Translete please.
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Translete please.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ne ám sértőnek vedd.
Amúgy ez nem hullámvölgy, eddig teljesítettek erőn felül. Illetve teljesített Ramsey erőn felül. Nem olyan jók ők.
Amúgy ez nem hullámvölgy, eddig teljesítettek erőn felül. Illetve teljesített Ramsey erőn felül. Nem olyan jók ők.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na Kerlon gyerek!Kerlon írta:Na Remy gyerek! Erre gondoltam mikor azt mondtam, hogy az Arsenal közel sem tűnik olyan meggyőzőnek. Bárkitől kikaphatnak a nagyok közül. És nem az a baj, hogy kikaptak, hanem, hogy megint SIMÁN kikaptak egy komolyabb csapattól.
Idén a City nagyon erős otthon, és ott ki lehet kapni! Ez semmit nem jelent. A kötelezőket kell hozni, mert a bajnokság kiegyenlített, és sokat számít, hogy a kötelező meccseket ki tudja hozni. 9 nap múlva a Chelsea látogat az Arsenalhoz, és ott kiderül, hogy hullámvölgyben vannak-e vagy sem. Szerintem behúzza az Arsenal.
Fok még bukni a City is, és hosszú még a szezon, de a folytonosság a lényeg. Ez a City vereség simán benne volt. És erősek is, tehát jó lenne őket elkerülni a BL-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Na Remy gyerek! Erre gondoltam mikor azt mondtam, hogy az Arsenal közel sem tűnik olyan meggyőzőnek. Bárkitől kikaphatnak a nagyok közül. És nem az a baj, hogy kikaptak, hanem, hogy megint SIMÁN kikaptak egy komolyabb csapattól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez már az egész világra kiterjedt folyamat. Ezért helytelen az UEFAlona kifejezés... FIFAlona lenne az igazi.Mike írta:nade GT, a barca már angliában is fizeti a bírókat?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nade GT, a barca már angliában is fizeti a bírókat?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
Az ösztönökBoky írta:azért a spori nagyon arra játszott, hogy kierőszakoljon egy sárgát
De az a mozdulat, ahogy Sissoko arcon vágja Megfizethetetlen.
- Mike
neee ez mi a szar? sírok bazmeg
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
azért a spori nagyon arra játszott, hogy kierőszakoljon egy sárgátGT37 írta:Komolyan mondom, imádom ezt a bajnokságot.
A 3-6-ra ki se térnék, ahogy az Özil-Merte esetre sem, viszont olyan szépségek is voltak még ma, hogy a Chelsea-meccsen gólt rúgott Torres és Chamakh is, a Soton-meccsen meg a bíró kapott egyet.
KATT
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ennyitől még neymar se esne el , sárgát a bírónakGT37 írta: KATT
- GT37
Komolyan mondom, imádom ezt a bajnokságot.
A 3-6-ra ki se térnék, ahogy az Özil-Merte esetre sem, viszont olyan szépségek is voltak még ma, hogy a Chelsea-meccsen gólt rúgott Torres és Chamakh is, a Soton-meccsen meg a bíró kapott egyet.
KATT
KATT
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem csak szimplán ki volt bukva. azért nem kis pofont kapott a csapata
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ilyenen így nem akad ki senki, főleg úgy, hogy válogatott csapattársként elvileg jóban kellene lenniük.
valami van a háttérben.
valami van a háttérben.
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mike
vagy azt h a szurkolókhoz nem ment oda, vagy pedig h a city játékosokhoz, másra nem tudok gondolni.
Az elsőt azér nem értem mer a háttérbe látszik h még vannak akik nem a szurkolókkal foglalkoznak, tehát ez nem olyan szitu h megindul a csapat közösen és egy vki inkább az öltöző felé megy, az utóbbit meg azér, mer azon mér kellene így kiakadni?
nem kell túlreagálni, majd megbeszélik egymás közt egy jó német sör mellett
Az elsőt azér nem értem mer a háttérbe látszik h még vannak akik nem a szurkolókkal foglalkoznak, tehát ez nem olyan szitu h megindul a csapat közösen és egy vki inkább az öltöző felé megy, az utóbbit meg azér, mer azon mér kellene így kiakadni?
nem kell túlreagálni, majd megbeszélik egymás közt egy jó német sör mellett
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
meccs végén nem ment oda a szurkolókhoz megköszönni a bíztatást. sportember...Casso írta:Mit csinált Özil amiért Merte ordibált vele? Télen szerintem ismét klubot vált. Sértődés lesz ebből, ha így megy.
Nem illik.
Mit csinált Özil amiért Merte ordibált vele? Télen szerintem ismét klubot vált. Sértődés lesz ebből, ha így megy.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Elnézést, természetesen a biszem-baszom pogácsaligák között gondolkoztam!Max. a Mennyei után...
Merte jó arca!özilt befenyítik: https://vine.co/v/h2DXPO3LUWp
Wilshere véleménye a a bíróról...