Premier League
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Premier League
nade GT, a barca már angliában is fizeti a bírókat?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az ösztönökBoky írta:azért a spori nagyon arra játszott, hogy kierőszakoljon egy sárgát
De az a mozdulat, ahogy Sissoko arcon vágja Megfizethetetlen.
- Mike
neee ez mi a szar? sírok bazmeg
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
azért a spori nagyon arra játszott, hogy kierőszakoljon egy sárgátGT37 írta:Komolyan mondom, imádom ezt a bajnokságot.
A 3-6-ra ki se térnék, ahogy az Özil-Merte esetre sem, viszont olyan szépségek is voltak még ma, hogy a Chelsea-meccsen gólt rúgott Torres és Chamakh is, a Soton-meccsen meg a bíró kapott egyet.
KATT
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ennyitől még neymar se esne el , sárgát a bírónakGT37 írta: KATT
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Komolyan mondom, imádom ezt a bajnokságot.
A 3-6-ra ki se térnék, ahogy az Özil-Merte esetre sem, viszont olyan szépségek is voltak még ma, hogy a Chelsea-meccsen gólt rúgott Torres és Chamakh is, a Soton-meccsen meg a bíró kapott egyet.
KATT
KATT
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem csak szimplán ki volt bukva. azért nem kis pofont kapott a csapata
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ilyenen így nem akad ki senki, főleg úgy, hogy válogatott csapattársként elvileg jóban kellene lenniük.
valami van a háttérben.
valami van a háttérben.
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mike
vagy azt h a szurkolókhoz nem ment oda, vagy pedig h a city játékosokhoz, másra nem tudok gondolni.
Az elsőt azér nem értem mer a háttérbe látszik h még vannak akik nem a szurkolókkal foglalkoznak, tehát ez nem olyan szitu h megindul a csapat közösen és egy vki inkább az öltöző felé megy, az utóbbit meg azér, mer azon mér kellene így kiakadni?
nem kell túlreagálni, majd megbeszélik egymás közt egy jó német sör mellett
Az elsőt azér nem értem mer a háttérbe látszik h még vannak akik nem a szurkolókkal foglalkoznak, tehát ez nem olyan szitu h megindul a csapat közösen és egy vki inkább az öltöző felé megy, az utóbbit meg azér, mer azon mér kellene így kiakadni?
nem kell túlreagálni, majd megbeszélik egymás közt egy jó német sör mellett
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
meccs végén nem ment oda a szurkolókhoz megköszönni a bíztatást. sportember...Casso írta:Mit csinált Özil amiért Merte ordibált vele? Télen szerintem ismét klubot vált. Sértődés lesz ebből, ha így megy.
Nem illik.
Mit csinált Özil amiért Merte ordibált vele? Télen szerintem ismét klubot vált. Sértődés lesz ebből, ha így megy.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Elnézést, természetesen a biszem-baszom pogácsaligák között gondolkoztam!Max. a Mennyei után...
Merte jó arca!özilt befenyítik: https://vine.co/v/h2DXPO3LUWp
Wilshere véleménye a a bíróról...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Jah és egyébként magasan ez a legjobb bajnokság!
Max. a Mennyei után...
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Atkinson: FAF
Wenger: vegyél csatárt... Mertesacker is jobb megoldás Zsurinál.
Giroud? Menjen vissza a Montpöliébe, most azonnal.
Két eladott labdából lőttek gólt, a tizenhatos sarkánál szórakoztuk el, az utolsót pl. Gnabry.
Legalább mi rúgtunk hármat
Ezt a Cityt nehezen lehet megállítani minden fronton
Martino: Buy him back!
Wenger: vegyél csatárt... Mertesacker is jobb megoldás Zsurinál.
Giroud? Menjen vissza a Montpöliébe, most azonnal.
Két eladott labdából lőttek gólt, a tizenhatos sarkánál szórakoztuk el, az utolsót pl. Gnabry.
Legalább mi rúgtunk hármat
Ezt a Cityt nehezen lehet megállítani minden fronton
Martino: Buy him back!
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csak nehogy Suarez fel4elje holnap a spurstGT37 írta:Két 6almas győzelem egymás után... Nem semmi ez a City.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Jó kis meccs volt, jobb a city, de ha nem ekkora balf@sz bíró lett volna máshogy is alakulhatott volna!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nagy meccs volt, szerencsére már előre tudtam (sejtettem) hogy ezt meg kell néznem.
Demichelist Pelle kérte, alapkezdő lett, ma is jól játszott. Walcottot is simán szerelte 1x, pedig tartottam tőle hogy ott baj lesz. de simán odatette a lábát és elrúgta a labdát. Nasri játékából is csak a gól hiányzott, Yaya több hibát is vétett (egyikből gól is lett), de ő sem volt rossz, Fernandinho a meccs embere ha jól hallottam a helyi hangosbemondót. és akkor Kun nem is volt végig... Negredo is kihagyott pár helyzetet... Kompany pedig nagy tanár, volt egy jó megindulása is sok csellel, és hátul is védelem oszlopa.
Arsenal meg mintha a pályán sem lett volna. Giroud dettó helyzetkihagyó, Özilnek volt egy jó bepassza a gól előtt és kb ennyi, Walcott volt onnan a legjobb, többiek nullák.
City 47 góllal a legtöbbet lőtték, utána nagy űr és 34 Pool.... nem semmi City produkció, főleg otthon.
ha feljavulnak idegenben is akkor lesz nagy baj a többieknek.
Demichelist Pelle kérte, alapkezdő lett, ma is jól játszott. Walcottot is simán szerelte 1x, pedig tartottam tőle hogy ott baj lesz. de simán odatette a lábát és elrúgta a labdát. Nasri játékából is csak a gól hiányzott, Yaya több hibát is vétett (egyikből gól is lett), de ő sem volt rossz, Fernandinho a meccs embere ha jól hallottam a helyi hangosbemondót. és akkor Kun nem is volt végig... Negredo is kihagyott pár helyzetet... Kompany pedig nagy tanár, volt egy jó megindulása is sok csellel, és hátul is védelem oszlopa.
Arsenal meg mintha a pályán sem lett volna. Giroud dettó helyzetkihagyó, Özilnek volt egy jó bepassza a gól előtt és kb ennyi, Walcott volt onnan a legjobb, többiek nullák.
City 47 góllal a legtöbbet lőtték, utána nagy űr és 34 Pool.... nem semmi City produkció, főleg otthon.
ha feljavulnak idegenben is akkor lesz nagy baj a többieknek.
meg is lett!Remélem ezeknek is rúgnak 6 gólt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ejj GT, felvirradt a te napod Jöhetnek ismét a 6almas poénok.GT37 írta:A Senal-drukkerek lassan már tudják, mit éreztem a 0-6-nál.
Amúgy fasza meccs volt, valóban igaznak tűnik, hogy az ágyúsokat a december megválasztja...eddig siralmas.