Hmm, akkor rosszul emlékeztem, pardon. Nem tudom mi rémlett, lehet a felkészülési meccs.kiserik írta:Mikor is? Valami felkészülési meccsre emlékszem, de tétmeccsen a Real Madridban még soha nem hagyott ki tizit szerintem. Meg TM szerint sem.Pad'em írta:
Ez papíron jól hangzott, én is megértem, de egyértelmű, hogy nem működik. Döntsön Carlo, ha nem akar akkor meg a statisztika, ki lőtte eddig karrierje során a legjobb százalékkal a 3 közül, kész.
Az elmúlt években amúgy rengeteget hagyunk ki, már Benzemának is volt egy periódusa amikor nem rúgta be őket, Modric is többet kihagyott, Vini is, az eddig jó rúgó Mbappé idén balfasz, most Bellingham. Cserébe tizenegyes párbajt nem tudom mikor buktunk utoljára tétmeccsen, hálisten.
Edző és vezetőség
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Mikor is? Valami felkészülési meccsre emlékszem, de tétmeccsen a Real Madridban még soha nem hagyott ki tizit szerintem. Meg TM szerint sem.Pad'em írta:Ez papíron jól hangzott, én is megértem, de egyértelmű, hogy nem működik. Döntsön Carlo, ha nem akar akkor meg a statisztika, ki lőtte eddig karrierje során a legjobb százalékkal a 3 közül, kész.Tjacks írta: Nálam továbbra is Bellingham/Bappé/Vini lenne a sorrend, de megértem Carlót hogy eddig nem akart kijelölni senkit sem mert azzal akarva-akaratlanul is alfát választott volna, valószínűleg azt szerette volna így kommunikálni hogy nála mindenki egyenlő ebben a trióban és felnőtt emberként döntsék el ki lövi.
Az elmúlt években amúgy rengeteget hagyunk ki, már Benzemának is volt egy periódusa amikor nem rúgta be őket, Modric is többet kihagyott, Vini is, az eddig jó rúgó Mbappé idén balfasz, most Bellingham. Cserébe tizenegyes párbajt nem tudom mikor buktunk utoljára tétmeccsen, hálisten.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Pad'em
Ez papíron jól hangzott, én is megértem, de egyértelmű, hogy nem működik. Döntsön Carlo, ha nem akar akkor meg a statisztika, ki lőtte eddig karrierje során a legjobb százalékkal a 3 közül, kész.Tjacks írta: Nálam továbbra is Bellingham/Bappé/Vini lenne a sorrend, de megértem Carlót hogy eddig nem akart kijelölni senkit sem mert azzal akarva-akaratlanul is alfát választott volna, valószínűleg azt szerette volna így kommunikálni hogy nála mindenki egyenlő ebben a trióban és felnőtt emberként döntsék el ki lövi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ___Samy___
Ezt jo dolognak tartom en is egyebkent, hogy eloszor nem akart beleavatkozni ebbe Carlo, hanem rajuk bizta. Most viszont megint csak piros pont, ha azt mondja, hogy ennyi volt, most mar atveszi a gyeplot.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azt adom hogy egy Valverde féle izomból megküldöm sem feltétlen jobb módszer, vagy lelátóra küldi vagy kiszakad a háló. Azt hiszem mindenki egyetért hogy Bellingham/Vini/Bappé közül bármelyik jó lenne, csak a tötymörgést fejezzék be.
Nálam továbbra is Bellingham/Bappé/Vini lenne a sorrend, de megértem Carlót hogy eddig nem akart kijelölni senkit sem mert azzal akarva-akaratlanul is alfát választott volna, valószínűleg azt szerette volna így kommunikálni hogy nála mindenki egyenlő ebben a trióban és felnőtt emberként döntsék el ki lövi.
Nálam továbbra is Bellingham/Bappé/Vini lenne a sorrend, de megértem Carlót hogy eddig nem akart kijelölni senkit sem mert azzal akarva-akaratlanul is alfát választott volna, valószínűleg azt szerette volna így kommunikálni hogy nála mindenki egyenlő ebben a trióban és felnőtt emberként döntsék el ki lövi.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
En sem tartom jo opcionak Valverdet. Nem veletlenul nem szokott a valogatottban sem loni. Teljesen korrektnek tartom ot, hogy ezt kimondta egyebkent, vannak ilyen jatekosok.BLevi96 írta:Nem biztos hogy Valverde magára vállalná ezt a szerepet. City ellen nem ált oda, bár ott sokkal nagyobb volt a tét, de mindenképpen megpróbálnám őt.___Samy___ írta: Bellit mondanam fejben a legerosebbnek, de megis azt erzem, hogy Fede az, akit minden szempontbol a legstabilabbnak erzek, mindenfele allur nelkul. Vagy esetleg meg Rodrygo, de o nincs mindig a palyan.
Valverde, aki úgy döntött, hogy nem végez büntetést a tizenegyespárbaj alatt, elmagyarázta a döntés indokait:
„Ha nem érzed jól magad, attól sem leszel kevésbé labdarúgó, ha igazat mondasz. És úgy gondolom, hogy abban a pillanatban meg kell szabadulni ettől a büszkeségtől és az egótól is, és ha nem vagyok felkészülve erre a pillanatra, egy másik csapattársra bízom.”
En Vinire biznam oket fixen.
Tavaly is addig ment ez a cserebere a lövőknél, amíg szépen mindenki ki nem hagyta. Aztán maradt Vini, aki nem hibázott.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nem biztos hogy Valverde magára vállalná ezt a szerepet. City ellen nem ált oda, bár ott sokkal nagyobb volt a tét, de mindenképpen megpróbálnám őt.___Samy___ írta: Bellit mondanam fejben a legerosebbnek, de megis azt erzem, hogy Fede az, akit minden szempontbol a legstabilabbnak erzek, mindenfele allur nelkul. Vagy esetleg meg Rodrygo, de o nincs mindig a palyan.
Valverde, aki úgy döntött, hogy nem végez büntetést a tizenegyespárbaj alatt, elmagyarázta a döntés indokait:
„Ha nem érzed jól magad, attól sem leszel kevésbé labdarúgó, ha igazat mondasz. És úgy gondolom, hogy abban a pillanatban meg kell szabadulni ettől a büszkeségtől és az egótól is, és ha nem vagyok felkészülve erre a pillanatra, egy másik csapattársra bízom.”
es hogy vezetik ezt a statot ? van a normal meg a szocske tizi?RaúlCF írta: Statisztikailag ez a szökkenős, megtorpanós jelenleg a leghatékonyabb módszer. De én is jobban szeretem ha határozottan felteszik a sarokba.
szocsket lonek kb 10-en a topfutballban a tobbi normal ez sehol sem jo merites statnak
total emberfuggo hogy egy tizi mikor lesz eredmenyes, nem szamit hogy szocske vagy normal
van aki normalon kihagy 3 tizit egy meccsen es van a kane aki meg tupontosan bebassza (majdnem) az osszeset kerdes nelkul
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Statisztikailag ez a szökkenős, megtorpanós jelenleg a leghatékonyabb módszer. De én is jobban szeretem ha határozottan felteszik a sarokba.
- ___Samy___
Nem csak az erore ertettem, hogy verje be. Hanem ha mar odaall valaki, es elvallalja, akkor hatarozott legyen, folyamatos mozgassal, kimeletlenul hasznalja ki a helyzetet. Ettol az ugralastol, meg megtorpanastol en szemely szerint kivagyok. Bohockodas az egesz.realmadrid95 írta:___Samy___ írta:
Adjak mar oda Fedenek, azt csok. A 3 eddigi rugo csak elbohockodja az egeszet. Oda kell allni, es bevagni, mint a lonak.
Amugy a masodik felidoben valoban feljebb kapcsoltak kettovel. A valencianak csak az utolso masodperces kapufaja volt, amugy kb semmi. Annyira tipikus lett volna megint, hogy valaki elete egyetlen es legnagyobb goljat lovi meg ellenunk. Nagyon orulok, hogy ezuttal ez nem jott ossze.
Ez sajnos nem ilyen egyszeru. Az, hogy valaki izombol megkuldi a labdat nem feltetlenul jelenti azt, hogy gol is lesz a vege. Bayern elleni Ramos tizi jo pelda erre.
Raadasul nem tudhatjuk, hogy Valverde milyen eros mentalisan egy esetleges sorsdonto tizenegyeshez. Nem mondom, hogy rosszabb lenne az Uru, csak azert komplettebb dolog annal, hogy “verje be, mint lo a lonak”, ha igy menne a dolog, mindig az rugna a 11 eseket, aki a legerosebben talalja el a labdat.
Bellit mondanam fejben a legerosebbnek, de megis azt erzem, hogy Fede az, akit minden szempontbol a legstabilabbnak erzek, mindenfele allur nelkul. Vagy esetleg meg Rodrygo, de o nincs mindig a palyan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nzooli93
Nem a rugókkal van baj szserintem, hanem ,ahogy rúgják. Bappé Vb döntőbe betudta verni többször is, szóval olyan szar csak nem lehet benne. Jude megint csak mindenhonnan képes gólt lőni, fejben is kurva erős, szóval pláne nem értem ezt a táncikálást tőle,mikor tényleg akárhonnan bekúrja, akkor 11-es miért ilyen nála. Pont Jude-ból néztem volna ki azt,hogy 20ból 19-et könyörtelenül bevág. Itt fejben nincs rendben a társaság teljesen szerintem, mondjuk az egész szezonban szét van esve a játéktól kezdve minden, szóval gyanítom ez is rájuk nyomja a terhet bőven.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ott a megoldás karszalaggal a pályán. Labdapörgető Cafucas
Párat már eltett hidegvérrel.
Párat már eltett hidegvérrel.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha LV jatszik, fixen vele rugatnam. Sosem remegett meg a lába, sem a töke.
Ha nem jatszik, akkor nálam is fede. El kell hagyni ezeket a kínos bohockodasokat, vagy belsővel guritasokat. Rengeteg a kihagyott tizi. Változásra van szükség. Carlo plusz pont
Ha nem jatszik, akkor nálam is fede. El kell hagyni ezeket a kínos bohockodasokat, vagy belsővel guritasokat. Rengeteg a kihagyott tizi. Változásra van szükség. Carlo plusz pont
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
___Samy___ írta:Adjak mar oda Fedenek, azt csok. A 3 eddigi rugo csak elbohockodja az egeszet. Oda kell allni, es bevagni, mint a lonak.Pad'em írta: Carlo Ancelotti: "I'm annoyed we missed 3 penalties. I think it's my responsability now to choose the pen taker."
Végre.
Amugy a masodik felidoben valoban feljebb kapcsoltak kettovel. A valencianak csak az utolso masodperces kapufaja volt, amugy kb semmi. Annyira tipikus lett volna megint, hogy valaki elete egyetlen es legnagyobb goljat lovi meg ellenunk. Nagyon orulok, hogy ezuttal ez nem jott ossze.
Ez sajnos nem ilyen egyszeru. Az, hogy valaki izombol megkuldi a labdat nem feltetlenul jelenti azt, hogy gol is lesz a vege. Bayern elleni Ramos tizi jo pelda erre.
Raadasul nem tudhatjuk, hogy Valverde milyen eros mentalisan egy esetleges sorsdonto tizenegyeshez. Nem mondom, hogy rosszabb lenne az Uru, csak azert komplettebb dolog annal, hogy “verje be, mint lo a lonak”, ha igy menne a dolog, mindig az rugna a 11 eseket, aki a legerosebben talalja el a labdat.
- ___Samy___
Adjak mar oda Fedenek, azt csok. A 3 eddigi rugo csak elbohockodja az egeszet. Oda kell allni, es bevagni, mint a lonak.Pad'em írta: Carlo Ancelotti: "I'm annoyed we missed 3 penalties. I think it's my responsability now to choose the pen taker."
Végre.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Itt nem az a gond hogy nincs kijelolve, hanem hogy senki nem szolt Belinek, hogy normalisan rugja a 11est. Ez az edzok dolga lenne hogy a fiatal jatekosok hulyesegeit kigyomlaljak. Ez nem egy olyan eleme a jatekanak mint Modric kulsezese, ez egy baromsag, ugribugri a 11es loves kozben.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Carlo Ancelotti: "I couldn't believe my eyes how bad we were in the first half".Pad'em írta: Carlo Ancelotti: "I'm annoyed we missed 3 penalties. I think it's my responsability now to choose the pen taker."
Végre.
"Vini's red card? It should have been a yellow for both and that's it. The goalkeeper pushed him without a reason and he responded. We are going to appeal the red card".
"Jude? He had an extra motivation after he missed the penalty. There's 3 missed penalties and I think it's me who should decide the penalty taker now".
"Ferland? I think he did his game and he played very well tonight".
"We were amazing in the second half. The team showed character".
Azt is mondta, hogy mendy jól játszott. Szerintem nem. Mondott ő már sok mindent, aztan nem lett belőle semmi.
Aszongya, hogy elképesztően játszottak, a 2vel előbbi komment szerint nem. Utóbbival értek egyet.
- Pad'em
Carlo Ancelotti: "I'm annoyed we missed 3 penalties. I think it's my responsability now to choose the pen taker."
Végre.
Végre.
Áthozom ide, ez jól leírja a támadójátékunk tudatosságát. Ezért szenvedünk az utolsó ellen, mert nincs egy alap séma amihez lehetne igazodni, mindenki csinálja kb amit jónak gondol vagy kedve tartja. Ez nem Bappe adaptációján múlik, hanem azon, hogy nincs mihez adaptálódnia. Lehet behúzzuk a ligát, de hogy ez kell Ancelotti utolsó évének lenni, az remélem tiszta a vezetőség számára.De ez milyen komolytalan
Vini cselezget, Mbappe a háta mögött követi mint egy árnyék, kipasszolja Jude-nak,.aki nincs mit csináljon a labdával mert senki nincs középen csak 5 Valencia játékos. És ez többször is megtörtént már..