ja biztos...kelemen.istvan írta:nagyobb flop lenne mint Higuaín vala lesz.
Kommentáld a híreket
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem is meglepődne sok ember...nagyobb flop lenne mint Higuaín vala lesz.Gerr90 írta:Szerintem meglepődne a többség, ha Lewandowski idejönne. Most azt mondjuk, hogy Benzema mögé jó lenne, és én sem voltam valami nagy véleménnyel róla, de az utóbbi időben nézegetek Dortmund meccseket. Azt kell mondanom, hogy simán benne van, hogy nem Karim lenne az első számú csatárunk. Nem akkora ász összjátékban, mint a francia, de szerintem a többi "csatárerényben" veri.
Határozottan nem hoznám. egyszerűen nem tetszik a játéka, unszimpatikus a csávó
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezt fájtVanillaSky írta:a teljesítménye neki sem megismételhetetlen, facebookon mondjuk nincs párja.
ha Mou megy, akkor ingyen megy.Mike írta:Higu árából egy az egybe lehetne hozni Lewát, Benzema mögé tökéletes lesz. DM árából megvan Verratti. Ezek csak a biztos távozók, ésmég tuti lesz bevételünk ezen kívül. (például nagyon remélem h Mou-ért is pengetni fognak)
Kell még kb 20 Gündoganra, 8 Carvajalra, Kondogbia kb 5, és akkor egy nagy igazolásra amennyi marad. Ez simán megoldható.
ha kirúgjuk mi fizetünk
ha ő mond fel ő fizet
de a végére közös megegyezés lesz.
a sevilla nem fogja eladni Kondogbiat 15 alatt.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pláne, ha Sánchezt is megveszik tőlünk (ne tegyék, ha lehet)... Jó lenne a helyzetkihasználásuk.kelemen.istvan írta:Higu azért lenne ideális a juvenak,mert minden csatáruk vak,és ugye vakok közt a félszemű az úr.
Amúgy Lewával kétségtelenül jól járnátok, brutál jó csatár, Benzemával simán lehetne rotálgatni, mondjuk Morata ez esetben nem férne be a csapatba, az tuti.
kondogbia 5 sevilla mindig is nagyvonalú volt mikor eladni kellett játékost. sőt még partnerek is voltak és úri emberek. 15 alatt nem lesz kondigbia érzésem szerint.Mike írta:Higu árából egy az egybe lehetne hozni Lewát, Benzema mögé tökéletes lesz. DM árából megvan Verratti. Ezek csak a biztos távozók, ésmég tuti lesz bevételünk ezen kívül. (például nagyon remélem h Mou-ért is pengetni fognak)
Kell még kb 20 Gündoganra, 8 Carvajalra, Kondogbia kb 5, és akkor egy nagy igazolásra amennyi marad. Ez simán megoldható.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem meglepődne a többség, ha Lewandowski idejönne. Most azt mondjuk, hogy Benzema mögé jó lenne, és én sem voltam valami nagy véleménnyel róla, de az utóbbi időben nézegetek Dortmund meccseket. Azt kell mondanom, hogy simán benne van, hogy nem Karim lenne az első számú csatárunk. Nem akkora ász összjátékban, mint a francia, de szerintem a többi "csatárerényben" veri.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Higu azért lenne ideális a juvenak,mert minden csatáruk vak,és ugye vakok közt a félszemű az úr.
Ha marad az 1 csatáros játék,én nem adám el,mert 25 ért nem kapunk értelmes csatárt. Morata pedig igencsak gyengének tűúnik nekem,de ezt majd az idő eldönti
Ha marad az 1 csatáros játék,én nem adám el,mert 25 ért nem kapunk értelmes csatárt. Morata pedig igencsak gyengének tűúnik nekem,de ezt majd az idő eldönti
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
de ha formában van azért az elithez tartozik bőven. Ha meg nem akkor Lewa is simán jó oda. Beadásokra jól érkezik, a labdákat jól megtartja, és technikailag sem Higu szint. Egy 20 gólos szezon sztem simán benne van.VanillaSky írta:Azért ezzel vigyázzál. Nem kell 3 aranylabda ahhoz, hogy a francia a padra szoruljon, a teljesítménye neki sem megismételhetetlen, facebookon mondjuk nincs párja.
Persze a legjobb Aguero lenne, de annyi pénzt sztem nem verünk el h még ő is itt kössön ki.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Már birtokoltuk a posztján nála lévő jobbat! Csak ez a kicseszett edzőzseni a 4-2-3-1es formációjába be akart építeni egy játékost posztidegen helyre. Jézusatyaúristen mekkora fesztivált fogok csapni a Széchenyi úton mikor végre eltakarodik a portugál!Csak míg Coentraonál nem nagyon van/volt jobb a posztján,
Azért ezzel vigyázzál. Nem kell 3 aranylabda ahhoz, hogy a francia a padra szoruljon, a teljesítménye neki sem megismételhetetlen, facebookon mondjuk nincs párja.Higu árából egy az egybe lehetne hozni Lewát, Benzema mögé tökéletes lesz.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Higu árából egy az egybe lehetne hozni Lewát, Benzema mögé tökéletes lesz. DM árából megvan Verratti. Ezek csak a biztos távozók, ésmég tuti lesz bevételünk ezen kívül. (például nagyon remélem h Mou-ért is pengetni fognak)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Ha a galaktikus érára gondolsz akkor adja az Isten, hogy Perez intézzen mindent és legyen ugyanúgy. Megközelítőleg hasonló focit se láttam az elmúlt 10 évben (a Realtól.. persze a barcától láttam...) mint ami volt Raul-Ronaldo-Figo-Zizu-Becks-Guti-RC idejében...Remélem Perez tanult ebből,hogy nem kell ilyen szabad kezet adni senkinek se,ha mégoly különleges valaki,akkor sem,de ne is essen át a ló másik oldalára,hogy majd most minden szakmai dolgot ő akar intézni,mert azzal sem leszünk beljebb,volt már olyan,emlékszünk.
Rossz hírem van. Te egy eurot se fogsz látni belőleÉn azért szeretnék egy kis pénzt is látni az üzletből. (higu-Juve)
Szerintem a legtöbbünk nem válogatós. Minél messzebb a Bernabeutól.Mint szurkolók - és ezt most fontos kiemelni -, ti hol látnátok szívesebben Higuaínt?
Ez még mindig nem az FM. Meg még jöjjön Bale is plusz egy csatár is gondolom Higu helyett? Rögtön Falcao nem?Pogba,Kondogbia,Verratti,Carvajal meg legyen elintézve a nyárra.
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pedig sztm nem fogják eladni.Ha a kezdőbe nem is,de cserének számitani fog rá,bárki jön.De kell is a vérfrissítés, és ki kell takarítani, az olyan szuperjátékosokat mint Khedira...
Ha meg Mourinho marad,akkor kezdő lesz,ne legyen kétség...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Csak míg Coentraonál nem nagyon van/volt jobb a posztján, Sárgafogra ez abszolút nem igaz.Ha azt nézzük, hogy Coentrao 30 millió euró volt, Higuért meg csak 25-öt adna a Juve.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A 20-25 m eurót keveslem Higuért, de megszokhattuk már, hogy minket ilyen szempontból lenéznek és lehúznak.
Úgy gondolom a Juventusnál jó helyen lesz, a bajnokság nem túl technikás, nem túl pörgős, olyan nyugis az egész. Simán ki is tűnhet és oktathat is. Ki tudja?! Minden jót kívánok H20-nak, és követem majd a pályafutását az olaszoknál.
Akkor már fix, hogy lesz egy csatár is, mert én sem hiszem, hogy Morata/Benz kettőssel vág neki az új(?) edző a szezonnak. A legkönnyebb és talán legolcsóbb a jelöltek közül az Lewa, én nem bánnám, és és őt is hoznám! Valamiért szimpatikus srác és a statjai is meggyőzőek.
Ugyan nem volt róla egy darab mondat sem, de nekem Welbeck is jó opció lehetne. Nem tudom mennyi az ára, mibe fájna nekünk. MU-nál úgy is RVP árnyékában él a padon, vagy ott sem. Vagy azért nem látom mostanában mert sérült? Nem vágom. De ellenünk jól mozgott, erős, jól fejel, nehezen lehet elnyomni, ezek mellé még pengés megoldásai is vannak. Mintha a fiatal Adebayor lenne vagy ilyesmi.
Agüerot én nem látnám itt szívesen. Nem utálatból, vagy ellenségeskedésből, hanem mert engem sem az Atmában, sem a Citynél nem győzött meg arról, hogy klasszis. A pozitívum nála nekem csak az lenne, hogy a mezőnyben tényleg jól szerepel és gyors is, de a kapu előtt nem nevezném gyilkosnak. Ha Higu megy, márpedig megy, és Agü jön, semmivel nem lennénk előrébb szerintem. Ugyanúgy lennének a betlik, az impotencia és a ziccerkihagyások. Lehet kövezni....
Falcao offos, nem kell ezen gondolkodni.
Cavani annyit nem ér, amennyit kérnek érte.
Bale kell és jönni is fog. Hiába a hercehurca körülötte, ő jönni fog, ez fix. Más kérdés, hogy ő sem ér(még) annyit, amit kérnek, de ő elengedhetetlen oda, nem tudunk mit csinálni. Azért nem tudunk, mert Lucas-t kizárt, hogy elengedjék szvsz, Neymart, meg hagyom is a francba, rengeteget írtam, meg írtak róla.
Kp-ra, Verratti fix, hogy jön, ami előrelépés. Gündogán kérdőjel nekem, ami a jövetelét illeti, mert hogy tudásban hatalmas + lenne, az tuti. Kondogbia(bár padra jönne) nekem szintén kérdőjel, de ami a tudását illeti.
Pogbát hoznám!!!! (Higut kellene belebótóni, de nem valószínű, hogy Perez, vagy a Juve így oldaná meg)
Carvajal fix.
Úgy gondolom a Juventusnál jó helyen lesz, a bajnokság nem túl technikás, nem túl pörgős, olyan nyugis az egész. Simán ki is tűnhet és oktathat is. Ki tudja?! Minden jót kívánok H20-nak, és követem majd a pályafutását az olaszoknál.
Akkor már fix, hogy lesz egy csatár is, mert én sem hiszem, hogy Morata/Benz kettőssel vág neki az új(?) edző a szezonnak. A legkönnyebb és talán legolcsóbb a jelöltek közül az Lewa, én nem bánnám, és és őt is hoznám! Valamiért szimpatikus srác és a statjai is meggyőzőek.
Ugyan nem volt róla egy darab mondat sem, de nekem Welbeck is jó opció lehetne. Nem tudom mennyi az ára, mibe fájna nekünk. MU-nál úgy is RVP árnyékában él a padon, vagy ott sem. Vagy azért nem látom mostanában mert sérült? Nem vágom. De ellenünk jól mozgott, erős, jól fejel, nehezen lehet elnyomni, ezek mellé még pengés megoldásai is vannak. Mintha a fiatal Adebayor lenne vagy ilyesmi.
Agüerot én nem látnám itt szívesen. Nem utálatból, vagy ellenségeskedésből, hanem mert engem sem az Atmában, sem a Citynél nem győzött meg arról, hogy klasszis. A pozitívum nála nekem csak az lenne, hogy a mezőnyben tényleg jól szerepel és gyors is, de a kapu előtt nem nevezném gyilkosnak. Ha Higu megy, márpedig megy, és Agü jön, semmivel nem lennénk előrébb szerintem. Ugyanúgy lennének a betlik, az impotencia és a ziccerkihagyások. Lehet kövezni....
Falcao offos, nem kell ezen gondolkodni.
Cavani annyit nem ér, amennyit kérnek érte.
Bale kell és jönni is fog. Hiába a hercehurca körülötte, ő jönni fog, ez fix. Más kérdés, hogy ő sem ér(még) annyit, amit kérnek, de ő elengedhetetlen oda, nem tudunk mit csinálni. Azért nem tudunk, mert Lucas-t kizárt, hogy elengedjék szvsz, Neymart, meg hagyom is a francba, rengeteget írtam, meg írtak róla.
Kp-ra, Verratti fix, hogy jön, ami előrelépés. Gündogán kérdőjel nekem, ami a jövetelét illeti, mert hogy tudásban hatalmas + lenne, az tuti. Kondogbia(bár padra jönne) nekem szintén kérdőjel, de ami a tudását illeti.
Pogbát hoznám!!!! (Higut kellene belebótóni, de nem valószínű, hogy Perez, vagy a Juve így oldaná meg)
Carvajal fix.
Ahogy szokták mondani: Van pénz lóvéra!adamzz írta:Hát idén sem ússzuk meg -100m alatt az átigazolási szezont.
De kell is a vérfrissítés, és ki kell takarítani, az olyan szuperjátékosokat mint Khedira...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Miért vettek egy Anelkátadamzz írta:Azé mer azt hiszik,hogy sztár. Na.
Remek kérdés. Őket kell megkérdezni. Nyilván megvan rá az okuk. Azt hiszik, hogy az olasz bajnokságban menni fog neki. Plusz egy korábbi Real Madrid játékos nagy reklám a csapatnak. A szurkolók is örülni fognak. Llorente/Higuain csatárpáros.niden6 írta: Akkor miért vesznek egy impotens csatárt?
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Ha jól tudom nem neked címeztem. :-)adamzz írta:Azé mer azt hiszik,hogy sztár. Na.
Egyébként itt voltak a Dortmund elleni visszavágón is, ott nem látták, hogy impotens?
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Neked ez tényleg magas labda.hehe írta:az ilyen kérdések feltevésével iszonyú könnyű bannoltatni pl engemMint szurkolók - és ezt most fontos kiemelni -, ti hol látnátok szívesebben Higuaínt?
Nálam a háromból simán a zebrák. A PSG-t valamiért én még mindig visszalépésnek érzem egy top csapathoz képest, kell majd még pár év, hogy ez megváltozzon bennem. A Chelseaben pedig van csatár, Ba és Moses nem rosszak, Lukaku is visszatér szerintem a közeljövôben, ráadásul Fernando barátunk sem akkora flop már, amilyennek az internetes közösség beállítja. Egy esetlegesen odatartó Falcaoról nem is beszélve. :Pniden6 írta:Chelsea, Juve, PSG.Gerr90 írta:Mint szurkolók - és ezt most fontos kiemelni -, ti hol látnátok szívesebben Higuaínt?
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Azé mer azt hiszik,hogy sztár. Na.