Vagy Depor, Malaga.Remy írta: Nyugodtan eltűnhetnek pár évre. Helyükre jöhetne a Zaragoza, Santander, Oviedo hármasból valamelyik.
Getafe még igazán mehetne megint, 18 meccsen 11:15-ös gólarány...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 22., vasárnap 22:44
Vagy Depor, Malaga.Remy írta: Nyugodtan eltűnhetnek pár évre. Helyükre jöhetne a Zaragoza, Santander, Oviedo hármasból valamelyik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 22., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 22., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 22., vasárnap 22:01
Alapvetően egyetértenék DE amit leműveltek a "szurkolóik" és az nem csak egy kis része volt hanem az egész stadion (se előtte se utána nem láttam hasonlót se) kiveszett belőlem az együttérzés az irányukba. Évekkel ezelőtt simán sajnáltam és szerettem volna ha újra erősek lesznek de amilyen férgek voltak egyék meg.realbeckham írta: Canizares, silva, mata, villa, mendieta, banega, aimar, vicente, alba, ayala, kilygonzalez....stb. még siman lehetne 50 ilyen "legendás" alakot irni.
Hihetetlen és szomorú, hogy egy ilyen klub lassan teljesen elfogy és semmivé válik az idő múlásával.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 22., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 22., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 22., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 22., vasárnap 21:21
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2024. december 22., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 21., szombat 9:02
Atleti nem tudom hány meccses győzelmi sorozatban van, Barca alig nyert meccset mostanság, ilyenkor szokott sima katalán győzelem lenni ( vagyis a matrac ellen kb mindig)R. Carlos írta:Simán hazavágják őket egy hármassal ma. Ezek le fognak feküdni a Barcának.Kercsó írta: Antoine Griezmann has scored against 29 of the 30 teams he has faced with Atletico Madrid in La Liga.
The only team he has not scored against is FC Barcelona.
-Mundodeportivo-
ragályos a Simeone féle potencia zavar
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. december 21., szombat 7:54
Simán hazavágják őket egy hármassal ma. Ezek le fognak feküdni a Barcának.Kercsó írta: Antoine Griezmann has scored against 29 of the 30 teams he has faced with Atletico Madrid in La Liga.
The only team he has not scored against is FC Barcelona.
-Mundodeportivo-
ragályos a Simeone féle potencia zavar
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. december 21., szombat 6:56
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 20., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 20., péntek 12:10
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 17., kedd 4:41
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. december 16., hétfő 21:04
En inkabb a rengeteg elvesztegetett lehetoseget latom, ez a keret sokkal jobb, szorakoztatobb, attaraktivabb jatekra lenne kepes, ennek ellenere hetrol-hetre ezt a fost kell neznem. A meccseink nagy reszen lofaszt nem erdemeltunk volna a jatek kepe alapjan, ennek ellenere a barca balfaszkodasanak koszonhetoen siman lotavon belul vagyunk. Aztan jon a tavasz, Pintus megint elohuz valamit a cilinderbol, Vini es Mbappe GOD modeba kapcsol, Courtoisnak nem lehet majd golt loni, a serultek felepulnek es ledozerolunk erobol mindenkit es nekem megint meg kell majd kovetnem Carlot.Realista24 írta:Szerintem sokkal rosszabb lenne, ha stabil jatekkal tartanank ugyanott, mint ahol vagyunk.R. Carlos írta: Amúgy ilyenkor rohadtul bosszantó, hogy balfaszkodunk. Simán be lehetne húzni a bajnokságot egy közepesen szar, de stabil játékkal. A baj az, hogy mi még azalatt vagyunk bőven.
Orulok neki, hogy ilyen fisfos jatekkal sem vagyunk lemaradva egy kicsit sem.
Az elso helyen kell fordulni 2025re es minden rendben lesz.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. december 16., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 16., hétfő 20:36
Erre már nem lehet mit írni kínomba nevetekPad'em írta:BREAKING: Real Madrid U19 CB Miguel Perales has torn his ACL.Pad'em írta: 3 ACL injuries in La Liga in last 24 hours:
Éder Militão
Ilias Akhomach
Franquesa
Real Madrid have suffered 9 ACL injuries in the last 15 months:
Courtois
Militao x2
Alaba
Carvajal
Joan Martínez
César Palacios
Caroline Weir
Carla Camacho
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 16., hétfő 20:30
BREAKING: Real Madrid U19 CB Miguel Perales has torn his ACL.Pad'em írta: 3 ACL injuries in La Liga in last 24 hours:
Éder Militão
Ilias Akhomach
Franquesa
Real Madrid have suffered 9 ACL injuries in the last 15 months:
Courtois
Militao x2
Alaba
Carvajal
Joan Martínez
César Palacios
Caroline Weir
Carla Camacho
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. december 16., hétfő 8:05
Mi meg játszunk plusz egy meccset egy miki egér kupában, aztán jön a Sevilla búcsúztatni Navast. Nem tudom, hogy mennyire jó ez nekünk.reeed_ati írta: Az a jó, hogy a következő fordulóban, vagy a barca, vagy az atleti fixen bukni fog, x lenne a legjobb..
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem