Én azon lepődök meg még mindig, hogy Schlierenzauer még mindig milyen fiatal... 23 éves, LOL 2006-ban debütált, emlékszem azokra az időkrerealistahuni írta:Nem is tudtam, hogy ennyien szeretitek itt Ahonent, még RR-ra emlékeztem a 'distáról, ő nagy Malysz rajongó volt. Kár, hogy ő is nem tért vissza olimpiázni egyet.
Egyéb sportok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Na, megnyugodtam, azért vannak itt még ismerős nevek. Severin barátunk a második helyen.
Ezt a Kraus-Wellinger párost nem ismerem az elejéről, ők már a fiatalabb generáció tagjai, ha jól látom. De a többiek nagyjából megvannak, néhány fiatal gyerektől eltekintve.
Janda is megvan még, jól van.
A videót meg köszi szépen!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem is tudtam, hogy ennyien szeretitek itt Ahonent, még RR-ra emlékeztem a 'distáról, ő nagy Malysz rajongó volt. Kár, hogy ő is nem tért vissza olimpiázni egyet.
Itt az összetett állása
És egy kis ráadás.
Itt az összetett állása
És egy kis ráadás.
realistahuni írta:Aztakurva, idén megint néznem kell a síugró versenyeket ugyanis másodjára is visszatért a legnagyobb isten, JANNE AHONEN
Ma már le is esett egy ötödik hely neki Titisee Neustadt-ban, illetve Kasainak 41 évesen egy harmadik hely...
Brutál az a csávó is.
Jön az olimpia, készülnek még egy utolsó dobásra az öregek.
Atyavilág. Utóbbi 3 évben nem néztem síugró versenyeket, pedig Ahonen miatt képes voltam meglesni szinte mindegyiket. Simon Ammann-t de utálom.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ma kapcsolódik be a tornába van Gerwen!
töttörörörőőő száááááááááznyooooolcvaaaan!!!!
töttörörörőőő száááááááááznyooooolcvaaaan!!!!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Utolsó fél percet láttam. Megint nagyon közel volt,de sajnos nem lett megferni írta:tessék nézni.
http://www.feed2all.eu/watch/227867/2/w ... phins.html
Patriots - Dolphons
Brady papa 1:15 alatt fog csinálni egy TD-t és nyer a Pats
én szóltam előre
hogy mostanában mindig ez van....
1:15 van hátra és 80 yard...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
hát nem lett meg... a pályán átment a Pats, de a végét most nem sikerült megoldaniferni írta:tessék nézni.
Patriots - Dolphons
én szóltam előre
pedig majdnem meg lett...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor úgy érzem én is visszatérek A legenda visszatér!GT37 írta:Ez komoly?! A legnagyobb király. A legnagyobb. Tényleg néznem kell megint síugrást.realistahuni írta:Aztakurva, idén megint néznem kell a síugró versenyeket ugyanis másodjára is visszatért a legnagyobb isten, JANNE AHONEN
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
tessék nézni.
Patriots - Dolphons
én szóltam előre
Patriots - Dolphons
én szóltam előre
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez komoly?! A legnagyobb király. A legnagyobb. Tényleg néznem kell megint síugrást. Egy-két éve már nem annyira követem a dolgokat, pedig azelőtt hatalmas rajongó voltam. Ahonen, Adam Malysz, Schlierenzauer, Hautamaki, Morgenstern, Jacobsen, Romoren, Hilde, AMMANN, Koch, Kofler, Kranjec, Loitzl, Jakub Janda, és persze a németek, Severin Freund, Freitag, Schmitt, Neumayer... (A nevek azért még megvannak, nem csalódtam magamban. )realistahuni írta:Aztakurva, idén megint néznem kell a síugró versenyeket ugyanis másodjára is visszatért a legnagyobb isten, JANNE AHONEN
Ahonen
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Aztakurva, idén megint néznem kell a síugró versenyeket ugyanis másodjára is visszatért a legnagyobb isten, JANNE AHONEN
Ma már le is esett egy ötödik hely neki Titisee Neustadt-ban, illetve Kasainak 41 évesen egy harmadik hely...
Brutál az a csávó is.
Brutál az a csávó is.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
énmeg remélem h 986-ik alkalommal is Phil bácsi nyer
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
na végre elkezdődött az isteni PDC
Első meccs eléggé izgalmasra sikeredett, most pedig egy újzélandi magyar, Szabo Rob dobál. Kevés eséllyel, de hátha. A győztes Phil Taylor ellenfele lesz.
Remélem valaki végre letaszítja az Öreget a trónról, Gerwennek van rá a legnagyobb esélye, de én még bízok Barneveldbe és Whitlockba. Illetve Lewis is mutathatna már valamit, ha már Taylor tanítványa.
Első meccs eléggé izgalmasra sikeredett, most pedig egy újzélandi magyar, Szabo Rob dobál. Kevés eséllyel, de hátha. A győztes Phil Taylor ellenfele lesz.
Remélem valaki végre letaszítja az Öreget a trónról, Gerwennek van rá a legnagyobb esélye, de én még bízok Barneveldbe és Whitlockba. Illetve Lewis is mutathatna már valamit, ha már Taylor tanítványa.
http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-ne ... lt-2300661
hát nah... erről ennyit.... nagyon kár érte... borzasztó csalódott vagyok... azért remélem a Pats a Playoffban 1-2 meccset legalább túl él.
hát nah... erről ennyit.... nagyon kár érte... borzasztó csalódott vagyok... azért remélem a Pats a Playoffban 1-2 meccset legalább túl él.
poronty írta: Jets, Carolina, Broncos a három meccs, ahol gusztustalan módon a Pats ellen fújták...ezekből a Broncos ellen nyert ugyan a csapat, de a bírók mocskos mód hátráltatták ott is a csapatot.
Igen, a sérülések szempontjából nagyon szerencsés a Denver, mert pl ami a Green Baynél van, az elképesztő. Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy egy Seahawks védelemmel mit kezdene Manning. Nagyon remélem, hogy összejön a Denver-New Orleans döntő. Érdekes lenne, hogy a Saints passzjátékával mit tudnának kezdeni.Mike írta:Igazából bármelyik csapatot megnézed az AFC-ben, mindegyiknek nagyobb gondjai vannak a Denvernél. Főleg így h a NE elvesztette a 2. legjobbját. És azért ebben a Denver védelemben simán benne van h PO-ra összeszedik magukat. Láttunk rá már nem egy példát az évek során amikor egyszercsak elit D# lett egy alapszakaszban gyenge védelemből.
Ha a Super Bowlig eljutnak, ott meg már bármi lehet.
- Mike
Igazából bármelyik csapatot megnézed az AFC-ben, mindegyiknek nagyobb gondjai vannak a Denvernél. Főleg így h a NE elvesztette a 2. legjobbját. És azért ebben a Denver védelemben simán benne van h PO-ra összeszedik magukat. Láttunk rá már nem egy példát az évek során amikor egyszercsak elit D# lett egy alapszakaszban gyenge védelemből.Zsombor írta:Kemény amit játszik, de én nem vagyok róla meggyőződve, hogy meg is nyerik. A védelem pocsék, boldog-boldogtalan összeszed ellenük 20 fölötti pontokat, érdekes lesz a PO.
Ha a Super Bowlig eljutnak, ott meg már bármi lehet.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Jets, Carolina, Broncos a három meccs, ahol gusztustalan módon a Pats ellen fújták...ezekből a Broncos ellen nyert ugyan a csapat, de a bírók mocskos mód hátráltatták ott is a csapatot.Kérek ferni, mondd meg, hogy hány olyan meccs volt, amit idén a bírók miatt bukott a Pats? És hány olyan volt amit bírói segítséggel lett meg?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Kemény amit játszik, de én nem vagyok róla meggyőződve, hogy meg is nyerik. A védelem pocsék, boldog-boldogtalan összeszed ellenük 20 fölötti pontokat, érdekes lesz a PO.Mike írta:az sokkal fontosabb h Manning 45 td passznál jár 3 meccsel a vége előtt
és ismét bevitte a Coltsot a rájátszásba
Ez a Josh Gordon meg valami elmebeteg. Másodéves a tag, még csak 22 éves, sokkal pocsékabb QB-k vannak mögött, mint Megatron mögött, és mégis, eszméletlen amit nyújt hétről hétre.
- Mike
az sokkal fontosabb h Manning 45 td passznál jár 3 meccsel a vége előtt
Inkább most hagyjuk a témát, felesleges is belemenni, mindkettőre volt már példa, de tény nem strigulázom.Zsombor írta:Kérek ferni, mondd meg, hogy hány olyan meccs volt, amit idén a bírók miatt bukott a Pats? És hány olyan volt amit bírói segítséggel lett meg?
De ez tényleg egy olyan téma, amibe felesleges belemenni, mert még a Hax rovására menne, ha itt összevesznénk
Ami biztos, hogy az idén hihetetlen, amit a Pats leművel, ezzel a rengeteg sérüléssel, elkapók megint másik téma...
de ez a Gronkowski sérülés nagyon betett a Patsnek... nagyon meg fog érződni a Playoff-ban...