Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 15., szerda 18:50

cart írta: Azt láttam hogy 14 évre kötöttek szerződést, gondolom az miatt a total összeg elég magas lehet
:mrgreen:
Mondjuk, akkor meg csak nem is hazudott, meg ha direkt felreerthetoen nyilatkozott.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. január 15., szerda 18:47

Azt láttam hogy 14 évre kötöttek szerződést, gondolom az miatt a total összeg elég magas lehet
:mrgreen:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 15., szerda 18:41

Realista24 írta:
Pad'em írta: Araujo marad, Deco meggyőzte.
En azt olvastam, hogy a Barcanak nem volt eleg, amit a Juve fizetett volna, illetve most ugy latja Araujo hogy tobbet fog tudni jatszani, serulesek vagy mi miatt.
Igen, Inigo leserult.

A Barça elnöke, Laporta: “A Nike-val kötött új szerződésünk háromszor nagyobb, mint az előző. Ez a LEGNAGYOBB szponzori szerződés a futball világában.”

Ez vajon fake?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 15., szerda 10:23

Én azt nem tudom mi értelme lett volna ha Araujo megy és nyáron Tah jön, max financiálisan valami mutyi. De előbbi sokkal jobb.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 10:02

Pad'em írta: Araujo marad, Deco meggyőzte.
En azt olvastam, hogy a Barcanak nem volt eleg, amit a Juve fizetett volna, illetve most ugy latja Araujo hogy tobbet fog tudni jatszani, serulesek vagy mi miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 15., szerda 9:59

Araujo marad, Deco meggyőzte.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 14., kedd 16:39

RealMadridFanatic írta: Ok semmibol nem tanulnak, az aranykorszakuk nem volt eleg ahhoz, hogy nyerni is megtanuljanak.

Most Laportanak is kulonosen kapora jon minden siker, fel kell fujni, addig sem azzal foglalkozik a sajto, hogy a csod szelen lavirozik es eladta a klub jovojet (meg meg ki tudja mi mindent).

Iden realisan a bajnoksagra van eselyunk, szerintem azt be is huzzuk vegul, ugy meg vegkepp a hajukra kenhetik ezt a ket meccset.

Yamal meg Balde ugye Rudigerek idiota tancat is parodizalgattak anno, naluk valahogy nem latom, hogy ket tiszteletlen, neveletlen kis takony, bezzeg Viniciust nagyitoval figyelik (ezzel messze nem Ot mentem fel), csak a nyeretlen kis ketevesek is pont akkora agyhalottak.
El is dicsekedett vele, hogy minden rendben.
:lol:

Joan Laporta: “We have completed Barça's FINANCIAL RECOVERY”.

“We did it without improvisation, without luck, and without any external help”.

“We are a club with many values, principles, and ethics. Barça is more than just a club”.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. január 13., hétfő 20:08

RealMadridFanatic írta: Ok semmibol nem tanulnak, az aranykorszakuk nem volt eleg ahhoz, hogy nyerni is megtanuljanak.

Most Laportanak is kulonosen kapora jon minden siker, fel kell fujni, addig sem azzal foglalkozik a sajto, hogy a csod szelen lavirozik es eladta a klub jovojet (meg meg ki tudja mi mindent).

Iden realisan a bajnoksagra van eselyunk, szerintem azt be is huzzuk vegul, ugy meg vegkepp a hajukra kenhetik ezt a ket meccset.

Yamal meg Balde ugye Rudigerek idiota tancat is parodizalgattak anno, naluk valahogy nem latom, hogy ket tiszteletlen, neveletlen kis takony, bezzeg Viniciust nagyitoval figyelik (ezzel messze nem Ot mentem fel), csak a nyeretlen kis ketevesek is pont akkora agyhalottak.

Muszáj megnyerni a bajnokit mert ha behúzzák, oda fogjak neki adni az aranylabdát fixen
Ekkora szele utoljára messinek volt. De neki legalább nem 10 gólra meg 8 gólpasszra
ZIDANE

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 13., hétfő 20:04

Ok semmibol nem tanulnak, az aranykorszakuk nem volt eleg ahhoz, hogy nyerni is megtanuljanak.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 13., hétfő 19:54

flori írta: Kicsit jóllakot a csapat, elkényelmesedett mindenki. Megjött Mbappé is, elhitték hogy elég csak a mezt kivinni. Tanulni kell ebből újra, ha már a 0-4-ből nem sikerült. A tegnapi szerintem még nagyobb pofon volt.

Örülök, hogy Ancelotti végignézette ezt velük, kamu kupa, de azért mégis számít az ősi rivális ellen. Gratulálni kell nekik, mert jobbak voltak. Higgyék el újra, hogy ők a világ közepe, aztán oda lehet b.szni nekik. Bízom a srácokban, a bajnokság bőven meglehet, aztán lehet megújulni.
Kíváncsi lennék ők tanultak-e a novemberiből mert ott is a bajnoki cím ünneplésből 2 hónap után harmadik hely lett.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 13., hétfő 19:42

Kicsit jóllakot a csapat, elkényelmesedett mindenki. Megjött Mbappé is, elhitték hogy elég csak a mezt kivinni. Tanulni kell ebből újra, ha már a 0-4-ből nem sikerült. A tegnapi szerintem még nagyobb pofon volt.

