Európa Liga
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Európa Liga
Gulácsiék nagyon mennek. Szurkolok nekik, hogy minél tovább jussanak. Azért az Ajax ellen idegenben 0-2 nem rossz
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kétmillió! Ja nem, harminc.ziro4vr írta:Ne légy ilyen szigorú a csapatodhoz, ma kivételesen nem ment Soldadonak, majd legközelebb hozza magát!!!!
Remélem, Kane kezd a visszavágón, vagy kimegyünk a gálakezdővel, Adebayorral, Eriksennel, és elverjük őket... Ha kiesnénk, megint rajtunk röhögne a fél világ. (Na nem mintha ezt már nem szoktam volna meg... )
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ne légy ilyen szigorú a csapatodhoz, ma kivételesen nem ment Soldadonak, majd legközelebb hozza magát!!!!GT37 írta: Na de majd a Lane-en elkalapáljuk őket. Vagy nem.
Nem illik.
- GT37
True story... Hihetetlen.!Alexis írta:Úgy fogják seggbe rúgni a Spursöt (legalábbis otthon), ahogy csak lehet.
Na de majd a Lane-en elkalapáljuk őket. Vagy nem.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
GT kedvenc csapata ma is alkot
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az évszázadé.... Már ha lesz meccs,mert nemtom arrafelé milyen a forradalmi helyzet....Az évtized rangadója lesz. :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- !Alexis
- Kedvenc játékosaid: Robinho, James, Marcelo, Guti, Isco, Quintero, LucasMoura, Biro Biro, Rivelino, BeneFeri, Sócrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colombia, Brasil
Úgy fogják seggbe rúgni a Spursöt (legalábbis otthon), ahogy csak lehet.A Dnipro annyira nem rossz csapat, hazain meg egész jók.
joga bonito.
- GT37
morientes írta:Szólj már àt PÜ-be hogy el ne felejtsek feltankolni sörrel meg pereccel,mert a világért ki nem hagynám...
Az évtized rangadója lesz.
Csak hát valamikor muszáj pihenni az olyan embereknek is, mint Walker, Dembélé, Adebayor, Lloris vagy éppen Lennon. Egyébként meg van olyan mély keretünk szerencsére, hogy a tartalékos kezdő sem jelenti azt, hogy noname ifisták és meccshiányos lúzerek fognak rohangálni a pályán, azért a Townsend-Paulinho-Chadli sor nem rossz szerintem (igaz, a belgával én egyelőre nem vagyok megelégedve), a védelemben meg lesz Dawson és Vertonghen is.Remy írta:Ezt mondjuk nem értem. Annyira azért nem vagyok jó csapat, hogy idegenben tartalékoljatok. A Dnipro annyira nem rossz csapat, hazain meg egész jók. Rá kéne gyúrnotok az EL-re nem pedig tartalékolni.
Mondjuk én is remélem, hogy ha kiverjük a Dniprót, akkor utána már teljes csapattal fogunk küzdeni tovább, és nem fogunk tartalékolni annyira, ha összekerülünk mondjuk a Sevillával vagy a Napolival.
Hát nagyon remélem, hogy nem nyertek. Már csak azért sem, mert akkor kénytelenek leszünk megválni tőled, már ami a zeneklubot illeti.Victor írta:biztos pihentek a hétvégi norwich elleni meccsre, ahol meglesztek csapva
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Eddig eléggé stabil volt a Dnipro is, de ugye hónapok óta tart a téli szünet, csak barátságos meccseket toltak, ki tudja...de azért tartalékosan jönni Ukrajnába.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szólj már àt PÜ-be hogy el ne felejtsek feltankolni sörrel meg pereccel,mert a világért ki nem hagynám...Ma játsszuk az odavágót a Dnipro otthonában
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt mondjuk nem értem. Annyira azért nem vagyok jó csapat, hogy idegenben tartalékoljatok. A Dnipro annyira nem rossz csapat, hazain meg egész jók. Rá kéne gyúrnotok az EL-re nem pedig tartalékolni.GT37 írta:Ma játsszuk az odavágót a Dnipro otthonában, elég tartalékos csapatra lehet számítani,
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
biztos pihentek a hétvégi norwich elleni meccsre, ahol meglesztek csapvaelég tartalékos csapatra lehet számítani,
- GT37
Ma játsszuk az odavágót a Dnipro otthonában, elég tartalékos csapatra lehet számítani, mert Adebayor, Lloris, Walker, Lennon, Kaboul, Lamela, Chiriches és Sandro is kimaradt a keretből (utóbbi három sérülés miatt). Szóval valami ilyesmi kezdőt várok: Friedel - Naughton, Dawson, Vertonghen, Rose - Capoue - Townsend, Paulinho, Bentaleb, Chadli - Soldado. (Mondjuk Kane kezdetésének is örülnék.)
Konoplyankára figyelni kell majd.
Yevhen Konoplyanka has scored in each of his last three Europa League games for Dnipro.
Egyértelműen a győzelem a cél, jó lenne mihamarabb eldönteni a továbbjutás kérdését, de egy döntetlen esetén sem fogok eret vágni magamon.
Konoplyankára figyelni kell majd.
Yevhen Konoplyanka has scored in each of his last three Europa League games for Dnipro.
Egyértelműen a győzelem a cél, jó lenne mihamarabb eldönteni a továbbjutás kérdését, de egy döntetlen esetén sem fogok eret vágni magamon.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Még nem gondolkoztam rajta, végül is nincs messze, 1200-1300 km tőlem Dnyipropetrovszk, kicsi ország.GT37 írta:A Spurs-meccsre nem mész ki majd?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- GT37
Rendben, elmentem a hsz-t a biztonság kedvéért, hátha összejön.Marci77 írta:Ha 3 gollal nyertek a Juve ellen Torinoban a dontoben,vendegem vagy egy csirkere
Nem is emlekeztem hogy a Juve stadionban lesz a donto. Akkor illene hozni.
Bacca,Gameiro.. Azert nem olyan nevsor mint anno a gyozelmekkor. En nem tartom eselyeseknek (vagy csak szimplan veszelyesnek) oket. Ha te igen akkor jo
Ezekben a koeficiensekbenvagymikben most a PL vagy a spanyol liga az elso? Mennyi a kulonbseg?
Nyilván nem olyan erős már a csapat, de azért számolni kell velük szerintem. Persze ha összesorsolják őket később a Napolival vagy a Lazióval mondjuk, akkor búcsúzhatnak simán.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ha 3 gollal nyertek a Juve ellen Torinoban a dontoben,vendegem vagy egy csirkereGT37 írta:Nem mondtam, hogy esélyesek, csak azt, hogy megszenvedhetünk ellenük. Bár tény, hogy már ők sem a régiek... De azért Rakiticre, Baccára, Gameiróra mindig figyelni kell.Marci77 írta:Sevilla sztem nem esélyes.
Legjobb 4be (sorsolás persze beleszólhat) a Juvet,a Napolit mindenkepp varom. Tottenhamnek ossze kell szednie magat. Sakhtar kitudja.
Mondjuk aztán lehet hogy a Juve mondjuk telibesz*rja a sorozatot.
Egyébként most nézem, hogy a Juve stadionjában lesz a döntő, szóval szerintem azért hajtani fognak a győzelemért, szép lenne hazai pályán megnyeri a trófeát. (Természetesen ez úgysem fog összejönni, mert Soldado hármat vág majd nekik Torinóban - mindhármat büntetőből. )
Nem is emlekeztem hogy a Juve stadionban lesz a donto. Akkor illene hozni.
Bacca,Gameiro.. Azert nem olyan nevsor mint anno a gyozelmekkor. En nem tartom eselyeseknek (vagy csak szimplan veszelyesnek) oket. Ha te igen akkor jo
Ezekben a koeficiensekbenvagymikben most a PL vagy a spanyol liga az elso? Mennyi a kulonbseg?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a nápolyiak lazán behúzzák majd .. az egészet
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ha lenne egy kis esze a 4 olasz csapatnak akkor mind komolyan veszik ezt, és ezzel nagyot segítenek a bajnokságuknak. Így is csak 3 BL-es csapatuk van és ha a franciák-portugálok feljönnek, még lehet elvesznek egy helyet BL/EL csapatokból pár éven belül. aztán most is 4 ukrán csapat - bár ők még messze vannak a top bajnokságok koefficienseitől.Marci77 írta:Mondjuk aztán lehet hogy a Juve telibesz*rja a sorozatot.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
Nem mondtam, hogy esélyesek, csak azt, hogy megszenvedhetünk ellenük. Bár tény, hogy már ők sem a régiek... De azért Rakiticre, Baccára, Gameiróra mindig figyelni kell.Marci77 írta:Sevilla sztem nem esélyes.
Legjobb 4be (sorsolás persze beleszólhat) a Juvet,a Napolit mindenkepp varom. Tottenhamnek ossze kell szednie magat. Sakhtar kitudja.
Mondjuk aztán lehet hogy a Juve mondjuk telibesz*rja a sorozatot.
Egyébként most nézem, hogy a Juve stadionjában lesz a döntő, szóval szerintem azért hajtani fognak a győzelemért, szép lenne hazai pályán megnyeri a trófeát. (Természetesen ez úgysem fog összejönni, mert Soldado hármat vág majd nekik Torinóban - mindhármat büntetőből. )