Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez gondolom azért van mert, amint valaki ùgy alkot véleményt a brazilokról ahogy neki nem tetszik akkor olyan hozzászólásokat nyom amit az olyanok akik nem ismerik nehezen tolerálják... Én nem válaszoltam pl mert tudom, hogy annak nem lett volna jó vége, csak azért mert nekem más a véleményem mint neki... Hogy lehet ilyet mondani, hogy Bale egy kupac szar...de komolyan!!?? Ez legalább annyira normális vélemény mint az, hogy szerintünk Neymar az...
-
- Kedvenc játékosaid: iniesta
- Kedvenc csapatod: barcelona
Na jó ezt nem biztos, hogy értem.Neymar nyeri a kupákat?Ez marhára nem volt jó hasonlat.h3x0r írta:Arsenalos haverjaim is eveken keresztul ezt mondtak, hogy nekik nem fontosak a kupak, csak az hogy milyen szepen jatszanak.. Ma mar nem igy gondoljak. Magasrol tesznek a jatekra es csak nyerni szeretnenek valamit.morzsolt írta: És az mit számít, hogy és hol teljesítettek?Engem az érdekel most hogyan játszanak és nekem sokkal közelebb áll a szívemhez Neymar játéka mint Bale-é.És akkor is ezt fogom mondani(feltéve ha így folytatja Neymar) ha Bale 10-15 góllal többet szerez.
Engem nem érdekel melyikük teljesít jobban, sőt ha a mai szemmel nézem, akkor Balenek kell jobbnak lennie mert ő volt a drágábbKerlon írta:Én elfogadom, hogy Neymar játéka hozzád közelebb áll, de szerintem nem teljesít jobban. Egyik se teljesít kiemelkedően és rendszeresen jobban, de én a walesit ütőképesebbnek érzem. Arról nem is beszélve, hogy a brazil egész nyáron együtt készülhetett a csapatával míg Bale augusztus végén kezdte el a felkészülés érdemi részét kisebb sérülésekkel bajlódva.
Abban igazat adok, hogy Neymar érhet el annyit, mint CR, de szerintem a portugál max a műeséseivel volt ilyen ellenszenves fiatalon. Az arca már a sikerek után kezdett el duzzadni.
hehevel meg nem kívánnék foglalkozni, mert ritka különleges élőlény
de most komolyan, nem érdekel lehet jobb Bale is, nekem már Neymar lopta be magát a szívembe.
Először is hatalmas csodálattal nézek Cé-re, attól függetlenül is, hogy nem kedvelem.DE!Épp az, hogy Ronaldo mostanában kezdett szimpatikus lenni és ennyi idősen sokkal ellenszenvesebb volt mint most Neymar.Azt akarom ebből kihozni, hogy ha Neymar ezzel a tehetséggel(ami kétségkívül van neki) ilyen alázattal, akarattal és a foci iránti szeretettel folytatja tovább, rengeteg örömet fog szerezni a barca szurkolóknak, de állítom még R.M.C.F is fog miatta egy sanda mosolyt előcsalni.Én nem mondom, hogy ő a legjobb.Nem mondom, hogy jobb mint Bale.Nem mondom, hogy lesz Cé vagy Messi szintjén.Nem mondom, hogy minden jó amit csinál.DE igenis vannak nagyon jó dolgai és azt kell, hogy mondjam még nagyon fogjátok utálni, mert lesz még neki megpattanós gólja ellenetek.
hehe meg érdekes stílusban, enyhe brazil fétisben, de egyáltalán nem beszél hülyeségeket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért kell személyes hadjáratot indítani hehe ellen csak azért, amiért többre tartja Neymart, vagy szívesebben nézi? Miért kell rögtön így nekitámadni?
Aztán majd csodálkoztok mikor repkednek a figyelmeztetések a burkolt személyeskedés miatt.
ON:
Szezon végén vonnék le következtetést a két játékos teljesítményét illetően. Előbb nincs értelme. Most még csak a bemelegítés zajlik.
Aztán majd csodálkoztok mikor repkednek a figyelmeztetések a burkolt személyeskedés miatt.
ON:
Nem gond, csak páran sokszor úgy gondolják, hogy minden cikk saját szülemény, és összemossák a dolgokat.Realista
Jogos.
Még véletlenül sem állt szándékomban degradálni akárkit is a cikk miatt, de eleve a cikk Neymar gólpasszait kihagyta, akkor 12 volt.(már ha ennyire fontosak a számok).csak említésképp.de tényleg no offense.bocsi
Szezon végén vonnék le következtetést a két játékos teljesítményét illetően. Előbb nincs értelme. Most még csak a bemelegítés zajlik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én elfogadom, hogy Neymar játéka hozzád közelebb áll, de szerintem nem teljesít jobban. Egyik se teljesít kiemelkedően és rendszeresen jobban, de én a walesit ütőképesebbnek érzem. Arról nem is beszélve, hogy a brazil egész nyáron együtt készülhetett a csapatával míg Bale augusztus végén kezdte el a felkészülés érdemi részét kisebb sérülésekkel bajlódva.
Abban igazat adok, hogy Neymar érhet el annyit, mint CR, de szerintem a portugál max a műeséseivel volt ilyen ellenszenves fiatalon. Az arca már a sikerek után kezdett el duzzadni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
hehe eloszor brazil es csak utana madrid szurkolo.morzsolt írta:hehe válaszát szerettem volna én is megfogalmazni valahogy, pedig ő madrid szurkoló.
Arsenalos haverjaim is eveken keresztul ezt mondtak, hogy nekik nem fontosak a kupak, csak az hogy milyen szepen jatszanak.. Ma mar nem igy gondoljak. Magasrol tesznek a jatekra es csak nyerni szeretnenek valamit.morzsolt írta: És az mit számít, hogy és hol teljesítettek?Engem az érdekel most hogyan játszanak és nekem sokkal közelebb áll a szívemhez Neymar játéka mint Bale-é.És akkor is ezt fogom mondani(feltéve ha így folytatja Neymar) ha Bale 10-15 góllal többet szerez.
akkor nyugodtan lehet nezni barca meccsekethehe írta:bale perpill mezőnyben egy kupac szarnál valamivel több, aki szórakozni akar és latinos örömfocit akar látni, az neymart fog nézni, nem gareth bale-t.
-
RealistaRealista24 írta:Megvan a cikk, egy szót ragadnék ki belőle:
Forrás: marca.com
Jogos.
Még véletlenül sem állt szándékomban degradálni akárkit is a cikk miatt, de eleve a cikk Neymar gólpasszait kihagyta, akkor 12 volt.(már ha ennyire fontosak a számok).csak említésképp.de tényleg no offense.bocsi
hehe válaszát szerettem volna én is megfogalmazni valahogy, pedig ő madrid szurkoló.Kerlon írta:nem falábú, de nyomorék. Ritka ellenszenves játékos. Még ellenszenvesebb a média által keltett bálványozása.
Szóval, Ronaldo azt hiszem 28 éves, ráadásul, a Te nézőpontodból, mivel ő már tett le valamit az asztalra "megteheti".Megjegyzem Ő ennél sokkal rosszabbul viselkedett a pályán ennyi idősen.Kerlon írta: már előtte te keltetted az iróniáddal. Más kérdés, hogy C már letett nem keveset az asztalra, miközben a brazil hülyegyereknél az eddig elért legnagyobb teljesítménye, hogy vert egy mester 3ast a parkoló pályán lévő Celticnek.
És az mit számít, hogy és hol teljesítettek?Engem az érdekel most hogyan játszanak és nekem sokkal közelebb áll a szívemhez Neymar játéka mint Bale-é.És akkor is ezt fogom mondani(feltéve ha így folytatja Neymar) ha Bale 10-15 góllal többet szerez.Kerlon írta:morzsolt, nem azért jobb Bale, mert volt 3 hónap után egy jó meccse(nyári alapozás nélkül), hanem azért, mert a PL legjobbja volt míg Neymar bohóckodott a brasileiroban. Ráadásul sokkal meggyőzőbb az eddigi teljesítménye is. Neymart éltették a Real ellen is, de akkor se volt nagy durranás... Volt egy megpattanó lövése meg egy gólpassza, amit Sanchez remek megmozdulásának köszönhetett.
kicsit erős megfogalmazás, de pontosan így gondolom.hehe írta: bale perpill mezőnyben egy kupac szarnál valamivel több, aki szórakozni akar és latinos örömfocit akar látni, az neymart fog nézni, nem gareth bale-t.
Oda írtam, hogy nem a 3 gólja miatt.Bőven a legjobbak között van(sőt szerintem a legjobb) a csapatból idén és ez emgsüvegelendő, számomra óriási öröm, hogy nálunk játszik, mert egyrészt nagyon pozítívan csalódtam mert amit tesz alázattal teszi és nem is akárhogy.Persze van hova fejlődnie, de bőven többet ad mint Ti látjátok, beállítjátok.senki nem mondta, hogy Bale rossz játékos, sőt jobban elismerik a barcások Balet mint Ti a brazilt.De nekem Neymar áll a szívemhez közel.nem kell mindig jobbat hirdetni.Vagy tudod mit, legyen jobb Bale,komolyan.Engem nem zavar amíg Neymar így játszik és a Barcában.sander írta: Azért ennyire szerintem te se legyél elvakult. Majd akkor derül ki hogy melyik érte meg jobban hogyha a nagy meccseken is jó teljesítményre képesek. Engem személy szerint nem nagyon fogott meg hogy Neymar 3 gólt lőtt a Celtic ellen mert nem egy nagy csapatról beszélünk. De Bale sem hogy hármat lőtt a Valladolid-nak. Amire pedig te gondolsz mármint a cikkre csupán szerintem egy érdekes statisztika ami azért került ki mert mindenki oda van Neymar-ért pedig a számok alapján Bale sem rossz játékos.
Én azért még annyit hozzá tennék hogy (és szerintem ezt a Barcások is belátják) Neymarnak valamivel könnyebb dolga van mert ő már egy kész csapatba érkezett ahol a kezdő tizenegyben a tavalyihoz képest alig volt változás... ahhoz képest pedig Madridban elég jól kicserélődött a keret. A gólos dolog meg annyit hogy az emberek jobban emlékeznek a gólokra mint arra hogy mi történt azon a meccsen. Lehet hogy most élmény nézni a srácot meg minden de ha egyszer visszavonul és eltelik egy kis idő akkor te sem fogsz minden cselére emlékezni, de arra lehet hogy jobban hogy az első mesterhármasát a Celtis ellen érte el.
Zidane,Ronaldinho két név.kell többet modnanom?rájuk se a gólok miatt emlékszünk.isten ments, hogy hozzájuk hasonlítsam csak tegyük tisztába a dolgokat.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ízlések és pofonok...nekem is nagyon ellenszenves ez a Neymar gyerek,de elismerem ,hogy valóban érzi a bugit, de ennyi, tehetséges, majd egyszer talán lesz belőle valami. CR és Bale a mai modern foci tökéletes kivitelezése, erősek ,gyorsak jól lőnek jól fejelnek, harciasak stb stb, én ezt már sokkal többre értékelem, mint azokat akik megpörgetik a tökükön is a labdát,aztán a második csel után elsodorják őket...Neymar ügyes gyerek de nincs a helyén kezelve, úgy van kezelve mint Messi vagy Cé amikor még szart se tett le az asztalra, jaj de a hatalmas konfederációs kupa, ami minden focista álma... Egyenlőre ez a Neymar gyerek az előző(kaká) vagy azelőtti(Fenomén,Dinho... még leírni is fáj...) brazil generációnak a cipőjét sem nyalogathatná.De amit nem lehet elvenni tőle az az ,hogy valóban ügyes, a többi fölösleges felszopás csak a primitív média műve.
Nyugodjon meg mindenki mert Bale, sokkal hatékonyabb lesz mint Neymar, ezt már most lehet látni...jobban illik a Realba,Cé-vel jobb párost alkotnak mint Messi Neymarral, Hibának tartom,hogy Neymar a Barcát választotta, egy olyan csapat kellett volna neki ,ahol ő rá épül minden+nincs ekkora nyomás.
De mind1 is, akinek csak az a foci, hogy 20 kilós jampi gyerekek dekázgatnak,meg cselezgetnek az mást nem is fog értékelni.Nekem is tetszenek a fineszes megoldások, de ugyanúgy tudom értékelni amikor egy csapat megdöglik a pályán szakadt és sáros mezzel vonulnak le úgy ,hogy 90 percen át küzdöttek.Szerintem a mai Real a kettőnek az átmenete, vannak zseniális megoldások,de mellette óriási küzdő szelleme is van a csapatnak és ahhoz, hogy európa trónjára ülj mind2őre szükség van.
Nyugodjon meg mindenki mert Bale, sokkal hatékonyabb lesz mint Neymar, ezt már most lehet látni...jobban illik a Realba,Cé-vel jobb párost alkotnak mint Messi Neymarral, Hibának tartom,hogy Neymar a Barcát választotta, egy olyan csapat kellett volna neki ,ahol ő rá épül minden+nincs ekkora nyomás.
De mind1 is, akinek csak az a foci, hogy 20 kilós jampi gyerekek dekázgatnak,meg cselezgetnek az mást nem is fog értékelni.Nekem is tetszenek a fineszes megoldások, de ugyanúgy tudom értékelni amikor egy csapat megdöglik a pályán szakadt és sáros mezzel vonulnak le úgy ,hogy 90 percen át küzdöttek.Szerintem a mai Real a kettőnek az átmenete, vannak zseniális megoldások,de mellette óriási küzdő szelleme is van a csapatnak és ahhoz, hogy európa trónjára ülj mind2őre szükség van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt hiszem elég is lesz ebből.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Isten irgalmaz!hehe írta:az ilyenek miatt felesleges beszélgetnünk. nem érdemled meg, hogy szóba álljak veled.hülyegyereknél
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igen, tehát semmit nem csinált.Volt egy megpattanó lövése meg egy gólpassza, amit Sanchez remek megmozdulásának köszönhetett.
bezzeg mi, a real madrid
az ilyenek miatt felesleges beszélgetnünk. nem érdemled meg, hogy szóba álljak veled.hülyegyereknél
morzsolt, nem azért jobb Bale, mert volt 3 hónap után egy jó meccse(nyári alapozás nélkül), hanem azért, mert a PL legjobbja volt míg Neymar bohóckodott a brasileiroban. Ráadásul sokkal meggyőzőbb az eddigi teljesítménye is. Neymart éltették a Real ellen is, de akkor se volt nagy durranás... Volt egy megpattanó lövése meg egy gólpassza, amit Sanchez remek megmozdulásának köszönhetett.
már előtte te keltetted az iróniáddal. Más kérdés, hogy C már letett nem keveset az asztalra, miközben a brazil hülyegyereknél az eddig elért legnagyobb teljesítménye, hogy vert egy mester 3ast a parkoló pályán lévő Celticnek.ők, a másik oldal ugyanezt gondolja céronaldoról, úgyhogy felesleges itt kelteni a feszkót.
K
K
- hehe
ők, a másik oldal ugyanezt gondolja céronaldoról, úgyhogy felesleges itt kelteni a feszkót.Kerlon írta:nem falábú, de nyomorék. Ritka ellenszenves játékos. Még ellenszenvesebb a média által keltett bálványozása.
ronaldinhot sem a góljaiért szerette a világ...Lehet hogy most élmény nézni a srácot meg minden de ha egyszer visszavonul és eltelik egy kis idő akkor te sem fogsz minden cselére emlékezni, de arra lehet hogy jobban hogy az első mesterhármasát a Celtis ellen érte el.
bale perpill mezőnyben egy kupac szarnál valamivel több, aki szórakozni akar és latinos örömfocit akar látni, az neymart fog nézni, nem gareth bale-t.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
morzsolt írta:most elöször ér valamit?na ne.
bezzeg Bale az első jobb meccse után 3 hónapnyi itt lét alatt már jobb mint Neymar, legalabbis a madridom elfogulatlan cikke szerint.(ugye a barcások a nagyképűek, vakok).Géci, ajánlom nézz több barca meccset, hogy láss is valamit, ne csak beszélj a nagyvilágba.no offense.bár jobban belegondolva ne is nézz mert rájössz, hogy mennyivel jobb játékban a brazil mint a walesi(aki ettől óriási fogás volt).csak még mindig ott tartunk, hogy a laikusok szerint a gól számít csak.de mindegy is, én látom, hogy mennyire jó ez a gyerek és nem érdekel ha 20 gólnál nem lő többet, mert ad másban annyi pluszt, hogy ne érdekeljen, meg amúgy sem érdekel.de más az értékrendünk.ha Bale háromszor annyi gólt lőne sem cserélném el, mivel élmény nézni a játékát.(nem Bale érdemeit kisebbítve).
de azért jó lenne helyén kezelni a dolgokat.és nem, nem a 3 gólja miatt írom ezeket.
Azért ennyire szerintem te se legyél elvakult. Majd akkor derül ki hogy melyik érte meg jobban hogyha a nagy meccseken is jó teljesítményre képesek. Engem személy szerint nem nagyon fogott meg hogy Neymar 3 gólt lőtt a Celtic ellen mert nem egy nagy csapatról beszélünk. De Bale sem hogy hármat lőtt a Valladolid-nak. Amire pedig te gondolsz mármint a cikkre csupán szerintem egy érdekes statisztika ami azért került ki mert mindenki oda van Neymar-ért pedig a számok alapján Bale sem rossz játékos.
Én azért még annyit hozzá tennék hogy (és szerintem ezt a Barcások is belátják) Neymarnak valamivel könnyebb dolga van mert ő már egy kész csapatba érkezett ahol a kezdő tizenegyben a tavalyihoz képest alig volt változás... ahhoz képest pedig Madridban elég jól kicserélődött a keret. A gólos dolog meg annyit hogy az emberek jobban emlékeznek a gólokra mint arra hogy mi történt azon a meccsen. Lehet hogy most élmény nézni a srácot meg minden de ha egyszer visszavonul és eltelik egy kis idő akkor te sem fogsz minden cselére emlékezni, de arra lehet hogy jobban hogy az első mesterhármasát a Celtis ellen érte el.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megvan a cikk, egy szót ragadnék ki belőle:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem falábú, de nyomorék. Ritka ellenszenves játékos. Még ellenszenvesebb a média által keltett bálványozása.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Melyik volt az?legalabbis a madridom elfogulatlan cikke szerint
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
sőt!!!Géci írta:Mióta nincs Messi most ért valamit a tag... Mennyire várhatták ezt a pillanatot egyesek. Most még a kommentátor is mondta, hogy nincs Messi van Neymar. Eddig hol volt? Aranylabdát neki!!!!!!
falábú nyomorék!!
-
most elöször ér valamit?na ne.
bezzeg Bale az első jobb meccse után 3 hónapnyi itt lét alatt már jobb mint Neymar, legalabbis a madridom elfogulatlan cikke szerint.(ugye a barcások a nagyképűek, vakok).Géci, ajánlom nézz több barca meccset, hogy láss is valamit, ne csak beszélj a nagyvilágba.no offense.bár jobban belegondolva ne is nézz mert rájössz, hogy mennyivel jobb játékban a brazil mint a walesi(aki ettől óriási fogás volt).csak még mindig ott tartunk, hogy a laikusok szerint a gól számít csak.de mindegy is, én látom, hogy mennyire jó ez a gyerek és nem érdekel ha 20 gólnál nem lő többet, mert ad másban annyi pluszt, hogy ne érdekeljen, meg amúgy sem érdekel.de más az értékrendünk.ha Bale háromszor annyi gólt lőne sem cserélném el, mivel élmény nézni a játékát.(nem Bale érdemeit kisebbítve).
de azért jó lenne helyén kezelni a dolgokat.és nem, nem a 3 gólja miatt írom ezeket.