Úgy könnyű ha Carlo az ellenfél.Erdemes megnezni, hogy a kesobbi BL-gyoztes Milan teletuzdelve sztarokkal 5 percre nem tudta atvenni az iranyitast
Értékeld a legutóbbi meccset
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sokszor elhangzik itt a fórumon, hogy azért nyertünk mert valaki egyénileg megvillant. Igaz, hogy a foci egy csapatsport, de mindig is az egényi különbségek tettek naggyá egy csapatot. És hát ez a Real Madrid, pont ez a lényeg, hogy a legnagyobb egyéniségeket öntsük egy jól működő csapatba. Ez nem valamiféle hátrány, hogy megint (nem pont erre a meccsre értem) volt valaki, aki klasszis teljesítménnyel megmentette a csapat seggét. Ez a csapat DNS-e (nem holmi tili-toli, labdabirtoklós fos), hogy itt játszanak a legjobbak, akik még egy rossz meccsen, rossz formában, vagy bármikor képesek megváltoztatni a meccs menetét.Buitre írta: Rendszerszintű problémák vannak, a pozitív eredmények nagyrésze az egyes játékosok minőségének köszönhető.
Túl sokat akarunk. Nyerjünk egy évben 7 kupát, de persze minden meccsen teljes erőbedobással (de amúgy meg fújjj sok a meccs), domináljunk le mindenkit úgy, hogy a világ legszebb fociját játszuk. Ez nem így megy, valamiből engedni kell.
Vezetjük a bajnokságot, továbbjutottunk a BL-ben (nem egyenes ágon, hanem lesz még 2 meccsünk, hűűha, de nagy kaland), megyünk a kupában. Január vége van, mit szeretnénk még? Hogy már megnyerjünk mindent?
- BlancoMark
Ha mar dominancia. Pont a napokban leltem ra egy Real-Milan 3-1-es meccsre a 2002-2003-as szezonbol. Akit erdekel:
https://youtu.be/8hyi60zWiXQ?si=6E2sIFgNNvHMpy4R
Erdemes megnezni, hogy a kesobbi BL-gyoztes Milan teletuzdelve sztarokkal 5 percre nem tudta atvenni az iranyitast, elkepeszto modon le voltak focizva es dominalva. Es nem csak meddo dominancia, hanem gyonyoru jatek es technikai megoldasok. Nekem valahol itt kezdodik a dominancia tema, ilyen tipusu focit nagyon ritkan latunk a Realtol evek ota, foleg a nagyok ellen egyaltalan nem megy az ilyen.
https://youtu.be/8hyi60zWiXQ?si=6E2sIFgNNvHMpy4R
Erdemes megnezni, hogy a kesobbi BL-gyoztes Milan teletuzdelve sztarokkal 5 percre nem tudta atvenni az iranyitast, elkepeszto modon le voltak focizva es dominalva. Es nem csak meddo dominancia, hanem gyonyoru jatek es technikai megoldasok. Nekem valahol itt kezdodik a dominancia tema, ilyen tipusu focit nagyon ritkan latunk a Realtol evek ota, foleg a nagyok ellen egyaltalan nem megy az ilyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Lehet nem szeretni amit mondok, lehet rosszul is látom, de a Real Madrid taktikája mint olyan a kontratámadáson alapszik már sok-sok éve.Buitre írta: Én azt várnám, és azt tartom dominanciának, hogy kb. végig az történjék a pályán, amit akarunk. Főleg jóval alacsonyabban jegyzett csapatok ellen.
Ezt anno az öreg Mourinho hozta be és azóta az összes sikeres edző ezt nyomatta(kb. Zidane, Ancelotti), aki nem ezt nyomatta, az el is bukott.
A játékosok is valamilyen szinten erre voltak "vásárolva és nevelve" gyors, technikás játékosok.
Technikás szélsővédők, jó hosszú labdákat adó, jól indító középpályások.
Ezért nincs alapjátékunk, amit mi úgy látunk- hogy nincs koncepció abban amit a pályán csinálunk..
Ezért nem látunk dominanciát, hiszen nem is az a cél... a cél az hogy még a kisebb csapatokat is kicsalogassuk és a területeket bejátszuk, kontrázzunk...
Emlékezzetek, ha van egy buszozós kiscsapat ellenünk, azokat mindig kínkeservvel verjük meg(vagy egyátalán nem), mert nincs arra taktikánk, nincs kipasszolgatás stb, nem tudunk mit kezdeni a helyzettel. Max céltalan ívelgetések. -Mert nem jönnek ki és nincs terület megfuttatni az agarakat...
Ancelotti mondta is, hogy őt nem érdekli sem a labdatartás, sem a szép játék, őt az eredményekért hozták és tartják itt...
A szekér döcög, mert ebből a rendszerből kimentek a rendszerbe tökéletesen illeszkedő játékosok(technikailag és morálisan) és nem lettek olyan minőségben pótolva. Ramos, Kroos, Ronaldo, Casemiro, Marcelo,Benzema az öregedő Carvajal és Modric... Helyette vannak kevésbé intelligens(Valverde) rajoskodó néger kp-saink(Csucsu, Camavinga) és kevésbé technikás szélsővédőink Mendy, Fran, Lucas stb.
Ha őket tudnánk minőségben pótolni lehetne ez jó..
És igen a Barca lemeccsel minket, mert van egy jó edzőjük, aki kitalálta, hogy a kontrákat feltolt védekezéssel, lesreállítással megfogja és a szélsővédőink gyengeségeit az ő szélsőik erősségeivel állítja szembe és nyert ügyük van..
Lehet dominanciát kívánni, de egy új edző, aki ezt ki akarja itt építeni és erre átformálni a csapatot annak nagyon fel kell kötni a gatyát, mert itt se idő se türelem nincs..max 1 szezon időt kap.. és még nem beszéltünk a játékosok egojáról stb. amit szintén meg kell nyerni, hogy beálljanak a projekje mögé ...főleg mikor 2 rossz meccs után szétszedi őket a sajtó...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Én azt várnám, és azt tartom dominanciának, hogy kb. végig az történjék a pályán, amit akarunk. Főleg jóval alacsonyabban jegyzett csapatok ellen. Nyilván van ellenfél is, az az életszerű, hogy bizonyos helyzetekben ők jönnek ki jobban és gólt szereznek, nem ezzel van a baj. De minket gyakorlatilag bárki oda tud szegezni a kapunkhoz egy ideig, és szoktunk is sokat bekapni ilyenkor, mert a védekezésünk szar. Ha ilyenkor úgy védekeznénk, mint mondjuk hasonló helyzetben a prime (és okádék) DD féle francia válogatott, azaz atomstabilan, semmi bajom nem lenne, mert kifullad az ellenfél és van még 70 perc, hogy támadjunk. De szerintem az szánalmas, hogy nem tudjuk stabilan feltartóztatni a gyengébb ellenfeleket, nem tudjuk tíz percekig kihozni normálisan a labdát stb. És ezek halmozottan jelentkeznek az egyben minőségi és agresszív letámadó focit nyomó ellenfelek ellen. De akár egy paraszt spanyol kiscsapat is megszívat minket azzal, hogy az elején nekünk esnek és gólt szereznek, majd csípnek rúgnak harapnak és örülünk a végén az iksznek. Szóval ha akarjuk, álljunk vissza, ha kell dugjuk el a labdát, ha kell kontrázzunk, de mindezeket úgy és akkor csináljuk, amikor szükség van rá, nem csak amikor lehet. És ez szerintem mindenekelőtt a Don hibája, mert 1. nem dolgozik a csapat ezeken megfelelően/eleget az edzéseken és/vagy 2. nem olyan segédedzője van, aki ezt meg tudja valósítani. Nincs megfelelően összehangolt letámadásunk, nincs cizellált labdakihozás, nincs összehangolt és határozott védekezés... Rendszerszintű problémák vannak, a pozitív eredmények nagyrésze az egyes játékosok minőségének köszönhető. Szerintem
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szamtalan kotelezo gyozelmet buktunk az idei szezonban. Ezert vezetett a Barca ~10 ponttal, es ezert nem leszünk top8ban.Yazid írta:Az a helyzet ha akarunk valamit is, akkor ezek kötelező győzelmek voltak, semmi extra. Néztem viszonylag könnyű meccsek jönnek, az atletico lesz megint egy erőfelmérő, bár ha jól fogunk állni még az x is jó carlonakpepethespecialone írta:
És lehetett volna vagy 20 is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a helyzet ha akarunk valamit is, akkor ezek kötelező győzelmek voltak, semmi extra. Néztem viszonylag könnyű meccsek jönnek, az atletico lesz megint egy erőfelmérő, bár ha jól fogunk állni még az x is jó carlonakpepethespecialone írta:És lehetett volna vagy 20 isdzsi91 írta: Barsza óta 3 meccs 15 gol.
-
Az első 15-20 percben valóban ledomináltak picit, de én már megszoktam ezt. Nem tudom, miért van az, hogy a meccsek elején bárki képes sorozatban kidolgozni a helyzeteket ellenünk. Lehet a fiúk Enyat hallgatnak meccs előtt
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
5 gol, 3-szoros passzmennyiseg es nem dominaltunk? Mit jelent egyaltalan a "dominalni"?
Ha ma nem domináltunk, akkor milyen lehet amikor igen?
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Tudom, mit jár a szánk 5-1-nél, de tipikus, hogy egy osztrák bajnokságban 5. helyen álló csapat is képes minket ledominálni, amíg nem jön ki az egyéni különbség. Ezek a pluszok kellene legyenek egy jó alapjátékon felül, de a Don azért játszatja folyamatosan a (szerinte) legjobb 11-et, mert csak így van esély nyerni. Nagyon megnéznék már valami baszóbb domináns játékot. Adjuk át a területet, ha épp akarjuk, de Carlo alatt bárki le tudja nyomni a torkunkon ideig óráig, amit akar
- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
És lehetett volna vagy 20 isdzsi91 írta: Barsza óta 3 meccs 15 gol.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barsza óta 3 meccs 15 gol.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Ez hibátlan volt ma, az első 15 perc lötyögést leszámítva. Frenetikus gólok.
Évente egyszer hallgatom a studiót, Hegyi Iván meg a műsorvezető elemzése is élményszámba megy, nem reméltem ilyet.
Évente egyszer hallgatom a studiót, Hegyi Iván meg a műsorvezető elemzése is élményszámba megy, nem reméltem ilyet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Megmentették a segged a srácok. Örülj, hogy csak az eső elől kell menedéket keresned és nem a fórum népének haragja elől.Remy írta: Kitargyaltatok mindent. Vinit el kell adni, minden jo volt. Csalt a VAR, stb
Ui: szakad az eso, kereshetek menedeket.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kitargyaltatok mindent. Vinit el kell adni, minden jo volt. Csalt a VAR, stb
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Irj neki privatban.realbeckham írta: Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hol késik a remy blog? Utazas, stadion, hangulat, mbappe. Szeretném olvasni az élménybeszámolót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Lehet beragadt a szálloda liftben, és nem vették eszrerealbeckham írta: Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hol késik a remy blog? Utazas, stadion, hangulat, mbappe. Szeretném olvasni az élménybeszámolót.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sziasztok!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ügyes volt Fran Garcia, de azért Robi Carlostól még messze vanRealista24 írta: Ez volt Carlos 150. La liga győzelme.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4