Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 0:02

Olyan kis cukik leszünk. :shifty:

Egyszer már megnéznék valami citromsárgát is alternatív meznek, de ne ilyen Villareal félére gondoljatok!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 17., kedd 17:17

Érdekes módon mióta nincs Khedira, általánosságban jobban tetszik a népnek a játékunk, és bár folyamatosan azt nyomtad, hogy mennyire kell Khedira a védekezéshez, mióta nincs, több meccset hoztunk le kapott gól nékül, mint Khedira komoly védekezésével november közepéig.
Mióta nincs Khedira alsóházi csapatokkal játszottunk, meg a BL továbbjutás is tuti volt. Komoly megmérettetés nem volt. Az ilyen meccseken nem szokott kelleni a védekezés. Hogy hiányzik-e Khedira azt nem ezek a meccsek döntik el. A támadójátékunk meg tud impotens lenni Khedira nélkül is.

Azt meg nekem ne adja be senki, hogy hosszútávon életképes lesz a Modric-Xabi-Isco trió. Mert a kis csapatok megcsapkodására legjobb megoldás, de én nem merném őket a pályára küldeni a legfontosabb meccseken.
Szerintem senki nem azt mondta, és nem azért akarja kitenni Khedirát, mert majd nélküle mindig csak nyerni fogunk, és nem lesznek szar meccseink.
Itt sokan arról dumálnak, hogy Khedira a vészfék, azért utálják. Minden szar meccsünk után elő volt véve, hogy miatta nem nyertünk.
ha Khedira lett volna, akkor meg a döntetlen sincs meg, hanem simán kikapunk.
Vagy nem kapunk 2 buta gólt, Ramos nem állíttatja ki magát, és nyerünk a második félidőben 1 vagy 2 góllal.
itt akkor lesz probléma ha ne adj isten modric esik ki hónapokra....na ott már tényleg nagy baj lenne
Az valóban istencsapás lenne.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 17., kedd 16:54

CS0ki írta:
A csapat meg az Osasuna ellen is bizonyította, hogy mennyire stabil védekezésben, és mennyire jól támadnak Khedira nélkül...

Az Osasuna ellenihez hasonló meccsek után volt szokás Khedirát meg Arbeloát szidni, hogy miattuk nem nyertünk. Egyikük sem volt a pályán, és mégsem nyertünk. Akkor most ki hátráltatott minket? Mert Ramos kiállításáig is 2 helyzetünk volt összesen utána egy sem. Akkor ki volt a visszahúzó elem?

Lehet itt bárki, ilyen meccsek mindig lesznek. Az ilyen meccsek nem Khedira miatt úsznak el. Ebbe bele lehet törődni. A korábbi gálameccseken meg gáláztunk volna Khedirával is, mert ott a támadóknak jól ment a játék.
Már bocs, de ez...
Érdekes módon mióta nincs Khedira, általánosságban jobban tetszik a népnek a játékunk, és bár folyamatosan azt nyomtad, hogy mennyire kell Khedira a védekezéshez, mióta nincs, több meccset hoztunk le kapott gól nékül, mint Khedira komoly védekezésével november közepéig.

Az utolsó rész is akkora feltételezgetés, mint a ház. Ennyi erővel én nyugodtan mondhatom, hogy ha Khedira lett volna, akkor meg a döntetlen sincs meg, hanem simán kikapunk.

Szerintem senki nem azt mondta, és nem azért akarja kitenni Khedirát, mert majd nélküle mindig csak nyerni fogunk, és nem lesznek szar meccseink. De mondjuk a gálákon is valamivel jobb lesz a játék, nem 4-0-ra nyerünk, hanem 5 vagy 6 gólt is lövünk, és esetleg egy szar meccsen nem 2-1-re kapunk ki, hanem hozunk egy 2-2-öt. Mivel nem lehet lejátszatni ugyanazt a meccset Khedirával illetve Khedira nélkül, így biztosan nem lehet megmondani, hogy mikor hogy alakulna. De az eddigi eredmények alapján úgy tűnik, hogy jobban megy a csapatnak a tuniszi herceg nélkül. Mégha te nem is ezt vártad.
egyetértek
én eddig egyáltalán nem éreztem meg khedira hiányát, pedig nagy volt rá az esély, hogy nem lesz megfelelő pótlása

itt akkor lesz probléma ha ne adj isten modric esik ki hónapokra....na ott már tényleg nagy baj lenne
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 17., kedd 16:36

GT37 írta:
Colin Johnson (Anguilla): Messi, Ronaldo, Sneijder.
Ez valami vicc? :lol: :lol:
En mar alig varom, hogy nyilvanossa tegyek a teljes listat. Olyan jokat fogunk rajtuk szorakozni :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 17., kedd 16:24

csabi* írta:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez valami vicc? :lol: :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 17., kedd 16:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 17., kedd 11:49

jön a Khedira ügy 2. felvonása :D nyáron távozik, ne aggódjatok, 30-40 milláért fogják elvinni az angolok, jönni fog Gündogan...Ha Xabi nem hosszabbít akkor megy vissza levezetni a Sociedadhoz és jön Pogba...remélem első megvalósul, a 2. meg nem :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 17., kedd 11:15

A csapat meg az Osasuna ellen is bizonyította, hogy mennyire stabil védekezésben, és mennyire jól támadnak Khedira nélkül...

Az Osasuna ellenihez hasonló meccsek után volt szokás Khedirát meg Arbeloát szidni, hogy miattuk nem nyertünk. Egyikük sem volt a pályán, és mégsem nyertünk. Akkor most ki hátráltatott minket? Mert Ramos kiállításáig is 2 helyzetünk volt összesen utána egy sem. Akkor ki volt a visszahúzó elem?

Lehet itt bárki, ilyen meccsek mindig lesznek. Az ilyen meccsek nem Khedira miatt úsznak el. Ebbe bele lehet törődni. A korábbi gálameccseken meg gáláztunk volna Khedirával is, mert ott a támadóknak jól ment a játék.
Már bocs, de ez...

Az utolsó rész is akkora feltételezgetés, mint a ház. Ennyi erővel én nyugodtan mondhatom, hogy ha Khedira lett volna, akkor meg a döntetlen sincs meg, hanem simán kikapunk.

Szerintem senki nem azt mondta, és nem azért akarja kitenni Khedirát, mert majd nélküle mindig csak nyerni fogunk, és nem lesznek szar meccseink. De mondjuk a gálákon is valamivel jobb lesz a játék, nem 4-0-ra nyerünk, hanem 5 vagy 6 gólt is lövünk, és esetleg egy szar meccsen nem 2-1-re kapunk ki, hanem hozunk egy 2-2-öt. Mivel nem lehet lejátszatni ugyanazt a meccset Khedirával illetve Khedira nélkül, így biztosan nem lehet megmondani, hogy mikor hogy alakulna. De az eddigi eredmények alapján úgy tűnik, hogy jobban megy a csapatnak a tuniszi herceg nélkül. Mégha te nem is ezt vártad.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 17., kedd 11:01

Többen leírták, hogy miért logikus lépés a vezetőség részéről a hosszabbítás
Yepp. És ezért fog Karim is új szerződést kapni, ha tetszik a többségnek, ha nem. 2015-ben lejár a szerződésük, ingyen vagy apróért senkit nem fognak elengedni. Főleg most, hogy 400 millát készülünk kiadni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 17., kedd 11:00

Csak egy kérdésem lenne mégpedig hogy ez a két "szponzori" pénz hogy fog "kinézni" ? Mert ugye volt már itt Microsoft Bernabeu is. A kötvényeket is valaki elmagyarázhatná mert bár szoktam olvasgatni tőzsdés híreket nem értek hozzá. Legfőképp arra lennék kíváncsi hogy ezek a szerződések mennyire érintik majd a klub gazdasági életét.
A kötvény kvázi hitelként lehet értelmezni, annyi, hogy nem egy bankkal kell megegyezni, hanem bizonyos értékben kibocsát a klub kötvényeket, amire ígér x kamatot, konkrét futamideje van, és ha nem zárt kibocsátású, akkor bárki vásárolhat belőle. De a lényeg nagyjából az, hogy hitel...
A másik eset lenne ideális persze pénzügyi szempontból, hiszen szponzorációs pénzből kijönne, nem hitel lenne az építés mögött.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 17., kedd 10:57

Boky írta:
Az El Confidencial szerint amíg Xabi Alonso jövője továbbra is ismeretlen, addig Sami Khediráé egyre világosabb. A lap szerint a német játékos rábólintott a vezetőség ajánlatára, és hamarosan aláírja 2018. június 30-ig szóló szerződését.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?

pedig már kezdtem elhinni, hogy eltakarodik. :-(

(írom ezt úgy, hogy most vagyok a legelégedetebb a teljesítményével)
Erre a hsz-re mi szükség volt? Többen leírták, hogy miért logikus lépés a vezetőség részéről a hosszabbítás. Ráadásul egy sérült játékossal egy csapat sem bont szerződést, mert ez gerinctelenség. Azon felül meg tetszik, nem tetszik, nincs a piacon jobb megszerezhető játékos. Vidal meg a többi felszopkodott arc soha nem lesz Real játékos, Khediránál rosszabb játékos meg értelemszerűen nem kell.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. december 17., kedd 10:49

Az El Confidencial szerint amíg Xabi Alonso jövője továbbra is ismeretlen, addig Sami Khediráé egyre világosabb. A lap szerint a német játékos rábólintott a vezetőség ajánlatára, és hamarosan aláírja 2018. június 30-ig szóló szerződését.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?

pedig már kezdtem elhinni, hogy eltakarodik. :-(

(írom ezt úgy, hogy most vagyok a legelégedetebb a teljesítményével)

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. december 17., kedd 7:03

Az El Confidencial szerint a német GMP cég fogja a Bernabéu felújítását illetve átalakítását végezni. A projekt nagyjából 400 millió euróba fog kerülni, amit a lap szerint kétféleképpen finanszírozhat a klub. Az egyik, hogy szponzori szerződést kötnek a Microsofttal, ami évi 40 millió eurót garantálna. A másik lehetséges verzió a kötvénykibocsátás, amiből 250 millió eurós bevételhez jutna a Real Madrid.
Azért Perez valahogy összekaparja a stadionra a pénzt. :D Csak egy kérdésem lenne mégpedig hogy ez a két "szponzori" pénz hogy fog "kinézni" ? Mert ugye volt már itt Microsoft Bernabeu is. A kötvényeket is valaki elmagyarázhatná mert bár szoktam olvasgatni tőzsdés híreket nem értek hozzá. Legfőképp arra lennék kíváncsi hogy ezek a szerződések mennyire érintik majd a klub gazdasági életét. :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 21:16

Nekem bejön. De az átépítés nem fog ütközni a csapat meccseivel? Vagy ezt le lehet rendezni egy nyár alatt? Csak nem szívesen nézem a csapat idegenbeli meccseit... :D 1 szezon a Bernabeu nélkül szerintem ki is esnénk amilyen az idegenbeli játékunk xD
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 16., hétfő 21:10

volt ennél jobb is... :kivagyhe:

mondjuk a mostani is jobban tetszik, ez olyan túl sci-fis
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 16., hétfő 20:50

A hírek szerint megvan a nyertes:
http://madridom.hu/?p=32597

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 15., vasárnap 21:17

Crisitano Ronaldo:"Remélem még több trófeával gazdagíthatom a későbbiekben a gyűjteményt. Boldog vagyok és izgatott. Remélhetőleg a “Tizedik” már idén bekerül a serlegek közé, nagyon várom a küzdelmeket és remélem idén sikerül elhódítanunk." Nem csak neki, de szerintem minden madridistának hatalmas öröm lenne. Én elképesztően szeretném ha megnyernénk.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 14., szombat 21:10

tőlem ilyet ne kérdezz, mert elfogult vagyok. :D

marcelo régebb óta szopatja az ellenfeleit (legalább olyan látványosan mint neymar), de ritkán hallok olyat a tv-ben, hogy mekkora zseni ez a srác. :/

mondjuk itt a fórumon is sokáig inkább coentraot akarták a kezdőbe.
aztán jött a hosszú sérülése és mindenkinek egyből nagyon hiányzott a brazil. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 21:00

MOcsok:

az avatarodról jut eszembe:

neymar ha húz egy szép cselt.....már 134 decibel a hang a stúdióban és zsenizik,ma is.....akkor marcelot hányszor kellene?
Mert LEGALÁBB ANNYI sklit tol mint a korszak zsenije.....aki azt mondja nem,az nem ezeket a meccseket nézi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 14., szombat 20:55

ja. gondolom tömik rendesen nyugtatókkal.
meg szerintem most már nagyobb ketrecbe zárják meccsek között amiben többet tud futni és így nem marad annyi ereje embereket ölni a pályán.

Vissza: