ő sem tiszta már egy ideje..
mi az, hogy "úgy tűnhet, h akár megérdemelné" ? ez kb úgy hangzik, mintha szánalomból van ott ahol..
azért, nehogy nekem essetek.
Ezt én sem értem. De kábé ott tartunk,hogy minden este fel van
az agyam,az ilyen emberek nyilatkozatai miatt. Exmadridos,és úgy beszél CR-eől,mintha szánalomból lenne ott ahol,ahogyan Toti írta. Szerencsétlen CR,komolyan sajnálom őt,a szívét-lelkét kiteszi,belead mindent (alapból ez a dolga,hiszen rengeteg pénzt keres,ebből a szempontból nem kell őt félteni),de amit tesz,az emberfeletti,azért dolgozik ilyen keményen,mert ő akar a legjobb lenni,szeretné,ha elismernék őt. Nem törik meg,felveszi a versenyt Messivel,egymást licitálják felül,és mégsem fér oda az első helyre.
Elképesztő,komolyan mondom.
Ja,és a brazil Ronaldo elkezdheti kipakolni a házát,mert mindent bukni fog. Vagy Ribery nyeri,vagy CR,de ahogy mondtam,már azt sem bánom,ha odaadják Messinek,legalább bohócok maradnak,és a sok károgó kussban marad,mert elégedettek lesznek a végeredménnyel. Ha meg CR megkapná esetleg JOGOSAN a lasztit,higgyétek el nekem,itt világvége lesz... Jönnek majd a lehordó nyilatkozatok,a bayernesek kritikái,csalásról lesz szó,hogy miért kellett meghosszabbítani a szavazási időt,stb stb stb. Ha CR kapja,nyilatkozatháború lesz,ha nem CR kapja,akkor meg igazságtalan az egész,és végleg megbukott az egész,nem utolsó sorban pedig,CR végignézheti,hogy ismét odaadják másnak az Aranylabdát...
És a végére a lényeg: történjék bármi,a mi szemünkben Te vagy a legjobb! Micsoda poén lesz,hogy Cristiano Ronaldo a hazájában,"saját szurkolói" előtt,Lisszabonban vezeti majd győzelemre a Real Madridot,és megnyerjük a 10.-et! Hala Madrid! Vamos C.Ronaldo!