Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
1-0ra vezetett már a Barca, a Real meg kihagyott mindet és kaptunk még egyet... nem azon a gólon múlt, korábban csesztük el a meccset.... ezért is felesleges azt a vereséget Lopez nyakába varrni...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem hibázott, csak ugye a szimpátia nagy úr.hehe írta:azt meséld már el, hogy milyen lopez hiba miatt kaptunk mi ki a barcától? érdekelne.Amúgy meg nem az a lényeg, hogy a Barca ellen a bíró meg Carlo miatt kaptunk ki, hanem López sorsdöntő hibája.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azt meséld már el, hogy milyen lopez hiba miatt kaptunk mi ki a barcától? érdekelne.Amúgy meg nem az a lényeg, hogy a Barca ellen a bíró meg Carlo miatt kaptunk ki, hanem López sorsdöntő hibája.
Idén szerintem López sem azt hozza, amiért tavasszal sansza sem volt Casillasnak. Viszont Casillas sem túl meggyőző... Mondjuk lehet ő a szokatlan meccs hiány és komoly önbizalom visszaesés miatt ilyen.
Amúgy meg nem az a lényeg, hogy a Barca ellen a bíró meg Carlo miatt kaptunk ki, hanem López sorsdöntő hibája.
Amúgy meg nem az a lényeg, hogy a Barca ellen a bíró meg Carlo miatt kaptunk ki, hanem López sorsdöntő hibája.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Alapesetben igazad van, de most Casillas -újra - alapkezdővé tételéről van szó. Márpedig mindent meg fognak tenni, és mindenbe bele fognak kapaszkodni, hogy újra ő legyen a kapuban.Mintha a cleansheet csak a kapuson múlna... A védekezésünk elég gyatra idén, így nehéz a kapusoknak cleansheeteket produkálni. A gólokban meg nem volt benne, max Alexis Sanchez góljában, bár az a meccs sem Lopez lelkén szárad, hanem sokkal inkább Carloén meg a bíróén.
Mindezt írom úgy, hogy egyik mellett sem teszem le a voksomat 100%-ban.
Én erre számítok, aztán majd meglátjuk. Mindegy ki fog védeni, de aki ott lesz, az legyen élete formájában, mert ebben a csapatban ott van a Tizedik lehetősége már az idén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mintha a cleansheet csak a kapuson múlna... A védekezésünk elég gyatra idén, így nehéz a kapusoknak cleansheeteket produkálni. A gólokban meg nem volt benne, max Alexis Sanchez góljában, bár az a meccs sem Lopez lelkén szárad, hanem sokkal inkább Carloén meg a bíróén.Realista24 írta:Volt fél éve eldönteni mit akar és le kell tenni a voksát.Casillas lesz, nem kérdés. Lópeznek több cleansheet kellett volna, hogy egyáltalán legyen esélye. Szerintem.szerintem egyértelmű mindenki számára, hogy lopez.
nincs miről beszélni.
Nálam egyértelműen Lopez lenne a bajnokság + BL kapus, az egyenes kieséses szakasz már túl rizikós a kapuscserére. Ha Lopez a BL-ben bakizni fog, az védhető, de ha Iker bakizni fog az egyértelműen Carlo hibája lesz. Ezt a rizikót ő nem vállalhatja fel.
Ancelotti sok dologban töketlen, tegnap sem kellett volna CR-nek pályán lennie, sőt a cserepad játszhatott volna végig. A kapuskérdésben is töketlen. Lehet azzal mentegetőzni, hogy jó pedagógus, megpróbálja minden játékosának az igényeit figyelembe venni, de van egy határ. Azt nem szabad, hogy átlépje. A rizikós döntései eddig bejöttek, kérdés, mikor fogy el a szerencséje.Ancelottinak a következő hetekben kellesz tökösnek lennie
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Volt fél éve eldönteni mit akar és le kell tenni a voksát.
Casillas lesz, nem kérdés. Lópeznek több cleansheet kellett volna, hogy egyáltalán legyen esélye. Szerintem.szerintem egyértelmű mindenki számára, hogy lopez.
nincs miről beszélni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
bizony a talaj...épp az első gólnál kapcsolódtam be a meccsbe...mondhatni megvártak ...és egyből mondtam hogy ennyi erővel szántáson is játszhatnának
a kapus kérdést megint nem értem...innentől kezdve ugyan annyira lesz foglalkoztatva mind a két kapus, lopez bajnokságban, iker bl+kupa...Carlo ezt már ezerszer kijelentette, és kétlem hogy hirtelen változtatna, kár is hetente felhozni
a kapus kérdést megint nem értem...innentől kezdve ugyan annyira lesz foglalkoztatva mind a két kapus, lopez bajnokságban, iker bl+kupa...Carlo ezt már ezerszer kijelentette, és kétlem hogy hirtelen változtatna, kár is hetente felhozni
- hehe
szerintem egyértelmű mindenki számára, hogy lopez.besteve7 írta:Ancelottinak a következő hetekben kellesz tökösnek lennie, vagyis kapuskérdésben mindenképp, mert eddig minden szép és jó volt, de ha a BL prioritás, és hát miért is ne lenne az, el kell dönteni ki az első számú kapus és övé a bajnoki és BL meccsek, a másodiké a kupa, mert ez így tavasszal nem mehet tovább, hogy Casillas havonta véd 1-2 meccset(szezon szempontjából a legfontosabbak is).
nincs miről beszélni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ancelottinak a következő hetekben kellesz tökösnek lennie, vagyis kapuskérdésben mindenképp, mert eddig minden szép és jó volt, de ha a BL prioritás, és hát miért is ne lenne az, el kell dönteni ki az első számú kapus és övé a bajnoki és BL meccsek, a másodiké a kupa, mert ez így tavasszal nem mehet tovább, hogy Casillas havonta véd 1-2 meccset(szezon szempontjából a legfontosabbak is).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Illetve a a meccs utáni nyilatkozatból is kiderül, hogy csak a rekord miatt volt a pályán. Utólag visszatekintve mondhatjuk, hogy megérte, de ha rásérül ezen a frankó talajon, akkor....CR nem tudom mióta nem játszott, pihent eleget. Nem vénember, bírja a gyűrődést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
remélem akkor is ezt mondtad, amikor simán leszedték a pályáról az elmúlt évek béellelődöntőibenCR nem tudom mióta nem játszott, pihent eleget. Nem vénember, bírja a gyűrődést.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
CR nem tudom mióta nem játszott, pihent eleget. Nem vénember, bírja a gyűrődést. Az egyéni rekordokat meg ne vegyük már el a játékostól. Ha ott a lehetőség hajrá.
Jövőhéten a kupában úgyis megint a fiatalok tolják gondolom, ott pihenhet megint. + elvileg nem is léphet pályára.
Jövőhéten a kupában úgyis megint a fiatalok tolják gondolom, ott pihenhet megint. + elvileg nem is léphet pályára.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
CRnek ott az esélye a rekordra... és jól ismerjük CR-t...
Ibrával most állnak azonosan és Ibra tuti fog gólt lőni...
persze én csalódnék a legnagyobbat CRben, a nem játszana, de sztem már ő is szeretne játszani, annyira nem volt komoly a sérülése, bőven kitudta már pihenni, sőt....
Ibrával most állnak azonosan és Ibra tuti fog gólt lőni...
persze én csalódnék a legnagyobbat CRben, a nem játszana, de sztem már ő is szeretne játszani, annyira nem volt komoly a sérülése, bőven kitudta már pihenni, sőt....
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Abszolút egyetértek hehével. CR ne játsszon idén, max a Valencia ellen, de a többi meccs az legyen felejtős. Tavaszra kell CR nem ma a dánok ellen. Én egyébként full cserepaddal állnék ki, max Bale-t kezdetném, hogy fusson egy kicsit, de Xabi, Modric, Benzema, Marci, CR szigorúan pad, mert nekik a toppon kell lenniük tavasszal.hehe írta:hagyjad már ezt a dzsesszitHa tényleg így állunk fel, akkor jajj a dánoknak Viszont én Benzema helyett feltenném Jesét, aztán szigorúan a 60. percben behoznám a franciát. Fél óra kell neki is. A többivel egyetértek.
minél többet nyomatni a BBC-t, tavasszal nekik kell elhozni a 10.-et.
de ha már a kisgyerekeket is akarod játszatni, akkor egyértelműen céronaldo helyén kellene, fakkomnak kell, hogy egy tétnélküli semmi meccsen kiújuljon a sérülése.
nálam céronaldo idén már nem játszik, mehet pihenni meg aranylabdagálára, nem akarom azt látni, hogy már lépni alig bír, védelmet megbontani meg pláne nem, amikor igazán kell és igazán számít, mondjuk egy béellelődöntőben.
- hehe
hagyjad már ezt a dzsesszitHa tényleg így állunk fel, akkor jajj a dánoknak Viszont én Benzema helyett feltenném Jesét, aztán szigorúan a 60. percben behoznám a franciát. Fél óra kell neki is. A többivel egyetértek.
minél többet nyomatni a BBC-t, tavasszal nekik kell elhozni a 10.-et.
de ha már a kisgyerekeket is akarod játszatni, akkor egyértelműen céronaldo helyén kellene, fakkomnak kell, hogy egy tétnélküli semmi meccsen kiújuljon a sérülése.
nálam céronaldo idén már nem játszik, mehet pihenni meg aranylabdagálára, nem akarom azt látni, hogy már lépni alig bír, védelmet megbontani meg pláne nem, amikor igazán kell és igazán számít, mondjuk egy béellelődöntőben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha tényleg így állunk fel, akkor jajj a dánoknak Viszont én Benzema helyett feltenném Jesét, aztán szigorúan a 60. percben behoznám a franciát. Fél óra kell neki is. A többivel egyetértek.tubatibi írta:------------------Casillas-----------------------
-------Pepe-------------------Nacho----------
Carvajal---------------------------------Marcelo
--------------------Alonso-------------------------
----------Modric------------Isco-------------------
Bale---------------------------------------C.Ronaldo
---------------------Benzema-------------------------
csapassuk :Đ
aztán jöhet Illarramendi, Jesé, Di Maria
CR gólokat akarok, a többi mellékes a mai nap
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az első hely megvan, teljesen felesleges lenne a nagy játékosokat fárasztani...
Iker-Arbeloa, Pepe, Nacho, Marcelo-Illara,Casemiro,Modric-DM,Jesé,CR
65. perc körül lekapnám Jesét és mehet Benzema a helyére hogy a hétvégi bajnokira rákészüljön, ugyan így tennék egy DM-Bale cserét és vagy Iscot vagy Xabit küldeném még pályára
Iker-Arbeloa, Pepe, Nacho, Marcelo-Illara,Casemiro,Modric-DM,Jesé,CR
65. perc körül lekapnám Jesét és mehet Benzema a helyére hogy a hétvégi bajnokira rákészüljön, ugyan így tennék egy DM-Bale cserét és vagy Iscot vagy Xabit küldeném még pályára
------------------Casillas-----------------------
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Pedig nyugodtan bővíthették volna most a keretet egy-két fiatallal, ugye nem játszik bajnokit ezen a héten a Castilla.oroszisti írta:Viszont most látom hogy nincs védő a Castillából ...
Mindegy igazából bármilyen csapattal állunk fel nyerni kell.
Így van, nem lehet probléma a győzelem megszerzése.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!