néhányan kajak fordítva ülnek a lovon.

Alapesetben egyet is tudnék érteni ezzel, de az állam nem látja el a feladatait.
Ezt maga Orbán Viktor is beismerte.

Szóval itt most megint nem arról van szó, hogy mennek pózolni, hanem igen is ellátják azokat a feladatokat, amit az államnak kéne, felhívják azokra a problémákra a figyelmet, aminek nem is kéne meglenniük 14 év kétharmad után.

Helyette mennek a zsebekbe a tízezer milliárdok, olyan dolgokból ahonnan meg nincs haszon meg kispórolnak mindent is, lásd oktatás, egêszségügy stb.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. december 20., péntek 16:24-kor.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 20., péntek 16:20

nuevo_ericco írta:
1madridista írta: es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.

es de szerintem ha semmilyen politikai tartalma nem lenne a dolognak hanem maganemberkent menne (es nem ugy hogy a cinege utcaba viszem a kamiont ha nem engednek be) akkor beengednek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1madridista 2024. december 20., péntek 16:20-kor.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 20., péntek 16:18

1madridista írta: hanyadek ez a katasztrofakra/szerencsetlenekre rarepules a meg nagyobb gaz h bejon.
Mit is csináljon egy ellenzéki politikus, ha nem a rendszer, a hatalom hiányosságaira, mulasztásaira hívja fel a figyelmet?
1madridista írta:mostantol ellenzem mindenhol.
Az más :mrgreen:
A politikus politizál, mik vannak... Nézd vissza, mit csináltak Orbánék ellenzékben.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. december 20., péntek 16:21-kor.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 20., péntek 16:17

Realista24 írta:
1madridista írta:

lehet ha nem lenne yt kozvetites es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.
Amúgy nem ez a helyzet?
mint ahogy az arviznel is kiposztolta hogy o mindenhol ott van es mindehol segit mikozben a fidesz meg a katonak (de ha kimentel helyekre pakolni kb csak katonak voltak xd)...

hanyadek ez a katasztrofakra/szerencsetlenekre rarepules a meg nagyobb gaz h bejon.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 20., péntek 16:15

Rozsabimbo2019 írta: Aki szerint itt MP-vel van a baj,(legyen általánossagban bármilyen visszataszító) az még most kari előtt forduljon orvoshoz, mert komoly a gond :ike:
igenis akkor javasoljal orvost, neked csak igazad lehet

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. december 20., péntek 16:15

A kérdésekkel való provokálás után itt az ajándékokkal való provokálás. :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 20., péntek 16:11

Realista24 írta:
1madridista írta:

lehet ha nem lenne yt kozvetites es nem irna ki utana a facebookra h "éN eGYEdÜL megAJÁNdÉKoZTaM a fIdESz áLTaL elHANYAGolT gyEReKeKET" akkor talan beengednek.
Amúgy nem ez a helyzet?
Annyiban nem, hogy ő mindig is hangsúlyozta, hogy sok sok ember adománya ez! :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 20., péntek 16:10

1madridista írta:
Realista24 írta:

Fuggetlenitsuk magunkat Magyar Petertol, a stilusatol, az ellenzektol.

Miert jo a Fidesznek, ha senkitol nem fogadnak el ajandekot? Senkit nem engednek be?
Amúgy nem ez a helyzet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. december 20., péntek 16:07

Aki szerint itt MP-vel van a baj,(legyen általánossagban bármilyen visszataszító) az még most kari előtt forduljon orvoshoz, mert komoly a gond :ike:

Vissza: