Sziasztok! Végre nekem is sikerült eljutnom két mérkőzésre, és mindkétszer nagyon jó helyre kaptam jegyet: a fehér mezes szurkolók (Grada Fans RMCF) mellé, a kapu mögé. 150-150 euró volt/meccs. Az első alkalommal a 17-23. sorban ültünk, ami egy kicsit magasabban volt, a második alkalommal pedig az 5. sorba szóló jegyet kaptam, ami a valóságban a 3. sorban volt.
Mind a négy jegyet az entradas.com weboldalon vásároltam, ami ugyanolyan jegyet ad, mint a hivatalos Real Madrid oldal. Egy fontos dolog, amire érdemes figyelni: az Entradas weboldalon egy órával hamarabb indul a jegyértékesítés, mint a hivatalos oldalon - mindkét mérkőzésre, és a hivatalos oldalra már a jegyeladás előtt, több órás sort írt, az entradason pedig 1 órával előtte körülbelül 45 percet, ami pont tökéletes volt, de aki biztosra akar menni, megéri már előtte 2-3 órával ottlenni az entradas oldalán, és több böngészőből, telefonról, tabletről nézni, hogy hova dob be.
A vásárláshoz szerintem ez a legjobb módszer:
Az Entradas oldalán időben be kell állni a sorba (kb. 15 perccel a jegyértékesítés előtt), hogy biztosan ne dobjon ki az oldal.
Eleinte még nem jelenik meg a Madridista Premium bejelentkezési felület, de pontosan akkor, amikor az értékesítés elkezdődik, ez az opció elérhetővé válik, addig kell nyomni a refresht, amíg a Socio opció fölött megjelenik a Madridista Premium.
Gyorsan írd be a Madridista kártyaszámodat és jelszavadat, majd válaszd ki, hogy 2 emberre szeretnél jegyet venni.
Ezután automatikusan átkerülsz a jegyvásárlási felületre.
Fontos tudni, hogy Madridista Premium kártya kötelező a vásárláshoz, és kártyánként maximum 1 további személynek vehetsz jegyet.
Tapasztalataim szerint a jegyek gyorsan fogynak. Például a Las Palmas mérkőzésre szinte alig volt szabad hely, így gyorsan kellett dönteni. A Salzburg elleni mérkőzésnél viszont már tudtam válogatni a helyek között.
Végül egy tipp: mielőtt ténylegesen vásárolnál, érdemes előzetesen végigpróbálni az Entradas.com működését, hogy ne a vásárlás pillanatában kelljen megtanulni, hogyan működik az oldal.
Ezek voltak a jegyeink a Salzburg elleni meccsre
GRADA BAJA FONDO SUR - ez pont a pálya mellett van, Sector: 24, Fila: 0005 , Asiento: 0015, Fila: 0005 , Asiento: 0021
Ha van bármilyen kérdésetek, privátban szívesen válaszolok mindenkinek!