ne igyatok gyerekek itt a példaGéci írta:hehe megbolondult
bár igaza van, de szerintem neymar sem fog messzebb jutni
ne igyatok gyerekek itt a példaGéci írta:hehe megbolondult
Vagy megszenvedtek egy dupla meccsen a kövi körbe meg kiestek mondjuk a bayern ellen. És addigra már halom pontot bukhattatok ,mert rohadt nehezek voltak a hétközi meccsek.'shutterisland írta:erről én is akartam írni, csak visszatöröltem, mert már előre láttam a reakciókat, hogy biztos csak kifogás, pedig nem.Nem biztos, hogy jó lenne nekünk, ha kiesne a Barca - a bajnokság szempontjából.
de ha már felhoztad, csak leírom.
szóval azért jó nekünk a city, mert már most az elején ki fog derülni, ha idén (is) kevesek vagyunk a bl sikerhez, nem kell még 2x2 meccs ahhoz, hogy kiessünk, aztán a végén csak a jó statisztikánk maradjon megint, hogy zsinórban hány éve a bl legjobb 4 csapata között vagyunk.
ebben az esetben pedig maximálisan koncentrálhatunk a bajnokságra.
ha pedig tovább megyünk rajtuk, akkor pedig bárki ellen felvehetjük a kesztyűt.
nem örülök, nyilván jobb lett volna egy galata vagy egy zenit, viszont iszonyatosan várom ezt az erőpróbát.
Amikor félvállról vették akkor is továbbjutottak, méghozzá tavaly. Szvsz akkor se forgott egy percig se veszélyben a továbbjutás.Bayern továbbmehet, ha nem veszik félvállról, ahogy egyik évben...
erről én is akartam írni, csak visszatöröltem, mert már előre láttam a reakciókat, hogy biztos csak kifogás, pedig nem.Nem biztos, hogy jó lenne nekünk, ha kiesne a Barca - a bajnokság szempontjából.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég