Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 15., vasárnap 14:46

AtMa-Villa volt és x lett... Pontosabban Villa-AtMa volt

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2013. december 15., vasárnap 14:44

Nem olan nagy baj ez a döntetlen.
Még lesz egy Atma-Barca, meg egy Atma-Villa.
Még ők is fognak pontotveszíteni, és ha minden jól megy, akkor 2-3 pont lesz a hátrány, ami simán behozhetó tavasszal.
És azt is megjegyezném, hogy Barca Osasuna 0-0.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 15., vasárnap 13:52

petimadridistának megjegyezném, hogy még nem volt AtMa vs Barca meccs sem, de Te már tudod, hogy harmadikok leszünk... A Barca otthon nyert a Villareal ellen nem idegenben Madrigalban ami egy teljesen más meccs lesz... Egyébként a barca évek óta tavasszal kezdi hullatni a pontokat, és meglepődnék, ha ez pont most változna... Az AtMa is tavaly tavasszal szakadt le szépen lassan...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 14., szombat 23:04

R.M.C.F írta:
RMCF isten tudja hány éve vagy Real drukker,

Özil óta.
Helyes. :shifty: :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 14., szombat 23:01

R.M.C.F írta:

Özil óta.
:lol: :lol: :lol:
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 22:59

Özil óta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 14., szombat 22:58

R.M.C.F írta:következő meccsen meg kapnak egy középcsapattól egy 3ast.
Szerintem abszolút lényegtelen, mind a szurkolók, mind a csapat és vezetőség számára. A lényeg, hogy pontokat raboltak a Real Madridtól.
R.M.C.F írta:álunk SOKKAL gyengébb felépitésű csapatok jobb eredményeket értek el,az állandósságal. ha mi nem variálunk,akkor ütni fogunk mint a 380.
RMCF isten tudja hány éve vagy Real drukker, így tudhatnád és tudod is, hogy míg nem lesznek címek(bár az sem garantálja) itt állandóság sem lesz, és a címeket egy ennyire 2 csapatra kihegyezett bajnokságban nem az egymás elleni meccsek döntik el, hanem pont az ilyen meccsek.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 22:03

Radikális ez a rész....és utálják a sikeres és központi klubot. A gyülölet a fő motivációjuk.Néztem őket pár éve,volt a nézőkről egy szuperközeli kép.....a nyáluk fröcsögött úgy szidták aki a közelükbe ért.Igazi primitiv szar banda.

következő meccsen meg kapnak egy középcsapattól egy 3ast.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 14., szombat 22:02

csabi* írta:mire fel ez a nagy madrid utálat náluk ?
a legjobbat mindenhol utálják.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 14., szombat 21:56

mire fel ez a nagy madrid utálat náluk ?
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 21:48

___Samy___ írta:papíron igen, de nézzük már meg, hogy mikor volt könnyű dolgunk pamplonában

Soha....ha valamit ezeket gyűlölöm. Valamikor kb 8 éve az osasuna csapatkapitánya nyilatkozta,hogy két dolog fontos nekik,egy hogy ne essenek ki a ligából.....a másik,hogy a realt megverjék.más nem fontos.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 14., szombat 21:39

papíron igen, de nézzük már meg, hogy mikor volt könnyű dolgunk pamplonában
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 14., szombat 21:38

Az ilyen kiesőjelölt csapatoknak kéne a 6-osokat gurítani. Én értem hogy bíró meg minden, de ezt azért illett volna behúzni.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 21:31

Tényleg? Mert az első komoly ellenfélnél beadtuk a kulcsot. Ha az ellenfelünk nem veri meg magát az első 15-20 percben, akkor nem tudunk velük mit kezdeni. Továbbra is vannak gyengeségeink, csapatjáték még mindig nincs, ha meg nem jönnek az egyéni villanások, elvesztünk. Ez pedig szomorú.
Nem ők voltak az első komoly ellenfél. Volt már,és nem volt probléma. Szerintem nem az ellenfél verte meg magát az első 15 percben,hanem mi toltuk azt amit tudunk,de nem volt szerencsénk,mellé,fölé....alá...ez van.

gyengeségeink vannak....miért ne lennének? Megint új csapatot épitünk,teljesen más mozgással mint éveken át. Mitől ne lenne problémánk?
Nálunk SOKKAL gyengébb felépitésű csapatok jobb eredményeket értek el,az állandósságal. ha mi nem variálunk,akkor ütni fogunk mint a 380.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 14., szombat 21:19

szerintem senki sem elégedett, de ez nem egyenlő azzal, hogy a szezon kevesebb mint felénél 2 (esetleg 5) pontos hátránynál minden reményt feladunk
Hányszor fog botlani a Barca a hátralévő meccseiken? 5x, 6x? Többször nem, abban biztos lehetsz, de inkább kevesebbszer. Na most ez azt jelenti, hogy mi 3x, max 4x botolhatunk, és lesz még itt erőltetett menet. Mi ennyit még fogunk botlani tutira. Egy PL-ben nem lennék ideges, nem írnám le a csapatot, mert ott bárki bármikor bárkit megverhet. De ez a bajnokság nem a ledolgozható hátrányokról szól. Szóval, aki temeti a bajnokságot az nem pesszimista, egyszerűen csak látja, hogy milyen kurva nehéz ez a bajnokság.
Nem akarok tippelni,mert szar vagyok benne,de tavaszra mi leszünk a legjobbak.
Ha ez így is lesz, addigra lehet akkora hátrányunk, hogy nem tudjuk visszahozni.
nyugi,nem várt ütemben fejlődik a csapat
Tényleg? Mert az első komoly ellenfélnél beadtuk a kulcsot. Ha az ellenfelünk nem veri meg magát az első 15-20 percben, akkor nem tudunk velük mit kezdeni. Továbbra is vannak gyengeségeink, csapatjáték még mindig nincs, ha meg nem jönnek az egyéni villanások, elvesztünk. Ez pedig szomorú.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 21:01

Nem akarok tippelni,mert szar vagyok benne,de tavaszra mi leszünk a legjobbak. Igaz ilyen benzema és bale teljesitménnyel lehet a többieknek kell megszakadni. :lol: :lol: mondjuk mindenki gyenge volt.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 14., szombat 21:00

Galacticos írta:felesleges sok évvel ezelőtti bajnoki tabellákra hivatkozna.
a capello féle madrid 76 ponttal lett spanyol bajnok. tavaly az atletico aki 24(!!!) ponttal maradt le az első barcelonától ők értek el 76 pontot.
nem vagyok pesszimista, de ebben a ligában tényleg ilyen meccsek döntenek. mourinho mondta és nagyon igazat adok neki hogy ebben a ligában ha döntetlent játszol, nem egy pontot nyertél, hanem kettőt vesztettél.
Nem a vesztett pontok miatt hivatkoztam rá. Abban az időszakban mi voltunk a legjobbak, még így is, hogy ennyi pontot vesztettünk. Nyilván nem engedhetjük meg magunknak ugyanezt ezekben az években. De nem is lehetünk mindig a legjobbak és ezt el kell fogadni. Igen, ezek a meccsek döntenek, szarul is jöttünk ki belőle az elmúlt években. De majd fordul a kocka.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 14., szombat 20:52

zalkrisz írta: A galaktikus időszakban is volt, hogy 7x ponttal lettünk bajnokok. Vagyis nem 1-2 vereség csúszott be.
felesleges sok évvel ezelőtti bajnoki tabellákra hivatkozna.
a capello féle madrid 76 ponttal lett spanyol bajnok. tavaly az atletico aki 24(!!!) ponttal maradt le az első barcelonától ők értek el 76 pontot.
nem vagyok pesszimista, de ebben a ligában tényleg ilyen meccsek döntenek. mourinho mondta és nagyon igazat adok neki hogy ebben a ligában ha döntetlent játszol, nem egy pontot nyertél, hanem kettőt vesztettél.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 20:49

Peti...nyugi,nem várt ütemben fejlődik a csapat,én nem is mertem volna remélni,hogy a JM féle csapat után,megint új koncepcio,új edző...és lesz játék,vagy játéknak nevezhető valami már decemberben....és van.
OKé,nem tuti a kép,ezt látjuk,és én sem értem hogy basztuk el az elején annyira megvolt a meccs...nem tudom,de még töröm a fejem rajta....szóval,ezen ne akadj ki,várj...nem tudsz mást,és ha ez igy megy tovább,akkor tavaszra sokkal erősebbek leszünk és érezni fogod a tartást,az erőt a meccseken.

Semmi más baj nincsen,csak az örök körforgás miatti szokatlanság,a csapategység nem tud kialakulni.....
Nem fognak most megint váltani évekig....és most ez sikeres KELL hogy legyen.
Ne izélj.....nem lehetsz mindig győztes,akkor uncsi lenne a sport..

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 14., szombat 20:46

petiamadridista írta: Én meg nem tudom te ki vagy, de az elmúlt 10 évben a Real Madrid közel sem a lehetőségeihez és a presztízséhez mérten játszott.
Nem tudom ezen mit nem lehet megérteni.
Közben a Barca meg vezet 1-0ra.

Azt meg nem mondtam, hogy most nem lehet az ember büszke a Real Madridra, de messze nem az a helyzet mint a galaktikus időszakban

Undorítózhatsz, de ha ezt nem fogod fel, akkor nem velem van a baj.
Az a baj, hogy te nem fogod fel, hogy mit akarok mondani. A galaktikus időszakban is volt, hogy 7x ponttal lettünk bajnokok. Vagyis nem 1-2 vereség csúszott be. Változott a foci, vannak akik jobban alkalmazkodtak ehhez, nem lehet mindig a csúcson lenni. És nem a mai játékra kell büszkének lenni, hanem, hogy egy Real Madridnak szurkolhatsz. De nem folytatom, mert x-eltünk, a barca vezet és ha még én is elkezdelek szapulni, még a végén eret vágsz.

De ezt a nagyképű hozzáállást elkéne felejteni, hogy ki ha nem mi. Ez nem neked szól, hanem csak úgy általánosságban. Mi is csak egy csapat vagyunk a sok közül, szebb múlttal és eredményekkel.

Itt jön valami gyerek, aztán itt undorítóskodik.

Végigolvastad? láttad mire írtam? magadra vetted? szóval ilyenkor te is elbújsz és a szekrény aljába teszed a mezedet?

Vissza: