Haxball
- Galacticos
Re: Haxball
maestro-mocsok-én 1-1 matyi-realistahuni-lmiki
gólszerzők: maestro és huni
gólpasszos: én
két kapus ellen nehéz.
gólszerzők: maestro és huni
gólpasszos: én
két kapus ellen nehéz.
Danner, előbb értelmezz, aztán próbálj visszatámadni. Nem azt írtam, hogy nem vagy regisztrálva (az merktora vonatkozott, olvasd újra), hanem azt, hogy nem voltál madridomon (belépve) november vége óta.
Mindegy. Érdekes módon két meccset le tudtunk játszani a háromból, pedig ugyanilyen "feltételeink" voltak. Hogy létezik? Jahogy a másik két csapat a megbeszélt időpontban jelentkezett? A mi kurvaanyánk, de tényleg. Mi megjelentünk a megbeszélt és általatok is jóváhagyott időpontban, ti viszont nem. Szóval magyarázhattok ameddig akartok, ha kell, akkor vigyétek el a három pontot, mert konkrétan leszarjuk, csak nekünk ne pattogjatok, hogy hádeígyhádeúgy. Meg volt beszélve az időpont? Meg. Azt mondtátok, hogy nektek is megfelel? Igen. Nektek amúgy szinte mindig jó? Igen. Akkor meg?
Komolyan mondom, hogy mocsok nyugodtan átírhatja azt a 3-0-át 0-3-ra, mert nem érdekel az eredmény. Kezi'csókolom.
Mindegy. Érdekes módon két meccset le tudtunk játszani a háromból, pedig ugyanilyen "feltételeink" voltak. Hogy létezik? Jahogy a másik két csapat a megbeszélt időpontban jelentkezett? A mi kurvaanyánk, de tényleg. Mi megjelentünk a megbeszélt és általatok is jóváhagyott időpontban, ti viszont nem. Szóval magyarázhattok ameddig akartok, ha kell, akkor vigyétek el a három pontot, mert konkrétan leszarjuk, csak nekünk ne pattogjatok, hogy hádeígyhádeúgy. Meg volt beszélve az időpont? Meg. Azt mondtátok, hogy nektek is megfelel? Igen. Nektek amúgy szinte mindig jó? Igen. Akkor meg?
Komolyan mondom, hogy mocsok nyugodtan átírhatja azt a 3-0-át 0-3-ra, mert nem érdekel az eredmény. Kezi'csókolom.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
valakinek nem lenne kedve játszani ?
Rágalom reggelve vagyok, csak nem fórumozok :P mi pedig meglettünk vlna pénteken és vasárnap is meg kb mindennap megvagyunk délután, szal elég fura érv hogy nincs 10 percetek esténként letolni napokigHuni írta:Vissza lehet nézni a privátokat, mocsoknak el is küldtem a képet. Péntek 7 volt a megbeszélt időpont. Igen, valóban azt irtam nektek, hogy péntek vagy vasárnap, mivel sajnos így értünk rá a munka/barátnő/haverok/stb mellett. Ti belementetek a péntek 7-be, mi vártunk rátok nagyjából 20 percet, aztán többet nem tudtunk. Nekem is programom volt, wolfnak is. Vasárnap délután meg írsz egy üzenetet, hogy 2-3 óra múlva csapjuk le. Az olyan, hogy vagy elérem wolfot és Márkot, vagy nem. Vagy ráérnek, vagy nem. Péntek este tudtam, hogy ebből nem lesz meccs, úgyhogy én vasárnap estére nyugodtan szerveztem programot magamnak. Volt egy megbeszélt időpont, amihez mi tartottuk magunkat. Mi kerestünk meg titeket -és nem csütörtökön este írtam, hogy jó lenne lejátszani), mi meg is jelentünk a megbeszélt időpontban, szóval mi igen is játszani akartunk.
Arról ne beszéljünk, hogy én péntek este is írtam neked, vártunk, kerestünk titeket, és beszéltem volna bármelyikőtökkel, de danner november vége óta nem is járt a madridomra, el merkto be sincs regisztrálva ha jól láttam. Innentől kezdve nem érzem jogosnak a felháborodásotokat.
-
Kód:
1. IkerCasillas 4 (1)
2. Benzema 4
3. realistahuni 3 (2)
3. Corl 3 (2)
5. Fiore 3 (1)
6. Patrik 3
7. Zsombor 2 (4)
8. Matyi 2
8. Béla 2
8. El Mertko 2
11. huszon9 1 (1)
12. Wolf 1
12. Isco 1
12. Lordgabi 1
fgh 0 (3)
mocsok 0 (2)
Norbii 0 (1)
Danner 0 (1)
Sajti 0 (1)
ÖG : sajti ,lordgabi ,béla ,kerlon ,fgh
Vissza lehet nézni a privátokat, mocsoknak el is küldtem a képet. Péntek 7 volt a megbeszélt időpont. Igen, valóban azt irtam nektek, hogy péntek vagy vasárnap, mivel sajnos így értünk rá a munka/barátnő/haverok/stb mellett. Ti belementetek a péntek 7-be, mi vártunk rátok nagyjából 20 percet, aztán többet nem tudtunk. Nekem is programom volt, wolfnak is. Vasárnap délután meg írsz egy üzenetet, hogy 2-3 óra múlva csapjuk le. Az olyan, hogy vagy elérem wolfot és Márkot, vagy nem. Vagy ráérnek, vagy nem. Péntek este tudtam, hogy ebből nem lesz meccs, úgyhogy én vasárnap estére nyugodtan szerveztem programot magamnak. Volt egy megbeszélt időpont, amihez mi tartottuk magunkat. Mi kerestünk meg titeket -és nem csütörtökön este írtam, hogy jó lenne lejátszani), mi meg is jelentünk a megbeszélt időpontban, szóval mi igen is játszani akartunk.
Arról ne beszéljünk, hogy én péntek este is írtam neked, vártunk, kerestünk titeket, és beszéltem volna bármelyikőtökkel, de danner november vége óta nem is járt a madridomra, el merkto be sincs regisztrálva ha jól láttam. Innentől kezdve nem érzem jogosnak a felháborodásotokat.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Mi lenyomtuk volna bármikor. Szerda és vasárnap 19:00 20:00 és 21:00 időponton kívül bármikor jó nekünk. Persze az időpontok között van időnk játszani, mert csak 20percekre vagyunk távol ekkor.
kicsit viccesnek tartom, hogy egy héten nincs valakinek 10 perce játszani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
vagy az ilyenek elkerüléséhez legyen az hogy amikor megbeszéltek egy időpontot megírja mindkét csk mocsoknak vagy maestronak vagy nem tudom kinek.
és akkor egyszerűen meglehet majd nézni hogy ki mikor nem jelent meg.
és akkor egyszerűen meglehet majd nézni hogy ki mikor nem jelent meg.
- mocsok
elvileg megbeszéltetek egy pénteki időpontot ahol ti nem jelentetek meg.
utána meg ők nem értek rá.
nem tudok az ilyenekkel mit csinálni.
én tudom, hogy nem mindenki akkora időmilliomos mint én, de egy hét alatt nem hiszem el, hogy nem tudtok lejátszani egy hét perces meccset. egyszerűen ennyi ideje mindenkinek kell legyen. de akinek nincs, vagy nyűg neki, akkor ne jelentkezzen.
utána meg ők nem értek rá.
nem tudok az ilyenekkel mit csinálni.
én tudom, hogy nem mindenki akkora időmilliomos mint én, de egy hét alatt nem hiszem el, hogy nem tudtok lejátszani egy hét perces meccset. egyszerűen ennyi ideje mindenkinek kell legyen. de akinek nincs, vagy nyűg neki, akkor ne jelentkezzen.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Mi nem jelentünk meg? wtf. Konkrétan nekünk mindig jó volt..aztán ők lekorlátozták a meccsnapot péntekre és vasárnapra..pénteken egy órás késéssel megvoltunk, mert csak akkor értünk rá, de ők meg nem voltak meg..aztán maradt a szombat, akkor ugye ők nem akartak, mondtam a vasárnapot, de ők meg akkor sem értek rá, pedig azt mondták az elején hogy jó a vasárnap. szóval az eléggé túlzás hogy mi nem jelentünk meg.
- mocsok
így állnak a dolgok két forduló után.
a huniwolfblanco - norbiidannermerkto meccs nem került lejátszásra, mert a vendég csapat nem jelent meg a megbeszélt időpontban, így 3-0-ra nyert a huniteam.
http://www.haxball.gr/league/view/120565
a huniwolfblanco - norbiidannermerkto meccs nem került lejátszásra, mert a vendég csapat nem jelent meg a megbeszélt időpontban, így 3-0-ra nyert a huniteam.
http://www.haxball.gr/league/view/120565
-
góllövőlista :
Kód:
1. IkerCasillas 4 (1)
2. realistahuni 3 (2)
2. Corl 3 (2)
4. Fiore 3 (1)
5. Benzema 3