Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Re: Premier League
Nagyon jó meccs volt. Kb. egy percig nem volt afelől kétség, hogy nyerünk ma.
Mindenki kitette a belét a pályára, Gerrard hiánya nem is volt szembetűnő, az általunk sokat csesztetett Allen uralta a kp-t. Hendersonra meg mindenki csak legyint, de egyszerűen kellenek ezek a "zongoracipelő" féle játékosok... Ma is MOTM lett, nem is ok nélkül...
Suarez meg hatványozottan kitette a belét a pályára a csk szalag miatt, nagyon szimpatikus volt. A 4. gólját is úgy ünnepelte, mintha a győztes gólt lőtte volna a meccs végén...
Összességében ez egy jelzés volt a többi csapatnak, hogy attól hogy vannak szar meccseink (Hull City elleni), bizony számolni kell velünk - ha nem is az 1. helyre, de a dobogón simán ottmaradhatunk...
Mindenki kitette a belét a pályára, Gerrard hiánya nem is volt szembetűnő, az általunk sokat csesztetett Allen uralta a kp-t. Hendersonra meg mindenki csak legyint, de egyszerűen kellenek ezek a "zongoracipelő" féle játékosok... Ma is MOTM lett, nem is ok nélkül...
Suarez meg hatványozottan kitette a belét a pályára a csk szalag miatt, nagyon szimpatikus volt. A 4. gólját is úgy ünnepelte, mintha a győztes gólt lőtte volna a meccs végén...
Összességében ez egy jelzés volt a többi csapatnak, hogy attól hogy vannak szar meccseink (Hull City elleni), bizony számolni kell velünk - ha nem is az 1. helyre, de a dobogón simán ottmaradhatunk...
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Luis Suárez: 17 goals in 11 games. No penalties. Premier League
Cristiano Ronaldo: 17 goals in 15 games. 4 penalties. La Liga
Nem semmi, jól jönne benzema helyére
Cristiano Ronaldo: 17 goals in 15 games. 4 penalties. La Liga
Nem semmi, jól jönne benzema helyére
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Egyszerű a Tottenham helyzete: No Chiricheș, No Party! És ez amúgy halálkomoly. Nélküle védekezés nincsen.
Sajnálom, hogy nem megy nekik, szimpatikus csapat pedig.
Sajnálom, hogy nem megy nekik, szimpatikus csapat pedig.
Ez igaz,góllövés viszont nagy részben azért nem megy, mert nincs Bale. Tavaly kb. a Tottenham támadójátéka egyenlő volt Bale-el.Kerlon írta:Hát Demes... Ne haragudj, de hülyeség. Ne már, hogy 11 emberből kiveszel egyet, aztán meghal a csapat. Mert a védekezéshez pl sok köze nem volt, mert alájátszott mindenki és az volt a szisztéma. Idén meg nincs szisztéma. Nem tud Boas összerakni egy normális csapatot, pedig a keret nagyon is jó. Jobb, mint a tavalyi.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Hát Demes... Ne haragudj, de hülyeség. Ne már, hogy 11 emberből kiveszel egyet, aztán meghal a csapat. Mert a védekezéshez pl sok köze nem volt, mert alájátszott mindenki és az volt a szisztéma. Idén meg nincs szisztéma. Nem tud Boas összerakni egy normális csapatot, pedig a keret nagyon is jó. Jobb, mint a tavalyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Minden ami történt, ahhoz Bale hiánya a kulcs.szerintem nem bale hiánya a kulcs
Általában amikor egy játékos távozik nem kell az egész csapatot újjáépíteni.
Csak Bale elvesztésével nem egy játékost vesztettek hanem a csapat vezérét(Bale)+taktikát(ugyebár Bale-re épült), mindent vesztettek. Azért indultak 0-ról mert nincs Bale. És amikor a Bale nélküli csapat ennyire besült akkor ne mondjuk már azt hogy nem érzik meg Bale hiányát...
És hiába hoztak fiatalokat, senki nem tudja betölteni a vezér szerepét, gólt se tudnak nagyon rúgni.
Eddig az egész bukó úgy ahogy van, a keret sem tökéletes és az edző sem megfelelő.
Szóval Én így gondolkozom Bale távozásáról, bár lehet hogy rossz felé megyek.
Én nem tudom, te sem, elég hülye kérdés.'shutterisland írta:mert bale mit hozott volna ki a mai vagy city elleni meccsből?
Szerintem meg több esélye lett volna. De ez megint csak két vélemény egymás ellen, semmit nem tudunk erről sem.a bl-hez meg annyit, hogy a tavalyi spursnek sem lenne több esélye az első 4-be kerülni,
Ha idén összejön a BL akkor marad, ha nem akkor lép, szerintem ez lesz.Ha összejönne a BL, és a keretet tovább tudják erősíteni, akkor miért ne maradhatna ott?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen, ő választotta ki a játékosokat, akiket elhozott, akiknél úgy érezte, hogy beleillenek a játékba, amit létre akar hozni. No igen. De milyen játékba? Mert egyelőre sok elképzelés nincs, behozta ezt a tükörszélsős dolgot, de nem változtatott rajta, amikor látta, hogy nem működik... Á, nem tudom, mi legyen. Szeretem AVB-t és hangoztattam is nagy erőkkel nemrég, hogy időt kell neki adni, és ezt bizonyos értelemben most is így gondolom, de azért ez a két egymás utáni zakó nagyon gáz, és ezek után nem tudom, mennyire fognak a játékosok megbízni AVB-ben, mennyire fognak mögötte állni (mondjuk ebből a szempontból tényleg gyanús volt ez a meccs), egyáltalán el tudják-e hinni, hogy AVB képes innen felállítani a csapatot és olyan együttest formál belőlük, amely tényleg harcolni tud a BL-helyért minimum. Nagyon sok van ezekben a srácokban, csak úgy tűnik, hogy AVB nem tudja ezt kihozni belőlük, nem találja a megfelelő kezdőt, valahogy nem megy úgy az egész.Becksy23 írta:Én ezt nem így gondolom. Nálam pont akkor lenne egy 0 edző ha lemondana. Gondolom ő választotta ki a játékosokat akiket a csapathoz hozott, úgy érezte hogy beleillenek a játékba amit ő létre akar hozni a csapathoz. Ha lemond akkor félbe hagyja a munkáját. Fiatal játékosokat hozott, nyilván ezzel vállalta a kockázatot hogy belefuthatnak egyszer-egyszer a késbe, a kulcskérdés az hogy fel tudnak-e állni ebből, hogy kialakul-e szezon közben valami elképzelés, hogy mégis milyen focit nyomhat a Spurs. Kirúgni sem érdemes, minimum 2 évet meg kell kapnia, és ha akkor sincs fejlődés akkor el lehet gondolkozni a továbbiakon. Gondoljatok csak bele Rodgers az elején mekkora bukásnak indult. Volt egy elképzelése hogy az akkor még teljesen favágó focit nyomató Liverpool-t megtanítja focizni, olyan csapatot hoz létre amely nagyon labdabiztos. Eleinte teljesen csőd volt, talán még lejjebb kerültek játékban mint ahogy előtte álltak, de a fejlődés fokozatosan érezhető, most már annyira hogy ez a Liverpool szerintem oda fog érni a legjobb háromba. Ha őt is kirúgták volna 1 szezon után, ugyanúgy a béka segge alatt lenne a Pool mint ahogy előtte is. Pedig a keret most sem világverő, de megtanultak focizni, gyorsan gondolkoznak a pályán, és technikailag is rengeteget fejlődtek. És szerintem még messze a folyamat vége, ami az lehet (és szerintem lesz is) hogy újra minden évben BL csapat lesz a Pool, és a bajnoki címért fognak menni. Annak ellenére hogy United szurkoló vagyok örülök ennek, mégiscsak úgy a legjobb bajnoknak lenni ha az ellenfelek is ütősek, és az angol focinak is nagyon jót tesz hogy visszatér a Pool... Na ha még a Leeds is feljut
Persze, adjunk neki időt, ez rendben van, kicsit lenyugodva már én sem feltétlenül gondolom úgy, hogy meg kéne válni tőle, de nagyon vigyáznia kell, mert még egy hasonló zakó, és könnyen el tudom képzelni, hogy Levynél betelik a pohár és páros lábbal rúgja ki a portugált Londonból.
Szóval ha marad AVB, akkor az azt jelenti, hogy hisz magában, hisz a csapatban, nem adja fel és megpróbálja csakazértis összerakni ezt a csapatot - vagy azt, hogy gyáva.
Ááá, tényleg fogalmam sincs, hogy mit gondoljak erről a helyzetről. Lehet, hogy jobb, ha alszom rá egyet.
COYS!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Tottenham az utolsó 5 meccsén 15 gólt kapott (pl City 6, most Pool 5).
ez a Suarez egy állat! Ő KELL NEKÜNK! ma is újabb 2 gól és 2 gólpassz.
Már 16 gól és 10 gólpassznál jár úgy hogy az első öt fordulót kihagyta az eltiltása miatt.
Tavaly 23+10-el zárt, de ez már féltáv előtt megvan neki!
és ha az első 5 fordulóban is lett volna, ahol olyanokkal játszott a Pool, mint Stoke, Aston Villa, Swansea, Southempton és MU simán lőhetett volna itt is egy laza 5-6-7 gólt! Már féltáv előtt meglenne neki a 20 gólja, mint a "csodamesszinek" korábban. CR meg felkötheti a gatyáját, mert már Luis méltó ellenfele lesz, ha már az argentin nincsen.
Tottenhamnél szép dolog az első 10 fordulóban a 7 clean sheet, de emellett nem képesek gólt lőni. És a 7. CS óta eltelt 6 meccsen jött 16 bekapott gól (és mindössze 6 rúgott, így is 3 meccsen nem lőttek)
és akkor még Gerrard nem is volt ma, bár ő is kifele megy más, megvannak nélküle is.
Sakho meg nagy vétel volt, és Flanagan beépítése is jól megy ahogy nézem.
Az meg eléggé világosnak tűnik, hogy a TOP4 a City, Chelsea, Pool, Arsenal 4esből állhat, T'ham esélytelen, viszont az Everton, MU még bekavarhat valahogy. Előbbi igencsak összeállt: ha pár x-es meccsből (8-7-1 a mérlegük) győzelmet tudnak majd csináni akkor simán top4 lehetnek, ha a forma is kitart.
ez a Suarez egy állat! Ő KELL NEKÜNK! ma is újabb 2 gól és 2 gólpassz.
Már 16 gól és 10 gólpassznál jár úgy hogy az első öt fordulót kihagyta az eltiltása miatt.
Tavaly 23+10-el zárt, de ez már féltáv előtt megvan neki!
és ha az első 5 fordulóban is lett volna, ahol olyanokkal játszott a Pool, mint Stoke, Aston Villa, Swansea, Southempton és MU simán lőhetett volna itt is egy laza 5-6-7 gólt! Már féltáv előtt meglenne neki a 20 gólja, mint a "csodamesszinek" korábban. CR meg felkötheti a gatyáját, mert már Luis méltó ellenfele lesz, ha már az argentin nincsen.
Tottenhamnél szép dolog az első 10 fordulóban a 7 clean sheet, de emellett nem képesek gólt lőni. És a 7. CS óta eltelt 6 meccsen jött 16 bekapott gól (és mindössze 6 rúgott, így is 3 meccsen nem lőttek)
és akkor még Gerrard nem is volt ma, bár ő is kifele megy más, megvannak nélküle is.
Sakho meg nagy vétel volt, és Flanagan beépítése is jól megy ahogy nézem.
Az meg eléggé világosnak tűnik, hogy a TOP4 a City, Chelsea, Pool, Arsenal 4esből állhat, T'ham esélytelen, viszont az Everton, MU még bekavarhat valahogy. Előbbi igencsak összeállt: ha pár x-es meccsből (8-7-1 a mérlegük) győzelmet tudnak majd csináni akkor simán top4 lehetnek, ha a forma is kitart.
Akkor Falcao kell. Már pár meccse nincsen a Monacoban a pályán, de továbbra is csak nyernek, úgyhogy megvannak nélküle is úgy tűnik. Rá kell reppenni.Érdekes lesz, abban igazad van, hogy ha jó szezonjuk lesz idén, akkor nagyobb az esélye, hogy marad.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
Mondjuk rendesen kell erősíteni a kereten, ha olyan csapatot akarnak, amelyik versenyben lehet ha nem is a BL-győzelemért, de mondjuk a top8-top4-be kerülésért. Meg, gondolom, ha Suárezt megkeresitek ti, akkor nem fog nemet mondani. (Az már más kérdés, hogy mondjuk a Chelsea kedvéért otthagyná-e Liverpoolt...)MyStiQ írta:Ha összejönne a BL, és a keretet tovább tudják erősíteni, akkor miért ne maradhatna ott?
Érdekes lesz, abban igazad van, hogy ha jó szezonjuk lesz idén, akkor nagyobb az esélye, hogy marad.
(Csak ne vigyétek el, könyörgöm... )
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én ezt nem így gondolom. Nálam pont akkor lenne egy 0 edző ha lemondana. Gondolom ő választotta ki a játékosokat akiket a csapathoz hozott, úgy érezte hogy beleillenek a játékba amit ő létre akar hozni a csapathoz. Ha lemond akkor félbe hagyja a munkáját. Fiatal játékosokat hozott, nyilván ezzel vállalta a kockázatot hogy belefuthatnak egyszer-egyszer a késbe, a kulcskérdés az hogy fel tudnak-e állni ebből, hogy kialakul-e szezon közben valami elképzelés, hogy mégis milyen focit nyomhat a Spurs. Kirúgni sem érdemes, minimum 2 évet meg kell kapnia, és ha akkor sincs fejlődés akkor el lehet gondolkozni a továbbiakon. Gondoljatok csak bele Rodgers az elején mekkora bukásnak indult. Volt egy elképzelése hogy az akkor még teljesen favágó focit nyomató Liverpool-t megtanítja focizni, olyan csapatot hoz létre amely nagyon labdabiztos. Eleinte teljesen csőd volt, talán még lejjebb kerültek játékban mint ahogy előtte álltak, de a fejlődés fokozatosan érezhető, most már annyira hogy ez a Liverpool szerintem oda fog érni a legjobb háromba. Ha őt is kirúgták volna 1 szezon után, ugyanúgy a béka segge alatt lenne a Pool mint ahogy előtte is. Pedig a keret most sem világverő, de megtanultak focizni, gyorsan gondolkoznak a pályán, és technikailag is rengeteget fejlődtek. És szerintem még messze a folyamat vége, ami az lehet (és szerintem lesz is) hogy újra minden évben BL csapat lesz a Pool, és a bajnoki címért fognak menni. Annak ellenére hogy United szurkoló vagyok örülök ennek, mégiscsak úgy a legjobb bajnoknak lenni ha az ellenfelek is ütősek, és az angol focinak is nagyon jót tesz hogy visszatér a Pool... Na ha még a Leeds is feljutGT37 írta: Ha egyenes ember AVB, akkor lemond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Becksy23 2013. december 15., vasárnap 19:51-kor.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Ha összejönne a BL, és a keretet tovább tudják erősíteni, akkor miért ne maradhatna ott?Nem hiszem, hogy maradni fog Liverpoolban.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Remélem nálunkGT37 írta:Rengetegszer lenyilatkozták többen is, hogy bíznak AVB-ben és mögötte állnak, még a 0-6 után is. Viszont ha ez így is van, egy újabb bődületes zakó után enyhén valószínű, hogy megcsappan az a bizalom a portugál iránt...Galacticos írta:egyébként ez már nem rossz nap, rossz forma, rossz játék.
én nem tudom milyen viszonyban vannak a játékosok avb-vel, de ez már nekem inkább edzőbuktatás.
Ha egyenes ember AVB, akkor lemond.
Amúgy meg kíváncsi leszek, hol fogja Suárez rugdosni a gólokat a 2014-2015-ös szezonban... Nem hiszem, hogy maradni fog Liverpoolban.
Benzema helyett....
- GT37
Rengetegszer lenyilatkozták többen is, hogy bíznak AVB-ben és mögötte állnak, még a 0-6 után is. Viszont ha ez így is van, egy újabb bődületes zakó után enyhén valószínű, hogy megcsappan az a bizalom a portugál iránt...Galacticos írta:egyébként ez már nem rossz nap, rossz forma, rossz játék.
én nem tudom milyen viszonyban vannak a játékosok avb-vel, de ez már nekem inkább edzőbuktatás.
Ha egyenes ember AVB, akkor lemond.
Amúgy meg kíváncsi leszek, hol fogja Suárez rugdosni a gólokat a 2014-2015-ös szezonban... Nem hiszem, hogy maradni fog Liverpoolban.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Az biztos,hogy évek óta Premier league a legkeményebb bajnokság náluk 5 pont előny/lemaradás az szinte semmi.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mert bale mit hozott volna ki a mai vagy city elleni meccsből ? 5-1 vagy 6-1 lett volna, mert elsüt egyet 25-ről ?
szerintem nem bale hiánya a kulcs (nyilván az is számít, hiszen a jelen fociban klasszis játékos) hanem az, hogy a sok érkezőt nem sikerült csapattá formálni, és valószínűleg repülni is fog avb, hogy aztán kiderüljön, valóban a keret kevés, vagy az edző is nyakig benne volt ebben.
a bl-hez meg annyit, hogy a tavalyi spursnek sem lenne több esélye az első 4-be kerülni, idén sokkal kiegyensúlyozottabb az eleje.
a chelsea és city továbbra is abszolút esélyes a bajnoki címre, az arsenal és liverpool jelentősen feljavultak, a manchester united pedig valószínűleg valahogy úgyis oda fog érni (vagyis meglepne, ha csak euroligában indulhatnának) és akkor még nem beszéltünk az evertonról és a szarkákról, akik méltóak végre valahára az erős középcsapat titulushoz.
azért így rohadt nehéz elcsípni egy negyedik helyet.
szerintem nem bale hiánya a kulcs (nyilván az is számít, hiszen a jelen fociban klasszis játékos) hanem az, hogy a sok érkezőt nem sikerült csapattá formálni, és valószínűleg repülni is fog avb, hogy aztán kiderüljön, valóban a keret kevés, vagy az edző is nyakig benne volt ebben.
a bl-hez meg annyit, hogy a tavalyi spursnek sem lenne több esélye az első 4-be kerülni, idén sokkal kiegyensúlyozottabb az eleje.
a chelsea és city továbbra is abszolút esélyes a bajnoki címre, az arsenal és liverpool jelentősen feljavultak, a manchester united pedig valószínűleg valahogy úgyis oda fog érni (vagyis meglepne, ha csak euroligában indulhatnának) és akkor még nem beszéltünk az evertonról és a szarkákról, akik méltóak végre valahára az erős középcsapat titulushoz.
azért így rohadt nehéz elcsípni egy negyedik helyet.
- ateeemadrid
azért ez elég erős túlzás, talán a kp kivételével minden poszton jobb a liverpool.ilyen szarul nem lehet játszania, egy ilyen alapvetően jó keretnek. persze nem világklasszisok, de ennél jobbak. sőt szerintem a keretek alapján erősebb a spurs mint a liverpool.
azért mert vettek ilyen wannabe tucatjátékosokat, meg morata szintjét meg nem ütő soldadokat, attól nem lesz jobb keretük.
suárez epic, még mindig tartom, hogy céer és messi után ő a 3. legjobb játékos jelenleg, sturridge is kurvajó, de pl. coutinho is nagyon alulértékelt, simán üti mondjuk oscart, ügyes kis játékos.
sakho meg szintén nagy vétel volt a védelembe.
jó ez a pool, na.
számomra egyre inkább egyértelmű, hogy a top4ben a City, az Arsenal, a 'Pool és a Chelsea kap helyet. sorrend viszont rejtély.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Hát én kérek elnézést ha minden rendben megy náluk, nem tudtam hogy az a terv hogy kapjanak egy 5öst minden nagy csapattól aki szembe jön. De hát akkor irány a BL, jó lesz az.'shutterisland írta:Még hogy nem fogják megérezni Bale hiányát...
pontokban nem is érzik
Bár lehet hogy ahhoz azért kéne egy normál edző meg egy csapat.
- Galacticos
egyébként ez már nem rossz nap, rossz forma, rossz játék.
ilyen szarul nem lehet játszania, egy ilyen alapvetően jó keretnek. persze nem világklasszisok, de ennél jobbak. sőt szerintem a keretek alapján erősebb a spurs mint a liverpool.
ilyen szarul nem lehet játszania, egy ilyen alapvetően jó keretnek. persze nem világklasszisok, de ennél jobbak. sőt szerintem a keretek alapján erősebb a spurs mint a liverpool.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Még hogy nem fogják megérezni Bale hiányát...
pontokban nem is érzik, mert tavaly a tottenham az első 16 kör alatt az idei 27-nél is kevesebbet gyűjtött, 26-ot.
az, hogy 5-6 gólokat kapnak a rangadókon, az nem bale hiánya miatt van, arra csak a kevés rúgott gólt lehet fogni.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Útwenger:
"Levy úgy van vele szerintem, hogy jobb lett volna azt a 100 millát kurvákra meg kokóra költeni, mert a f@rka legalább fel tud állni, de ez a Spurs már nem."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2013. december 15., vasárnap 18:57-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
6talmas gondba vannak, szerintem is edző cserre lesz a csapatnál 5letem sincs mi lenne a megoldás.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nagyi 2013. december 15., vasárnap 18:57-kor.