Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 14., szombat 21:05

Még a végén visszajövünk a bajnokságba, hiszen Musacchio gólt fejelt a barcának :D Durván érkezett amúgy :D

Bárcsak kijönne az X a meccsen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 20:39

Ahogy hozzáértek neymihez már dobta is magát....és már ment is a sárga......ennyi a különbség egyébként. Nekünk nem 11es,meg kapja pepe és ramos a is sárgát érintésekért,nem ütésért...érintésért....neymi ellen meg kb minden érintés sárga.

Jó sport a foci.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 14., szombat 18:23

nem akarok vészmadárkodni, de ha nem kapja össze magát benzema, bale és cr (fura ezt kimondani) is, akkor szopóálarcot felvehetjük, mert 2 alatt biztos, h nem ússzuk ott meg.
ettől a valenciától? nyomorékok. persze ha a bíró megint ilyen látványosan elfújja a meccset, akkor nehéz lesz, de különben nem hiszem, hogy baj lenne. meg azért sorba 2x nem gyakran veszítünk pontot.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. december 14., szombat 18:11

Amúgy meg hány meccse nem játszottunk már a Bernabeuban? 3, 4? Ilyen van?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 14., szombat 17:55

csak úgy finoman kérdem, h jövőhéten mi a faszt fogunk csinálni a mestallaban?
csak mert ramos, pepe eltiltott lesz, varane pedig sérült.

nem akarok vészmadárkodni, de ha nem kapja össze magát benzema, bale és cr (fura ezt kimondani) is, akkor szopóálarcot felvehetjük, mert 2 alatt biztos, h nem ússzuk ott meg.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 14., szombat 14:46

Remy írta:
Bullet T írta:Nem is tudom hova irjam, lenne egy elősre talán fura kérdésem. Talán a legjobb, ha egy példán keresztül vázolom fel a dolgot. ha pl amikor a Villareal kiesett az első osztályból és tegyük fel a Villareal B megnyerte volna a másodosztály, akkor lehetséges lett volna h a Villareal B első osztályos csapat legyen. ( tudom h B csapat nem lehet egy ligában a "fő"csapattal, de ilyen esetben a csere létrejöhet)? :)
Nyilván létrejöhet. Mondjuk eléggé gáz lenne, ha ilyen megtörténne valahol :lol:
történt már ilyen, nso-n volt ilyenekről cikk :lol: :lol: :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 14., szombat 14:14

Bullet T írta:Nem is tudom hova irjam, lenne egy elősre talán fura kérdésem. Talán a legjobb, ha egy példán keresztül vázolom fel a dolgot. ha pl amikor a Villareal kiesett az első osztályból és tegyük fel a Villareal B megnyerte volna a másodosztály, akkor lehetséges lett volna h a Villareal B első osztályos csapat legyen. ( tudom h B csapat nem lehet egy ligában a "fő"csapattal, de ilyen esetben a csere létrejöhet)? :)
Maga a csere letrejohet, tehat a B csapat feljut az elso ligaba, az A csapat meg visszaesik a masodikba. Viszont ezt egyik klubb se fogja igy csinalni, ezert az A csapat indulna az elso ligaban, a statusa "frissen feljutott csapat lesz", a B csapat meg a masodik ligaban indulna "visszaesett csapat"-kent.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 14., szombat 13:34

nem hiszem h léterjöhetne ilyen. mivel a villarrealnak (a klubnak) joga van 1 csapatot indítani az első ligában, az első csapatot indítaná. tehát azt a pozíciót amit a második csapat megszerzett az elsőnek adná.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 14., szombat 13:03

Nyilván létrejöhet. Mondjuk eléggé gáz lenne, ha ilyen megtörténne valahol :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 14., szombat 13:01

tavaly szétkapták őket. idén se számítok másra

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 13., péntek 22:18

holnap nagyon meg fog izzadni Pamplonában a csapat.
az egy nagyon kemény pálya.

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2013. december 6., péntek 17:42

Nem is tudom hova irjam, lenne egy elősre talán fura kérdésem. Talán a legjobb, ha egy példán keresztül vázolom fel a dolgot. ha pl amikor a Villareal kiesett az első osztályból és tegyük fel a Villareal B megnyerte volna a másodosztály, akkor lehetséges lett volna h a Villareal B első osztályos csapat legyen. ( tudom h B csapat nem lehet egy ligában a "fő"csapattal, de ilyen esetben a csere létrejöhet)? :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 6., péntek 16:42

ha már közvetítés...az NFL közvetítés valóban nagyszerű, és én a sportot is szeretem :D a sok szünet tényleg idegesítő néha, de a közvetítés élvezhetővé teszi

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 6., péntek 14:53

Én az NFL közvetítéseket szeretem.
Mondja már meg valaki hogy abba mi buli :lol: Néhány nagydarab pali forrógatyába mutogat egy jó negyedórát,hogy mit s hogyan,majd aztán 1 mp-es folyamatos játék után ujabb negyedóra f :cens: verés... :mrgreen:
Ha már amerikai mayor sportág akkor NHL...na aaz játék :D GO Blackhawks!!! :zoldsalas: :lilasalas:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. december 5., csütörtök 18:28

Szerintem őket direkt azért fizetik, hogy gerjesszék a feszültséget. Real Madrid-Barcelona... nagyjából ennyi ütőkártyája maradt a Sport TV-nek. A spanyol bajnokság... az meg erre a két csapatra van kihegyezve.
Más kérdés, hogy ennek az az eredménye, hogy a szurkolók nagy része inkább elkapcsol, mert nem kíváncsi a színvonalas stúdiós beszélgetésekre.

Én az NFL közvetítéseket szeretem. Ugye a Faragó Ricsi közvetít, el volt már sokszor mondva, hogy ő a Kansas Chiefs-nek szurkol, még közvetítés közben is 1-2-szer szóba kerül a zrikálások közben, de teljesen rendben van, egyik csapatot se sértik a poénokkal. Sőt... múltkor volt Denver-Kansas meccs. Nagyon nagy meccs volt, vezetett a Kansas, de amikor a Denver megfordította az állást, a Faragó Ricsi ugyanúgy emelte a hangját, szinte kiabált, hogy "TOUCHDOWN!!!". Pedig akkor az ő csapata volt a szenvedő fél...

A Faragó Ricsi csak örül, hogy NFL meccseket nézhet és közvetíthet, próbálja élvezetessé tenni a szurkolók számára is, mindegy melyik csapatról van szó... azt hiszem mindegyiknek ez lenne a dolga...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 5., csütörtök 17:55

R.M.C.F írta:Én egyiket sem nézem meg,ha ilyen ratyi megy mint a fieszta meg hegyi van a kommentátori álláson már kapcsolom is el. Ottót véletlen hallottam,egyébként sem bírom,mint ahogy harsányit sem,az meg akkora majom,hogy agyon kellene verni egy fagyott hallal.
harsányi :lol: :lol: hegyi szintű vicc az ember. elég visszaolvasni a vele készült interjút. szerencsére a szerkesztők a nyers interjút tették be a madridistáknak, tele van helyesírási hibákkal és tárgyi hibákkal amit mind ő alkotott.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 5., csütörtök 15:27

Del Nidónak 7 év börtön néz ki éppen és le kell mondania a Sevilla éléről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 4., szerda 19:53

Én egyiket sem nézem meg,ha ilyen ratyi megy mint a fieszta meg hegyi van a kommentátori álláson már kapcsolom is el. Ottót véletlen hallottam,egyébként sem bírom,mint ahogy harsányit sem,az meg akkora majom,hogy agyon kellene verni egy fagyott hallal.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 4., szerda 13:54

Minek nézitek...ha tényleg ennyire tenyérbemászó elfogult verebek akkor minek kinozzáttok magatokat?Pláne hogy még tenni se tudtok a dolgok elken semmit....
Habár mondjuk a mazohizmus is feldob némelyeket :hmmm: :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 3., kedd 23:30

Ottónál amúgy az haláli, hogy ha a Barca a téma, mindig úgy beszél, mintha ő ott lett volna valaki...

Vissza: