Diego López - 25

Archívum
Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 15., vasárnap 2:41

Buitre írta:maradjon csak a kapuban, Iker meg a helyén, a padon. Remélem a BL kieséses szakaszában is DL véd majd.
+1

Nem is értem hogy akik Casillas-t nyomnák azok ezt hogyan gondolhatják... Rengeteg helyen olvasom, persze rendre 90 alatti iq-val rendelkező emberektől. Ez kb olyan mintha Raúl visszajönne és be akarnánk tenni CR helyére... Egyszerűen Casillas-nak túl sok gyenge pontja van, és már a vonalon sem képes olyanokra mint 5 évvel ezelőtt. Valamint a hibái akkor is megvoltak, de el tudta valamilyen szinten homályosítani ezeket azzal, hogy a vonalon nagyon magabiztos volt. Mert lábbal sosem volt jó, beadásokra egyáltalán nem tud kijönni. Ez pedig hátrány, főleg a BL-ben lehet, de már a bajnokságban is egyre több a beadás. Valamint azt se felejtsük hogy jópár centivel kisebb mint Lopez. Amit esetleg mi úgy látunk hogy Casillas bravúrral véd, az többnyire Diego-nak annyi lenne hogy kiteszi oldalra a kezét... Lopez-nek ez max a lapos lövéseknél lehetne hátrány, de azokban is nagyon jó, jelenleg világszinten top3 kapus, míg Iker nagyon messze van ettől a szinttől.

Egy dolgot viszont nem tudhatunk, az pedig az hogy melyik milyen jól tud kommunikálni a védőkkel, de szerintem ezzel egyiküknek sincs problémája, viszont a védők szemszögéből fontos lenne hogy a legfontosabb meccseken (BL) olyan legyen mögöttük akit megszoktak, akinél tudják hogy mi az övé. Sajnos ez egy nagyon rossz helyzet, mert Casillas egy legenda, Diego Lopez viszont jelenleg sokkal jobb kapus.

Plusz azt még nagyon zárójelben idetenném hogy Casillas-nak komoly szerepe volt abban hogy Mourinho megbukjon itt. Edzői szemmel nézve ez nem lehet túl megnyugtató hogy valakit a média a kapuba követel, és ő az előző edzőt kirakatta a csapattól... Arról nem is beszélve hogy madridista létére ezzel a klubnak ártott (rövidtávon mindenképpen)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. december 15., vasárnap 0:20

maradjon csak a kapuban, Iker meg a helyén, a padon. Remélem a BL kieséses szakaszában is DL véd majd.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. december 14., szombat 23:27

Csakhogy itt már nem azt kellene nézni, hogy amióta itt van, azóta López volt a jobb összességében, mert persze. De a pillanatnyi forma számít. Utóbbi meccsek, utóbbi hetek, max utóbbi 2 hónapot nézve. És ezt nézve bizony nálam már nem annyira egyértelmű López (igaz Casillas sem annyira egyértelműen igen), de mindenesetre már megfontolandó.

Persze még1x mondom én is elismerem, hogy összességében azért Lópeznek van jobb éve, de ez javarészt az év első fele miatt volt, mert amit tavasszal (és még az idei szezon elején is) leművelt az emberfeletti volt, de ezt nem lehet alapul venni ilyenkor, mert ez már nem ma, de nem is tegnap volt és ilyen alapon, akkor Casillas az elmúlt 10-15 évet nézve magasan veri Lópezt, ha már múlt alapján döntünk.

Nálam a döntés egyre nehezebb lenne. Jelenleg sztem Fifty-Fifty.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 22:53

Toky,azért mert két havonta benne van egy-egy gólban,azért kár felette pálcát törni. Te személyesen elfogult vagy iker miatt. Ez nem ad reális képet róluk. Amióta DL itt van,jobb mint iker.Aki ezt nem látja,az azért lehet mert nem is akarja.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 14., szombat 22:41

Jó látni, hogy egyre többen vannak, akik kezdik észrevenni a hibáit. És csökken a Mourinho és az újságok által keltett Casillas ellenszenv. Már csak azért is, mert jelen keretből a kapitány az egyik kedvencem. De ha Casillas mellett megjegyeztem, hogy övé a BL + kupa, akkor López mellett is megjegyzem, hogy Casillas ne kapjon szerepet a bajnokságban. Nálam az adott szó szent. Ha a játékosok és edző megegyeztek ebben, akkor ez lesz (legyen).

López jó kapus, ezt senki -még én sem- vitatom. És komolyat játszott, amikor ide jött. De már akkor is mondtam Lass és Özil példáját, meg azt, hogy megfontolandó, hogy egy középcsapat padjáról vásároltuk vissza. Nem hiszem, hogy ennél rosszabb lesz, és most sem rossz, de messze nem ott van, mint az első félévében. Casillasnak pedig vannak hibái, lesznek is. De jövőre dönteni kell. Én maradok Casillas mellett, bár gondolom ez senkit nem érdekel, főleg Ancelottit nem. :D

Az első gólnál szerintem sem hibázott, de nem is azt emlegetik fel. A második gólról van szó. Egyik BL meccsen Casillasnak jóval messzebbre kellett tornáznia egy ilyen labdáért, és úgy ment középre. Akkor le lett szólva, hogy szar formában van, és ezért jobb López. Most Lópeznek nagyon nyújtózkodnia sem kellett, hátsó kameraállásból látszott, hogy közvetlenül maga mellé kapta, mégis középre ütötte. Meg ahogy egyik Osasuna támadásnál megint kiszaladt a vakvilágba... Ja, és López ide vagy oda, ez is beívelésből kapott gól volt. :roll:

Szerintem Ő is hibázott, de ma a csapatnak kollektíven nem ment. És ezért nem hiszem, hogy érdemes lenne ezt a meccset Lópezre, Benzemára, Bale-re, Ronaldora vagy Ramosra kenni. Lehet javítani jövő héten.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 14., szombat 17:56

nem is értem, hogy lehetne ez lopez hibája? :D
Előtte hibázott, mert baromira nem kellett volna szögletre ütnie a labdát, mert kiment volt az egész és mi rúghattunk volna kirúgást.
But he is a good boy...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 14., szombat 17:28

mocsok írta:nem is értem, hogy lehetne ez lopez hibája?
Nagyon durva center volt az, ha kimozdul rá, kb úgy is elkésik. A támadó volt nagyon üresen, talán Carvajal maradt le róla.
Merci Zizou!

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 14., szombat 16:59

most így visszanézve az első gólt.
nem is értem, hogy lehetne ez lopez hibája? :D

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 14., szombat 16:56

Galacticos írta:
ericco írta:Első gól a védelem hibája, csúnyán lemaradtak az emberről, a második előtt pedig hatalmasat védett, a kipattanónál pedig egy fehérmezes sem volt, ismét. Miről is beszélünk? Minimálisan ha benne volt valamelyik gólban.
emlékszel még miből lett a második szöglet? :)
A szöglet még nem gólhelyzet. Konkrétan a gólokban inkább a védők voltak benne, mintsem ő. Ettől függetlenül volt már jobb napja is Diegonak, ezt adom.
Merci Zizou!

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 14., szombat 16:55

egy hibája volt. abból nem lett gól.

egyik gólról se tehet. maximum a másodiknál lehet szóvá tenni azt, hogy középre ütötte. de már alapból bravúr volt a védése.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 14., szombat 16:54

ericco írta:Első gól a védelem hibája, csúnyán lemaradtak az emberről, a második előtt pedig hatalmasat védett, a kipattanónál pedig egy fehérmezes sem volt, ismét. Miről is beszélünk? Minimálisan ha benne volt valamelyik gólban.
emlékszel még miből lett a második szöglet? :)

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 14., szombat 16:53

Első gól a védelem hibája, csúnyán lemaradtak az emberről, a második előtt pedig hatalmasat védett, a kipattanónál pedig egy fehérmezes sem volt, ismét. Miről is beszélünk? Minimálisan ha benne volt valamelyik gólban.
Merci Zizou!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 14., szombat 16:50

ma ugyanúgy bizonytalan a kijöveteleknél mint casillas a legrosszabb napjain.
mostmár meg kéne adni ikernek az esélyt a bajnokságban is.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. december 14., szombat 16:44

Az remélem világos, hogy López hathatós közreműködésével kaptuk a 2. gólt ma. Ha már Casillasnál mindig nézzük a BL-ben, hogy jó-jó, de itt rosszul jött ki a beívelésre, ott a hazaadást nem tudta emberhez adni, csak taccsra, akkor jegyezzük meg azt is, ha Diego hibázik.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 21:43

R.M.C.F írta:Nem fog,ez tuti....de az biztató,hogy iker elmozdult a béna szintről és bemutat már bravúrt is....lesz ebbből még csúcskapus na.....
a bravúrok valóban ott vannak már, de mikor mutatják én méh mindig egy kissé megtört, bizonytalan kapust látok..és ebben a rendszerben, csak a bravúrokkal ez nem jön vissza szerintem...olyat meg hogy vezér, csapatkapitány meg aztán pláne nem "várhatok" de arra már ott van ramos
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:38

Nem fog,ez tuti....de az biztató,hogy iker elmozdult a béna szintről és bemutat már bravúrt is....lesz ebbből még csúcskapus na.....

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. november 30., szombat 21:37

ziro4vr írta:nem hinném hogy carlo váltani fog most már..pedig tavasszal a bl-ben aztán tényleg nem mindegy hogy egy angolok elleni beívelésnél ki lesz ott pl
Szerintem fog, azert amit irtam, a csoportkorben meg lehet boven javitani, egyeneskieseses szakaszban mar egy-egy hiba miatt siman ki lehet zugni a sorozatbol. Tul nagy a tet ahhoz, h tiszteletbol Iker vedjen, a csapat az elso.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 30., szombat 21:31

nem hinném hogy carlo váltani fog most már..pedig tavasszal a bl-ben aztán tényleg nem mindegy hogy egy angolok elleni beívelésnél ki lesz ott pl
Nem illik.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. november 30., szombat 21:28

R.M.C.F írta:Azért sajnálom ezt a manuszt. Szuperteljesitmény....és a bl-ben nem védhet. Ez eléggé szar lehet neki.
szerintem azert kapta a BL-t Iker, mert ott belefert volna par baki, ha nagy gaz lett volna, ott is DL kezdett volna. En ugy gondolom, hogy a playoffban mar Hokuszpok fog vedeni. :)

Bosque pedigegyaltalan nem olyan higgadt uriember, mint aminek mutatja magat...

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 21:22

ziro4vr írta:a bajszos jelleméről mindent elmond, ahogy a kapuskérdést kezeli

Igen....ez van. Jellemtelen,és ez a döntése is a madrid ELLEN szól,másról nem. Akinek van egy csöpp esze,az látja,DL mind3nál jobb formailag. Erre..... :cens:

Vissza: