Én sem tartom őt túl sokra,és nagyon nem lennék elégedett,ha hozzánk igazolna.A vele kapcsolatos hírek kb. akkora aggodalmat váltanak ki bennem,mint tavaly a L.Biglia-val kapcsolatos pletykák. Ráadásul a Sevillából nem fogunk olcsón igazolni,szerintem amennyiért elengednék Kondogbiát,annyiért találunk egy jobb képességű embert is bőven.
A francia 20 éves. Biblia meg volt vagy 26 éves. Hogy lehet összehasonlítani a kettőt? Ha jön Kondingbia, első körben kiegészítő ember lehet jó eséllyel. Sevillából meg hoztunk 3 millióért egy kapust, aki jobb mint a Casillas.
Azokkal az igazolásokkal van gond, akik 23-24 éves korukra is nagyjából középszerűek. Ha 20 év körüli, és még nem bizonyított sokat, de tehetségesnek tűnik, akkor jöhet, ha már idősebb, de bizonyítottan top játékos, jöhet. A kettő közötti tölteléket kell erősen meggondolni. Viszont egy 30 év körüli tapasztalt támadót hoznék, ha végül nem jön komoly csatár(ilyen Lisandro López szerűt).
Adebayor meg eléggé összecsúszott, véletlenül se nagyon talál kapuba, viszont magas a fizuja.
Szerintem most csak bartel uzletben tudnank minosegi jatekost igazolni. Van par keresett jatekosunk akik jo csere alap lehetne masert. Csak nem tudom, h ebben gondolkodnak a vezetok v csak penz szamit naluk.
Nem akkora divat a játékoscsere, mint ahogy azt sokan szeretnék...Kicsi az esély, hogy a két csapat pont egymástól akar játékost, ráadásul a két játékos is pont a másik csapathoz menne szívesen.