Diego López - 25

Archívum
primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 22., vasárnap 23:13

igen nagyon magabiztosnak és top formában levőnek tűnt...
mondjuk igen, Iker tényleg nagyon sz*r formában lehet, ha a stáb úgy ítéli meg, hogy még ennél is több bekapott góllal hozná le a meccseket, mint Diego...
But he is a good boy...

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 23:12

Prométheusz írta:ideje rehabilitálni Ikert. éppen ideje.
jah, hogy erre megy ki a játék.. nincs több kérdésem.. kicsit sem vagy elfogult...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 22., vasárnap 23:10

Prométheusz írta: ideje rehabilitálni Ikert. éppen ideje.
igen nagyon magabiztosnak és top formában levőnek tűnt...
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 23:09

hm... amikor Varane fel volt épülve, Ramos meg nem volt részeg akkor sem igen sikerült...

a második gólban ma is benne volt, és volt még egy vicces hasa alatt átcsúszott labda..

ideje rehabilitálni Ikert. éppen ideje.
hogy lehetnek egyesek ilyen betegesen elfogultak, hihetetlen.
különben is, hogy lehet egy játékost jobban szeretni, mint az egész csapatot?

aki szerint jelenleg nem jobb López Ikernél, az vagy elfogult, vagy teljesen fogalmatlan. már elnézést. :-(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 22., vasárnap 23:08

a második gólban ma is benne volt
te miről beszélsz??
amit fel lehet ma neki róni, hogy egy labda kipattant róla, de utána azt is visszahúzta maga alá
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 22., vasárnap 23:06

torjack írta:
Prométheusz írta:van esély rá, hogy néha lehozzon kapott gól nélküli meccset???
Ha Varane felépül, Ramos meg nem részegen játszik, akkor lesz.
hm... amikor Varane fel volt épülve, Ramos meg nem volt részeg akkor sem igen sikerült...

a második gólban ma is benne volt, és volt még egy vicces hasa alatt átcsúszott labda..

ideje rehabilitálni Ikert. éppen ideje.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 23:04

Rajta múlt, tényleg............ :banplz: :banplz:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 22., vasárnap 23:03

Ha Varane felépül, Ramos meg nem részegen játszik, akkor lesz.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 22., vasárnap 23:02

Majd ha Ramos es tarsai nem hagyjak 6 meterrol fejelni az ellenfel jatekosat..

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 22., vasárnap 23:01

van esély rá, hogy néha lehozzon kapott gól nélküli meccset???
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. december 15., vasárnap 13:12

magához képest kicsit tényleg visszaesett, de még mindig Casillas előtt van
aki szerint kapust kéne igazolni ... :roll:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 15., vasárnap 12:28

Én real drukker vagyok,se nem lopez se nem iker.....lopez jobb jelenleg,igy őt szeretném látni a kezdőben,mert a teljesitménye jobb.
Ez mindenkire vonatkozik egyébként,még ha jobban is szeretek valakit,akkor is ha nem jó adok neki hideget meleget,nincsen pardon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 15., vasárnap 11:02

Azért az elég érdekes, hogy azok akiknek a kedvencei között ott van Casillas, ők védik általában, míg a semleges szurkolók, akiknek nem a név, hanem a csapat a fontos, azok DL-t részesítik előnyben, ahogy az edzők is. Na vajon miért....
Nekem személy szerint a csapat a fontos, de sem Casillas, sem Lopez nem győzött meg. A helyzet mondjuk nem annyira rossz, mint Adán esetében, akinél már akkor féltem, amikor az ellenfél átlépte a félpályát, de ezzel a két úriemberrel a kapuban sem érzem biztonságban magam és a csapatot.
Cech, Cuortois, Neuer, De Gea
Cech nálam nem tartozik a legszűkebb elithez, túl sok hülyesége van már neki is. Az ő neve igazán akkor lett felkapva, amikor Mourinho a Chelseahez került (először), aztán nyerték a meccseket 1-0-ra úgy, hogy az a védelem bitang módon össze volt rakva. A kötelezőket fogja, nyilván bravúrjai is vannak, de például a Real Madridban borzasztó sok kritikát kapna.

Nekem személy szerint jelenleg De Gea a kedvencem, örülnék, ha egyszer nálunk kötne ki.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. december 15., vasárnap 10:58

zalkrisz írta:Azért az elég érdekes, hogy azok akiknek a kedvencei között ott van Casillas, ők védik általában, míg a semleges szurkolók, akiknek nem a név, hanem a csapat a fontos, azok DL-t részesítik előnyben, ahogy az edzők is. Na vajon miért....
Nem kell az offense, tavasszal is a kedvenceim között volt írva Casillas mégsem kardoskodtam érte. Elismertem, hogy López jobb volt, örültem a formájának és nyugodt voltam, amikor megláttam a kapuban. Tudtam, hogy ezek az ő pillanatai, de azt is tudtam, hogy neki ez pályafutása csúcspontja. 120%-ot nyújtott, élveztem a parádéját, de tisztában voltam vele, hogy nem lesz ez tartós sokáig.
Kerlon írta:Nekem mindegy kivéd, de López sem azt a formát hozza, amiért esélye se volt Casillasnak a tavasszal. Már leírtam, hogy most egyik se közelíti meg a szűk elitet...
Erről van szó. Legalább 1 ember látja miről papolok. Nem arról, hogy na akkor Casillast a kapuba már azonnal, hanem, hogy kisebb már a López fölény, sőt sztem el is tűnt és az elkövetkező meccseken sokminden múlhat, mert ilyen védelem mellett biztos, hogy lesz alkalmuk bizonyítani, hogy ki is van akkor jobb formában ebben a pillanatban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 15., vasárnap 10:51

Kerlon írta:Sajnos az elmúlt 15 év kapus probléma mentes időszaknak szerintem vége.
Azért rosszul ne legyünk. A barca egy 0 Valdessel tudott begyűjteni minden kupát, akkor nehogy már egy Lopez vagy Casillassal rosszabbak legyünk. A védelem a gyenge nálunk jelenleg, és emiatt vannak elővéve a kapusok.

Ha szar a védelem, akkor aztán állhat bárki a kapuban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 15., vasárnap 10:47

Nekem mindegy kivéd, de López sem azt a formát hozz, amiért esélye se volt Casillasnak a tavasszal. Már leírtam, hogy most egyik se közelíti meg a szűk elitet, akiket szerintem Cech, Cuortois, Neuer, De Gea képvisel. Aztán még vannak rengetegen, akik nem panaszkodhatnak az idei teljesítményükre, mint pl Valdes. Sajnos az elmúlt 15 év kapus probléma mentes időszaknak szerintem vége.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 15., vasárnap 10:37

Santi írta: Ezek viszont legalább annyira vak és elfogult vélemények és túlzások, mint az elvakult Iker fanoké, ha már mindig ezzel jöttök. Ugyanígy vannak elvakult López fanok is. Épp arra próbáltam rávilágítani, hogy persze ez egyértelműen így volt augusztusban vagy így volt tavasszal, mint ahogy írjátok, de JELENLEG már közel sem ekkora kontranszt közöttük, így egyre inkább aktuálisabb lesz a kapuskérdés. Nálam az ELMÚLT MECCSEK ALAPJÁN már abszolút egyenlőek vagy közel egyenlőek, de semmiképp sincs szintekkel jobb formában López.

Torquemada viszont érdekes dolgokat írt, ebben már lehet valami.
Egyáltalán nem vagyok Lopez fan. Viszont az nem véletlen, hogy már Capello is kiakarta tenni Casillast a kezdőből, Mou megtette és Ancelotti is. Del Bosque meg egy vicc, amit a madriddal kapcsolatos dolgokat illeti.

Mi az, hogy az elmúlt meccsek alapján egyenlőek a feltételek? Meg ki látja, hogy edzésen melyik teljesít jobban? Azért az elég érdekes, hogy azok akiknek a kedvencei között ott van Casillas, ők védik általában, míg a semleges szurkolók, akiknek nem a név, hanem a csapat a fontos, azok DL-t részesítik előnyben, ahogy az edzők is. Na vajon miért....

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. december 15., vasárnap 10:19

Becksy23 írta:mintha Raúl visszajönne és be akarnánk tenni CR helyére
Becksy23 írta:Lopez... jelenleg világszinten top3 kapus, míg Iker nagyon messze van ettől a szinttől.
Becksy23 írta:Diego Lopez viszont jelenleg sokkal jobb kapus.
zalkrisz írta:Ikernek meccsenként van annyi (hibája), mint Diego Lopeznek az utóbbi hónapban
zalkrisz írta:elfogultság nélkül Diego Lopez sokkal jobb.
Ezek viszont legalább annyira vak és elfogult vélemények és túlzások, mint az elvakult Iker fanoké, ha már mindig ezzel jöttök. Ugyanígy vannak elvakult López fanok is. Épp arra próbáltam rávilágítani, hogy persze ez egyértelműen így volt augusztusban vagy így volt tavasszal, mint ahogy írjátok, de JELENLEG már közel sem ekkora kontranszt közöttük, így egyre inkább aktuálisabb lesz a kapuskérdés. Nálam az ELMÚLT MECCSEK ALAPJÁN már abszolút egyenlőek vagy közel egyenlőek, de semmiképp sincs szintekkel jobb formában López.

Torquemada viszont érdekes dolgokat írt, ebben már lehet valami. :hmmm:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2013. december 15., vasárnap 9:41

Tényleg nehéz döntés lehet bármelyik edzőnek két ilyen képességű játékos közül választani , akik teljesen más stílusú kapusok, de mégis ugyanolyan jók. Két dolog biztos: az edzésmunkát mi nem látjuk, csak a meccseket, valamint mind Mou mind Ancelotti nagy eséllyel jobban ért ehhez a foglalkozáshoz, mint itt bármelyikünk. Ha két ilyen szakember egymás után úgy dönt, hogy Lopez védjen, akkor ennek az okai megvannak.
Jönnek egyesek, hogy López bizonytalanabbul jön ki újabban, stb. A tegnapi meccsen, amikor az alapvonal mellett szaladt ki az ötösön kívülre, akkor ellökték, a lassításon látszott. Azon, hogy Clos nem fújt, a tegnapiak tükrében nem lehet csodálkozni (nem az első meccset csalja el ellenünk). Második gól előtt szögletre ütötte: nehogy egy szögletet már gólpassznak jegyezzünk, másrészt amilyen hatékonysággal dolgoznak előtte a védők újabban, főleg Ramos, nem csoda, hogy minden labdát el akar a kapu elől takarítani minden áron.
Egyébként hatalmas tisztelet a kapusnevelésünknek, úgy néz ki, házon belül hosszú távon is megoldjuk a dolgot. (Nem Adánra gondoltam nyilván)
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 15., vasárnap 8:32

Lehet Lopeznek volt 1-2 bizonytalan megoldása az utóbbi időben, de még így is messze biztosabb pont, mint Casillas. Az a helyzet, hogy Ikernek meccsenként van annyi, mint Diego Lopeznek az utóbbi hónapban, mégis egyesek megadnák az esélyt neki a bajnokságban. Jó ez így, ahogy van, és majd tökéletes lesz, ha a BL-ben is Lopez védhet. Én nem vagyok híve annak, hogy egy legendát játszatni kell, ha jobb a másik, akkor védjen ő. És elfogultság nélkül Diego Lopez sokkal jobb.

Vissza: