Utazás Madridba

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Utazás Madridba

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. január 26., vasárnap 17:46

J. Dee írta: Sziasztok,

Az eredeti tervek megváltoztak, így az ajándékba kapott 2 belépőmből az egyik feleslegessé vált. A jegy bent van a PassWallet appban, ha el akarom adni, akkor a vevőnek onnan meg tudom osztani, vagy a visszaigazoló mailt továbbküldeni, ez eladható így?

Ugyanitt, ha vkit érdekel, akkor Real-Valencia meccsre szól (április 5-6): VIP SILVER, 3ER anf lat este, sector 636. Hospitality service will begin two hours before the match in a hospitality area located at the Space La Salle (on Calle Juan de la Salle, 4).
325 euro volt az eredeti vásárlás ára, annál vmivel kevesebbért vihető :)

Köszi
lestat írta: Na srácok kérdés aki már volt kint meccsen stb.

Az áprilisi Valencia elleni meccsel szemezek hogy életemben elöször kimegyek. Kis városnézés is persze stb.

Kérdés, érdemes lefoglalni repjegyet+szállást már most Januárban vagy várjak amikor fix lesz a dátum?
Alapból 6.-ára van kiirva de még nincs komfirmálva. Viszont én 5.-én mennék amugyis. Szóval ezen nem aggódom inkább az jobban aggaszt mi lesz ha nem jut jegy stb.
Van Madridista kártyám már két éve kb szóval remélem hasznát veszem majd. :D
Ti beszéljetek egymással! :kalapos:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

nofain
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: nofain » 2025. január 24., péntek 20:28

Sziasztok! Végre nekem is sikerült eljutnom két mérkőzésre, és mindkétszer nagyon jó helyre kaptam jegyet: a fehér mezes szurkolók (Grada Fans RMCF) mellé, a kapu mögé. 150-150 euró volt/meccs. Az első alkalommal a 17-23. sorban ültünk, ami egy kicsit magasabban volt, a második alkalommal pedig az 5. sorba szóló jegyet kaptam, ami a valóságban a 3. sorban volt.

Mind a négy jegyet az entradas.com weboldalon vásároltam, ami ugyanolyan jegyet ad, mint a hivatalos Real Madrid oldal. Egy fontos dolog, amire érdemes figyelni: az Entradas weboldalon egy órával hamarabb indul a jegyértékesítés, mint a hivatalos oldalon - mindkét mérkőzésre, és a hivatalos oldalra már a jegyeladás előtt, több órás sort írt, az entradason pedig 1 órával előtte körülbelül 45 percet, ami pont tökéletes volt, de aki biztosra akar menni, megéri már előtte 2-3 órával ottlenni az entradas oldalán, és több böngészőből, telefonról, tabletről nézni, hogy hova dob be.

A vásárláshoz szerintem ez a legjobb módszer:

Az Entradas oldalán időben be kell állni a sorba (kb. 15 perccel a jegyértékesítés előtt), hogy biztosan ne dobjon ki az oldal.
Eleinte még nem jelenik meg a Madridista Premium bejelentkezési felület, de pontosan akkor, amikor az értékesítés elkezdődik, ez az opció elérhetővé válik, addig kell nyomni a refresht, amíg a Socio opció fölött megjelenik a Madridista Premium.
Gyorsan írd be a Madridista kártyaszámodat és jelszavadat, majd válaszd ki, hogy 2 emberre szeretnél jegyet venni.
Ezután automatikusan átkerülsz a jegyvásárlási felületre.
Fontos tudni, hogy Madridista Premium kártya kötelező a vásárláshoz, és kártyánként maximum 1 további személynek vehetsz jegyet.

Tapasztalataim szerint a jegyek gyorsan fogynak. Például a Las Palmas mérkőzésre szinte alig volt szabad hely, így gyorsan kellett dönteni. A Salzburg elleni mérkőzésnél viszont már tudtam válogatni a helyek között.

Végül egy tipp: mielőtt ténylegesen vásárolnál, érdemes előzetesen végigpróbálni az Entradas.com működését, hogy ne a vásárlás pillanatában kelljen megtanulni, hogyan működik az oldal.

Ezek voltak a jegyeink a Salzburg elleni meccsre
GRADA BAJA FONDO SUR - ez pont a pálya mellett van, Sector: 24, Fila: 0005 , Asiento: 0015, Fila: 0005 , Asiento: 0021

Ha van bármilyen kérdésetek, privátban szívesen válaszolok mindenkinek! :)

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 23., csütörtök 17:36

Ja nem autohoz nem ragaszkodom en max taxira gondoltam.

Igen inkabb majd tomegkoekedessel mennek csak ismerem magam repulo ut utan semmi kedvem bolyongani egybol csak le akarok pakolni a szallason :lol:

De koszi a tippeket! Mindenkepp tomegkozlekedes lesz hogy magaba szivjam a varos hangulatat.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. január 23., csütörtök 15:15

Muszi05 írta:
lestat írta: Jogos jogos.

1fö.
Reggelihez nem mondom hogy ragaszkodok de ha van az nem baj.
Arkategoria meg olyan 300-500€. 3 ejszaka.
Igazabol az egyetlen elkepzelesem hogy ne legyen kurva messze a repter kb max 30p kocsival es valahol a belvaros korul vagy jo megkozelitheto legyen.

Stadionhoz meg igy vagy ugy eljutok ugy vagyok vele.
Az autóbérléshez ragaszkodsz? Amikor mi voltunk mindig vettünk egy hetes tömegközlekedős bérletet és mivel tök jó a közlekedés így a Barajasról is metróztunk, a városban is metróztunk és a stadion előtt is van pont egy metró megálló! Igazából a szállást próbáltuk a tömegközlekedéshez igazítani... Csak egy ötlet! :)
10jegyes megoldást javaslom, sokkal olcsóbban közlekedsz vele.

Muszi05

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2025. január 23., csütörtök 13:43

1fö.
Igazabol az egyetlen elkepzelesem hogy ne legyen kurva messze a repter kb max 30p kocsival es valahol a belvaros korul vagy jo megkozelitheto legyen.

Az autóbérléshez ragaszkodsz? Amikor mi voltunk mindig vettünk egy hetes tömegközlekedős bérletet és mivel tök jó a közlekedés így a Barajasról is metróztunk, a városban is metróztunk és a stadion előtt is van pont egy metró megálló! Igazából a szállást próbáltuk a tömegközlekedéshez igazítani... Csak egy ötlet! :)
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 23., csütörtök 12:01

Köszi köszi. :agree:
Következö napokban beleásom magam.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 23., csütörtök 11:46

1fö.

Ateneo Puerta del Sol, megvan nagyjabol 500 korul reggelivel. Ez egy harom csillagos szalloda.
Hasonlo kategoria a Sancho hotel, reggeli nelkul 450 korul.

Hotel Mediodia, egy szerenyebb szallas, talan ket csillag, 350 korul, csak szoba, harom ej.

Amit tegyel meg, hogy ha mondjuk bookingon nezed az arakat, akkor nezd meg kozvetlen a honlapon is, sokszor jobb egy-egy aktualis promo miatt.

+ha nem feltetlen szalloda, hanem apartman is jo, akkor kinyilik az ollo.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 22., szerda 16:05

Repter patika, mert nuevos ministeriostol kozvetlen metroval kijutsz 15 perc alatt kb.

Ui: Repteren nyilt Real Madrid Cafe. Ha birod a capuccinot, a habra raknak Real Madrid cimert. 3,4 euro.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 22., szerda 15:49

Jogos jogos.

1fö.

Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 22., szerda 15:35

lestat írta: Na repjegy megvan de még egy kis segitséget kérnék főleg azoktól akik többször voltak esetleg.

Szállást hol érdemes foglalni,mármint ha konkrét hotel neveket betudtok dobni azt megköszönöm.
Nyilván probálok a belvároshoz közeliket nézni de túl sok az opcio stb :D

Előre is köszi!
Par tampont jol jonne. Hany fo, elkepzeles arkategoriaban? Ragaszkodtok-e valamihez, mint pl reggeli?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 22., szerda 15:17

Na repjegy megvan de még egy kis segitséget kérnék főleg azoktól akik többször voltak esetleg.

Szállást hol érdemes foglalni,mármint ha konkrét hotel neveket betudtok dobni azt megköszönöm.
Nyilván probálok a belvároshoz közeliket nézni de túl sok az opcio stb :D

Előre is köszi!
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 15:17

Azert a stadion kornyeken meg mindig nagy a gane. Tormelek, ocska kordonok. Dolgoznak meg kemenyen.

Etterem mar van. Mondjuk azt nem tudom, hogy latszik barmi a palyabol vagy sem. Regi stadionban lattad a palyat kaja kozben.

Meg valami Mahou plaza lesz, de az nincs nyitva.

Van meg melo.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 18., szombat 16:44

Realista24 írta: Ah, akkor sima, marmint az erkezes. A tobbit meg tudod oldani biztositassal, kis felarert cserebe, hogy nyugodtan aludj :mrgreen:
Okés köszi köszi!
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 18., szombat 16:00

Ah, akkor sima, marmint az erkezes. A tobbit meg tudod oldani biztositassal, kis felarert cserebe, hogy nyugodtan aludj :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 18., szombat 15:29

Realista24 írta:

Az áprilisi Valencia elleni meccsel szemezek hogy életemben elöször kimegyek. Kis városnézés is persze stb.

Kérdés, érdemes lefoglalni repjegyet+szállást már most Januárban vagy várjak amikor fix lesz a dátum?
Alapból 6.-ára van kiirva de még nincs komfirmálva. Viszont én 5.-én mennék amugyis. Szóval ezen nem aggódom inkább az jobban aggaszt mi lesz ha nem jut jegy stb.
En elso korben inkabb azon aggodnek, hogy szombaton mesz, es ha mondjuk szombaton delutan lesz a meccs, es a ryanair megcsuszik, akkor hiaba van jegyed, nem ersz oda.

Itt latom az elso rizikot.

Jegy: itt mindig az a kerdes, hogy mi a keret..ha van love, lesz jegy. :mrgreen: Kicsit komolyabbra forditva, kiemelt meccs, Valenciat ugye most utaljuk nagyon, szoval biztos oriasi lesz a kereslet. Amit tehetsz, hogy dobsz egy biztositast amikor megveszed a repjegyeket, a szallast lemondhato opcioval foglalod, es akkor minimalis a buko, ha ugy alakul.
6:30 ra néztem jegyet aer lingussal.(Dublinból megyek) Ha csuszik is 3 órát(ők hálisten nem nagyon szoktak) ne adj isten egy délután 2 kor kezdődő meccsre is oda érhetek legrosszabb esetben úgy számoltam.

Igen én is ezért szavaztam rájuk mert most gecire rühellem őket. :lol:
De akkor a jegy vásárlás mindenképp necces ugy látom. Ilyen kisebb csapatok ellen már nem szivesen mennék mert nem a B csapatot akarom nézni.
Nem kizárt hogy rááldozok 300 Eurot is de azért ha lehet olcsobban vennék jegyet.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 18., szombat 15:19

En elso korben inkabb azon aggodnek, hogy szombaton mesz, es ha mondjuk szombaton delutan lesz a meccs, es a ryanair megcsuszik, akkor hiaba van jegyed, nem ersz oda.

Itt latom az elso rizikot.

Jegy: itt mindig az a kerdes, hogy mi a keret..ha van love, lesz jegy. :mrgreen: Kicsit komolyabbra forditva, kiemelt meccs, Valenciat ugye most utaljuk nagyon, szoval biztos oriasi lesz a kereslet. Amit tehetsz, hogy dobsz egy biztositast amikor megveszed a repjegyeket, a szallast lemondhato opcioval foglalod, es akkor minimalis a buko, ha ugy alakul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 18., szombat 15:04

Mondjuk en Penan keresztul veszem a jegyet mindig, de a repjegy es szallast mindig elore intezem. Legrosszabb esetben varost nezel, stadiontura, stb.

De ha varsz es elszallnak a repjegyek, meg a szallasok is kuka, akkor eleg nagyot lehet bukni.

Ui: epp ulok a repteren. Keszuljetek. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 18., szombat 14:53

Na srácok kérdés aki már volt kint meccsen stb.

Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 12., vasárnap 23:17

Már csak te hiányzol Carlonak.
Még valami? Sáskák, földrengés? :mrgreen: :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 12., vasárnap 23:13

Remy írta: Na, jegy pipa. Kíváncsi leszek, hogy milyen hangulatban lesz a csapat jövő vasárnap. :lol: Mondjuk 4. hazai meccsemen már jó lenne hazai gólt is látni. :kalapos:

0-1
0-0
0-0
Hogy egy klasszikust idézzek:

Az kom gec

:lol:

Vissza: