no offense de ki néz még manapság tévét?tubatibi írta:Semelyik tv nemfogja közvetíteni a meccsünket?
Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kommentáld a híreket
Semelyik tv nemfogja közvetíteni a meccsünket?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ___Samy___
melyik röfögött bele a mikrofonba nevetés közben?pheco írta:tegnapi sajtótájékoztató
Valaki meg tudja mondani, hogy min fakadt így ki Ronaldo?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nekem meg ő jut róla eszembe
Gondolom nem tud spanyolul, mert elég értetlen feje volt.
Gondolom nem tud spanyolul, mert elég értetlen feje volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
tubatibi írta:Modric fején nagyon nevetek mint valami szellemileg sérült
Akkor nem csak nekem tűnt fel, úgy néz ki mint aki beszívva LSD-zett.
Modric fején nagyon nevetek mint valami szellemileg sérült
ui: hogy felpattan az elején, azután vágja azt a fura fejet, csaknem becsusszant valami ?
ui: hogy felpattan az elején, azután vágja azt a fura fejet, csaknem becsusszant valami ?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
pheco írta:tegnapi sajtótájékoztató
ezt a magyarázatot találtam rá:
Yes Marcelo was struggling with his Spanish and ends up mixing up the Spanish word Afición with a Portuguese ending saying "Afição" (it doesn't exist in either language) at which point Ronaldo cracks up laughing. You can then hear Marcelo whisper to Ronaldo "I mixed it up".
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
tegnapi sajtótájékoztató
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én attól ha egy mozgás harmonikusabb,koordináltabb nem esek hasra. A fejlődési ütem az amit fontosnak vélek. Sokaknál megtörik és annyi volt,van aki meg hátulról beelőz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
alapvetően egyetértek veled.R.M.C.F írta:Galacticos írta:hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
mert akkor ma nagyon nagy butítást fognak lerendezni jesével.
Én is szeretem a fiatalokat,meg jesét is,de azért néha úgy érzem,sokat "hiszünk" várunk tőlük. Azért nem gigasztár jesé egyelőre.
De drukkolok neki.
de jesének már a mozgásán látszik hogy tud, és van is önbizalma, isco ugyanaz. úgyhogy elvárom tőlük hogy egy harmadosztályú csapat ellen most nagyon tegyék oda, és szívassák őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Galacticos írta:hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
Én is szeretem a fiatalokat,meg jesét is,de azért néha úgy érzem,sokat "hiszünk" várunk tőlük. Azért nem gigasztár jesé egyelőre.
De drukkolok neki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ramos remélem nem kap ma pirosatGalacticos írta:hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
Kíváncsi leszek mit fognak alkotni ott elől. Moratatól csak azt kérem, hogy tartsa meg a labdát, aztán passzoljon a mögötte lévő hármas valamelyikének.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj DM-el, hogy kezdőként nem lehet rá számítani, mert nem tudja állandósítani a teljesítményét, míg 12. embernek meg nem tudja magát elképzelni, holott ő pont arra lenne jó nekünk. Utolsó fél órába behozni, aztán lendületből megoldaná az egészet. Kár érte, amennyire agyatlan, annyira tehetséges, de a padon nem érzi jól magát, a kezdőbe meg nem jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És ezt gondolja Ancelotti is.Ezt próbáltam magyarázni de volt akinek más a véleménye.Egyébként én sem tarom akkora kulcsfigurának,mint a mester...de ki vagyok én hogy megkérdőjelezzek egy olyan valakit aki évtizedek óta a legmagasabb szinten foglalkozik a labdarúgással???szerintem meg az egyik legnagyobb kulcsfigura lett a csapatban
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ___Samy___
szerintem meg az egyik legnagyobb kulcsfigura lett a csapatbanDM játéka egyáltalán nem illik ebbe a csapatba.
őszintén szólva eddig én is azon voltam, hogy húzzon innen, de ez a szemléletváltás hihetetlen jót tett neki, most azt felejtsük már el, hogy a legutóbbi pár meccsen a bal oldalon játszott, mert az a korszak már elmúlt, hogy ő ott legyen jó játékos
de amit az év elején lehozott a jobb oldalon egy totál alakuló csapatnál, az már a régi dm-et idézte, egyszerűen nem lehetett tartani
jesé meg bármennyire is nagy kedvencem meg bármennyire is lenyűgöz a játéka, azért neki nincs akkora tapasztalata még, hogy egyértelmű 12. ember legyen, és erre a szezonra kell a hosszú pad, a jobb oldalra meg pláne, hogy kell ember
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most, hogy Bale nem játszik átvette valaki a helyét a keretben? pl. José R.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Az Özil elleni ellenszenv és utálat az undorító ezen a fórumon... Mostmár tényleg minden az ő hibája, sokan nem is látják az Arsenal meccseket, de a baszogatás az megy. Mindenki tudja milyen volt Mou utolsó 1 éve, melyik játékosnak milyen volt a hozzáállása, de mindig a "német" kapta a legtöbb osztást itt, holott nem egy senkiházi, falábú játékos. Elment, az ő döntése, bárhogy nézzük sokkal jobban illik az Arsenal játékába, mint ide, nem csoda, hogy Wenger meggyőzte, egyeseknek ez is fáj, csak nem tudom miért... Válogatottról meg aztán tényleg nem érdemes beszélni, mert nem rajta múlott, hogy nem jutottak el aranyig.
Di Maria nem tudom mit nyilatkozott, mert nem találom, de mindegy is, sírhat felőlem fizetésért, több játékért, az esze akkor sem fog megjönni. Van pár meccse, amikor kijön neki a lépés, de egy agyatlan szélső, kapkod, össze vissza húzogat, aminek 10-ből 8szor az a vége, hogy megakad rajta a támadás. Remélem lép, mert a hisztijeiből már épp elég. Ott van Jesé, örülnék ha végre valaki itt válna az egyik legjobbá megint.
1 játékost igazolnék a nyáron, az pedig Suárez. Illetve ugye most télen szükség lehet egy védőre.
Di Maria nem tudom mit nyilatkozott, mert nem találom, de mindegy is, sírhat felőlem fizetésért, több játékért, az esze akkor sem fog megjönni. Van pár meccse, amikor kijön neki a lépés, de egy agyatlan szélső, kapkod, össze vissza húzogat, aminek 10-ből 8szor az a vége, hogy megakad rajta a támadás. Remélem lép, mert a hisztijeiből már épp elég. Ott van Jesé, örülnék ha végre valaki itt válna az egyik legjobbá megint.
1 játékost igazolnék a nyáron, az pedig Suárez. Illetve ugye most télen szükség lehet egy védőre.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
miért is?petiamadridista írta:Értem én, hogy Jesé.. de azért ő még mindig bizonytalanabb mint DM...
DM játéka egyáltalán nem illik ebbe a csapatba. Az egy dolog h néha sikerül jól eltalálnia a labdát, meg ad egy forintos passzt, csak nézzük meg hány próbálkozásból. Jesé sokkal hasznosabban játszott, kevesebb lehetőségből.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane