szarban vagyok nem tudom eldönteni melyiknek örülnék jobban. szaros valencia nagyon kihúzta nálam a gyufát.ateeemadrid írta: Közben látom ma mindenképp örülhetünk, vagy a Barca bukik, vagy a Valencia kerül közelebb a kieséshez.
Spanyol bajnokság
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
- ateeemadrid
Közben látom ma mindenképp örülhetünk, vagy a Barca bukik, vagy a Valencia kerül közelebb a kieséshez.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Pad'em
Lapozz egyet a topikban. Miután kikaptak Valenciában lenyilatkozta, hogy boldog hogy attól a győzelemtől erőre kaphat a Valencia mert ellenünk igazságtalanul kaptak ki. Azóta ahol tud segít, mert adtak energiát a Laziónak meg most a Getafének is otthon.pepethespecialone írta:Mert mi történt?Pad'em írta: Soci v Getafe 0-3. Remélem ennek is örül Imanol bácsi
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
Mert mi történt?Pad'em írta: Soci v Getafe 0-3. Remélem ennek is örül Imanol bácsi
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a bírók is óvatosabbak, és inkább hagyják a VAR-ra a döntést. attól még fogalmatlan bflsz az összesRealista24 írta: 8 out of 10 penalties awarded to Real Madrid were after VAR review.
Without VAR, Real Madrid would not have been awarded 8 penalties, and only 2 would have been awarded.
ezt a számot megnézném a többi spanyol csapatra is.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
8 out of 10 penalties awarded to Real Madrid were after VAR review.
Without VAR, Real Madrid would not have been awarded 8 penalties, and only 2 would have been awarded.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem is pont ez jutott eszembe banat edzoPad'em írta: Soci v Getafe 0-3. Remélem ennek is örül Imanol bácsi
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
KarmaPad'em írta: Soci v Getafe 0-3. Remélem ennek is örül Imanol bácsi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Soci v Getafe 0-3. Remélem ennek is örül Imanol bácsi
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csoro lewa.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Azért, hogy később nyugodtabbak legyenek a meccseink és tudjunk akár rotálni is (nem fogunk ), kiemelten fontos ma a 3 pont.
A 'Tico eldobott 2 pontot. Hazai X a Villarreal ellen. A por la 4 pontos előny!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
tuti van valahol egy excel erre is
#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar vardridozas, akkor sokkal tobb ertelme lenne megvizsgalni, hogy hany les/nem les, bunteto/nem bunteto itelet szuletett, es ezekbol mennyi volt jogos/velemenyes/jogtalan.tomi_b írta: Még mindig naívan keresed az írásai értelmét?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Még mindig naívan keresed az írásai értelmét?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az miért van bármelyik csapat ellen ha egy szabálytalan gol nincs megadva?_Bushido_ írta: VAR in La Liga: Real Madrid 31 disallowed goals. Barcelona 13. Just saying.
- Atlético Madrid, Celta Vigo, Sevilla 17-17
- Villarreal 16
- Real Sociedad 15
- valencia 14
- barca 13
Vardrid ki?
Még a Var is a Real ellen van legtöbbször.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
VAR in La Liga: Real Madrid 31 disallowed goals. Barcelona 13. Just saying.
- Villarreal 16
- Real Sociedad 15
- valencia 14
- barca 13
Vardrid ki?
- Villarreal 16
- Real Sociedad 15
- valencia 14
- barca 13
Vardrid ki?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Anthony: I’m gonna show Mbappe, Yamal and Vini there’s level to this game.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Karitatív jellegű vereség. Holnap adnak egy kis energiát a rómaiaknak is, hogy a Napoli után eredjenek.Realista24 írta: Real Sociedad coach, Imanol Alguacil after losing against Valencia:
"Valencia is very much alive. Real Madrid took against them three points unfairly. This victory will give them energy and I am happy because it is a team that I like a lot”
Simeonen felbuzdulva most kikerestem a nyilatkozatokat.
Ceba:
Following the match, Ceballos expressed frustration, stating, "We leave feeling cheated by the referee; Betis deserves the same treatment as other clubs in Spain." He added, "Referees are human and make mistakes, just like I do. They try to do their best, but consistent errors become tiring."
Carlo:
He remarked, "It was unjust. It will be recorded in history that Madrid eliminated Bayern, but what happened in Madrid was widely recognized as abnormal. VAR is necessary; it should be implemented." He pointed out specific incidents, mentioning that Cristiano scored from an offside position and that Casemiro should have been sent off.
Hát Diego tesomsz, én nem látom hogy arról beszélnének amiről te, hogy mindenki mindig a Realnak kedvezne. Nagyon tetszik így utólag mindkét nyilatkozat, mert mind a kettő hibákról beszél, amik nem jók a focinak, és nem arról hogy mekkora geci a Real. Lehet így is, tanulja meg ő is.
Ceba:
Following the match, Ceballos expressed frustration, stating, "We leave feeling cheated by the referee; Betis deserves the same treatment as other clubs in Spain." He added, "Referees are human and make mistakes, just like I do. They try to do their best, but consistent errors become tiring."
Carlo:
He remarked, "It was unjust. It will be recorded in history that Madrid eliminated Bayern, but what happened in Madrid was widely recognized as abnormal. VAR is necessary; it should be implemented." He pointed out specific incidents, mentioning that Cristiano scored from an offside position and that Casemiro should have been sent off.
Hát Diego tesomsz, én nem látom hogy arról beszélnének amiről te, hogy mindenki mindig a Realnak kedvezne. Nagyon tetszik így utólag mindkét nyilatkozat, mert mind a kettő hibákról beszél, amik nem jók a focinak, és nem arról hogy mekkora geci a Real. Lehet így is, tanulja meg ő is.