Örülök, hogy Ancelotti végignézette ezt velük, kamu kupa, de azért mégis számít az ősi rivális ellen. Gratulálni kell nekik, mert jobbak voltak. Higgyék el újra, hogy ők a világ közepe, aztán oda lehet b.szni nekik. Bízom a srácokban, a bajnokság bőven meglehet, aztán lehet megújulni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 13., hétfő 19:38

Amúgy igen, ott legalább mi fociztunk az első félidőben csak mindent is elcsesztünk, most meg egy nulla volt az egész az első perctől kezdve, Bappé varázsolt párat azt kifújt.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 13., hétfő 19:36

flori írta:
Láttam a srácok végignézték ahogy felemelik a serleget, remélem mindenki retinájába égett, mert ez nem csak Ancelottin múlott.
Jah, ezt hittuk az őszi megalázás után is, hogy majd felszivjak magukat mostanra... :lol: azt szarabb teljesítményt sikerult lerakni

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 13., hétfő 19:30

Megnyugtató látni, hogy még mindig nem tudnak jó győztesek lenni. Üvöltenek a pofádba két centiről, te meg: "ja, grat szép volt és mennél a dolgodra." :lol: Tényleg ugyanez volt a xavis győzelemnél is.

Laporta emelgeti a kupát a füvön, lamal napszemüvegben táncolgat végig - ugye ez Vininél óriási probléma volt anno, mekkora p.cs emiatt. Most mindenki kiadhatja a frusztrációt, Vidal meg Piké is manitáznak. :lol: Nulla kupával sikerült behúzni a szuperkupát, tényleg óriási ötlet volt ez anno. (mi is nyertünk egyet így, szó se róla.)

Láttam a srácok végignézték ahogy felemelik a serleget, remélem mindenki retinájába égett, mert ez nem csak Ancelottin múlott.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 13., hétfő 14:38

dzsi91 írta:
Steve írta: A különbség az, hogy a galaktikus Madrid uígy nem volt tökéletes gépezet jól összerakott csapatok ellen, viszont kiscsapatok ellen varázsoltak, mert zsenik alkották.
Áh régi szép idők amikor boldog voldogtalan elvert minket az öreg keirozs mesterrel. :mrgreen: Még szezon közben elmentünk valami edzőtáborba is annyira leolvadtunk tavaszra :D

Igen, nem akartam belemenni mélyebben a különbségekbe, de akkor nagyon elvertek, majd jött egy-két olyan meccs amikor az ember egyéni zsenialitások miatt a nyálát csurgatta.

Annyiban jobb ez a mai csapat, hogy nagyobb a szervezettség. Carlo kihozza a meccsek nagyon nagy százalékán a győzelmet, ha nem is szép focival.

Viszont a mai játékosok nem Ronaldok, be kellene fogni és dolgozni. Vinicius is lehetne szetintem jobb ha ésszel lenne..Mások ha aoda tennék magukat..

Nagyon hiányzik egy CR mentalitás és Kroos agy..

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 13., hétfő 14:33

Steve írta: A különbség az, hogy a galaktikus Madrid uígy nem volt tökéletes gépezet jól összerakott csapatok ellen, viszont kiscsapatok ellen varázsoltak, mert zsenik alkották.
Áh régi szép idők amikor boldog boldogtalan elvert minket az öreg keirozs mesterrel. :mrgreen: Még szezon közben elmentünk valami edzőtáborba is annyira leolvadtunk tavaszra :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 13., hétfő 14:25

Az a baj, hogy ezek azt gondolják magukról, hogy ők az új galaktikus Madrid.Akkora az arc és a lazázás, hogy már nem fér el az instagramon. Több szerénység, ész és munka kellene.

A különbség az, hogy a galaktikus Madrid uígy nem volt tökéletes gépezet jól összerakott csapatok ellen, viszont kiscsapatok ellen varázsoltak, mert zsenik alkották.

Ez a keret meg arcra nagy, majd kis- és középcsapatok ellen Carloék összehozzák a meccset, majd egy szint után már ez nem elég lsd. Barca, Pool..

Változtatni kell a keret minőségén nyáron, Carloéknak meg reagálni a védelem összetetételére azonnal..plusz még egy rakat más dolog is.

A bosszantó, hogy amúgy szerintem még ezzel a kerettel is bőven lehetnénk jobbak.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 13., hétfő 14:16

Azt adom hogy osszehasonlithatatlanul nagyobb dolog az az 5 BL 2015 ota, mint az, hogy ok elvernek minket 4-5 golokkal csak na, nagyon frusztralo. Foleg igy hogy a legnagyobb rivalisok, ellenuk kene igazan domboritani, ehelyett szinte megy a folyamatos csicskitas a reszukrol egy-ket eredmeny leszamitva.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 13., hétfő 13:13

ferni írta:
Realista24 írta:

Nem kell depresszioba esni, nekem eleg lenne, ha a palyan megmutatnak, hogy miert is Real jatekosok. 9 gol ket meccsen a Barcatol. GGBB.
És a 9 gól úgyis sok lenne, ha tényleg egyszerűen csak minden összejött volna nekik, az igazság meg az, hogy lehetett volna bőven több is.
Legszebb, hogy kb megfeszulniuk sem kellett ehhez. Mint valami amator csapat elleni baratsagos meccs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 13., hétfő 13:02

Realista24 írta:
Kerlon írta: Azt azért mai napig nem értem meg, hogy egy vereség után miért várja el bárki is, hogy egy fudballista mélydepresszióba fordul és ne élje a hétköznapi életét. :lol:
Nem kell depresszioba esni, nekem eleg lenne, ha a palyan megmutatnak, hogy miert is Real jatekosok. 9 gol ket meccsen a Barcatol. GGBB.
És a 9 gól úgyis sok lenne, ha tényleg egyszerűen csak minden összejött volna nekik, az igazság meg az, hogy lehetett volna bőven több is.

Vissza: