Premier League
- ___Samy___
Re: Premier League
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez is igaz. Lehet, hogy gyorsan idejön, összerakja a csapatot, behoz minket a harmadik helyre, megnyeri velünk az FA-kupát és az EL-t, aztán megy vissza a mennyeibe.torjack írta:Ínséges időkben azért pénzért az ember hajlamos rangon aluli munkát is elvállalni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ínséges időkben azért pénzért az ember hajlamos rangon aluli munkát is elvállalni.Moniznak meg örülnék, de nem hiszem, hogy lealacsonyodna a biszem-b@szom karfiolliga színvonalára.
- GT37
Laudrupot szerintem el tudnánk csábítani, bár ki tudja... Egyébként itt lehet nézegetni az oddsokat: http://www.skybet.com/football/manager- ... ooter_linktorjack írta:Foglalt jelenleg mindkettő, elég esélytelen, hogy most váltsanak.
Moniz viszont épp szabad.
Klopp meg Simeone elég reális
Moniznak meg örülnék, de nem hiszem, hogy lealacsonyodna a biszem-b@szom karfiolliga színvonalára.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
GT37 írta:Jövök haza, bekapcsolom a gépet és mit látok: AVB out és megkaptuk a City-t?
Sajnálom a portugált, de érthető a vezetőség döntése.
Capello nem lenne rossz, de Laudrupot is elviselném, róla is írnak.
Foglalt jelenleg mindkettő, elég esélytelen, hogy most váltsanak.
Moniz viszont épp szabad.
- GT37
Jövök haza, bekapcsolom a gépet és mit látok: AVB out és megkaptuk a City-t?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyrészt senki nem világklasszisozta szerintem, másrészt pedig 6-7 bajnokit ha le tudott játszani, ugyanis sérült.hehe írta: eriksen meg világklasszis
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Capellora van a legnagyobb esély a fogadóirodák szerint.
Maradonát emlegették... Egyéként nehéz lesz a szezon közepén értelmes edzőt találni oda.Remélem valami normális edzőt visznek oda,
Remélem valami normális edzőt visznek oda, mert tudnék örülni egy jó Spursnek, szimpi játékosaik vannak Townsend és Paulinho kivételével.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jön magyarország padjára.
Viccet félretéve, nem rossz edző ő, eltudnám képzelni akár egy Valencia kispadján is.
Viccet félretéve, nem rossz edző ő, eltudnám képzelni akár egy Valencia kispadján is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Na, ennyi volt, AVB-t menesztették is. Kíváncsi vagyok, hogy kit visznek a helyére...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mivel most költöztünk el közös házunkba még nincs tv... Viszont délba anyámék láttam az első félidőt, és hihetetlen, hogy Suarez mennyire érzi a kiugratásokat is. Azon kívül, hogy ő maga is jól indult be sokszor a védők között még hihetetlen jó labdákat is adott. A régi szinészkedős énnye is eltűnt ahogy láttam (vagy csak kivételes eset volt a mai )... A lényeg, hogy nagy fogás lenne, de tuti, hogy nem lesz olcsó...
GT! Téged meg lassan kezdelek sajnálni mert ezek a szemét madridisták 5letes szóvicekkel szívóznak veled a legutóbbi 6almas Spurs meccs óta.
Ami ennél is nagyobb vicc, hogy nézem a meccset erre oda jön az asszonyka mellém. Mondom neki, hogy "nézd milyen szép hp-s" mezük van!". Erre az asszony annyit mondott, hogy "hülye pöcsök" ... Hát elég jót nevettem szó mi szó ...
GT! Téged meg lassan kezdelek sajnálni mert ezek a szemét madridisták 5letes szóvicekkel szívóznak veled a legutóbbi 6almas Spurs meccs óta.
Ami ennél is nagyobb vicc, hogy nézem a meccset erre oda jön az asszonyka mellém. Mondom neki, hogy "nézd milyen szép hp-s" mezük van!". Erre az asszony annyit mondott, hogy "hülye pöcsök" ... Hát elég jót nevettem szó mi szó ...
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Véleményem szerint Gt barátunk miatt ilyen 6atalmas az érdeklődés a csapat iránt
- GT37
AVB: I won't resign and I'm not a quitter. The only thing I can do is work hard with the players to get them back on track.
Más kérdés, hogy Levyék mit gondolnak a dologról... Kíváncsi leszek.
Más kérdés, hogy Levyék mit gondolnak a dologról... Kíváncsi leszek.
Legalább nyíltan kimondod... Nem 5ölsz-6olsz.torjack írta:Sorry GT, de nem tudtam kihagyni
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát én mindig elképedek, hogy a Spurs miért tud itt ilyen komoly téma lenni...
Adtak a világnak az elmúlt 10 évben kb 4-5 fain játékost, ezen kívül egy 5.-6-7. helyezett angol csapat volt mindig is.
Adtak a világnak az elmúlt 10 évben kb 4-5 fain játékost, ezen kívül egy 5.-6-7. helyezett angol csapat volt mindig is.
- torjack
5letem sincs, miért akarják kirúgni...6almasat alkotott a Spurs padján...
Sorry GT, de nem tudtam kihagyni
Sorry GT, de nem tudtam kihagyni
Henderson motm? Suárez 2 gól, 2 gólpassz és kb minden megmozdulása veszélyes volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K