Bajnokok Ligája
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Kb mintha idén megnyerte volna a porto.. amúgy az volt különösen érdekes akkor, hogy az akkor kb. sehol nem jegyzett monacoval döntőzött! Minden idők leggyengebb döntő párosítás volt..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mintha a Schalke nyerné idén.Mondjuk azt is jegyezzük meg,hogy az akkori porto EL(akkor még UEFA kupa) címvédőként érkezett a bl-be.De haragudtam akkor a Madridra...Ha a Monaco ellen nem szórakozzák el a 2 gólós előnyt, már rég a 11-ikért mennénk...hala real írta:A Mourinho-féle Porto BL győzelme mennyire volt meglepetés abban az időben?
nem tudtam akkor még követni a nemzetközi focit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát mintha most a milan nyerné kb ugyan az szerintem
de közbe lehet hülyeség mert nem nagyon emlékszek akkorra a realon kívül másra
de közbe lehet hülyeség mert nem nagyon emlékszek akkorra a realon kívül másra
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A Mourinho-féle Porto BL győzelme mennyire volt meglepetés abban az időben?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- h3x0r
Ma delutan lakotarsam nezte a Milan tegnapi meccset, az elso felidore en is csatlakoztam. Idegesito, hogy mig a Napoli mehet az EL-be, addig ok nyugodtan BL-eznek. (persze ez mar a csoportok kihiredetesekor nyilvanvalo volt) Raadasul ennyi meccs utan, idegenben is jo lenni elkapni oket. A stilusuk is fekudne nekunk, nem hinnem hogy problemat okozhatnanak.CS0ki írta:Én a Milánra nyomtam. Tegnap láttam a meccsüket, és felhúzott, hogy egy ilyen csapat ott lehet a 16 között.
A Zenitet viszont messzirol elkerulnem. Az orosz telben barmely jatekosunk konnyen leserulhet.
Az Arsenal - City kettosel se akarnek talalkozni. Megvernenk oket, de nem szeretnek ilyen koran egy nagy csapattal talalkozni.
Én a Milánra nyomtam. Tegnap láttam a meccsüket, és felhúzott, hogy egy ilyen csapat ott lehet a 16 között.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én komoly ellenfelet inkább csak a elő- és döntőben szeretnék - gondolva a bajnokságra - ezért az Olympiakosra nyomtam, de igazából bárkit kapunk továbbmegyünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Tegnap azt hittem agyf@szt kapok mikor megláttam a digi reklámjában Shalke-Basel, Milan-Ajax kínálatot, a Napoli-Arsenal meg sehol.ziro4vr írta:gazából mindegy, mert a két büfészakos német csapat simán ki fog hullani, de legalább majd adhatják kétszer szalait valami nagy párharc helyett
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
magabiztosan értékesítette a csávó
igazából mindegy, mert a két büfészakos német csapat simán ki fog hullani, de legalább majd adhatják kétszer szalait valami nagy párharc helyett
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Schalke második gólja tegnapról, aki még nem látta, az sürgősen nézze meg.
Nem, nem volt les, egyáltalán nem.
Nem, nem volt les, egyáltalán nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mit linkelgetsz itt butafalábúargentín gólt, mikor Neymar mester3st akasztottRealista24 írta:Előtte ezt illik megtekinteni
http://www.dailymotion.com/video/x18aq0 ... t?start=16
Azért a két exreálos szépen leverte az Arsenalt, szépen beilleszkedtek a bajszos pincér csapatába. Egy biztos többet érdemeltek volna, na majd az EL-ben a Juveval döntőzhetnek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mindegy igazából, négy között ha nem lesz összesorsolás korábban, 2 spanyol, bayern és chelsea/city////dortmundkelemen.istvan írta: A Bayern remélem erős ellenfeleket kap a sorozatban végig, a bajnokság úgy is meg van nekik,érezzék a törődést.
erős lesz, jusson el odáig mindenki, aztán győzzön a madrid
Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kerlon írta:azt hittem nem szólsz hozzám, de látom azért egy elgépelésben örömöd leled, Isten még se olyan kegyes...
tibi18 írta:Sztem nem az elgépelés tetszett neki, hanem Higuain élete BL meccse...
Az erősebb csapatok közül én is az Arsenalt szeretném,a gyengébb felhozatalból pedig a Schalke lenne jó!
A Bayern remélem erős ellenfeleket kap a sorozatban végig, a bajnokság úgy is meg van nekik,érezzék a törődést.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
akkor mea culpa, bocs
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sztem nem az elgépelés tetszett neki, hanem Higuain élete BL meccse...azt hittem nem szólsz hozzám, de látom azért egy elgépelésben örömöd leled, Isten még se olyan kegyes...
azt hittem nem szólsz hozzám, de látom azért egy elgépelésben örömöd leled, Isten még se olyan kegyes...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
wow.életet legjobb BL szereplése
csak a szokásos, majd megszokják nápolyban iserre kiesnek, Bad Luck Higu
életet legjobb BL szereplése, erre kiesnek, Bad Luck Higu, pedig ez a Napoli bőven top 10-es csapat most Európában.
K
K
A görögökre nyomtam mert az idegenbeli meccsen lenne hangulat az biztos,de simán verné a csapat őket.
Remélem hogy könnyű ellenfelet kap majd a brigád,utánna jöhetnek majd az erősebb csapatok.
Remélem hogy könnyű ellenfelet kap majd a brigád,utánna jöhetnek majd az erősebb csapatok.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Előtte ezt illik megtekinteni
Arsenalra nyomtam, akarom Özilt. :Đ
Arsenalra nyomtam, akarom Özilt. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema