Realista24 írta:Alakulnak a dolgok.
A legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy vizsgálatot indít Neymar árának ügye miatt.
Valaki még a szezon vége előtt el lesz kaszálva csúnyán, áh, úgysem
Ugyanmár.....a barca megmondta hogy 57 volt. akkor annyi volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 16., hétfő 21:24
Realista24 írta:Alakulnak a dolgok.
A legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy vizsgálatot indít Neymar árának ügye miatt.
Valaki még a szezon vége előtt el lesz kaszálva csúnyán, áh, úgysem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 16., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 16., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 20:24
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 16., hétfő 14:00
Ez komoly? Biztos éhezik szegény... Messi nem ad neki semmit.Realista24 írta:Messi apuciját éppen drogpénzek tisztára mosásával vádolják
Kíváncsi vagyok meddig tart ki a fiának a pénze és hírneve, meddig képes kihúzni a szarból az apját. Mert a bevételek eltitkolása sem volt véletlen, még ha maga Messi arról nem is tudott. Apuci így akart egy "kis" plusz lóvéhoz jutni.
A Messi és barátai jótékonysági meccseket használhatták fel a pénzmosásra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 16., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 16., hétfő 12:34
csababarca írta:Nem tudom mi volt ebben a sarkítás,igenis a szurkoló máshogy látja a saját és a nagy ellenfél meccsét.Kerlon írta:2 sor után nem bírtam tovább olvásni csababarca hozzászólását. Ennyire sarkítani...
Én kevésbé veszem észre hogy nekünk szerencsénk lenne, azt viszont előbb,hogy nektek van mázlitok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 16., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 16., hétfő 11:46
Nem tudom mi volt ebben a sarkítás,igenis a szurkoló máshogy látja a saját és a nagy ellenfél meccsét.Kerlon írta:2 sor után nem bírtam tovább olvásni csababarca hozzászólását. Ennyire sarkítani...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 16., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 16., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 16., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 16., hétfő 9:18
Egyrészt el lehet verni, másrészt, mindig a leggazdagabb a legsárosabbak. Csak ők tudnak nagyban játszani, az egyszerű halandó nem.Csak azt nem értem minek, több tíz millió eurót keres Messi évente, biztos nem éhezik a család otthon. Ennyi lóvét szinte el sem lehet verni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 16., hétfő 9:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 16., hétfő 8:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 15., vasárnap 13:19
úgy mondod, mintha bendtner világklasszis lenne, és nem arról lenne híres, hogy egy lúzer.de azt nem értem hogy egy bendtner miért nem tud átvenni egy labdát ajtó ablakban a 90 percben,nálunk meg egy higuain üres kapura kapufát rúg sorsdöntő helyzetben,vagy gomez támaszkodó lábáról bepattanik az utolsó percben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 15., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 15., vasárnap 12:55
R.M.C.F írta:
A presszinges részt még megvan,az oké is,de azt nem értem hogy egy bendtner miért nem tud átvenni egy labdát ajtó ablakban a 90 percben,nálunk meg egy higuain üres kapura kapufát rúg sorsdöntő helyzetben,vagy gomez támaszkodó lábáról bepattanik az utolsó percben.
Végül is mindegy,elmúlt dolgok ezek,kár rajta rágódni,annak veszem hogy gyengébbek voltunk,és a jobbnak van több szerencséje.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 15., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 15., vasárnap 12:26
A presszinges részt még megvan,az oké is,de azt nem értem hogy egy bendtner miért nem tud átvenni egy labdát ajtó ablakban a 90 percben,nálunk meg egy higuain üres kapura kapufát rúg sorsdöntő helyzetben,vagy gomez támaszkodó lábáról bepattanik az utolsó percben., hogy nem látod ezt?no offense de komolyan?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem