Ki beszél itt Higuaínról és Juvéról?numberone1 írta:jolvan ne erolkodjel mar. Elkepzelted magad egy Higus zebra csikos mezben?
Kommentáld a híreket
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Re: Kommentáld a híreket
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sir Alex visszavonul. Moyes követi nagy valószinűséggel és folytatódik minden ugyanúgy. Szerintem unikumra nem is gondoltak. A MU annál komolyabb klub, nagy hagyományokkal, a portugál meg(amint látjuk) csak szétbarmolni tud mindent. Egy klubnál nem tud huzamosabb ideig ülni a padon. Nekünk azért kellett ő 2010-ben mert az egyetlen esélyünk volt,h cimeket nyerjünk. Nem bánnék viszont egy olyan épitkezést mint ami a MU-nál folyik, persze ez itt sosem fog megvalósulni hacsak nem jön egy ily módon gondolkodó elnök.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
mivel abban a szerencses helyzetben vagyunk h mi vagyunk a Real es eloszerettel vesznek tolunk jatekosokat... nem hinnem, h nehez lenne olyan klubot talalni ami mindenki szampontjabol megfelelo lenne. pl. itt a Juve kell nekik Higu, az argentin is menne oda, nekunk is kellene par jatekos onnan. A kerdes mar csak az, h azok a jatekosok jonnenek e hozzank? Miert ne egy Realba. A tobbi csak reszlet kerdes. A PSG, a Tott is erdeklodik par jatekosunk irant. Ha jol emlekszem az utobbinal meg fel is merult par jatekos aki nekik is kell mi meg csokkentenenk Bale arat.CS0ki írta:
Nem akkora divat a játékoscsere, mint ahogy azt sokan szeretnék...Kicsi az esély, hogy a két csapat pont egymástól akar játékost, ráadásul a két játékos is pont a másik csapathoz menne szívesen.
Persze nem jellemzo, mert az atlag klubok penzt akarnak a jatekosaikert.
Nem nagy dolog csak ugyesnek kell lenni.
szerk:
jolvan ne erolkodjel mar. Elkepzelted magad egy Higus zebra csikos mezben?Amúgy meg Benzema jó szereplésére sincsen semmi garancia. Volt 2-3 jó hónapja Madridban oszt ennyi.
Semmivel nem lesz elorebb a Juve Higuval, de mi igen. Gyengitsuk az ellenfeleket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Semmivel nem jobb, mint Gomez.Ebből a kvarttetből csak Lewandowski üti meg a szintet.
Amúgy meg Benzema jó szereplésére sincsen semmi garancia. Volt 2-3 jó hónapja Madridban oszt ennyi.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Elég nevetséges már így elsőre is, ami a Real igazolásai illeti. Híguain, akit lehet szeretni, nem szeretni, ettől függetlenül az argentinok 9-ese, top csatárként van mindenhol számon tartva, és 20-25 körül elvihetik. Transfermarkt szerint 38 millió az értéke... Mondanám, hogy ez csak sajtóinfó, csak épp általában még a sajtóhírek alatti összegek alatt vittek el innen játékosokat. Simán el tudom képzelni, hogy ilyen nevetséges 18+ 4-5 millió xy feltételek legyen a végösszeg. Mint ahogy Robben meg Sneijder el lett zavarva fillérekért. Nem az én pénztárcám, de ez számomra érthetetlen.
Ja és akkor van ez a Kondogbia, akit ahogy írtátok is többen 15 alatt nem fogja elengedni a Sevilla. Hol van ez a gyerek Hígauinhoz képest jelenleg?? Ez már bosszantó és minden évben ez megy. Di Maria pl. mivel lett rosszabb, mint amikor idejött? Semmivel, ettől függetlenül -15 millió lesz az ára ha elmegy, erre mérget veszek.
Ja és akkor van ez a Kondogbia, akit ahogy írtátok is többen 15 alatt nem fogja elengedni a Sevilla. Hol van ez a gyerek Hígauinhoz képest jelenleg?? Ez már bosszantó és minden évben ez megy. Di Maria pl. mivel lett rosszabb, mint amikor idejött? Semmivel, ettől függetlenül -15 millió lesz az ára ha elmegy, erre mérget veszek.
A francia 20 éves. Biblia meg volt vagy 26 éves. Hogy lehet összehasonlítani a kettőt? Ha jön Kondingbia, első körben kiegészítő ember lehet jó eséllyel. Sevillából meg hoztunk 3 millióért egy kapust, aki jobb mint a Casillas.Én sem tartom őt túl sokra,és nagyon nem lennék elégedett,ha hozzánk igazolna.A vele kapcsolatos hírek kb. akkora aggodalmat váltanak ki bennem,mint tavaly a L.Biglia-val kapcsolatos pletykák. Ráadásul a Sevillából nem fogunk olcsón igazolni,szerintem amennyiért elengednék Kondogbiát,annyiért találunk egy jobb képességű embert is bőven.
Azokkal az igazolásokkal van gond, akik 23-24 éves korukra is nagyjából középszerűek. Ha 20 év körüli, és még nem bizonyított sokat, de tehetségesnek tűnik, akkor jöhet, ha már idősebb, de bizonyítottan top játékos, jöhet. A kettő közötti tölteléket kell erősen meggondolni. Viszont egy 30 év körüli tapasztalt támadót hoznék, ha végül nem jön komoly csatár(ilyen Lisandro López szerűt).
Adebayor meg eléggé összecsúszott, véletlenül se nagyon talál kapuba, viszont magas a fizuja.
Nem akkora divat a játékoscsere, mint ahogy azt sokan szeretnék...Kicsi az esély, hogy a két csapat pont egymástól akar játékost, ráadásul a két játékos is pont a másik csapathoz menne szívesen.Szerintem most csak bartel uzletben tudnank minosegi jatekost igazolni. Van par keresett jatekosunk akik jo csere alap lehetne masert. Csak nem tudom, h ebben gondolkodnak a vezetok v csak penz szamit naluk.
- numberone1
Szerintem most csak bartel uzletben tudnank minosegi jatekost igazolni. Van par keresett jatekosunk akik jo csere alap lehetne masert. Csak nem tudom, h ebben gondolkodnak a vezetok v csak penz szamit naluk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én sem tartom őt túl sokra,és nagyon nem lennék elégedett,ha hozzánk igazolna.A vele kapcsolatos hírek kb. akkora aggodalmat váltanak ki bennem,mint tavaly a L.Biglia-val kapcsolatos pletykák. Ráadásul a Sevillából nem fogunk olcsón igazolni,szerintem amennyiért elengednék Kondogbiát,annyiért találunk egy jobb képességű embert is bőven.PEEtör írta:Kondogbiát megvenné a fél fórum, Khedirától meg hajukat tépik...hát megnézném mit csinálnának, ha összejönne a sevillai transzfer (istenments).
Bennem speciel mindig meghal egy darab, amikor ezt a franciát meg a csapatot olvasom egy mondatban.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Minek vennék meg? Megvették tavaly is Songot, aztán kb 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy hány meccsen játszott. Oda tök felesleges vásárolniuk, amikor ott van Buszkecc, mert őt úgyse fogja senki se kiszorítani abból a pozícióból. Cseréjének meg ott van Song.A hírek szerint a Barcelona is szeretné megszerezni Gündogan-t a Dortmund-ból, akiért 25 milliót sem sajnálnának adni
Vidal meg biztos nem egy rossz játékos, el is határoztam, hogy megnézek egy Juve-meccset, de 20 percnél nem tudtam tovább nézni ezt a híg fos olasz focit. Pogba detto, egyszerre kezdtek azon a meccsen.
Verratti még talán, de Gündogan egyértelműen instant get, ugyanúgy, ahogy Lewandowski, ha Higany dobbant. Aztán meg jól megbeszélni a bankokkal, hogy mennyi pénzt fogunk visszatörleszteni nekik és bankot robbantani egy sztárigazolás érdekében.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Egy stabil középpályával a támadóknak egyszerűbb dolga lenne sokkal. Ezért kellene egy jó labdaszerző ember, meg egy aki jól megjátssza a megszerzett labdát. Utóbbi itt van, Modric személyében például.Semmi garancia arra, hogy egy jó kp-val Benzema is szárnyalna aztán meg egy sérülésről ne is beszéljünk aztán nézhetnénk Moratát a BL döntőben...
Szárnyalás címszó alatt mit értesz? 3-4 gól meccsenként? Szerintem bőven jó az, ha már konstans hozna jó teljesítményt, netalán meccsenként 1 gólpassz, következőn meg 1-2 gól. De ehhez meg olyan emberek kellenek, akik tudnak is labdát átvenni, üresbe mozogni, cselezni és jól lőni. Lássuk be, a jelenlegi keretbe kevés ilyen ember van..
Nem mondom, hogy Benzema az atyaúristen, de még 1 év kijár neki, hogy bizonyítson.. Csak rajta áll, hogy tud-e élni majd vele.
#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, mivel nem csatárok.Itt most Özilt, Kaká-t és DM-et is középpályásnak számolod?
Valóban nincs, de arra sem, hogy egy másodhegedűs beválna. Ha igazolunk, igazoljunk jól, ne dobjunk ki 20 milliókat tucatra, csak ennyit akartam kifejezni.Semmi garancia arra, hogy egy jó kp-val Benzema is szárnyalna aztán meg egy sérülésről ne is beszéljünk aztán nézhetnénk Moratát a BL döntőben...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
Realista24 írta: Továbbra is gondok vannak az olvasással, de segítek.
A szerkezto a hibas.szoval Neymar 90-ert hozhato
Nem szamit, h Neymar a barcaba akar e menni vagy sem, de mar csak azert is, h ala tegyunk a katalanoknak. Viszont ha sem Bale sem Neymar v Gotze akkor gondba leszunk a jobboldalunkal. Hacsak nem kacsa ez a 90 misi es Bale.
Kicsit sok erte, es meg enyhen fogalmaztam.Johet Belhanada mas mar nincs a piacon.
Reust direkt nem irtam, mert ha hozzuk Gundogant esetleg Levat(remelem nem), akkor Reus targytalan lenne.
szerk:
egyebkent nem elvetendo otlet.Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. május 8., szerda 15:21-kor.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vállalná! Mondta is anno, hogy akár a padot is koptatná, csak had maradjon itt. Az átigazolási szezon utolsó perceiben is, éjfél előtt, várta a telefont, hogy csörrenjen, de sajnos nem így történt. Nagyon bírom a tagotkelemen.istvan írta: Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Hát attól mentsen meg minket a Jóisten...Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel.
Semmi garancia arra, hogy egy jó kp-val Benzema is szárnyalna aztán meg egy sérülésről ne is beszéljünk aztán nézhetnénk Moratát a BL döntőben...
Számomra még mindig Agüerö kéne vagy Lewa!
Neymar vagy Bale nekem mindegy de inkább az utóbbi
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Itt most Özilt, Kaká-t és DM-et is középpályásnak számolod?? Mert hogy a Benz-Morata kettős bődület karcsú lenne sztem még spanyol kupában is ha sorozatról beszélünkRealista24 írta:Látod ez a baj. Te csak azért kiadnál 15-20 milliót, hogy egy tucatjátékos legyen a padon és meglegyünk létszámban.Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe?
Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel. De ez már csak az én kattanásom.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Gomez...Benteke--így kell írni? Torres még csak csak emészthető kategória. Lewa hülye lenne amúgy 2.számú csatárnak jönni. Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra is gondok vannak az olvasással, de segítek.Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
Bale van egy mondatban a 90 millióval, nem Neymar.Tottenham vezetősége 90 millió euróra “árazta” be Balet, és ezt túlzónak tartja.
Neymarral kapcsolatban nincs ár megjelölve.A lap szerint Pérez a héten próbálja kideríteni, hogy milyen úton tudná a brazilok csillagát Madridba csábítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realista ez csak 1 boldog rész volt a nagyon-nagyon sok közül amikor sokat köszönhettünk neki. Ezt elvileg nem kéne, hogy neked magyarázzam meg. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ő 1 ikon itt, és az is marad! Volt az idén kezdetén pár szar meccse, de nem csak neki hanem az egész csapatnak, amit senki sem vesz figyelembe...
Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért én nem örülnék, ha csak úgy fizetnénk a Barcának 10 milliókat, mert Neymar és az apukája túl kapzsi volt, és mindenféle előszerződéseket aláfirkantottak Rosellékkel.
Amúgy még mindig szinte teljesen biztosra veszem, hogy a Barcába igazol.
Amúgy még mindig szinte teljesen biztosra veszem, hogy a Barcába igazol.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látod ez a baj. Te csak azért kiadnál 15-20 milliót, hogy egy tucatjátékos legyen a padon és meglegyünk létszámban.Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe?
Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel. De ez már csak az én kattanásom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema