Yepp. És ezért fog Karim is új szerződést kapni, ha tetszik a többségnek, ha nem. 2015-ben lejár a szerződésük, ingyen vagy apróért senkit nem fognak elengedni. Főleg most, hogy 400 millát készülünk kiadni.Többen leírták, hogy miért logikus lépés a vezetőség részéről a hosszabbítás
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A kötvény kvázi hitelként lehet értelmezni, annyi, hogy nem egy bankkal kell megegyezni, hanem bizonyos értékben kibocsát a klub kötvényeket, amire ígér x kamatot, konkrét futamideje van, és ha nem zárt kibocsátású, akkor bárki vásárolhat belőle. De a lényeg nagyjából az, hogy hitel...Csak egy kérdésem lenne mégpedig hogy ez a két "szponzori" pénz hogy fog "kinézni" ? Mert ugye volt már itt Microsoft Bernabeu is. A kötvényeket is valaki elmagyarázhatná mert bár szoktam olvasgatni tőzsdés híreket nem értek hozzá. Legfőképp arra lennék kíváncsi hogy ezek a szerződések mennyire érintik majd a klub gazdasági életét.
A másik eset lenne ideális persze pénzügyi szempontból, hiszen szponzorációs pénzből kijönne, nem hitel lenne az építés mögött.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Erre a hsz-re mi szükség volt? Többen leírták, hogy miért logikus lépés a vezetőség részéről a hosszabbítás. Ráadásul egy sérült játékossal egy csapat sem bont szerződést, mert ez gerinctelenség. Azon felül meg tetszik, nem tetszik, nincs a piacon jobb megszerezhető játékos. Vidal meg a többi felszopkodott arc soha nem lesz Real játékos, Khediránál rosszabb játékos meg értelemszerűen nem kell.Boky írta:NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.Az El Confidencial szerint amíg Xabi Alonso jövője továbbra is ismeretlen, addig Sami Khediráé egyre világosabb. A lap szerint a német játékos rábólintott a vezetőség ajánlatára, és hamarosan aláírja 2018. június 30-ig szóló szerződését.
MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?
pedig már kezdtem elhinni, hogy eltakarodik.
(írom ezt úgy, hogy most vagyok a legelégedetebb a teljesítményével)
A csapat meg az Osasuna ellen is bizonyította, hogy mennyire stabil védekezésben, és mennyire jól támadnak Khedira nélkül...
Az Osasuna ellenihez hasonló meccsek után volt szokás Khedirát meg Arbeloát szidni, hogy miattuk nem nyertünk. Egyikük sem volt a pályán, és mégsem nyertünk. Akkor most ki hátráltatott minket? Mert Ramos kiállításáig is 2 helyzetünk volt összesen utána egy sem. Akkor ki volt a visszahúzó elem?
Lehet itt bárki, ilyen meccsek mindig lesznek. Az ilyen meccsek nem Khedira miatt úsznak el. Ebbe bele lehet törődni. A korábbi gálameccseken meg gáláztunk volna Khedirával is, mert ott a támadóknak jól ment a játék.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.Az El Confidencial szerint amíg Xabi Alonso jövője továbbra is ismeretlen, addig Sami Khediráé egyre világosabb. A lap szerint a német játékos rábólintott a vezetőség ajánlatára, és hamarosan aláírja 2018. június 30-ig szóló szerződését.
MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?
pedig már kezdtem elhinni, hogy eltakarodik.
(írom ezt úgy, hogy most vagyok a legelégedetebb a teljesítményével)
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Azért Perez valahogy összekaparja a stadionra a pénzt. Csak egy kérdésem lenne mégpedig hogy ez a két "szponzori" pénz hogy fog "kinézni" ? Mert ugye volt már itt Microsoft Bernabeu is. A kötvényeket is valaki elmagyarázhatná mert bár szoktam olvasgatni tőzsdés híreket nem értek hozzá. Legfőképp arra lennék kíváncsi hogy ezek a szerződések mennyire érintik majd a klub gazdasági életét.Az El Confidencial szerint a német GMP cég fogja a Bernabéu felújítását illetve átalakítását végezni. A projekt nagyjából 400 millió euróba fog kerülni, amit a lap szerint kétféleképpen finanszírozhat a klub. Az egyik, hogy szponzori szerződést kötnek a Microsofttal, ami évi 40 millió eurót garantálna. A másik lehetséges verzió a kötvénykibocsátás, amiből 250 millió eurós bevételhez jutna a Real Madrid.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem bejön. De az átépítés nem fog ütközni a csapat meccseivel? Vagy ezt le lehet rendezni egy nyár alatt? Csak nem szívesen nézem a csapat idegenbeli meccseit... 1 szezon a Bernabeu nélkül szerintem ki is esnénk amilyen az idegenbeli játékunk xDRealista24 írta:A hírek szerint megvan a nyertes:
http://madridom.hu/?p=32597
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
volt ennél jobb is...
mondjuk a mostani is jobban tetszik, ez olyan túl sci-fis
mondjuk a mostani is jobban tetszik, ez olyan túl sci-fis
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hírek szerint megvan a nyertes:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Crisitano Ronaldo:"Remélem még több trófeával gazdagíthatom a későbbiekben a gyűjteményt. Boldog vagyok és izgatott. Remélhetőleg a “Tizedik” már idén bekerül a serlegek közé, nagyon várom a küzdelmeket és remélem idén sikerül elhódítanunk." Nem csak neki, de szerintem minden madridistának hatalmas öröm lenne. Én elképesztően szeretném ha megnyernénk.
- mocsok
tőlem ilyet ne kérdezz, mert elfogult vagyok.
marcelo régebb óta szopatja az ellenfeleit (legalább olyan látványosan mint neymar), de ritkán hallok olyat a tv-ben, hogy mekkora zseni ez a srác.
mondjuk itt a fórumon is sokáig inkább coentraot akarták a kezdőbe.
aztán jött a hosszú sérülése és mindenkinek egyből nagyon hiányzott a brazil.
marcelo régebb óta szopatja az ellenfeleit (legalább olyan látványosan mint neymar), de ritkán hallok olyat a tv-ben, hogy mekkora zseni ez a srác.
mondjuk itt a fórumon is sokáig inkább coentraot akarták a kezdőbe.
aztán jött a hosszú sérülése és mindenkinek egyből nagyon hiányzott a brazil.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MOcsok:
az avatarodról jut eszembe:
neymar ha húz egy szép cselt.....már 134 decibel a hang a stúdióban és zsenizik,ma is.....akkor marcelot hányszor kellene?
Mert LEGALÁBB ANNYI sklit tol mint a korszak zsenije.....aki azt mondja nem,az nem ezeket a meccseket nézi.
az avatarodról jut eszembe:
neymar ha húz egy szép cselt.....már 134 decibel a hang a stúdióban és zsenizik,ma is.....akkor marcelot hányszor kellene?
Mert LEGALÁBB ANNYI sklit tol mint a korszak zsenije.....aki azt mondja nem,az nem ezeket a meccseket nézi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- mocsok
ja. gondolom tömik rendesen nyugtatókkal.
meg szerintem most már nagyobb ketrecbe zárják meccsek között amiben többet tud futni és így nem marad annyi ereje embereket ölni a pályán.
meg szerintem most már nagyobb ketrecbe zárják meccsek között amiben többet tud futni és így nem marad annyi ereje embereket ölni a pályán.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
mocsok írta:ötödik sárgáját kapta.
A hentes.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- mocsok
ötödik sárgáját kapta.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Pepe miért nem?A Real Madrid megfellebbezi Clos Gómez Sergio Ramos első sárga lapjának felmutatásával kapcsolatos döntését, miután a mérkőzés jegyzőkönyvéből kiderül, hogy nem reklamálásért, hanem szabálytalanság okán kapta azt. A klub egyébként mindkét lap eltörlését kérni fogja majd, mivel a másodikat sem érzik szándékos szabálytalanságnak. A cél, hogy Sergio Ramos ott lehessen jövőhéten a Mestallában, a Valencia ellen. Pepe és Varane biztosan nem lehetnek ott, ha Ramos is kiesik úgy valószínűsíthetően Arbeloa és Nacho lesz a két belső védő.
- Legkisebbtobi
vegre valami ertelmes is van ezen az oldalon:
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/magyaro ... mingwaynek
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/magyaro ... mingwaynek
- ___Samy___
jó ez a kezdő, nyerni kell
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Galacticos
a lehetőlegerősebb kezdőnk.
nagyon adom.
ancelotti, zidane.
nagyon adom.
ancelotti, zidane.
Diego López, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Cristiano Ronaldo, Benzema y Bale
ez a kezdő elvileg.
lőni kell egy korán vagy nehéz lesz. mondjuk így is.
ez a kezdő elvileg.
lőni kell egy korán vagy nehéz lesz. mondjuk így is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem lehet a futballt így értelmezni. Egy csapatsportot nem értelmezhetsz csakis az egyén szintjén, mert a rendszer az egyén felett áll. Régebben a rendszerek nem voltak ennyire kiforrottak, akkor még többet ért az egyéni tehetség, de ma már ez nagyon kevés. Pont ezért ma már nem a brazilok a mérvadóak a futballban. Az utóbbi évek legalább is nem róluk szóltak. A futball változik, fejlődik. Hogy tetszetős irányba, vagy nem, az más kérdés. De a lényeg az az, hogy a rendszerek önmagukban nem elegek ahhoz, hogy a tehetséget legyőzzék, megfelelő tehetségeknek kell lennie a legjobb rendszerek mögött, és így kapjuk meg a mérvadó csapatokat. Sem a tehetség nem érvényesülhet rendszer nélkül, sem a rendszer tehetség nélkül. Éppen ezért az egyik változót nem lehet kivenni az egyenletből.de ha arról van szó, hogy úgy értelmezem a futballt, hogy ki a jobb, ki az ügyesebb, ki a technikásabb, ki a furfangosabb, ki az ötletesebb a másiknál azért, hogy a lábával/fejével/vállával/mellkasával a labdát többször a kapuba juttassa, akkor nem kérdés, hogy a 60 évvel ezelőtti magyar válogatotton kívül a mindenkori brazil válogatottak a mérvadóak.