Valószínűleg tegnap is Iker meg Ramos bomlasztott Mourinho OTTHONÁBAN a fiai közt!!!!!!!!!!!! Kupa döntőt meg kétlem, hogy a játékosok nem akarták megnyerni, ott már csak kiütközött, hogy mennyire széthullott csapat voltunk.Anis írta:tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.Remy írta:Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...
Nem iker, aki bomlasztott, nem Ramos aki segített neki, nem a többiek akik maguk alatt teljesítettek, nem azok akik sorsdöntő pillanatokban leblokkoltak és nem lőttek gólokat (dortmund, atletico), st,b stb.
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.Remy írta:Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...
Nem iker, aki bomlasztott, nem Ramos aki segített neki, nem a többiek akik maguk alatt teljesítettek, nem azok akik sorsdöntő pillanatokban leblokkoltak és nem lőttek gólokat (dortmund, atletico), st,b stb.
Igen, de nem a londoni kékeknél van. Való igaz, hogy ez lehet egy hibapont az idei komplett évre tekintve. de szerintem Mou bízott benne, hogy az a 3 csatár elég lesz akik vannak, úgy is 1 játszik csak. Eto'o tapasztalt, "vén róka", de sajnos ahogy látom / látjuk (akik nézik a meccseket is) igen lepukkadt állapotban van Dagesztán óta. Torres az Torres. tavaly EL-ban zseniális volt, de előtte-utána semmi. Ba ér szerintem a legtöbbet a három közül, én Mou helyében újra felépíteném, játszatnám, sokkal jobban mozog mint a másik kettő, letámadásban is okés, és Luiz tegnapi fellőtt labdái mindig megtalálták és a többségét sikerült is levenni, megjátszani.'shutterisland írta:van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.
De még nem is lenne semmi gond a csatárhiánnyal, ha a többi csapatrész rendben lenne. Én úgy látom, hogy hasonló a helyzet, mint a Realnál (volt?). A védelem kezd belassulni, sokat hibázni. Korábban a Cole-Terry-Iva trió zseniális volt, maga posztjukon a liga legjobbjai között voltak, de mind megkoptak, Iva még annyira nem idős, de sok hibával játszik. Luiz egy agyatlan senki, Azpili csereszint. Cahill még okés. Viszont egyel feljebb sem a legjobb a helyzet. Lampard még mindig okés, de ő szintén nem szerda-szombat ritmusban, heti 1 meccsre simán rendben van. Ramires és Mikel+Essien trió van még, illetve a nyáron megvett holland lábát törte, ígyhát nincsen egy jódarabig. A támadóközéppályásokból pedig Dunát lehet rekeszteni (Hazard, Mata, Oscar, Willian, Schürrle, Bruyne és páran kölcsönben - és NEM, nemhiszem, hogy mind Mou akarta. Willianről meg vagyok győződve, hogy őt Abra hozta/hozatta át és el a Spurs orra elől).
Ő már tavasszal odament, amikor Benitez volt, ő meg szépen leépítette, holott előtte a szarkáknál szórta a gólokat Cissével párban a csatársorban.Demes írta:Szegény Ba meg ül a padon és nézheti ahogy az öreg parádézik a pályán, Ő is megbánta már hogy oda igazolt
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Azt én sem vágom hogy az hogyan tűnt jó ötletnek, hogy hoznak egy kiöregedett Eto'o-t aki 3 vagy hány év oroszban lazsálás után letud hozni egy PL+Bl szintet? Még jó hogy nem hozzánk hozta José...'shutterisland írta:van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.Jah és továbbra is hatalmas baj h nincsen egy normális csatára a kékeknek.
Szegény Ba meg ül a padon és nézheti ahogy az öreg parádézik a pályán, Ő is megbánta már hogy oda igazolt
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.Jah és továbbra is hatalmas baj h nincsen egy normális csatára a kékeknek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...Anis írta:Néztem az 50.perc környékétől és a Chelsea nagyon visszavett. Meglőtték a maguk gólját és ennyi volt. 16os oldalánál volt már a támadás, vagy 16os előtt és visszaadogatták a kapusig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anis
Néztem az 50.perc környékétől és a Chelsea nagyon visszavett. Meglőtték a maguk gólját és ennyi volt. 16os oldalánál volt már a támadás, vagy 16os előtt és visszaadogatták a kapusig. Meg ment a passzolgatás jobbra-balra, de semmi elképzelés nem volt benne. megérdemelték. talán még jókor jött a pofon. hétvégén meg jön az arsenal elleni meccs. Poyet viszont csodát tett a sunderlanddel. bajnoki meccsük is előző héten volt egymás ellen és ott is alig nyert a chelsea 3-4-re ugyan ezen a pályán. utána ugye 2-3 a stoke ellen, most meg 1-2 újra a sunder ellen. hullámvölgy. ki lehet jelenteni. mind3 meccsből láttam részleteket, de előbbi kettőt kinyomtam félúton.
Chelsea okés h aránylag kevés gólt kapott, de az a védelem nagy nulla. Épp ideje lenne megreformálni azt is. Terry ma épp nem játszott, de már nem a régi és főleg nem szerda-szombat ritmusban, Iva sok hibával játszik, Azpili nulla csereszint, Cole most tért vissza de ő is kopik már, Cahill elmegy de kell mellé egy vezér, Luiz meg agyatlan nulla, inkább vkp mint védő szerintem, Bertrand meg csereszint.
Jah és továbbra is hatalmas baj h nincsen egy normális csatára a kékeknek. a Sunder amerikai csatára Jozy többet ér mint a chelsea 3 csatára együttvéve. ha akarnak valamit akkor télen KELL egy csatár!
Chelsea okés h aránylag kevés gólt kapott, de az a védelem nagy nulla. Épp ideje lenne megreformálni azt is. Terry ma épp nem játszott, de már nem a régi és főleg nem szerda-szombat ritmusban, Iva sok hibával játszik, Azpili nulla csereszint, Cole most tért vissza de ő is kopik már, Cahill elmegy de kell mellé egy vezér, Luiz meg agyatlan nulla, inkább vkp mint védő szerintem, Bertrand meg csereszint.
Jah és továbbra is hatalmas baj h nincsen egy normális csatára a kékeknek. a Sunder amerikai csatára Jozy többet ér mint a chelsea 3 csatára együttvéve. ha akarnak valamit akkor télen KELL egy csatár!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
már pont kezdtem volna írni a hsz-t, hogy kapcsoljatok a digi2-re, mert tizipárbaj lesz, de sikerült bejinxelnem azt a gólt.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Jó ez a Chelsea. Csak nehogy a BL-re koncentráljanak a szezon következő felénél már, mert a többire nem lehet.
- ___Samy___
ezért van még terry a kékeknél
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anis
2012. nyarán vonult visssza, de max másodedzőnek tudnám elképzelni, annak viszont tökéletes lenne szerintem.BBeno írta:LEdley King az esélyesek között emberünk nem tavaly vonult vissza? szerintem még papírjai sincsenek
Sundeland-Chelsea meccset pedig egy puccér pasas szakította félbe. Lehet meg akarta nézni közelebbről a Chelsea női dokiját!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
LEdley King az esélyesek között emberünk nem tavaly vonult vissza? szerintem még papírjai sincsenekGT37 írta:Jövök haza, bekapcsolom a gépet és mit látok: AVB out és megkaptuk a City-t?
Sajnálom a portugált, de érthető a vezetőség döntése.
Capello nem lenne rossz, de Laudrupot is elviselném, róla is írnak.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nyomd ki a fifat ;)GT37 írta:Nem baj, van ilyen, de majd tavasszal kárpótolnak a fiúk.peti_madrid írta:Ez tényleg nem a te napod GT...
Csak annyit mondok, hogy Barça-Spurs lesz az Európa Szuperkupában.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem baj, van ilyen, de majd tavasszal kárpótolnak a fiúk.peti_madrid írta:Ez tényleg nem a te napod GT...
Csak annyit mondok, hogy Barça-Spurs lesz az Európa Szuperkupában.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ez tényleg nem a te napod GT...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagy öröm látni,hogy a Tottenham, mennyire ráfázott ,hogy Levy eddig húzta a Bale ügyet...Ha nyár elején elengedte volna Bale-t lett volna idő szépen felépíteni egy csapatot, én nem AVB-t tartom itt a fő hibásnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Laudrupot? A Realtol nem jott lazba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez is igaz. Lehet, hogy gyorsan idejön, összerakja a csapatot, behoz minket a harmadik helyre, megnyeri velünk az FA-kupát és az EL-t, aztán megy vissza a mennyeibe.torjack írta:Ínséges időkben azért pénzért az ember hajlamos rangon aluli munkát is elvállalni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ínséges időkben azért pénzért az ember hajlamos rangon aluli munkát is elvállalni.Moniznak meg örülnék, de nem hiszem, hogy lealacsonyodna a biszem-b@szom karfiolliga színvonalára.