nem. a 17 éves céronaldo, az egész spanyol liga, meg a gyökkettő bírók hozták be.R.M.C.F írta:A 2. kedvenc csapatod hozta be ezt a köztudatba.....a barca. és neymi a zászlóvivő...borzasztó milyen elkurvulás van manapság minden téren.
Megy a meccs!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Megy a meccs!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ki más lövi a 800.-at? hát persze, hogy CR!!!! Amúgy egyéni rekord is
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
nézzél már meg mi ment 15 éve egy futballmeccsen.El Unico írta:Ötösön belül nem lehet így "berepülni",a kapust ötösön belül nagyon védik a bírók. És ez így van rendjén. Ha tetszik neked,ha nem.ugyanmár. casillas is puhány épp eléggé, ne tetézd.
szabálytalan volt, de én ezt és az ilyeneket rohadtul nem fújnám be, annyira elpuhult lagymatag no contact lett ez az egész foci, hogy hihetetlen.
borzasztó milyen elkurvulás van manapság minden téren.
szted egy ronaldonak miért kellett szarráműteni a térdét?
mi az hogy nem lehet így berepülni?
Eleg rossz olvasni, hogy nehanyan kepesek ikernek esni ezutan. Szerintem siman sargas szitu volt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ötösön belül nem lehet így "berepülni",a kapust ötösön belül nagyon védik a bírók. És ez így van rendjén. Ha tetszik neked,ha nem.ugyanmár. casillas is puhány épp eléggé, ne tetézd.
szabálytalan volt, de én ezt és az ilyeneket rohadtul nem fújnám be, annyira elpuhult lagymatag no contact lett ez az egész foci, hogy hihetetlen.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A 2. kedvenc csapatod hozta be ezt a köztudatba.....a barca. és neymi a zászlóvivő...borzasztó milyen elkurvulás van manapság minden téren.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Van Nistelrooy_17
- Kedvenc játékosaid: Cristiano;Guti;Marcelo
- Kedvenc csapatod: RMCF
R.M.C.F írta:Csabi írta:teljesen egyértelmű, hogy ez szabálytalanság volt. az 5ösön belül a kapus ettől sokkal gyengébb helyzetben is előnyt élvez, ez meg egy az egyben ellökte a kezét. diego támogató vagyok, de annyira nem lehet valaki elfogult, hogy ezt szabályos gólnak minősítse.
Nem láttam,de a szabály szerint ha 5.5 ön belül hozzáér az már szabálytalan,ha a labdát akarja megszerezi,birtokolja,felényúl.....szinte minden védő megmozdulásra értendő.
Szembenti lassításon látszódott, hogy a játékos a kezével elütötte Casillas kezét a labda ívétől!
Persze ezt nem szándékosan tette, mivel ugrás közben automatikusan emeli az ember a kezét, de ettől függetlenül szabálytalan volt!
- hehe
sőt mindjárt kettőta csávó szabálytalan volt és kész,még sárgát is adtam volna neki.
ugyanmár. casillas is puhány épp eléggé, ne tetézd.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:teljesen egyértelmű, hogy ez szabálytalanság volt. az 5ösön belül a kapus ettől sokkal gyengébb helyzetben is előnyt élvez, ez meg egy az egyben ellökte a kezét. diego támogató vagyok, de annyira nem lehet valaki elfogult, hogy ezt szabályos gólnak minősítse.
Nem láttam,de a szabály szerint ha 5.5 ön belül hozzáér az már szabálytalan,ha a labdát akarja megszerezi,birtokolja,felényúl.....szinte minden védő megmozdulásra értendő.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ateeemadrid írta:hagyjuk már, alig ért hozzá, ekkora kontaktól még neymar sem dőlt volna el.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
teljesen egyértelmű, hogy ez szabálytalanság volt. az 5ösön belül a kapus ettől sokkal gyengébb helyzetben is előnyt élvez, ez meg egy az egyben ellökte a kezét. diego támogató vagyok, de annyira nem lehet valaki elfogult, hogy ezt szabályos gólnak minősítse.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Alig ért hozzá? Nézd már vissza,a csávó lendületből beleszállt Ikerbe 20cm-re a gólvonaltól... Ennél nagyobb kontakt nincs is. Full szabálytalan volt,Lopez szerintem lehúzta volna,de ő meg labdával együtt szállt volna be a kapuba... a csávó szabálytalan volt és kész,még sárgát is adtam volna neki.hagyjuk már, alig ért hozzá, ekkora kontaktól még neymar sem dőlt volna el.
-
ekkora kontaktól még neymar sem dőlt volna el.
Azért ez durva volt....ne már,neymi egy katicától is elesik ha a hátára száll.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Semmi szabályos nem volt benne...a bíró kb. egyetlen jó döntése volt...hagyjuk már, alig ért hozzá, ekkora kontaktól még neymar sem dőlt volna el.
lopez egy kézzel lehúzta volna, de mind1 is. ilyenekből észre kell venni, hogy jó széljáttékkal rendelkező csapat ellen nagy hiba lesz ikert nyomatni.
-
Remy írta:Szerintem Lopez csak ránézett volna és a tekintetével lehúzta volna...ateeemadrid írta: lopez egy kézzel lehúzta volna, de mind1 is. ilyenekből észre kell venni, hogy jó széljáttékkal rendelkező csapat ellen nagy hiba lesz ikert nyomatni.
Poénnak jó....de vicc ez az egész bl/liga egyik/másik véd cécó....annyira nem edzői döntés. Lopez jelenleg mindenkinél jobb......ikernél,valdesnél,pepénél......neki kellene védenie itt is és a válogatottban is.
VICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
lehet itt szidni Ikert, de erre nem számíthatott, tisztán övé a labda, repül felé egy csatár aki a kezével tisztán megüti Iker kezét... így elég nehéz megfogni a labdát....ateeemadrid írta: hagyjuk már, alig ért hozzá, ekkora kontaktól még neymar sem dőlt volna el.
lopez egy kézzel lehúzta volna, de mind1 is. ilyenekből észre kell venni, hogy jó széljáttékkal rendelkező csapat ellen nagy hiba lesz ikert nyomatni.
persze lehetett volna egy kicsit stabilabb is, de ezért elővenni...
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
kézzel kiütötték a kezéből a labdát, az nem baj?ateeemadrid írta:lopez egy kézzel lehúzta volna, de mind1 is. ilyenekből észre kell venni, hogy jó széljáttékkal rendelkező csapat ellen nagy hiba lesz ikert nyomatni.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Engem az jobban zavar hogy úgy ugrott fel Iker mint egy puha... Térdet fel berugózok aztán közelébe nem megy senki...Na,megint kezdődik... Az nem zavar senkit,hogy a csávó full szabálytalan volt? Így könnyű megszerezni a labdát egy kapustól,hogy felborítják és lekönyöklik ötösön belül...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem Lopez csak ránézett volna és a tekintetével lehúzta volna...ateeemadrid írta: lopez egy kézzel lehúzta volna, de mind1 is. ilyenekből észre kell venni, hogy jó széljáttékkal rendelkező csapat ellen nagy hiba lesz ikert nyomatni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots