Bajnokok Ligája
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Bajnokok Ligája
A Barca szvsz elintézi a City-t. Az egy dolog, hogy otthon mit művelnek, de a BL más kávéház. Senkit ne tévesszen meg a müncheni győzelmük. Kellett ahhoz a bajorok lezser hozzáállása meg a spori is. Otthon simán kikaptak.
A BM meg az ágyúsokat fogja lerendezni. Mindenki oda-vissza van az Arsenaltól, aztán látjuk, hogy a komoly ellenfelek ellen mit tudnak felmutatni. Az, hogy Dortmundban hogy tudtak nyerni, szerintem ők sem értik. Javulhatnak még márciusig, ez a hónap megválasztja őket. Eddig elég gyászos. A München meg még egyszer nem lesz olyan flegma, mint az egy évvel ezelőtti visszavágón...
Nekünk meg elvileg sima ügy, hacsak Szalai a két meccsen nem vág egy ötöst.
Ha a sorsolás közbe nem szól, mi meg a BM is négy között leszünk, a Barca is simán eljuthat odáig. Plusz egyébként ott van surranópályán a cselzi is. Nem jók eddig, de José tavaszra összerakja őket.
A BM meg az ágyúsokat fogja lerendezni. Mindenki oda-vissza van az Arsenaltól, aztán látjuk, hogy a komoly ellenfelek ellen mit tudnak felmutatni. Az, hogy Dortmundban hogy tudtak nyerni, szerintem ők sem értik. Javulhatnak még márciusig, ez a hónap megválasztja őket. Eddig elég gyászos. A München meg még egyszer nem lesz olyan flegma, mint az egy évvel ezelőtti visszavágón...
Nekünk meg elvileg sima ügy, hacsak Szalai a két meccsen nem vág egy ötöst.
Ha a sorsolás közbe nem szól, mi meg a BM is négy között leszünk, a Barca is simán eljuthat odáig. Plusz egyébként ott van surranópályán a cselzi is. Nem jók eddig, de José tavaszra összerakja őket.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem örülök a Citynek, de legalább hamar kiderül, mire vagyunk képesek. Szerintem verjük őket, de nem lesz könnyű...
A Schalkét meg simán kiejtitek, hacsak Szalai nem táltosodik meg.
A Schalkét meg simán kiejtitek, hacsak Szalai nem táltosodik meg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bayern, Real, Arsenal, PSG (Dortmund, City is előrébb van szerintem)'shutterisland írta:miért, ki a top 4 csapat ? gondolom a real egyértelműen.Pedig szerintem nagyon nem vagytok top 4-es csapat, ha a BL-t nézzük.
Tavaly is megmutattátok, hogy valami nincs már rendben a csapattal. Már csak a barcások hiszik el, hogy kurva erősek... Tavaly is világi mákkal mentetek el a 4-ig, bár részben örülök ennek, mert kaptatok egy brutális nagy verést. Kijárt már...
Most meg szépen kiestek a 16 között, mert biztos vagyok benne, hogy ki fogtok...
Magán vélemény.. bele lehet kötni, de majd tavasszal eldől...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
oké főnökMegfogtok lepődni, hogy milyen könnyen megy majd át a City a barcán
de jó meccsek lesznek, bájern idén is döntőzni fog, elég nagy esélyük van megvédeni a címet sajnos.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
RealM-Elche febr 23.
Schalke-RealM febr 26.
AtleticoM-RealM márc. 2
Malaga-RealM. márc.16
RealM-Schalke márc.18
Realm-Barca márc.23
ha minden igaz ...
Schalke-RealM febr 26.
AtleticoM-RealM márc. 2
Malaga-RealM. márc.16
RealM-Schalke márc.18
Realm-Barca márc.23
ha minden igaz ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már hogyne lenne TOP4-es a Barca.Pedig szerintem nagyon nem vagytok top 4-es csapat, ha a BL-t nézzük.
München, Barca, egy kis elfogultsággal mi, a negyedik meg bárki lehet, Atma, Dortmund, akárki.
Nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az ilyen kijelentéseket nem értem. A pamplonaiak mindig is mumusnak számítottak, főleg hazai pályán. Zidanék is ott hagyták már nem egyszer a fogukat. Az X ott egy nagyon is reális eredmény, persze jobb lenne a győzelem, de azt nem adják csak úgy, főleg ha aznap épp rossz formában vannak a fiúk.peti_madrid írta:Nana, az Osasunát is illett volna B csapattal is verni... Ne igyunk előre a medve bőrére, könnyen megvadulhat itt már bárki, aztán lehet meglepetés.oroszisti írta:Szerintem jobb gyengébb csapatot kapni ameddig csak lehet , A schalkét meg Olympiacost meg ezeket kb B csapattal is verni kéne .... Bár sok függ még attól is hogy mikor vannak a meccsek ....
Merci Zizou!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a mostani sorsolásnál nem, az arsenal ellen is egy 60-40-et adtam volna magunknak.Lett volna olyan csapat, akik ellen azt mondod, hogy ti vagytok az esélytelenebbek?
bl-ben a bayernt esélyesebbnek éreznem, a real ellen azért egy 50%-ot adnék a csapatnak, a többi csapat ellen (psg,dortmund,mu,chelsea,atletico) azért egy hajszállal (legyen az 5 vagy 10 százalék) esélyesebbnek érezném a csapatot.
ABSZOLÚT nem érzem én ezt túlzásnak.
miért, ki a top 4 csapat ? gondolom a real egyértelműen.Pedig szerintem nagyon nem vagytok top 4-es csapat, ha a BL-t nézzük.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Schalke - Real Madrid összecsapás február 26-án kerül megrendezésre, a visszavágó pedig március 18-án.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Azért nem ugyan az a kettő ... Nem fognak nagy problémát okozni 100% . 1-1 meccsen bárki győzhet , de ugye itt van visszvágó is .peti_madrid írta:Nana, az Osasunát is illett volna B csapattal is verni... Ne igyunk előre a medve bőrére, könnyen megvadulhat itt már bárki, aztán lehet meglepetés.oroszisti írta:Szerintem jobb gyengébb csapatot kapni ameddig csak lehet , A schalkét meg Olympiacost meg ezeket kb B csapattal is verni kéne .... Bár sok függ még attól is hogy mikor vannak a meccsek ....
Én reménykedem hogy kövektező körben a Mu-Olympiacos és a PSG-Leverkusen meccsek győztesei közül ki az ellenfelünk . Utána meg had szóljon.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lett volna olyan csapat, akik ellen azt mondod, hogy ti vagytok az esélytelenebbek? Még a Bayern ellen is tuti kihoztál volna egy 50-50-et Pedig szerintem nagyon nem vagytok top 4-es csapat, ha a BL-t nézzük.'shutterisland írta:a city szélsőséges, idegenben nem túl veretesek, viszont otthon komolyak nagyon.
csapatként még kevés a bl rutinjuk, szóval a barcát esélyesebbnek tartom valamivel (60-40) de kétségkívül a legnehezebbet kaptuk.
Nem nézem le a Schalkét csak láttam őket idén többször is játszani. Ritka gyengék. Ha ezek meglepetést okoznak, akkor lesz megvadulás... de az a madridi szurkolók részéről, mert itt oda vissza kötelező nyerni.peti_madrid írta:]
Nana, az Osasunát is illett volna B csapattal is verni... Ne igyunk előre a medve bőrére, könnyen megvadulhat itt már bárki, aztán lehet meglepetés.
1-3 idegenben.
5-0 hazain.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nana, az Osasunát is illett volna B csapattal is verni... Ne igyunk előre a medve bőrére, könnyen megvadulhat itt már bárki, aztán lehet meglepetés.oroszisti írta:Szerintem jobb gyengébb csapatot kapni ameddig csak lehet , A schalkét meg Olympiacost meg ezeket kb B csapattal is verni kéne .... Bár sok függ még attól is hogy mikor vannak a meccsek ....
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hasonló témakör ez, mint az, hogy erősebb (állandóan élesnek kell maradni+hozzáedződik a magasabba színvonalhoz a csapat), vagy gyengébb bajnokságból (rá lehet pihenni a BL-re) jobb a BL-be érkezni. A PSG-nak, Monaco-nak (lesz majd) könnyebb a dolga, vagy az Arsenalnak, Citynek? Szerinem csak az elcsépelt "aranyközépúttal" lehet elütni a választ, mert nyilván nincs egyetemes igazság ebben a témában sem.oroszisti írta:Szerintem jobb gyengébb csapatot kapni ameddig csak lehet , A schalkét meg Olympiacost meg ezeket kb B csapattal is verni kéne .... Bár sok függ még attól is hogy mikor vannak a meccsek ...
- ___Samy___
szerintem meg nem fognak tovább menniMegfogtok lepődni, hogy milyen könnyen megy majd át a City a barcán
egy az, hogy semmi tapasztalatuk nincs a bl-ben, a másik meg az, hogy pelle játéka nem igazán alkalmas a barca ellen, a középpálya súlytalanabb, hiába vannak meg a nevek
manchesterben szoros meccs lesz, de a camp nouban nagyon sima lesz a barcának, legalábbis szerintem
mi meg jól jöttünk ki ebből a sorsolásból, pedig én egy nagy csapatot vártam, de jobb ez így
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem pont fordítva. A csoportelsők mennek idegenbe. Amennyire tudomChris írta:A meccsek sorrendje hogy lesz? Minden volt csoportelső otthon kezd?
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A meccsek sorrendje hogy lesz? Minden volt csoportelső otthon kezd?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én is ezt az elvet vallom, de sosem örültem a gyenge ellenfeleknek, mindig az közepes vagy erős közepes az, akit szeretnék.Szerintem jobb gyengébb csapatot kapni ameddig csak lehet , A schalkét meg Olympiacost meg ezeket kb B csapattal is verni kéne .... Bár sok függ még attól is hogy mikor vannak a meccsek ....
azok ellen is bőven esélyesek vagyunk, de nem elég csak a mezt kivinni a pályára, élesnek kell maradni.
a citynek semmiképp sem örülök, mert mind anyagi szempontból, mind a presztízst nézve menni kell minél tovább a bl-ben, akkor is, ha netán nem nyerjük meg.
viszont ha most kiesünk a city ellen, akkor talán jobb is, hogy nem kaptunk egy schalke-t vagy olympiacost, hogy aztán a citynél általam erősebbnek (de legalább egy szinten tartott) arsenal,bayern,real,chelsea,dortmund fogattól a következő körben kinyaljunk.
egy elég nagy teszt lesz, hogy hol is tart a csapat a tavalyi, nagy csapatok elleni szenvedéshez és a 7-0-hoz képest.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha mindenképpen a végső győzelemhez igazítanánk a sorsolást, akkor nekünk a Bayern kiesése fontosabb, mint a Barcáé szerintem. De persze a legjobb az lenne, ha minden csoportelső kiesne a Real kivételével...
- Remy
- Kapcsolat:
Megfogtok lepődni, hogy milyen könnyen megy majd át a City a barcán
Arsenal meg tavaly is egálban volt a Bayernnel, és csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább a németek. Azt én 50-50-re venném, pláne, hogy az angolok erősödtek.
Több Schalke meccset is láttam idén, és hát hogy is mondjam... az a védelem az a támadósor (Bár Boateng nem rossz, és addigra már Huntelaar is visszatér.) Egyet kérek, hogy Szalai lőjön gólt Trollfoci beindulna
8 között MU-t akarok. Ők a leggyengébbek a felhozatalból.
Arsenal meg tavaly is egálban volt a Bayernnel, és csak idegenbeli gólokkal jutottak tovább a németek. Azt én 50-50-re venném, pláne, hogy az angolok erősödtek.
Több Schalke meccset is láttam idén, és hát hogy is mondjam... az a védelem az a támadósor (Bár Boateng nem rossz, és addigra már Huntelaar is visszatér.) Egyet kérek, hogy Szalai lőjön gólt Trollfoci beindulna
8 között MU-t akarok. Ők a leggyengébbek a felhozatalból.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Díjaznám, ha a párosításokkal foglalkoznátok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema