morientes írta:Szólj már àt PÜ-be hogy el ne felejtsek feltankolni sörrel meg pereccel,mert a világért ki nem hagynám...
Az évtized rangadója lesz.
Remy írta:Ezt mondjuk nem értem. Annyira azért nem vagyok jó csapat, hogy idegenben tartalékoljatok. A Dnipro annyira nem rossz csapat, hazain meg egész jók. Rá kéne gyúrnotok az EL-re nem pedig tartalékolni.
Csak hát valamikor muszáj pihenni az olyan embereknek is, mint Walker, Dembélé, Adebayor, Lloris vagy éppen Lennon. Egyébként meg van olyan mély keretünk szerencsére, hogy a tartalékos kezdő sem jelenti azt, hogy noname ifisták és meccshiányos lúzerek fognak rohangálni a pályán, azért a Townsend-Paulinho-Chadli sor nem rossz szerintem (igaz, a belgával én egyelőre nem vagyok megelégedve), a védelemben meg lesz Dawson és Vertonghen is.
Mondjuk én is remélem, hogy ha kiverjük a Dniprót, akkor utána már teljes csapattal fogunk küzdeni tovább, és nem fogunk tartalékolni annyira, ha összekerülünk mondjuk a Sevillával vagy a Napolival.
Victor írta:biztos pihentek a hétvégi norwich elleni meccsre, ahol meglesztek csapva
Hát nagyon remélem, hogy nem nyertek.
Már csak azért sem, mert akkor kénytelenek leszünk megválni tőled, már ami a zeneklubot illeti.