Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 13., péntek 20:44

szurkolo írta:
Becksy23 írta:
CR mindent megtanult a fociból, amit meg lehet tanulni. Számtalan gyakorlással és már már beteges edzés mániával. Amit a pályán mutat azt ennek a munkának és a fizikumának köszönheti. Azonban ha megkopik a fizikuma és belassul, akkor belefog szürkülni a mezőnybe. Szerintem ő csak ezt akarta leírni és ezt lehet "robotfocinak" nevezni.
Nem. Robotfoci az amit pl Müller csinál, amit a németek csinálnak többnyire. Ronaldo olyan technikai képzettséggel rendelkezik ami sokkal több annál hogy robotfocistaként lehessen beszélni róla. Még akkor is ha ebben (is) ő a legjobb. Láttad te Manchester-ben milyen trükköket csinált? :hmmm: Madrid-ban már sokkal kevesebbet mutat ebből, de attól még nem felejtette el ezeket, csak most 3-0-nál nem arra megy hogy adjon a védőjének egy kötényt, hanem arra hogy berúgja a negyediket.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

szurkolo
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan

HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. december 13., péntek 20:36

Becksy23 írta:
Aji írta:Toti az a helyzet, hogy Ronaldo egy igazi Brazil focista, nem ilyen Neymar féle felkapott. Ő a nagybetűs FOCIBAN nőtt fel és azt is játszotta a legmagasabb szinten ezért egy Cristiano Ronald féle robot foci nem igazán foglya elnyerni a tetszését.
Aha, mert ő aztán csak robotfocista :lol: Berkamp :lol:
CR mindent megtanult a fociból, amit meg lehet tanulni. Számtalan gyakorlással és már már beteges edzés mániával. Amit a pályán mutat azt ennek a munkának és a fizikumának köszönheti. Azonban ha megkopik a fizikuma és belassul, akkor belefog szürkülni a mezőnybe. Szerintem ő csak ezt akarta leírni és ezt lehet "robotfocinak" nevezni.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 13., péntek 20:34

csabi* írta:zizou is nyilatkozott ? :mrgreen:
Nem Neymarra gondolt? :hmmm:
:mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 13., péntek 20:28

hehe írta: nem tudom honnan van a fordítás, de az Isten azt mondta, hogy szerinte idén is messi kapja, de nagy igazságtalanság lenne, ha nem céronaldo nyerné.
zizou is nyilatkozott ? :mrgreen:
Kép

Becksy23
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 13., péntek 20:15

Aji írta:Toti az a helyzet, hogy Ronaldo egy igazi Brazil focista, nem ilyen Neymar féle felkapott. Ő a nagybetűs FOCIBAN nőtt fel és azt is játszotta a legmagasabb szinten ezért egy Cristiano Ronald féle robot foci nem igazán foglya elnyerni a tetszését.
Aha, mert ő aztán csak robotfocista :lol: Berkamp :lol:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 13., péntek 20:13

Ezt én sem értem. De kábé ott tartunk,hogy minden este fel van :cens: az agyam,az ilyen emberek nyilatkozatai miatt. Exmadridos,és úgy beszél CR-eől,mintha szánalomból lenne ott ahol,ahogyan Toti írta. Szerencsétlen CR,komolyan sajnálom őt,a szívét-lelkét kiteszi,belead mindent (alapból ez a dolga,hiszen rengeteg pénzt keres,ebből a szempontból nem kell őt félteni),de amit tesz,az emberfeletti,azért dolgozik ilyen keményen,mert ő akar a legjobb lenni,szeretné,ha elismernék őt. Nem törik meg,felveszi a versenyt Messivel,egymást licitálják felül,és mégsem fér oda az első helyre.
Amit leírtál minden igaz. De igaz Zanettire is (a Messi túllicitálásán kívül), mégsem akar neki senki aranylabdát adni. Ribery is az elmúlt években rengeteget tett a csapatáért. Ezért még nem szokás aranylabdát adni. Az meg ne már aranylabdát érjen, hogy valaki túllicitálja Messit, aki egész ősszel sérüléssel bajlódik, és (papíron) tavasszal is sérüléssel bajlódott. Szóval az érvelés e része nem helytálló.

De nem írok többet, mert nem akarom a tüzet szítani.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 13., péntek 19:55

és ez így már több mint korrekt tőle, ronaldo és a madrid szurkolók felé is. úgyhogy a szidás helyett inkább megint csak respect.
Most akkor mi van? A hírekben másképp van írva. Amúgy ez a regény,amit írtam,nem csak Ronaldóról szól,hanem a többi okostojásról is,Rosell,Ibra,Ribery,a kedves Bayern vezetőség,Xaviék,a szövetségi kapitányok akik mindenféle kifogással élnek,miért szavaztak olyanokra,akik egész egyszerűen képben sincsenek.

Ez az egész dolog nevetséges már :) Függetlenül attól,hogy ki mit nyilatkozik. Az már csak olaj a tűzre.
:goat:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 13., péntek 19:46

El Unico írta:
ő sem tiszta már egy ideje.. :| :(

mi az, hogy "úgy tűnhet, h akár megérdemelné" ? ez kb úgy hangzik, mintha szánalomból van ott ahol..

azért, nehogy nekem essetek.
Ezt én sem értem. De kábé ott tartunk,hogy minden este fel van :cens: az agyam,az ilyen emberek nyilatkozatai miatt. Exmadridos,és úgy beszél CR-eől,mintha szánalomból lenne ott ahol,ahogyan Toti írta. Szerencsétlen CR,komolyan sajnálom őt,a szívét-lelkét kiteszi,belead mindent (alapból ez a dolga,hiszen rengeteg pénzt keres,ebből a szempontból nem kell őt félteni),de amit tesz,az emberfeletti,azért dolgozik ilyen keményen,mert ő akar a legjobb lenni,szeretné,ha elismernék őt. Nem törik meg,felveszi a versenyt Messivel,egymást licitálják felül,és mégsem fér oda az első helyre.

Elképesztő,komolyan mondom.

Ja,és a brazil Ronaldo elkezdheti kipakolni a házát,mert mindent bukni fog. Vagy Ribery nyeri,vagy CR,de ahogy mondtam,már azt sem bánom,ha odaadják Messinek,legalább bohócok maradnak,és a sok károgó kussban marad,mert elégedettek lesznek a végeredménnyel. Ha meg CR megkapná esetleg JOGOSAN a lasztit,higgyétek el nekem,itt világvége lesz... Jönnek majd a lehordó nyilatkozatok,a bayernesek kritikái,csalásról lesz szó,hogy miért kellett meghosszabbítani a szavazási időt,stb stb stb. Ha CR kapja,nyilatkozatháború lesz,ha nem CR kapja,akkor meg igazságtalan az egész,és végleg megbukott az egész,nem utolsó sorban pedig,CR végignézheti,hogy ismét odaadják másnak az Aranylabdát... :/

És a végére a lényeg: történjék bármi,a mi szemünkben Te vagy a legjobb! Micsoda poén lesz,hogy Cristiano Ronaldo a hazájában,"saját szurkolói" előtt,Lisszabonban vezeti majd győzelemre a Real Madridot,és megnyerjük a 10.-et! Hala Madrid! Vamos C.Ronaldo!
a felháborodásod jogos.

lenne ha tényleg így hangzott volna el.
"Fogadni mernék, hogy Messi nyeri az Aranylabdát, ő az egyik, aki a legjobban megérdemli. Viszont tenni kellene valamit, mert nagyon igazságtalan lenne, ha nem Cristiano nyerne."
és ez így már több mint korrekt tőle, ronaldo és a madrid szurkolók felé is. úgyhogy a szidás helyett inkább megint csak respect.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 13., péntek 19:37

mi az, hogy "úgy tűnhet, h akár megérdemelné" ? ez kb úgy hangzik, mintha szánalomból van ott ahol..

Elképesztő,komolyan mondom.

Ja,és a brazil Ronaldo elkezdheti kipakolni a házát,mert mindent bukni fog. Vagy Ribery nyeri,vagy CR,de ahogy mondtam,már azt sem bánom,ha odaadják Messinek,legalább bohócok maradnak,és a sok károgó kussban marad,mert elégedettek lesznek a végeredménnyel. Ha meg CR megkapná esetleg JOGOSAN a lasztit,higgyétek el nekem,itt világvége lesz... Jönnek majd a lehordó nyilatkozatok,a bayernesek kritikái,csalásról lesz szó,hogy miért kellett meghosszabbítani a szavazási időt,stb stb stb. Ha CR kapja,nyilatkozatháború lesz,ha nem CR kapja,akkor meg igazságtalan az egész,és végleg megbukott az egész,nem utolsó sorban pedig,CR végignézheti,hogy ismét odaadják másnak az Aranylabdát... :/

És a végére a lényeg: történjék bármi,a mi szemünkben Te vagy a legjobb! Micsoda poén lesz,hogy Cristiano Ronaldo a hazájában,"saját szurkolói" előtt,Lisszabonban vezeti majd győzelemre a Real Madridot,és megnyerjük a 10.-et! Hala Madrid! Vamos C.Ronaldo!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 13., péntek 18:58

nem tudom honnan van a fordítás, de az Isten azt mondta, hogy szerinte idén is messi kapja, de nagy igazságtalanság lenne, ha nem céronaldo nyerné.
így már teljesen más a szituáció.
Toti az a helyzet, hogy Ronaldo egy igazi Brazil focista, nem ilyen Neymar féle felkapott. Ő a nagybetűs FOCIBAN nőtt fel és azt is játszotta a legmagasabb szinten ezért egy Cristiano Ronald féle robot foci nem igazán foglya elnyerni a tetszését.
uhh, értem. :/
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Aji
Kedvenc játékosaid: Ronaldo Luís Nazário de Lima, Zinédine Zidane, Dennis Berkamp

HozzászólásSzerző: Aji » 2013. december 13., péntek 18:56

Toti az a helyzet, hogy Ronaldo egy igazi Brazil focista, nem ilyen Neymar féle felkapott. Ő a nagybetűs FOCIBAN nőtt fel és azt is játszotta a legmagasabb szinten ezért egy Cristiano Ronald féle robot foci nem igazán foglya elnyerni a tetszését.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 13., péntek 18:50

Toti írta:
Ronaldo Luis Nazário de Lima: ”Nagyon kiegyenlített a helyzet és emiatt úgy tűnhet, hogy akár Cristiano is megérdemelné. Ők ketten az elmúlt 5-6 év legjobbjai. Mindenemet feltenném arra, hogy idén is Messi nyer. Hihetetlen képességű játékos, nagyon jól játszik bár igaz, hogy most sérült.”

nem tudom honnan van a fordítás, de az Isten azt mondta, hogy szerinte idén is messi kapja, de nagy igazságtalanság lenne, ha nem céronaldo nyerné.
Kép
Kép
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 13., péntek 18:45

Ronaldo Luis Nazário de Lima: ”Nagyon kiegyenlített a helyzet és emiatt úgy tűnhet, hogy akár Cristiano is megérdemelné. Ők ketten az elmúlt 5-6 év legjobbjai. Mindenemet feltenném arra, hogy idén is Messi nyer. Hihetetlen képességű játékos, nagyon jól játszik bár igaz, hogy most sérült.”

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Becksy23

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 13., péntek 16:42

Wertz írta:Az ilyenekről írok itt pár hete. Az Aranylabdánál nincsenek szempontok. Mindenki össze-vissza szavaz

Én már úgy vagyok vele, hogy kapja megint Messi. Azután senki nem foglalkozna többet ezzel a tönkretett díjjal
Tudod te hányan mondják teljesen komolyan hogy idén is Messi érdemli? :lol: Amikor megkérdezem miért, a válasz annyi hogy mert ő a világ legjobbja. Mondom hogy oké, bár ezzel nem értek egyet, de legyen. Ezt viszont az éves teljesítményre adják, és idén nem Messi volt a legjobb, nem?
- De, idén is ő volt, Ronaldo-nak is csak két hónapja volt.
- Nem igazán, csak szar a memóriád, már tavasszal is nagyon jól játszott, sok fontos gólt szerzett. Ezzel szemben Messi nem rúgott 3 gólt sem európai szinten jegyzett csapatnak.
- Akkor is Messi a jobb, Ronaldo meg csak egy hisztis zselé.
- És itt ütöm agyon a beszédpartnert...

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 13., péntek 15:40

Az ilyenekről írok itt pár hete. Az Aranylabdánál nincsenek szempontok. Mindenki össze-vissza szavaz

Én már úgy vagyok vele, hogy kapja megint Messi. Azután senki nem foglalkozna többet ezzel a tönkretett díjjal

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 13., péntek 11:02

VDb véleményei...viselkedése egyértelműen mutatja a sértődöttséget és a röghöz kötöttséget. Meg ez a 2012 casillas aranylabda? Ez ?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 13., péntek 10:29

R.M.C.F írta:
Ancelottival Ön szerint sikeres lehet a Real Madrid?

„A Real Madrid akárkivel az lehet. Akár az unokatestvéremmel is. Ez egy fantasztikus társaság, fantasztikus csapat.”

Vagyis halvány lila dunsztod sincs öregem arról amiről beszélsz.Tovább értelmetlen is olvasni.
kb én is így voltam ezzel...megint olyan szórja az igét aki igazából nem is ért hozzá...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 13., péntek 1:21

Matt009 írta:
Csabi írta:hát bazzeg. boszke azt mondta, hogy nem akar beszállni a real-barca háborúba, ezért se cét se messit nem nevezte meg a 3-ban, helyette 2 spanyolt. most akkor ez mi? nem úgy van hogy sajátra nem lehet szavazni?
Éljen az objektivitás...

Mondjuk jobb, mintha Messit tette volna első helyre. De az látszik, hogy CR első helyre pakolása már nem fekszik neki. Gondolom, tavaly szó nélkül berakta Messit az első 3 hely valamelyikébe...
Ezek Del Bosque szavazatai, de mindegyik lista kulon belinkelve, szoval lehet csemegezni belole
2012: Casillas, Xavi, Iniesta
2011: Messi, Ronaldo, Thomas Muller
2010: Messi, Ronaldo, Schweinsteiger

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 13., péntek 1:13

hát bazzeg. boszke azt mondta, hogy nem akar beszállni a real-barca háborúba, ezért se cét se messit nem nevezte meg a 3-ban, helyette 2 spanyolt. most akkor ez mi? nem úgy van hogy sajátra nem lehet szavazni?
Már az nevetséges,hogy inkább CR-t se,Messit se jelöli meg... mert "háború" van köztük. Nevetséges. Ha egyszer ők a legjobbak,akkor döntse már el,hogy 2013-ban ki volt jobb. Vagy írja oda Riberyt,vagy Ibrát...

Idióta barmok ezek,nevetséges az egész,milyen hozzáállás ez?! Ugyanezt Löw is eljátszotta. Röhej. Ők a szakemberek,jobban értenek hozzá,mint én vagy bárki itt,de itt nem a szakértelemről van szó,hanem gyávaságról,félelemről,tudatlanságról,sorolhatnám a jelzőket.

CR toronymagasan megérdemli idén,de lassan kezdek reménykedni abban,hogy nem ő kapja,maradjon csak bohóc díj az egész,ilyen hozzáállású emberek döntenek a díjról...

Adják oda Ibrának :mrgreen: Az lenne az igazi...!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 13., péntek 0:03

Csabi írta:hát bazzeg. boszke azt mondta, hogy nem akar beszállni a real-barca háborúba, ezért se cét se messit nem nevezte meg a 3-ban, helyette 2 spanyolt. most akkor ez mi? nem úgy van hogy sajátra nem lehet szavazni?
Éljen az objektivitás...

Mondjuk jobb, mintha Messit tette volna első helyre. De az látszik, hogy CR első helyre pakolása már nem fekszik neki. Gondolom, tavaly szó nélkül berakta Messit az első 3 hely valamelyikébe...

Vissza: