Egyéb sportok
-
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
TupontosZsombor írta: Jól értelmezem, hogy te tudtad, hogy az év nagyrészében kutyaszar, 80-as átlagokat dobáló Wright, az év legjobbja, címvédő Humphries ellen bőven esélyes lehet egy Wattimena elleni meccs alapján? Kitalálom, láttad előre, hogy Rydz is így fogja tolni a vb-n.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jól értelmezem, hogy te tudtad, hogy az év nagyrészében kutyaszar, 80-as átlagokat dobáló Wright, az év legjobbja, címvédő Humphries ellen bőven esélyes lehet egy Wattimena elleni meccs alapján? Kitalálom, láttad előre, hogy Rydz is így fogja tolni a vb-n.
Akkor nézzük honnan indult a dolog.
Ezzel nem értett egyet se Remy, se Pipita.
Nekem volt egy benyomásom a meccsről mikor láttam élőben meg nekik is volt egy, amit Pipita statokkal is alá akart támasztani.
Erre én leírtam a dartsban miért meg hogy csalhatnak a statok, sok példával, sok esetet majd részletesen legről legre kiemeltem hogy Wright olyan kőkemény volt nyomás alatt, amit folyamat kapott Wattimenától, hogy arra szavak nincsenek, egészen elképesztő teljesítmény volt, főleg ilyen egészségügyi állapotban.
14 nyert legjéből 10et azonnal megnyert, mikor esélye volt rá, miközben a holland ott várt 40-50 pontokon. Még 2 leget majdnem megoldott 120+ból is, de ott is befejezte a kövi körben.
Sokszor a statok alatt ilyen gyöngyszem teljesítmények is bújhatnak, amit ha nem ilyen elemzői szemmel nézel már élőben is észre se veszed, hogy az mennyire extra.
Szóval állítottam valamit, jöttem és egyértelműen alátámasztottam tényszerűen, megtörtént eseményekkel a mondandómat és megint én vagyok a hülye és én okoskodok.
Okoskodás az mikor butaságokkal magyarázol féligazságokat.
Ebben is jó vagyok, nem tagadom ( ), de most tényleg egy már általam élőben is észrevett dolgot támasztottam alá tényszerűen, ezen felül tényleg nem tudok már mit tenni.
Ott volt ez a kőkemény teljesítmény, amit Humphries ellen is hozott Wright az előző meccsében is, ennyiről ment csak az eszmecsere, ezt akartam csak alátámasztani, nagyon nem a semmiből jött. Maga a VB forma igen, az abból jött, nem volt benne az évében, de a holland ellenivel bejelentkezett a világbajnoki címre.
Ebben semmi utólagos okoskodás nincs, semmi szagértés, szimpla ténymegállapítás.
Már itt is csak dícsértem Wrightot meccs alatt is, de pl Messengeren ilyeneket írtam a kis barátos csoportunkba, hogy:
-Ez nagyon kemény volt most, Wright nagyon komoly
-Elképesztő, ez ilyen világbajnoki esélyes színvonal
-Nagyon brutál amit hoz Wright ilyen betegen
-Ezt lehozni egy csoda volt
Majd jött valaki a már itt is feljövő átlag témával a meccs után:
-Nem az átlag a lényeg, Wright nagyon sok kritikus kiszállót bedobott 1 nyílból
Szóval én nagyon is hüledeztem a Wattimena meccs után, csak van amit nem itt, próbállak titeket is kímélni sokszor, de nem utólag faragtam össze a sztorit ezt csak azért írtam....
Akit meg nem érdekelnek ennyire mély elemzések meg görgesse tovább, de nem tartom jogosnak ezt lefikázni főleg ilyen esetben mikor logikusan, tényszerűen vannak leírva a dolgok.
Hajnal 4 órás témához visszatérve meg nem jött álom a szememre, hajnal 2kor estem haza Budapestről, miután autópályán full ködben kellett hazajönni, maradjunk annyiban nem élveztem a dolgot, kellett egy kis levezetés...
ferni írta:Láttad az előző meccsét?Remy írta: VB forma volt ez az öregtől. Szerintem senki nem látta ezt jönni azután, hogy milyen formában volt az utóbbi időben.
Az alapján ez a mai bőven benne volt.
Ezzel nem értett egyet se Remy, se Pipita.
Nekem volt egy benyomásom a meccsről mikor láttam élőben meg nekik is volt egy, amit Pipita statokkal is alá akart támasztani.
Erre én leírtam a dartsban miért meg hogy csalhatnak a statok, sok példával, sok esetet majd részletesen legről legre kiemeltem hogy Wright olyan kőkemény volt nyomás alatt, amit folyamat kapott Wattimenától, hogy arra szavak nincsenek, egészen elképesztő teljesítmény volt, főleg ilyen egészségügyi állapotban.
14 nyert legjéből 10et azonnal megnyert, mikor esélye volt rá, miközben a holland ott várt 40-50 pontokon. Még 2 leget majdnem megoldott 120+ból is, de ott is befejezte a kövi körben.
Sokszor a statok alatt ilyen gyöngyszem teljesítmények is bújhatnak, amit ha nem ilyen elemzői szemmel nézel már élőben is észre se veszed, hogy az mennyire extra.
Szóval állítottam valamit, jöttem és egyértelműen alátámasztottam tényszerűen, megtörtént eseményekkel a mondandómat és megint én vagyok a hülye és én okoskodok.
Okoskodás az mikor butaságokkal magyarázol féligazságokat.
Ebben is jó vagyok, nem tagadom ( ), de most tényleg egy már általam élőben is észrevett dolgot támasztottam alá tényszerűen, ezen felül tényleg nem tudok már mit tenni.
Ott volt ez a kőkemény teljesítmény, amit Humphries ellen is hozott Wright az előző meccsében is, ennyiről ment csak az eszmecsere, ezt akartam csak alátámasztani, nagyon nem a semmiből jött. Maga a VB forma igen, az abból jött, nem volt benne az évében, de a holland ellenivel bejelentkezett a világbajnoki címre.
Ebben semmi utólagos okoskodás nincs, semmi szagértés, szimpla ténymegállapítás.
Már itt is csak dícsértem Wrightot meccs alatt is, de pl Messengeren ilyeneket írtam a kis barátos csoportunkba, hogy:
-Ez nagyon kemény volt most, Wright nagyon komoly
-Elképesztő, ez ilyen világbajnoki esélyes színvonal
-Nagyon brutál amit hoz Wright ilyen betegen
-Ezt lehozni egy csoda volt
Majd jött valaki a már itt is feljövő átlag témával a meccs után:
-Nem az átlag a lényeg, Wright nagyon sok kritikus kiszállót bedobott 1 nyílból
Szóval én nagyon is hüledeztem a Wattimena meccs után, csak van amit nem itt, próbállak titeket is kímélni sokszor, de nem utólag faragtam össze a sztorit ezt csak azért írtam....
Akit meg nem érdekelnek ennyire mély elemzések meg görgesse tovább, de nem tartom jogosnak ezt lefikázni főleg ilyen esetben mikor logikusan, tényszerűen vannak leírva a dolgok.
Hajnal 4 órás témához visszatérve meg nem jött álom a szememre, hajnal 2kor estem haza Budapestről, miután autópályán full ködben kellett hazajönni, maradjunk annyiban nem élveztem a dolgot, kellett egy kis levezetés...
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Miert, ehhez ert?Halfkey írta: Egész évben ezeket várja, hogy ha már a focihoz nem ért, ezzel tudjon villogni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ferni, utólag minden csak okoskodás, pont mint a szagertok a spiler stúdióban.De kielemzem a Wright-Wattimena meccs skót kiszállóit, ne az legyen megint csak okoskodok a semmiről.
Írd be előre, és akkor hiteles leszel. Ilyen egyszerű ez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egész évben ezeket várja, hogy ha már a focihoz nem ért, ezzel tudjon villogni
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
picit off kerdes, de biztos sokakat erdekel a ferni jelenseg kapcsan.
honnan van ennyi szabadido/energia ?
reggel 5kor darts elemzes
honnan van ennyi szabadido/energia ?
reggel 5kor darts elemzes
De kielemzem a Wright-Wattimena meccs skót kiszállóit, ne az legyen megint csak okoskodok a semmiről.
Sima statban 14/31et dobott, 45%.
Viszont 8 olyan hiba volt ebből, amit már abban az adott körben megdobott utána, tehát az ég világon semmit nem számítottak a hibák és már kijön egy 14/23, ami 60%, de van ennél egy sokkal komolyabb statisztika a Wattimena elleni meccsről, amiért tényleg mélyre kell ásni.
Első szett (0:0)
0-1 az ellennek, ellenfél 42-n, ő 82ről 1 nyila maradt kiszállni, bedobta 1/1.
1-1, ellenfél 40en, ő 53on, kerekít, 1 rossz kiszálló, de körön belül kiszáll a másodikkal.
2-1, ellenfél megint 40en, ő 88on, 1 nyila maradt kiszállóra, be is dobta.
Gyakorlatilag az emberünk 3 nyomás alatti legben 3szor azonnal kiszállt.
3/4
Második szett (1:0)
0-0, 3 rontás, ez csúnya volt nagyon, de nem élt vele az ellen, negyedik nyíllal 3 kör alatt kiszállt.
1-0, ellenfél 41en, 1/1 azonnal kiszállt.
2-0, 101ről volt egy nyila kiszállni, nem dobta be, Wattimena megint rontott, majd kövi körben Wright harmadikra bedobta. Itt érünk el egy csalóka stathoz, hogy igazából nagyon mindegy, hogy elsőre dobod be vagy harmadikra, a lényeg ne adj plusz egy kört az ellenfélnek.
Fontos megjegyezni mindkét béna legecske Wattimena kezdés volt, a sajátját hozta kíméletlenül, megkapta ajándékba mindkettőt Wright.
3/9
Harmadik szett (2:0)
0-0, ellenfél 42n, Wright kiszáll 117ről, 1/1.
1-0, hátsó pályáról majdnem kiszállt 154ről, de az egy nyilát elrontotta.
1-1, ellenfél 44en, Wright kiszáll 1/1.
2-2, Wright kezdett, 12 nyíl után 40re kerekített, de Wattimena megdobta hátulról a 12 nyilast 144es kiszállóval, nagyon erős szett Wrighttól, mégis elcsente a holland.
2/3
Negyedik szett (2:1)
0:0, hátsó pálya, 120ról 1 nyilat rontott, kapott még egy kört, ott harmadikra bedobta.
1:0, ellenfél 54en, 76ról Wright, 2 lehetőség, első kimaradt, másodikra bedobta.
2:0, ellenfél 56on, 87ről Wright, 17, 20 majd piros Bullal kiszállt 1/1
3/7
Ötödik szett (3:1)
Wright bukta 0-3ra, nem is erőlkődött már rajta a 3. legre.
1. leg 0/2 kiszálló
2. leg 0/1
3. leg 0/0
Hatodik szett (3:2)
0:0, 156ról nem jött a dupla, kapott még egy kört, 1 hiba, 1 kerekítő, de harmadikra körön belül megint bedobta.
1:0, ellenfél 67-en, Wright 110ről, 1 nyíl maradt kiszállóra, 1/1 bedobta
2:1, ellenfél 80on, 68ról T20 majd 1/1 D4
3/5
Tehát a lényeg a Wattimena elleni meccsről amiről beszéltem is kiemeltem zölddel.
Ez a bolond 10 olyan leget nyert meg, ahol az ellenfél fix szimpla szektoros kiszállón volt, legtöbbször egy kerekítősön vagy kerekítenie se kellett volna és 10szer megcsinálta az adott körön belül, legtöbbször 1/1 nyíllal.
Egészen megdöbbentő statisztika, egészen megdöbbentő színvonallal.
10 ilyen nyomás alatti leget húzott be adott körön belül.
Lehet itt mutogatni a 45%os statra, de ha mélyebben megnézed ez a mostani 70% ott volt a Wattimena elleni meccsen is a részletekben, mindezt folyamatos köhögőrohamokkal.
Ez a 10 kiemelt leg, ahol az ellenfele mind leért mellé, tehát volt tétje, volt nyomás, hogy kiszáll-e 10/13at dobott, 77%os kiszálló komoly nyomás alatt, ezekben egyszer se adva plusz kört vagy egyáltalán esélyt az ellenfélnek.
Ezen kívül húzott még 2 leget, ahol 120ról meg 156ról rontotta a duplát, de kövi körben befejezte és volt az a 2 ratyi leg hátsó pályáról a 2. szettből. (2 ratyi leg is jó példa a statokra, ha normális teljesítményt hoz az ellenfele, nincs meg a szett, de a kiszállóját se rontja le ennyire, sokat számít az ellenfél a statjaidban nagyon.)
Ez volt a 14 nyert legje.
Egyszerűen félelmetesen kíméletlen volt a skót Wattimena ellen mikor tényleg meg kellett dobnia.
Ilyen állapotban ezt lehozni, ezek után semmi meglepő nem volt Humphries ellen.
Ha mentálisan kitart akkor nagy csörte lesz Littler, de ezért is szép ez a sportág, mert itt bármi lehet, de azt kijelenteni, hogy ezt a semmiből húzta elő Wright véleményem és a fent kielemzett mérkőzés alapján szimplán nem túl szerencsés gondolat.
Sima statban 14/31et dobott, 45%.
Viszont 8 olyan hiba volt ebből, amit már abban az adott körben megdobott utána, tehát az ég világon semmit nem számítottak a hibák és már kijön egy 14/23, ami 60%, de van ennél egy sokkal komolyabb statisztika a Wattimena elleni meccsről, amiért tényleg mélyre kell ásni.
Első szett (0:0)
0-1 az ellennek, ellenfél 42-n, ő 82ről 1 nyila maradt kiszállni, bedobta 1/1.
1-1, ellenfél 40en, ő 53on, kerekít, 1 rossz kiszálló, de körön belül kiszáll a másodikkal.
2-1, ellenfél megint 40en, ő 88on, 1 nyila maradt kiszállóra, be is dobta.
Gyakorlatilag az emberünk 3 nyomás alatti legben 3szor azonnal kiszállt.
3/4
Második szett (1:0)
0-0, 3 rontás, ez csúnya volt nagyon, de nem élt vele az ellen, negyedik nyíllal 3 kör alatt kiszállt.
1-0, ellenfél 41en, 1/1 azonnal kiszállt.
2-0, 101ről volt egy nyila kiszállni, nem dobta be, Wattimena megint rontott, majd kövi körben Wright harmadikra bedobta. Itt érünk el egy csalóka stathoz, hogy igazából nagyon mindegy, hogy elsőre dobod be vagy harmadikra, a lényeg ne adj plusz egy kört az ellenfélnek.
Fontos megjegyezni mindkét béna legecske Wattimena kezdés volt, a sajátját hozta kíméletlenül, megkapta ajándékba mindkettőt Wright.
3/9
Harmadik szett (2:0)
0-0, ellenfél 42n, Wright kiszáll 117ről, 1/1.
1-0, hátsó pályáról majdnem kiszállt 154ről, de az egy nyilát elrontotta.
1-1, ellenfél 44en, Wright kiszáll 1/1.
2-2, Wright kezdett, 12 nyíl után 40re kerekített, de Wattimena megdobta hátulról a 12 nyilast 144es kiszállóval, nagyon erős szett Wrighttól, mégis elcsente a holland.
2/3
Negyedik szett (2:1)
0:0, hátsó pálya, 120ról 1 nyilat rontott, kapott még egy kört, ott harmadikra bedobta.
1:0, ellenfél 54en, 76ról Wright, 2 lehetőség, első kimaradt, másodikra bedobta.
2:0, ellenfél 56on, 87ről Wright, 17, 20 majd piros Bullal kiszállt 1/1
3/7
Ötödik szett (3:1)
Wright bukta 0-3ra, nem is erőlkődött már rajta a 3. legre.
1. leg 0/2 kiszálló
2. leg 0/1
3. leg 0/0
Hatodik szett (3:2)
0:0, 156ról nem jött a dupla, kapott még egy kört, 1 hiba, 1 kerekítő, de harmadikra körön belül megint bedobta.
1:0, ellenfél 67-en, Wright 110ről, 1 nyíl maradt kiszállóra, 1/1 bedobta
2:1, ellenfél 80on, 68ról T20 majd 1/1 D4
3/5
Tehát a lényeg a Wattimena elleni meccsről amiről beszéltem is kiemeltem zölddel.
Ez a bolond 10 olyan leget nyert meg, ahol az ellenfél fix szimpla szektoros kiszállón volt, legtöbbször egy kerekítősön vagy kerekítenie se kellett volna és 10szer megcsinálta az adott körön belül, legtöbbször 1/1 nyíllal.
Egészen megdöbbentő statisztika, egészen megdöbbentő színvonallal.
10 ilyen nyomás alatti leget húzott be adott körön belül.
Lehet itt mutogatni a 45%os statra, de ha mélyebben megnézed ez a mostani 70% ott volt a Wattimena elleni meccsen is a részletekben, mindezt folyamatos köhögőrohamokkal.
Ez a 10 kiemelt leg, ahol az ellenfele mind leért mellé, tehát volt tétje, volt nyomás, hogy kiszáll-e 10/13at dobott, 77%os kiszálló komoly nyomás alatt, ezekben egyszer se adva plusz kört vagy egyáltalán esélyt az ellenfélnek.
Ezen kívül húzott még 2 leget, ahol 120ról meg 156ról rontotta a duplát, de kövi körben befejezte és volt az a 2 ratyi leg hátsó pályáról a 2. szettből. (2 ratyi leg is jó példa a statokra, ha normális teljesítményt hoz az ellenfele, nincs meg a szett, de a kiszállóját se rontja le ennyire, sokat számít az ellenfél a statjaidban nagyon.)
Ez volt a 14 nyert legje.
Egyszerűen félelmetesen kíméletlen volt a skót Wattimena ellen mikor tényleg meg kellett dobnia.
Ilyen állapotban ezt lehozni, ezek után semmi meglepő nem volt Humphries ellen.
Ha mentálisan kitart akkor nagy csörte lesz Littler, de ezért is szép ez a sportág, mert itt bármi lehet, de azt kijelenteni, hogy ezt a semmiből húzta elő Wright véleményem és a fent kielemzett mérkőzés alapján szimplán nem túl szerencsés gondolat.
Előre is bocsánat, nagyon-nagyon hosszú lesz.Pipita írta:Hagyjuk már. 96-os átlgot tolt Wattimena ellen az öreg, 45%-on kiszállózott. Ma meg 70%-on a címvédő ellen. Ez olyan mértékű szintlépés amit aki látott előre jönni, hát, vagy grat neki, vagy hazudik.ferni írta:
Akkor nem nézted eléggé, tényleg csak láttad
Az én tippem meg van.
De mondom másképp: Ha valaki a meccs előtt beírta volna, hogy Wright 70%-os kiszállózással 4-1-re fogja lemosni a regnáló világbajnokot, az első számú kiemeltet, a világ legjobb játékosát, szerintem nagyon sokan nevettük volna ki, és jogosan tettük volna.
Ez a baj, mikor csak statisztikából mennek a megállápítások.
Wrightnak Wattimena ellen volt kb 2 leg ahol csúnyán szállt el kiszállóban, azon kívül mikor kritikus volt folyamat kiszállt mikor csak egy nyila volt vagy adott körben szállt ki.
Azt a Wattimena elleni meccset tanítani kéne Wrighttól, elképesztő nehéz betegen dartsozni, főleg amilyen köhögések jöttek rá folyamat, ahogy nyilatkozta is ilyenkor levegőt se tudsz venni dobás közben.
Hasonlít ahhoz mikor rád jön a csuklás csak itt még beteg is az ember, gyenge, nehezebb figyelni, nem tudsz belekerülni a flowba se, mert mindig kizökkent valami. Mentálisan a holland elleni meccs egy csoda volt amit lehozott, nem akartam elhinni amit láttam.
https://youtu.be/FFKmB86aCx0
Nézzétek már meg milyen állapotban volt a meccs után is...
Nem véletlen voltak Wrighttól is a nyilatkozatok Humphries meccs előtt, nem nagyképű volt, megmondta a frankót mi van, az alapján amit letett Wattimena ellen, aztán kitette a pélót meccs közben és megmutatta, hogy tényleg az övé a nagyobb.
Humphries is mondta ez csak mind games, azt Péterünk mint kiderült csak szimplán szólt előre
Szóval egyik legnagyobb hiba a kiszálló átlagot tisztán nézni, sokkal fontosabb stat, hogy akkor mennyi mikor rajta a nyomás.
Persze mikor 70% a kiszálló nincs miről beszélni, de egy 50% VS 50% között óriási lehet már a különbség eredményességben.
Senkit nem érdekel, hogy eldob 3at lyukra mikor 300on van az ellen mégis lehúzza a kiszálló átlagot eléggé.
A sima átlag is egy nagyon csalóka dolog, sokkal jobb átlagod van egy sokkal jobb ellen.
Szimpla matek, lesz rengeteg leg, mikor nem dobsz kiszállóra se, csak tömeget dobsz azt az ellenfél már ki is szállt, esélyed sincs kiszállókkal meg kerekítésekkel lehúzni az átlagod.
Példa pl hátsó pályán dobsz egy 100-100-100-140et, lesz egy 110es átlagod, csak az első pályás ellenfél meg kiszáll egy 100-100-100-100-101gyel, ~100as átlagon.
Neki lett 100as átlaga, megnyerte a leget, neked meg 110es.
Cseszheted pl a hátsópályás nagy átlagos legjeidet, ha picit gyengébben de jön veled az ellenfél és kiszáll előbb, szép meg jól mutat de lókukit nem ér.
Pluszban pihenned is kell, elengedni a legeket, már ott is mehet le az átlag mikor van egy totál lényegtelen leg, sokszor mikor érzik pihi kell egy szettet is eldobálgatnak pluszban beletett energia nélkül.
Ha beakadnak jól járt, ha nem meg rá se tojik.
Pl sokkal fontosabb stat a 4 meg 5 körös legek.
Aki stabilan tud hozni egy 5 körös/15 nyilas teljesítményt, beszúrva egy-egy 4 körössel mikor kell az már igen.
Itt is érdekes dolog, hogy papíron pl jól néz ki a 10 nyilas, de az gyakorlatilag egy 12 nyilasnak felel meg eredményben. Ugyanez fordítva is igaz, kiszállsz 18 nyíllal rosszabb átlagon, az lényegében ugyanannyit ér, mint egy 16 nyilas, hiába az jobb átlag. Olyan szinten el tudnak ilyen apróságokon csúszni az átlagok meg statok játék szempontjából nem fontos dolgokon, hogy hihetetlen.
Nagyon szép, nagyon összetett sportág ez, azt kell figyelni mikor nagyon kell akkor ki van ott fejben.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A Sport TV egyik kommentátora 4-2-re tippelte az öreg győzelmét.Pipita írta:Hagyjuk már. 96-os átlgot tolt Wattimena ellen az öreg, 45%-on kiszállózott. Plaisier ellen is 45%-on kiszállózott. Ma meg 70%-on a címvédő ellen. Ez olyan mértékű szintlépés amit aki látott előre jönni, hát, vagy grat neki, vagy hazudik. Az én tippem megvan.ferni írta:
Akkor nem nézted eléggé, tényleg csak láttad
De mondom másképp: Ha valaki a meccs előtt beírta volna, hogy Wright 70%-os kiszállózással 4-1-re fogja lemosni a regnáló világbajnokot, az első számú kiemeltet, a világ legjobb játékosát, szerintem nagyon sokan nevettük volna ki, és jogosan tettük volna.
Egyébként óriásit játszott az öreg. Láttam a korábbi meccseit is, és nagyon meglepett. Főleg mert egséz évben is néztem a teljesítményét. Mondjuk úgy hogy nem 70%-os kiszállózást átlagolt.
Bár sosem próbáltam élőben, legutóbb egy joystickos Sony Ericsson-on játszottam szerintem ilyesmit, köszönöm nektek, hogy minden évben aktívan "hirdettétek" a dolgot, eléggé rákaptam tavaly óta így a fontosabb események követésére.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hagyjuk már. 96-os átlgot tolt Wattimena ellen az öreg, 45%-on kiszállózott. Plaisier ellen is 45%-on kiszállózott. Ma meg 70%-on a címvédő ellen. Ez olyan mértékű szintlépés amit aki látott előre jönni, hát, vagy grat neki, vagy hazudik. Az én tippem megvan.ferni írta:Akkor nem nézted eléggé, tényleg csak láttadRemy írta:
Láttam.
Egyébként óriásit játszott az öreg. Láttam a korábbi meccseit is, és nagyon meglepett. Főleg mert egséz évben is néztem a teljesítményét. Mondjuk úgy hogy nem 70%-os kiszállózást átlagolt.
Akkor nem nézted eléggé, tényleg csak láttadRemy írta:Láttam.ferni írta:
Láttad az előző meccsét?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Láttam.ferni írta:Láttad az előző meccsét?Remy írta: VB forma volt ez az öregtől. Szerintem senki nem látta ezt jönni azután, hogy milyen formában volt az utóbbi időben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Láttad az előző meccsét?Remy írta: VB forma volt ez az öregtől. Szerintem senki nem látta ezt jönni azután, hogy milyen formában volt az utóbbi időben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
VB forma volt ez az öregtől. Szerintem senki nem látta ezt jönni azután, hogy milyen formában volt az utóbbi időben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Van amikor felkelsz és nem tudsz hibázni, ez ma ilyen volt Wrightól. Humphries nagyon szimpatikus játékos, ezzel ma nem lehetett mit kezdeni.
- Remy
- Kapcsolat:
Wright kemény.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Az öreg piton nem vén piton:)
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM